FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
CUJ U TRAVNIKU PRVU DA IGRAMO I TO KAO NAJBOLJA SOLUCIJA
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sabinho je napisao/la:Jedini nacin da Zeljo slavi na Kosevu.Head je napisao/la:Sta fali, neka Olimpika na Kosevu, mrsko mi svakako ici na Otoku kad gostujemo dole.

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Sabinho je napisao/la:Jedini nacin da Zeljo slavi na Kosevu.Head je napisao/la:Sta fali, neka Olimpika na Kosevu, mrsko mi svakako ici na Otoku kad gostujemo dole.

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
A sta je fazon, ovo s Olimpikom i Kosevom? Koji razlog?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/sarajevo ... oti/167282
jel' mene neko fura ovde? odgodite utakmicu, zamjenite domaćinstvo, igrajte na grbavici, na otoci, ili nam vratite po cenera od godišnjih. znate uzeti dodatnih 10 km na ionako dovoljnih 80 km za godišnju, a ne znate obezbjediti da se utakmica za koju smo unaprijed platili igra u sarajevu?
jel' mene neko fura ovde? odgodite utakmicu, zamjenite domaćinstvo, igrajte na grbavici, na otoci, ili nam vratite po cenera od godišnjih. znate uzeti dodatnih 10 km na ionako dovoljnih 80 km za godišnju, a ne znate obezbjediti da se utakmica za koju smo unaprijed platili igra u sarajevu?
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Eno i ja sam gore napisao,katastrofa da SARAJEVO igra domacu utakmicu u Travniku...ne bi ni grbavicu prihvatio,za sta sluzi Otoka? moze se zamijeniti domacinstvo,moze se odgoditi za pisljiva 3 dana,moze nesto **** gaBitiSrcemVezan je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/sarajevo ... oti/167282
Kakva Otoka, bolji teren na Bojniku i stocnoj pijaci, zbog toga je i Olimpic otisao sa Otoke.
1946
Sabinho je napisao/la:Raja ima li Husare sjetio sam ga se nakon poraza, mora da je bila prica doveli Stepanova polovnjaka kraj zivog Mehmedalije Covica.

Sarajevo ljubavi moja.
E koja im je ovo logika ..bem ti logiku i racunicuBitiSrcemVezan je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/sarajevo ... oti/167282
A mozda se radi na tome da se naprave jos bolji odnosi dva kluba a i da se stekne nova baza navijaca. Svakako nam ljudi razvijaju mlade igrace. I jedan od Kalassi, Baric, Berberovic je svakako visak mogli bi i njega da im posudimo ili Protica ako se obavezu da ce Andusic i Kobiljar imati pristojnu minutazu. Jedna utakmica gore ili dole a jako je bitno da se Andusic, Kobiljar i buduci igraci pravilno razvijaju.joker90 je napisao/la:Pa gdje Pirotu nadjosmo kao rjesenje?
Ne ide mi u glavu sto nismo zamijenili domacinstvo 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
U sezoni koja dolazi je bolje imati Travnika za druga nego ne.
Pa bar malo ono dumnite glavom
Pa bar malo ono dumnite glavom
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Znaju nas oguliti za sve živo, dukserice po stoja u fan shopu, hajde neka, godišnje povećaju po cenera bez ikakvog razloga-hajde neka, wtf cijene karata za lech hajde neka, al' daj budite ljudi kad nas već gulite za sve živo! Uzet' ću samo primjer tribine na koju trenutno idem, uprava mi je izbila dodatnih 10 KM u odnosu na prošlosezonskih 80 KM, samo ne znam iz kojeg razloga? Valjda što su stavili mrežu i štangle svako pola metra pa kontaju treba biti skuplje, i pored toga mi svaku kup ili evropsku utakmicu uredno naplate. Al' hajd neka kažem, ne bih se ja ni za ovo žalio da nije ove nove situacije, imate obraza tolike pare naplatiti a niste u stanju naći bolje rješenje za utakmicu sa Drinom od Pirote? I još se govori navodno najbolje rješenje, bezobrazluk i ništa drugo. Očekujem ako ništa javno izvinjenje navijačima ako ništa zbog nas sa godišnjim kartama a onda i kompenzaciju kroz besplatan ulaz za godišnje na kup utakmiceMortemHz je napisao/la:Eno i ja sam gore napisao,katastrofa da SARAJEVO igra domacu utakmicu u Travniku...ne bi ni grbavicu prihvatio,za sta sluzi Otoka? moze se zamijeniti domacinstvo,moze se odgoditi za pisljiva 3 dana,moze nesto **** gaBitiSrcemVezan je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/sarajevo ... oti/167282

1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nece mozda oni ali ja ne kontam sto nije mogla mala odgoda?uNbx je napisao/la:Ne ide mi u glavu sto nismo zamijenili domacinstvo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kup utakmice ne placa onaj ko ima sezonsku..
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Jer se i druga ekipa pita za to a ona nije pristala.MortemHz je napisao/la:Nece mozda oni ali ja ne kontam sto nije mogla mala odgoda?uNbx je napisao/la:Ne ide mi u glavu sto nismo zamijenili domacinstvo
Yebajiga, pozelio sam svakako cevape na plavoj vodi. 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ovo mozda nije tako losa ideja.BitiSrcemVezan je napisao/la: kompenzaciju kroz besplatan ulaz za godišnje na kup utakmice
10 kom+cijeli somun+jogurt+kisela+kafa=5.5 kmuNbx je napisao/la:Yebajiga, pozelio sam svakako cevape na plavoj vodi.
Ljepota....
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.