Jeste pojedini negativno naelektrisani

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Cmokim u uhoMortemHz je napisao/la: ↑29 jan 2024, 18:40Zahvaljujem, prelistao sam mu malo postove i došao sam do zaključka da nije naš navijač i neće mu biti dozvoljeno pisati na našoj temi.holyman je napisao/la: ↑29 jan 2024, 15:13@mortemhzImajednabrigada je napisao/la: ↑29 jan 2024, 14:03Dovođenje Salihamidzica juniora bi bio samo jos jedan dokaz da Ibro i Rozman nemaju pojma kuda idu i da su podložni štelama i samo tako mali moze doci u klub jer ocito je da se radi o poluamaterskom igracu.
fulio frajer temu, vracaj ga u cumez iz kojeg je provirio, je6em li mu klub za koji navija
Možda i prati Sarajevo, u to ne mogu svakako ulaziti ali definitivno nije naš navijač. Imao je postove i na temi Željezničara i Veleža kao i ogavne postove prema gradu Sarajevu a redovno piše ''vi'' ''vam'' ''selo vas guzi'' ''Sarajevo je pola vlaški klub'' i ostale gadosti.
Sada je sve obrisano, ako bude opet pisao samo prijavite da ga uklonim.
Jok treba bit zahvalan onima koji nemaju pameti da kazu necu vise nemojte me zvat, nego dobije crveni karton za nepotreban faul da ne bi morao dolazit sljedeci put. Pa iskreniji je Koroman bio kad je rekao ja sam cetnik i necu igrat za vas nego ovaj hadalj. Klupska karijera svaka cast, ali sto je za nas igrao, bolje da nije.
Petar Slišković, neki dan potpisao za Gostivar
Realno koga boli k za njega imao je sansi koliko nije imao ni jedan igrac, milion povreda i pokazalo se da ima puno boljih
Ma samo pljuvati treba...
Trenutno korisnika/ca: alacious, Hansestadt, Varijantas8 i 48 gostiju.