FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Drago mi je zbog Zelje Bucana da smo se onako borili ali mi je krivo na Osima da mi je brat sto mu igra Adilovic i Svraka.Ovog drugog nek bude stid kapitenske trake,nek gleda malo kapitene Liverpula ili Celzija pa nek uci.Njih dvojicu zelim na klupi ali ja se nepitam,jos uvjek je prelazni rok pa mislim da ce obadvojica igrat protiv Zvijezde.
- BosniaHerzegovina
- Kontakt:
Ovako očekujem protiv Zvijezde:

Umjesto Hadžića sam stavio Lončarića, mislim da je Hadžić golman koji zna odigrati jednu odličnu utakmicu, a poslije toga katastrofa. Moram napomenuti da je u Zrinjski igrao 52 utakmica, a primio 70 golova. To je iskreno, katastrofalna statistika. Dok je Lončarić bolji i stabilniji golman.
EDIT: Greška, umjesto Hasanhodžića bih stavio Urdinova, jer Urdinov zna igrati štoper, a lijevi bek
Stanić.

Umjesto Hadžića sam stavio Lončarića, mislim da je Hadžić golman koji zna odigrati jednu odličnu utakmicu, a poslije toga katastrofa. Moram napomenuti da je u Zrinjski igrao 52 utakmica, a primio 70 golova. To je iskreno, katastrofalna statistika. Dok je Lončarić bolji i stabilniji golman.
EDIT: Greška, umjesto Hasanhodžića bih stavio Urdinova, jer Urdinov zna igrati štoper, a lijevi bek

Za sve ti hvala Amare!
Vjerovatno me nisi najbolje shvatio,jako sam svjestan razlike u radu izmedju nas i drugih klubova.To nema bas veze sa cinjenicama koje govore da mi poslije gotovo svakih priprema u zadnjih dvije tri godine u prvenstvo ulazimo sa pet sest teze povrijedjenih igraca.Prosle zimske pripreme gotovo pola tima nije treniralo u sred priprema.Sjeti se koliko je samo igraca otislo kuci,dok su ovi zdravi igrali protiv Splita.neroazzuro je napisao/la:Bokaco,kako mozes poredit ostale sa Zeljom kad znas kolika je razlika u fizickoj spremi izmedju Zelje i ostalih?
Ja mislim da su povrede rezultat neadekvatne ishrane s obzirom na zahtjevnost priprema i treninga.
Drugim rijecima,igrace se fizicki forsira vise nego sto njihov organizam moze podnijeti bez suplemenata.
Mi jesmo spremniji i jaci od svih ostalih ekipa,cak i bez ovih povrijedjenih.Tu nema dileme i napisao sam da je prvo mjesto po meni sasvim realno da opet uzmemo,naravno ako budemo imali pristup kao u ove dvije evropske utakmice.No priznaj da je za zabrinuti ta cinjenica da imamo samo jednog aktivnog stopera pred pocetak prvenstva.Povrede nam se desavaju i one su teske.Ne desi nam se da nekog nesto zategne,da ima puno umora itd,pa da igrac izostane nekoliko dana ili eventualno jedno kolo.Nas igrac kada padne na zemlju,to je vec 70% da ga nece biti vise mjeseci.Stvarno nevjerovatno.Mi na tribini sa zebnjom sada popratimo svako padanje u duelu naseg igraca.Svako drugo padanje neko izostane pola godine.
Ne vjerujem da nas toliko slucajnosti moze zadesiti.Nesto tu nije u redu.Da li je ishrana,kako ti pretpostavljas,ili mozda pogresno doziranje treninga,nestrucan rad,peto deseto,mozemo samo nagadjati,ali je cinjenica da u ovo prvo kolo mi ulazimo bez 6-7 igraca.Meni je to nevjerovatna cinjenica.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
-
- Interni moderator
- Kontakt:
EKSPLODIRAJJJJsergejevic je napisao/la:Uvijek sam volio seoske legende...VolimTz je napisao/la:Priča se da ste i na onom svijetu bili, prijetili da ćete ga ugasit.sergejevic je napisao/la:Budi miran da vas ne ugasimo![]()

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Moje mišljenje je da se Amar vodi logikom npr. ako imaš dva lijeva beka (u ovom slučaju Kvesić i Urdinov) i jedan od njih ti se povrijedi i ostaneš samo na jednom,da nema potrebe da se dovodi još jedan lijevi bek jer kad se oporavi Kvesić to bi bila 3 lijeva beka,što je vjerovatno po Amaru nepotrebno i onda bi morao džaba da ovaj jedan sjedi na tribinama,a prima platu (a ako ćemo iskreno,imam osjećaj i da ovo sada igrača što imamo da im se jedva isplaćuju plate) ili bi i on kasnije morao igrat njemu "nepoznatu" poziciju,što se realno ne isplati jer tu ne može da pokaže svoj kvalitet. Tako da je primoran da mu Stanić "glumi" lijevog beka. Vjerovatno da je bolja finansijska situacija dovelo bi se još igrača koji bi igrali na prirodnim pozicijama. Čak i mislim da je jednom Amar izjavio nešto na ovaj fazon.boccaccio je napisao/la:Znam da para nema.Pisao sam o krpljenju.Imam osjecaj da cemo se ove godine krpiti vise nego ikada.Ne volim kada jedan sampion ima toliko praznih pozicija,a Amar od ovih nekih napravio polivalentne igrace,jer mora,a igrac iz utakmice u utakmicu seli sa pozicije na poziciju.Vise niko nema pojma od igraca koju ce poziciju igrati naredne utakmice.Mi ne mozemo ostati na jednom stoperu bukvalno pred sami pocetak sezone.Imamo jednog beka na obje strane,na jednom krilu pet igraca,na drugom krilu nijednog igraca...imamo jednog forsiranog napadaca...i imamo dva tri igraca,koji bukvalno igraju sve pozicije u ekipi,jer moraju.Stanic sutra igra lijevo krilo,prekosutra desnog beka,pa ce onda na lijevog beka,pa na desno krilo...tako ce i bucan...pa i ostali,jer nas povrede ne stede.
Vrati se ti na psihijatriju, jest da vam je prijeratni klubski psiholog i psihijatar trenutno u Hagu ali naci ce se zar neki doktor i za tako specifican slucaj.rajkoPETKOVIC je napisao/la:vracam vam milo za drago da vidite kako je kad neko smara na temisajo10 je napisao/la:Rajko molim te vrati se na vasu temu, neznam koji ti vise qurac s nekim prepucavanjima. Dobro znam da ste radosni sto nismo prosli i sve to ali malo pogledaj te vase rezultate pogotovo ove godine i vidjetces da nemas bas neke prave razloga za ismijavanje nas. Igrati 4-6 protiv jednog rivala kao ste je Viktoria nije za ismijavanje. Barem sto se mene tice.
Opet kazem tebi i tvojima, vrati te se na vasu temu. Uskoro pocinje prvenstvo pa eto ima te sansu da konacno nas opet predjete i da vi pokazete iduce sezone u ligi PRVAKA kako se igra ako vec Zeljo nezna.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
-
- Kontakt:
slika govori vise od hiljadu rijeci ko je za psihijatrijedino lj je napisao/la:Vrati se ti na psihijatriju, jest da vam je prijeratni klubski psiholog i psihijatar trenutno u Hagu ali naci ce se zar neki doktor i za tako specifican slucaj.rajkoPETKOVIC je napisao/la:vracam vam milo za drago da vidite kako je kad neko smara na temisajo10 je napisao/la:Rajko molim te vrati se na vasu temu, neznam koji ti vise qurac s nekim prepucavanjima. Dobro znam da ste radosni sto nismo prosli i sve to ali malo pogledaj te vase rezultate pogotovo ove godine i vidjetces da nemas bas neke prave razloga za ismijavanje nas. Igrati 4-6 protiv jednog rivala kao ste je Viktoria nije za ismijavanje. Barem sto se mene tice.
Opet kazem tebi i tvojima, vrati te se na vasu temu. Uskoro pocinje prvenstvo pa eto ima te sansu da konacno nas opet predjete i da vi pokazete iduce sezone u ligi PRVAKA kako se igra ako vec Zeljo nezna.
Trece kolo protiv Viteza izgubit ce te najmanje jos jedno igraca....... to su mesari kakve ova liga jos nije vidjelaboccaccio je napisao/la:Vjerovatno me nisi najbolje shvatio,jako sam svjestan razlike u radu izmedju nas i drugih klubova.To nema bas veze sa cinjenicama koje govore da mi poslije gotovo svakih priprema u zadnjih dvije tri godine u prvenstvo ulazimo sa pet sest teze povrijedjenih igraca.Prosle zimske pripreme gotovo pola tima nije treniralo u sred priprema.Sjeti se koliko je samo igraca otislo kuci,dok su ovi zdravi igrali protiv Splita.neroazzuro je napisao/la:Bokaco,kako mozes poredit ostale sa Zeljom kad znas kolika je razlika u fizickoj spremi izmedju Zelje i ostalih?
Ja mislim da su povrede rezultat neadekvatne ishrane s obzirom na zahtjevnost priprema i treninga.
Drugim rijecima,igrace se fizicki forsira vise nego sto njihov organizam moze podnijeti bez suplemenata.
Mi jesmo spremniji i jaci od svih ostalih ekipa,cak i bez ovih povrijedjenih.Tu nema dileme i napisao sam da je prvo mjesto po meni sasvim realno da opet uzmemo,naravno ako budemo imali pristup kao u ove dvije evropske utakmice.No priznaj da je za zabrinuti ta cinjenica da imamo samo jednog aktivnog stopera pred pocetak prvenstva.Povrede nam se desavaju i one su teske.Ne desi nam se da nekog nesto zategne,da ima puno umora itd,pa da igrac izostane nekoliko dana ili eventualno jedno kolo.Nas igrac kada padne na zemlju,to je vec 70% da ga nece biti vise mjeseci.Stvarno nevjerovatno.Mi na tribini sa zebnjom sada popratimo svako padanje u duelu naseg igraca.Svako drugo padanje neko izostane pola godine.
Ne vjerujem da nas toliko slucajnosti moze zadesiti.Nesto tu nije u redu.Da li je ishrana,kako ti pretpostavljas,ili mozda pogresno doziranje treninga,nestrucan rad,peto deseto,mozemo samo nagadjati,ali je cinjenica da u ovo prvo kolo mi ulazimo bez 6-7 igraca.Meni je to nevjerovatna cinjenica.
Mogla bi nas ove godine kostati Brkina tvrdoglavost, nadam se da se varam.inacefindecko je napisao/la:zar mozemo u ovom trenutku odbijat dokazane igrače?lev77 je napisao/la:izgleda da ga Osim nece, a legao bi nam ko budali samarjoca je napisao/la:Šta i kako ima još vremena za kakvo pravo pojačanje vidim sinoć i onog Jahića on bi mogao igrat na svim pozicijama.
pa evo i maletić, jahić.. svi bi nam super došli, mogu odigrat brojne pozicije!
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- alan ford 26
- Kontakt:
Aco izgleda na godisnjem, treba izbrisati posljednjih 15 stranica i na hladjenje poslati ove uhljupe, jer se pored takvih ocito ne moze nista smisleno procitat ovdje
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
cuj ovih kanarinaca što crvkuću, dok im albansko selo pod imenom Kukësi (kojeg predvodi Lazar Popović) bruka tim za koji navijaju
+1alan ford 26 je napisao/la:Aco izgleda na godisnjem, treba izbrisati posljednjih 15 stranica i na hladjenje poslati ove uhljupe, jer se pored takvih ocito ne moze nista smisleno procitat ovdje
Jutros je bilo dobrih utisaka i mišljenja sa utakmice ali poslije toga samo nekakve "svađe", rasprave...
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
I ti si pod budnim okom RMU Banovići...rajkoPETKOVIC je napisao/la:a kakav skup morona na kosevu nije vidjen nikad jedino mozda na koncertu Ljube Alicica na grbavici![]()
![]()
![]()
ajmo zvezde granda ajmo sinanovci da znate da ste pod budnim okom Sase Popovica![]()
![]()
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Jučer je bio Ibrahim Šehić na zapadu, hvatao se za glavu na majstorije Adilovića.
Bio je i Meho Kodro...

Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Bio je i Pahlivanovic, kaze da je Svraka najgori igrac Zelje poslije rata
Najgori igrac poslije rata u Zelji je Adilovic. Dati 40 golova i da se ne mozes nigdje prodati to moze samo Adilovic na nasu veliku zalost.lisander je napisao/la:Bio je i Pahlivanovic, kaze da je Svraka najgori igrac Zelje poslije rata
Nemoj tako govorit protiv Adilovica, mi iz Zenice smo i dalje zavidni sto ga imateEuroSport je napisao/la:Najgori igrac poslije rata u Zelji je Adilovic. Dati 40 golova i da se ne mozes nigdje prodati to moze samo Adilovic na nasu veliku zalost.lisander je napisao/la:Bio je i Pahlivanovic, kaze da je Svraka najgori igrac Zelje poslije rata

e jest se naš'o ko reci....Pehli koji je bio maskota onog poslijeratnog Željelisander je napisao/la:Bio je i Pahlivanovic, kaze da je Svraka najgori igrac Zelje poslije rata
Konta covjek ne moze niko biti gori od Lazara ali ovaj je to pokazao da moze. Lazo je bar znao primit loptu, ovaj ne zna nista. Tuga nasa zavrsit ce karijeru u Zelji a do tad cemo mi svi prolupat.FliX je napisao/la:Nemoj tako govorit protiv Adilovica, mi iz Zenice smo i dalje zavidni sto ga imateEuroSport je napisao/la:Najgori igrac poslije rata u Zelji je Adilovic. Dati 40 golova i da se ne mozes nigdje prodati to moze samo Adilovic na nasu veliku zalost.lisander je napisao/la:Bio je i Pahlivanovic, kaze da je Svraka najgori igrac Zelje poslije rata![]()
111 je napisao/la:e jest se naš'o ko reci....Pehli koji je bio maskota onog poslijeratnog Želje
Pa jarane ne trebas biti neki ekstra poznavalac fudbala da protiv normalne ekipe ovaj ne moze meda, ni jedan ni drugi, da je neko na Adilovicevom mjestu dao bi 36 golova za sezonu u nasoj ligi.EuroSport je napisao/la:
Najgori igrac poslije rata u Zelji je Adilovic. Dati 40 golova i da se ne mozes nigdje prodati to moze samo Adilovic na nasu veliku zalost.
Zera je bio maskota, Pehli je bio ko sad Stana, al on takav da sad dodje da zaigra bio medju pet igraca111 je napisao/la: e jest se naš'o ko reci....Pehli koji je bio maskota onog poslijeratnog Želje
Trenutno korisnika/ca: Lekqqq1921 i 32 gosta.