FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Odlican zrijeb, utakmica je 27. srijeda, samo je upitno u koje vrijeme. Garant ce biti u 1 ili 2, radi hladnoce. Bice nas 250 

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Neće prije 14h sigurno. Možda i 15-16 jer sumnjam da će planirati prijenos.
Prokleti da su Dragan Šolak, njegova fašistička "Junajted medija", kao i njihovi produkti sport klub, telemach, total tv, n1, nova bh/s/m i ostali❗
I ono sto je jos dobro imaju 4 premijerligaska duela medjusobna. Odmah manje "boljih" ekipa.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Ruku na srce, u onoj Ćalinoj sezoni Mladost nam je bila najjači protivnik do finala sa ŠirokimNajvecaRadosti je napisao/la: ↑13 okt 2021, 13:29Nek je i nas jednom usrecilo da 2 kola za redom protiv amatera.Jos na Kosevu![]()
![]()

-
- Kontakt:
TacnoHistoricar je napisao/la: ↑13 okt 2021, 13:41Ruku na srce, u onoj Ćalinoj sezoni Mladost nam je bila najjači protivnik do finala sa ŠirokimNajvecaRadosti je napisao/la: ↑13 okt 2021, 13:29Nek je i nas jednom usrecilo da 2 kola za redom protiv amatera.Jos na Kosevu![]()
![]()
![]()

Jedino te sezone imali smo bas lude srece sto se kupa tice
Prva 3 kola protiv drugoligasa(Bratstvo,Kozara,Travnik)
I onda u polufinalu pored Zelje i Sirokog izvukli Mladost
Ali djaba sve kad smo nesretno u finalu izgubili na penale u utakmici koju smo trebali dobiti...
Ali ja nikad necu zaboraviti kad smo izvukli u prvom kolu Zrinjskog,jedna u Mostaru

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Jel tacan podatak da eo 3 godine nemamo poraza u KUPu ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
zar nas nije siroki dobio 3:2 2019. u kupu? kad su hebu flasom pogodili u glavu a nase pi..ce se vratile na teren
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
-
- Kontakt:
Interesantan podatak:
Mi u zadnje 3 sezone kupa+ova(od 2017 pa ovamo) samo smo 1 ispali
(3:2 u Sirokom)sezona u kojoj uopste nije bilo osvajaca
17 utakmica
15 pobjeda
2 poraza
12 protivnika izbaceno
2 trofeja
Mi u zadnje 3 sezone kupa+ova(od 2017 pa ovamo) samo smo 1 ispali

17 utakmica
15 pobjeda
2 poraza
12 protivnika izbaceno
2 trofeja

Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 13 okt 2021, 14:14, ukupno mijenjano 2 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
4 godine samo 2 poraza(oba od Sirokog na strani)
Dobili nas 1:0 u revansu finala kupa 2019
I 3:2 prije 2 sezone(sezona u kojoj nije bilo osvajaca zbog korone)
Sve ostalo prosli dalje,15 pobjeda
Edit:Racunao sam kao pobjedu i gdje smo prosli na penale

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- ElCartel11
- Kontakt:
I tako prodje polako reprezentativna pauza, a mi nismo ni jednu prijateljsku odigrali. Bilo ko da mi jos zine, da nisu uigrani, nisu prosli pripreme ovo ono, yebacu mu mater.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
I to kako smo ispali...Yebem ti sve mujićuNajvecaRadosti je napisao/la: ↑13 okt 2021, 14:06Interesantan podatak:
Mi u zadnje 3 sezone kupa+ova(od 2017 pa ovamo) samo smo 1 ispali(3:2 u Sirokom)sezona u kojoj uopste nije bilo osvajaca

Prokleti da su Dragan Šolak, njegova fašistička "Junajted medija", kao i njihovi produkti sport klub, telemach, total tv, n1, nova bh/s/m i ostali❗
Ma nije do toga, sve su ovo amaterski igrači sa astronomskim nezasluženim platama. Kakvo uigravanje kakve pizde materine, ta priča više nigdje ne prolazi. Ljudi ne znaju, i genetski i sistemski smo na dnu mora, krenuvši od nas pa dužinom čitave lige. Nema tu puno filozofiranjaElCartel11 je napisao/la: ↑13 okt 2021, 14:54I tako prodje polako reprezentativna pauza, a mi nismo ni jednu prijateljsku odigrali. Bilo ko da mi jos zine, da nisu uigrani, nisu prosli pripreme ovo ono, yebacu mu mater.
NEMA NAZAD
Prijateljske utakmice se odigravaju na zahtjev šsš. Koji to klub u svijetu se petlja u to hoce li neko igrati prijateljske ili nece? U moru krivice koje ima uprava ovo je definitivno pretjerivanje. Najvecaa krivica gubitak titule, 3 mil e, gubitak koef.
-
- Kontakt:
Tako je,sredina je oktobra covjece,vise od 1/3 prvenstva prosla.S obzirom da u 14 dana nisu se sjetili 1 prijateljsku utakmicu dogovoriti govore nam da im iste nisu potrebne i da su dovoljno uigrani i spremni."Nisu uigrani" i "Nisu spremni" necu da cujem vise kao izgovor.To moze prolaziti prva 3-4 kola ali daj brate sad ce 13.kolo...ElCartel11 je napisao/la: ↑13 okt 2021, 14:54I tako prodje polako reprezentativna pauza, a mi nismo ni jednu prijateljsku odigrali. Bilo ko da mi jos zine, da nisu uigrani, nisu prosli pripreme ovo ono, yebacu mu mater.
Do jucer se pisalo kako je jedini problem manjak prijateljski utakmica.U ove 2 pauze(ukupno mjesec dana)mogli su komotno srediti uz Pazar jos 3 utakmice,pa makar to bilo protiv federalaca.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 13 okt 2021, 16:47, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Mislite li da smo se olako riješili Zinedina Mustedanagića?
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Ne, zali Boze placene odstete za momka koji sa 23 godine ne moze odigrati 90 minuta i skinuti kilograme viska. Nek mu je sretno negdjr drugo.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑13 okt 2021, 16:44Mislite li da smo se olako riješili Zinedina Mustedanagića?
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
keli je napisao/la: ↑13 okt 2021, 16:50Ne, zali Boze placene odstete za momka koji sa 23 godine ne moze odigrati 90 minuta i skinuti kilograme viska. Nek mu je sretno negdjr drugo.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑13 okt 2021, 16:44Mislite li da smo se olako riješili Zinedina Mustedanagića?

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
U nedjelju nam sudi Martinović iz Čapljine 
Mahači su Novalić i Čejvanović.

Mahači su Novalić i Čejvanović.
17:00 Sarajevo – Posušje (Moja TV) Sudija: Josip Martinović (Čapljina)
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐