FC Bayern München

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

Saurman
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Saurman » 26 jul 2023, 15:46

Rajaz je napisao/la:
26 jul 2023, 15:25
Saurman je napisao/la:
26 jul 2023, 15:09
Prvo poluvrijeme dobro imali su šansi ali su fulali nemoguće drugo pol sa ovim omladincima je dosta solidno.Kad dođe napadač uz jednog dmf i beka biće to druga priča.
Dobro je, za razliku od prošlog puta ovdje su uspjeli uputiti šut u okvir gola za 90 minuta, vidi se napredak :thumbup:
Biće to dobro još ako dođe Kane uz City glavni favoriti za CL.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 26 jul 2023, 16:01

Bayern je igrao bez 7 igraca+ pojacanja koja Ce doci. Sta su pojedinci ocekivali, a sta je realno su dvije različite stvari.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Lewy21
Kontakt:

Post Postao/la Lewy21 » 26 jul 2023, 16:39

Ma naravno da je prijateljska i da nije nešto zbog čega se već treba sezona halalit, nego ove godine kad god gledam Bayern ostavljaju mi dojam da im ni sekunde nije stalo, a igra kod Tuchela mi je nekako skroz nedefinisana, golovi su bili svi na individualan kvalitet ili par igrača usralo da uspiju odigrat 2-3 pasa kako treba kao recimo protiv Werdera drugi gol. Ja sam Tuchela prije Bayerna respektovao ali uopšte mi ne ulijeva neku nadu sad.

Telu svaka čast, baš se trudi da maksimalno svaku minutu igre iskoristi, ona utakmica protiv amaterske ekipe nije ni blizu mjerodavne ali se vidjelo da je momku jako stalo i da se dokaže i da da gol, ja se nadam da će pokazati to na takmičarskim utakmicama. Nadam se da neće propasti na klupi ili svoj kvalitet pokazati negdje drugo, što nam ne bi bio prvi put. Ostali mi uglavnom idu na živce, momcima očigledno nije stalo ili su baš propali pa se s loptom ne znaju sastavit i to je to.

Općenito ova dešavanja na ljeto su 99% negativna. Završnica Lige nacija - povreda De Ligta i Laimera koji je taman za Bayern potpisao. Kraj jula napadač nije doveden, Tottenham ako pusti Kanea tražit će preko 100 miliona, smrdi mi na to da je transfer pod velikim upitnikom. Zadnjeg veznog nema, ne spominje se nikakvo ime, ni blizu nekog pojačanja, a toliko se pričalo o tome da Tuchel želi takvog igrača. Hajde Walkera bi valjda trebali dovesti, jer eto Pavardu se prvo više ne igra na desnom beku, pa mu se onda nikako u Bayernu ne igra. Da li će Walker sa 33 godine u Bayernu igrati kako je i u Cityu do sad, vidjet ćemo, ako ne propadne i taj transfer. Onda se povrijedi i Guerreiro i nema ga do septembra najmanje i kad se vrati vrlo moguće da će se opet žaliti na bolove, znate već kako to ide. Novi golman se ne dovodi, spominjala se neka imena ali izgleda skupi svi, Neuer i dalje nije spreman, Sommer i dalje kriminalan na golu. Na to se svako malo neki igrač Bayerna žali na bolove, pa ne znam kako je to moguće više ne može biti slučajnost da samo jednom klubu na svijetu povrede upropaste najmanje 3-4 sezone.

Jedina pozitivna stvar je Kim Min-jae pošto se stvarno čini kao izvrstan štoper, ako i on ne počne sa povredama ko ostale kolege. Čini se da je najbolji posao biti igrač Bayerna, ne radiš ništa i zarađuješ ogromnu platu. Valja ovo pratiti u augustu, a i dalje...

Elber111
Kontakt:

Post Postao/la Elber111 » 26 jul 2023, 18:53

Necu puno komentarisati utakmicu,jer nisam cjelu uspio odgledati zbog posla.
Ali neke stvari mi zaista smetaju kod Tuchela.
Tel kad vec nemamo drugog napadača bi morao igrati.
Momak se trudi izgara na terenu i ima kvalitet.
Laimer definitivno odlicna igrač i mogao bi biti pojacanje bas.
Ono sto nam fali od one triplete je malo vise hrabrosti,onaj bayernov stav idemo na pobjedu uvjek i igra do zadnje sekunde.
Fali onaj Killer instinkt.
Realno pripreme su tek počele i sve ovo može biti samo uvod u nadam se sjajnu sezonu,...vjerujem da ce dolaskom Kejna i Walkera tim dobiti i na samopouzdanju i volji a nadam se i da ce tel vise igrati.
Nisam upratio kako su odigrali ovi mladi Vidovice,Waner i ostali

Lenaa
Kontakt:

Post Postao/la Lenaa » 26 jul 2023, 20:17

Kad ce Here we Go!
Mozda za vikend :hmmmmm:

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 26 jul 2023, 20:21

Lenaa je napisao/la:
26 jul 2023, 20:17
Kad ce Here we Go!
Mozda za vikend :hmmmmm:
Ma ne vjerujem da ce se zavrsiti tako brzo.

Ne znam koliko ce uticati sad to sto vlasnik Tottasa odlazi u zatvor :mrgreen:
Tottenham owner Joe Lewis has surrendered to U.S. authorities in Manhattan - facing insider trading charges.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 jul 2023, 22:24

Bayern are ready to spend more than €100m for Harry Kane, if necessary, because he's the absolute top priority. Dreesen and Hainer, who is also involved when it comes to such a fee as chairman of the supervisory board, remain patient & are aware it'll be very expensive [
@kicker
Do kraja mjeseca završen posao. :kafa:

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 27 jul 2023, 00:30

Izgleda da Kenjac ipak ide za traženih 117 milki ojra kad Dreesen i Heiner daju takve izjave. Jednog dana kad arapi (saudijci, emirati) uđu u CL ove cifre će bit smiješne, pogotovo razlika od 27 milki (između 90 i 117), jer će transferi ići na 200+ milki za internacionalne klase dok će glavne zvijezde biti preko milijarde.

Lenaa
Kontakt:

Post Postao/la Lenaa » 27 jul 2023, 12:38

Za vikend se ocekuje veliki korak naprijed, ili cak zavrsetak ove patnje oko Kanea.
Valjda zidov napokon popusti.

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 27 jul 2023, 16:38

Videh neke hajlajte protiv Sitija. Ovi nasi i znaju da naprave neke prodore i duple pasove po boku, treba samo neko da to posprema u mrezu.
Valjda ce Kejn biti taj.

Mali Tel je stvarno zverka, ali ne kao u seriji Seks i grad, nego prava zverka.
On treba da igra redovitije.

Ima li nekog veznjaka na pomolu, prica li se sta?

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 27 jul 2023, 16:39

farinelli123 je napisao/la:
27 jul 2023, 16:38
Videh neke hajlajte protiv Sitija. Ovi nasi i znaju da naprave neke prodore i duple pasove po boku, treba samo neko da to posprema u mrezu.
Valjda ce Kejn biti taj.

Mali Tel je stvarno zverka, ali ne kao u seriji Seks i grad, nego prava zverka.
On treba da igra redovitije.

Ima li nekog veznjaka na pomolu, prica li se sta?
Nece ti doci novi veznjak, mozda neko ultra jeftin ako se proda Goretzka.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 27 jul 2023, 16:44

**** claim Daniel Levy had been close to agreeing a deal to sell Harry Kane to PSG, but the striker does not want to move to France this summer. PSG remain willing to outbid any other club, but it would take a major U-turn from the striker to consider an offer

That effectively leaves Levy with the choice of negotiating a deal with Bayern or risk his star man leaving on a free transfer when his contract expires next summer

There have even been suggestions that Bayern would agree to a buy-back option for Tottenham in a bid to land Kane this summer, which could help to satisfy all parties

Bayern are ready to renew their assault to try to sign Harry Kane with Jan-Christian Dreesen & Marco Neppe flying to London for a new round of talks with Daniel Levy. Bayern are thought to be willing to pay up to £86 million (€100m) to sign Kane this summer [@Matt_Law_DT]
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

Lenaa
Kontakt:

Post Postao/la Lenaa » 27 jul 2023, 22:42

Romano potvrdio da nasi sutra lete za London, na sastanak sa zidovom. Ponuda spremna od 100mil.
Prokleti naftasi cekaju da zidov odbije, da bi usli sa vecom ponudom Spursima.
Valjda se ovo uskoro zavrsi. :pray:

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 28 jul 2023, 00:25

Vrh vrhova :tokralju:

Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 jul 2023, 08:25

Doveli ga za 32 mil a otiće za 37 mil uprkos katastrofalnoj sezoni.Sreća pa su tu Arapi da ispravljaju greške evropskih klubova.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 28 jul 2023, 12:28

Danas bi se trebalo oko Kane-a sve znati i još mi je rođendan.

- Čitam šta Hernandez izjavljuje iz Pariza. Lik očigledno nije sav svoj. Kaže da je također jedan od razloga njegovog odlaska bilo vrijeme i jezik. Kaže u Bayernu se dosta povrijeđivao a ne zna je li to povezano s hladnoćom u Minhenu. Hernandezu, panjino, je li u Madridu hladno? Kako si tamo povrijedio ligamente zbog kojih nisi treniram 176 dana, odnosno 6 mjeseci? I pored toga si plaćen 80 miliona eura. Hernandezu, panjino, gdje su pokupio drugu povredu ligamentata? Igrajući za Bayern u hladnom Minhenu ili na Svjetskom prvenstvu igrajući za Francusku u "hladnom" Katru?

Kakve je debile dovodio Hasan, svaka mu čast.

Kaže Hernandez, sada će sve učiniti da se to ne dogodi. Da, inače se igrači namjerno povrijeđuju, posebno ligamente :rol: Francuski mazlum.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 jul 2023, 13:41

Sastanak koji se trebao održati danas u Londonu sa Levyem je pomjeren za početak naredne sedmice.

Lenaa
Kontakt:

Post Postao/la Lenaa » 28 jul 2023, 13:59

Otkazao zidov ceka mega ponudu PSG,i vremena da ubijedi Kanea da je bolje da ide u Paris.

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 28 jul 2023, 14:12

Neutral je napisao/la:
28 jul 2023, 12:28
Danas bi se trebalo oko Kane-a sve znati i još mi je rođendan.

- Čitam šta Hernandez izjavljuje iz Pariza. Lik očigledno nije sav svoj. Kaže da je također jedan od razloga njegovog odlaska bilo vrijeme i jezik. Kaže u Bayernu se dosta povrijeđivao a ne zna je li to povezano s hladnoćom u Minhenu. Hernandezu, panjino, je li u Madridu hladno? Kako si tamo povrijedio ligamente zbog kojih nisi treniram 176 dana, odnosno 6 mjeseci? I pored toga si plaćen 80 miliona eura. Hernandezu, panjino, gdje su pokupio drugu povredu ligamentata? Igrajući za Bayern u hladnom Minhenu ili na Svjetskom prvenstvu igrajući za Francusku u "hladnom" Katru?

Kakve je debile dovodio Hasan, svaka mu čast.

Kaže Hernandez, sada će sve učiniti da se to ne dogodi. Da, inače se igrači namjerno povrijeđuju, posebno ligamente :rol: Francuski mazlum.
Srećan rođendan prike :!:

Iz Hernandeza je uvek isijavala neka karamazovština (visok nivo); istina imao je 5-10 dobrih partija. Ali ništa vise od toga. Čak ne mogu ni da se setim nekih bravura od njega izuzev protiv PSG-a. Ali i Džo Stanišić je briljirao protiv PSG-a, tako da sve to pada u mojim ocima.
Ipak mu Hans Diter Flik (koji je takođe imao svoje fejlove) nije dovoljno verovao sa razlogom.

Da malo razbudimo stare duhove i pokrenemo neke teme dok čekamo zvaničnu objavu za Kejna.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 28 jul 2023, 14:17

Možda Kane čeka rasplet situacije sa Nindza Kornjačom, ko će ga znat'? Njih dva nikako ne mogu skupa iz hiljadu razloga.

Valjda naši neće pravit cirkus oko 10-ak miliona ojri gore - dole.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.