I idiot umjesto njega mijenja Walkera.
A nema vecih de.bila od Forbesa i Gaya u ekipi.Jednostavno, ne postoje.
Zamisli kako je meni gledati ih cijelu sezonu? Ovo je tuga sta radi od ekipe i koliko ne vejruje mladim igracima.
U zadnje vrijeme sam vas gledao 5,6 puta..Ali na 16 sekundi do kraja 2 timeouta,crtati akciju za Marca je stvarno cudo,jos on Kada je uzme ne vidi nikoga oko sebe.Jako glup poraz ,ako Popovic griejsi koji **** rade oni pored njega .NEZALAGANJE je napisao/la: ↑27 jan 2020, 00:34Zamisli kako je meni gledati ih cijelu sezonu? Ovo je tuga sta radi od ekipe i koliko ne vejruje mladim igracima.
Imalo je to smisla sa Velikom trojkom, ali ovo danas je totalno besmisleno. Je.beni Forbes ima vise minuta od Murraya i Walkera, Belinelli ima vise minuta od Walkera.
Rudy Gay?![]()
Carroll situacija? I niko nista ne smije da ga pita.
Nema rada pored njega.On je taj koji donosi sve odluke.Tek kad vatra dogori, on pocne povlaciti dobre poteze.Veceras je na +8 kasno izvrsio izmjene.Predugo je drzao Belinellia u igri.Uveo Forbesa umjesto Murraya zadnje 2min, pa kad je zaje.bao, vratio Belinellia, da bi tek u zadnje 3-4 posjeda ubacio defanzivce i onda Murray napravi onu gresku na skoku. Uzas.lumani je napisao/la: ↑27 jan 2020, 00:39U zadnje vrijeme sam vas gledao 5,6 puta..Ali na 16 sekundi do kraja 2 timeouta,crtati akciju za Marca je stvarno cudo,jos on Kada je uzme ne vidi nikoga oko sebe.Jako glup poraz ,ako Popovic griejsi koji **** rade oni pored njega .NEZALAGANJE je napisao/la: ↑27 jan 2020, 00:34Zamisli kako je meni gledati ih cijelu sezonu? Ovo je tuga sta radi od ekipe i koliko ne vejruje mladim igracima.
Imalo je to smisla sa Velikom trojkom, ali ovo danas je totalno besmisleno. Je.beni Forbes ima vise minuta od Murraya i Walkera, Belinelli ima vise minuta od Walkera.
Rudy Gay?![]()
Carroll situacija? I niko nista ne smije da ga pita.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.