HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Kevin
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Kevin » 25 mar 2014, 09:47

lenta crvena je napisao/la:Miljenko Karačić je kriv jer je seljačina koja laže. Vaši igrači pričaju po Mostaru da bude oko 200 gledatelja na Pecari.
nasi igrači pricaju po mostaru :lol: :lol: ..sta oni igraju i broje..a i ne cudim se kako kreso i co igra, zato i promasuje :lol: :lol: al izgleda te nase igrače iz Mo ne zanima to koliko je ljudi u Širokom ili u Mostaru pošto unatoč toga ne igraju dolje, odnosno igraju u Širokom ;)

pa eto, kod vas bilo 1500, a kod nas 500..koliki je Široki, a koliki je Mostar..veća bruka je vama i ne trebate se dičiti sa 1000 ljudi ako ćemo biti realni...
a što se tiče Miljenka, koliko sam ja upratio on jedini realno i napiše..gori su portali i večernji npr
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

lenta crvena
Kontakt:

Post Postao/la lenta crvena » 25 mar 2014, 10:33

Ne lupaj koja milja i po. Kako Miljenko realno piše ne pitaj. Nije ga sramota stavljati ove brojke u Mostaru iako to nisu neke brojke za pohvaliti se. Protiv Borca je bilo oko 3,5-4 milje ljudi iako smo svi mi očekivali bar 5 ali da stavlja nekoliko puta manje čovjeku se digne kosa na glavi. Isto tako novinari iz Sarajeva sjednu na gornju tribinu i odozgo prate utakmicu i hladno na radiu kažu da je na stadionu 500 gledatelja iako on pojma nema koliko je ljudi na zapadnoj tribini ili koliko je ljudi u natkrivenoj loži u kojoj je samo stolica 950 da ne govorim da pola ljudi stoji u onom hodniku i koji se nikako ne vide.
Daleko od toga da je posjeta u Mostaru odlična ali da se umanjuje nekoliko puta stvarno je to bolesno.
Vaši igrači to pričaju godinama ne samo sada ali eto vas tamo što bi rekli, ako vama odgovara da od 200 ljudi pravite 1000 uživajte u tome.

werly
Kontakt:

Post Postao/la werly » 25 mar 2014, 10:54

drag mi je siroki,ali ti nemoj gluposti pisati.iako nisam bio na utakmici siroki-zvijezda po slikama se vidi da na toj utakmici ima mozda jedva 300 ljudi.na glavnoj vam tribini tad bilo 5-6 ljudi,jer je padala jaka kisa,a na natkrivenoj tribini vidio sam po slikama mozda 200-250 ljudi.inace za svaki stadion je nerealna brojka,ali problem je sto kad sarajevo odigra derbi stave za koju milju vise,a kad zrinjski igra utakmicu pred 3.500 ljudi oni stave da je bilo 1 500

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 25 mar 2014, 10:59

lenta crvena je napisao/la: Vaši igrači to pričaju godinama ne samo sada ali eto vas tamo što bi rekli, ako vama odgovara da od 200 ljudi pravite 1000 uživajte u tome.
Kakva glupost. Kao prvo, kriminalna je posjeta na svim stadionima, ali 200 sigurno nije, a ovo sto ti moras iz nekog razloga usporedjivati uopce dvije sredine od kojih je jedna malo je reci duplo veca, to je neka druga prica. Ja kao sto rekoh, ako je sramota sto mi imamo 800ak ljudi u prosjeku na cijelu opcinu od 30 000 ljudi (ne kazem sekunde da je to dobra posjeta niti da sam ja zadovoljan, niti da nije bilo troduplo bolje, niti da ne moze i mora bar duplo bolje), sta je onda tek za Sarajevo i kolika je sramota na od skoro pola milijuna ljudi pa jedva nekako da nabere 2500 (a da ne govorimo koliko tu posjetu digne veliki derbi i jos par takvih utakmica), ja ne znam uopce tko se to kao sta ima tko cime pohvaliti ovdje onda? To je problem kompletne lige i stanje i ogledalo BH nogometa i njenog ranga i svijesti drustva uopce, a ne ovoga ili onoga grada jer to je u konacnici vec onda samo odraz brojnosti istog i/ili nekih drugih faktora (svijest drustva, gradjana, opce stanje, zasicenost/nezasicenost posjetitelja, ocekivanje istih, infrastruktura, kvalitet nogometa, eventualno postojanje drugog vrhunskog sportskog kolektiva u gradu, odnos prema Upravi, odnos Uprave prema posjetiteljima, misljenje prema istim, kvalitetan marketinski sustav i plan, postojanje marketinskog plana UOPCE, itd., itd., itd.), odmah da se razumijemo i odmah da prestanete s tim sranjima i usporedbama i pricama sta koji igrac kao ''prica po Mostaru'' molim te lijepo, djetinjarije ljudi moji.

Isto tako, znam i ja koliko je bilo ljudi na tim utakmicama o kojima pricas na Pecari pa se bar u pola puta ne slazem s procjenama, znaci ZNAM, ne nagadjam kao ti/vi, isto kao sto cete vi znati bolje koliko je ljudi na vasem stadionu, logicno, pa samim time nema potrebe da ja nagadjam ili lupetam nekome brojke niti bih, za razliku od pojedinih ovdje, a sta ce pisati Miljenko ili netko deseti, prosto me zaboli, pisite mu mailove, ispravljajte, stavite vlastitu statistiku na sluzbenu stranicu, wtf, ta zna se sta je i gdje mjerodavno. Bez da klubovi ustvari sami pocnu objavljivati koliko je prodano ulaznica i sl. nacini pracenja broja posjete, ovo sve je pm, jer od toga nema nista, svaki izvor ce drugacije napisati. Pa evo pada mi na pamet i dvorana na Pecari, pa maltene redovito se pise i okruzuje na 500ak manje ljudi po utakmici po zapisniku, redovito zaokruzuje na manje tj., a rijec je o jednoj od najposjecenijih dvorani u ABA ligi svejedno (narocito u odnosu na brojnost sredine odakle klub dolazi, a ove sve brojke sam i sam prije dvije, tri sezone zbrajao po broju sluzbeno prodanih karata od prijatelja iz kluba i dosao do ove brojke u datoj sezoni), pa sta sad s tim, tako je kako je i gotovo.

Ja se slazem da se manipulira brojkama cesto, ali zakida se svakoga tu vjerovali ili ne, pa cak i nas jer sam i sam svjestan toga i takodjer kao i tebi/vama mi nema nista mrze nego vidjeti da se KONACNO skupio dobar broj ljudi, a netko lupi i kaze 500, pa j.ebao bi mu m.ater, no pricati o ovome na taj nacin ili nekoga omalozavati ili prozivati ili nesto zato sto, kao istovjetna ili vise od duplo veca sredina ima 500, eto i eventualno 1000 ljudi vise u ovoj ligi je za mene zaista smijesno i glupo i nepotrebno i nikakve veze sa zdravim razumom nema.
...Život za Široki...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 25 mar 2014, 11:56

werly je napisao/la:drag mi je siroki,ali ti nemoj gluposti pisati.iako nisam bio na utakmici siroki-zvijezda po slikama se vidi da na toj utakmici ima mozda jedva 300 ljudi.na glavnoj vam tribini tad bilo 5-6 ljudi,jer je padala jaka kisa,a na natkrivenoj tribini vidio sam po slikama mozda 200-250 ljudi.inace za svaki stadion je nerealna brojka,ali problem je sto kad sarajevo odigra derbi stave za koju milju vise,a kad zrinjski igra utakmicu pred 3.500 ljudi oni stave da je bilo 1 500
ko se tebi obraćao uopće...pa eto neka je bilo 300 u Širokom, nisam ni brojao niti sam rekao da je 100% bilo 500, 800, 1000..nije ni bitno..govorim o tome da za Široki 500 ljudi je normala jer je mali gradić, dok je za vas 1000 ljudi bruka ako ćemo realno..je li tako..loše je i 2 000 a kamoli manje..a to ko sto pise po novinama i ko uvecava koga boli ****..ne znam sto vas to dira uopce..bitno je da mi je klub prvi i da igra dobro..a sad da je pisalo i protiv zvijezde 3000 na pecari zaboli me neka stvar..kome je to bitno uopce..

werly
Kontakt:

Post Postao/la werly » 25 mar 2014, 12:29

odgovorio si na moj post i rekao odakle ja znam kad nisam bio na utakmici,pa imam potrebu da odgovorim i nemoj se svadjati zbog gluposti dok navijaci ostalih klubova u tome uzivaju.

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 25 mar 2014, 12:38

Kevin je napisao/la:
werly je napisao/la:drag mi je siroki,ali ti nemoj gluposti pisati.iako nisam bio na utakmici siroki-zvijezda po slikama se vidi da na toj utakmici ima mozda jedva 300 ljudi.na glavnoj vam tribini tad bilo 5-6 ljudi,jer je padala jaka kisa,a na natkrivenoj tribini vidio sam po slikama mozda 200-250 ljudi.inace za svaki stadion je nerealna brojka,ali problem je sto kad sarajevo odigra derbi stave za koju milju vise,a kad zrinjski igra utakmicu pred 3.500 ljudi oni stave da je bilo 1 500
ko se tebi obraćao uopće...pa eto neka je bilo 300 u Širokom, nisam ni brojao niti sam rekao da je 100% bilo 500, 800, 1000..nije ni bitno..govorim o tome da za Široki 500 ljudi je normala jer je mali gradić, dok je za vas 1000 ljudi bruka ako ćemo realno..je li tako..loše je i 2 000 a kamoli manje..a to ko sto pise po novinama i ko uvecava koga boli ****..ne znam sto vas to dira uopce..bitno je da mi je klub prvi i da igra dobro..a sad da je pisalo i protiv zvijezde 3000 na pecari zaboli me neka stvar..kome je to bitno uopce..
Opet priča o posjeti na stadionima.Posjeta je loša to je istina ali s obzirom na kvalitetu lige,infrastrukturu tj, neuvjetnost stadiona,česte sigurnosne probleme itd. nije čudo da malo ljudi dolazi na stadione.Ne bih pisao o drugim stadionima, jer nisam bio pa ne znam, ali što se tiče Zrinjskog znam slijedeće.Protiv Borca je na stadionu bilo između 3000 i 3500.Usput da kažem da je Saša Mehmedović ,komentator BH radia , sjedio na gornjoj tribini i procjenio da je na stadionu bilo 1000 gledatelja :oops: .Kako on računa i procjenjuje ne bih znao?
Za one manje upućene donja tribina pod BB ima skoro 5000 sjedalica.Kad bi ljude sa stajanja , gornje tribine itd. prebacili na donju tribinu bilo bi popunjeno možda malo više od 2 trećine tribine čime dolazimo do tih nekih 3000-3500 ljudi.E sada drugo je pitanje koliko je ljudi sa plaćenom ulaznicom i koliko klubovi "žele" da prikažu stvarno stanje prodatih ulaznica.

Što se tiče Zrinjskog , za nas bi bilo ok kad bismo imali prosječnu posjetu kao protiv Borca.To je trenutna realnost.Treba imati u vidu da zbog reaktiviranja kluba nakon pola stoljeća su izgubljene mnoge generacije navijača i simpatizera kluba ali isto tako sve je više mladih na tribinama koji će nositi klub u budućnosti i tribine će biti sve punije a naročito ako sve bude popraćeno dobrim radom kako uprave (infrastruktura) tako i samih igrača (rezultati).Ne znam je li ostali imaju takav utisak ali meni se čini da je u Mostaru i okolici sve manje klinaca u dresovima Dinama i Hajduka a sve više u dresu sa lentom.

Zrinja ima jednu stalnu ekipu od oko 1500 do 2000 gledatelja a ovi ostali su tu povremeno na jačim utakmicama , derbijaima itd.Ja znam za sebe ,radije ću po kiši i nevremenu gledati Zrinju protiv Rudara ili Mladosti nego iz fotelje Čelsi i Arsenal :D :D .

Detalj sa utakmice protiv Borca:

http://www.****/img/reposit ... 20_547.jpg
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 25 mar 2014, 12:58

Ja bih isto bio, s obzirom na sve, zadovoljan da imamo nekih 1500 po utakmici u ovom momentu (mislim da je najvisi prosjek sto smo mi imali negdje iz 2004., blizu 3000 po utakmici), no sto je tu je, cisto smatram da nema potrebe i razloga raspravljati i prepirati se o posjetama na stadionima (a pogotovo ne usporedjivati van pameti pojedine slucajeva s obzirom na broj stanovnika i sve), kad je to na razini drzave lose i kad to ovisi o puno faktora, a to sto se umanje ili povecaju brojke, ovisno o utakmici (i sam bi mogao navesti gdje je i nama npr. smanjena, a ne povecana), to je nesto na sto se ovako ne moze utjecati, prema tome, kao sto rekoh, meni bespredmetna i suvisna rasprava...
...Život za Široki...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 25 mar 2014, 13:20

werly je napisao/la:odgovorio si na moj post i rekao odakle ja znam kad nisam bio na utakmici,pa imam potrebu da odgovorim i nemoj se svadjati zbog gluposti dok navijaci ostalih klubova u tome uzivaju.
koja greska..pomijesao sam vas... ;)
ma nemamo se razloga svađat, samo mi je glupo da ja tvrdim ili ti za durgi klub da znas koliko ima ljudi..
normalno da ce siroki imati manje vrlo vjerojatno jer je mala sredina..ali kad usporedis siroki i neke vece sredine opet ima isto ili vise..ono sto je za nas 500-600, za vas je mozda 2500..sta ja znam..ne pratim to nikada niti me zanima..ja znam da sam ja svaku utakmicu tu, a za druge me zaboli racku :)

lenta crvena
Kontakt:

Post Postao/la lenta crvena » 25 mar 2014, 14:23

zrinja05 je napisao/la:
Kevin je napisao/la:
Opet priča o posjeti na stadionima.Posjeta je loša to je istina ali s obzirom na kvalitetu lige,infrastrukturu tj, neuvjetnost stadiona,česte sigurnosne probleme itd. nije čudo da malo ljudi dolazi na stadione.Ne bih pisao o drugim stadionima, jer nisam bio pa ne znam, ali što se tiče Zrinjskog znam slijedeće.Protiv Borca je na stadionu bilo između 3000 i 3500.Usput da kažem da je Saša Mehmedović ,komentator BH radia , sjedio na gornjoj tribini i procjenio da je na stadionu bilo 1000 gledatelja :oops: .Kako on računa i procjenjuje ne bih znao?
Za one manje upućene donja tribina pod BB ima skoro 5000 sjedalica.Kad bi ljude sa stajanja , gornje tribine itd. prebacili na donju tribinu bilo bi popunjeno možda malo više od 2 trećine tribine čime dolazimo do tih nekih 3000-3500 ljudi.E sada drugo je pitanje koliko je ljudi sa plaćenom ulaznicom i koliko klubovi "žele" da prikažu stvarno stanje prodatih ulaznica.

Što se tiče Zrinjskog , za nas bi bilo ok kad bismo imali prosječnu posjetu kao protiv Borca.To je trenutna realnost.Treba imati u vidu da zbog reaktiviranja kluba nakon pola stoljeća su izgubljene mnoge generacije navijača i simpatizera kluba ali isto tako sve je više mladih na tribinama koji će nositi klub u budućnosti i tribine će biti sve punije a naročito ako sve bude popraćeno dobrim radom kako uprave (infrastruktura) tako i samih igrača (rezultati).Ne znam je li ostali imaju takav utisak ali meni se čini da je u Mostaru i okolici sve manje klinaca u dresovima Dinama i Hajduka a sve više u dresu sa lentom.

Zrinja ima jednu stalnu ekipu od oko 1500 do 2000 gledatelja a ovi ostali su tu povremeno na jačim utakmicama , derbijaima itd.Ja znam za sebe ,radije ću po kiši i nevremenu gledati Zrinju protiv Rudara ili Mladosti nego iz fotelje Čelsi i Arsenal :D :D .

Detalj sa utakmice protiv Borca:

http://www.****/img/reposit ... 20_547.jpg
Donja tribina ima 6000 sjedećih mjesta.
Zadnja izmjena: lenta crvena, dana/u 25 mar 2014, 17:23, ukupno mijenjano 1 put.

podhum
Kontakt:

Post Postao/la podhum » 25 mar 2014, 14:30

DONJA matane,,,vidi se da nisi Mostara vidio :lol: :lol: :lol:

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 25 mar 2014, 14:49

podhum je napisao/la:DONJA matane,,,vidi se da nisi Mostara vidio :lol: :lol: :lol:
Nemoj tako podhum :P pitaj ga koliko ima goJrnja :lol: :lol: :lol:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 25 mar 2014, 14:50

Draga gospodo,vas dvojica ste promašili temu i tim putem bi vas zamolili da produžite dalje.

podhum
Kontakt:

Post Postao/la podhum » 25 mar 2014, 14:51

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
podhum je napisao/la:DONJA matane,,,vidi se da nisi Mostara vidio :lol: :lol: :lol:
Nemoj tako podhum :P pitaj ga koliko ima goJrnja :lol: :lol: :lol:
Gojrnja im i ne treba

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 25 mar 2014, 14:53

Prilicno sam siguran da je oko 5000 dole.Podhum. ajde u Vrapcice pa tamo broji.Ja znam da te privlaci tema prvog i jedinog mostarskog sampiona ali ipak je bolje da se drzite svoje teme.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 25 mar 2014, 14:55

zrinja05 je napisao/la:Prilicno sam siguran da je oko 5000 dole.Podhum. ajde u Vrapcice pa tamo broji.Ja znam da te privlaci tema prvog i jedinog mostarskog sampiona ali ipak je bolje da se drzite svoje teme.

5200 ili 5400 - tribine imaju 4500,5 kocaka po 900 stolica i natkriveno 700 ili 900 to nisam siguran.

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 25 mar 2014, 15:01

U svakom slucaju bitno je da nas ima na tribinama

krmak
Kontakt:

Post Postao/la krmak » 25 mar 2014, 15:33

a kolko vasa gorJnja/gornja prima? il se ne vidi dobro zbog nedostatka adekvatnog osvjetljenja? :lol:
Zadnja izmjena: krmak, dana/u 25 mar 2014, 15:41, ukupno mijenjano 1 put.

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 25 mar 2014, 15:55

donja ima ravno 5750 sjedećih mjesta (od toga je 800 natriveno)...
#SuningOUT

lenta crvena
Kontakt:

Post Postao/la lenta crvena » 25 mar 2014, 16:05

Nemojte te brojke zamantat će nam se komšinicama. Oni imaju stadion kapaciteta 4000 mjesta kojega nisu uspjeli da napune nikada.

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.