Asmir Begović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Arvid
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la Arvid » 06 sep 2021, 14:28

Madal je napisao/la:
06 sep 2021, 14:27
Arvid je napisao/la:
06 sep 2021, 14:25
Sada samo treba ići do kraja, kad se klupko raspetljalo ne treba se zaustavljati. Raskrinkati sve do kraja.
To bi bilo odlično a s obzirom da su i Barbaerez i Begovic igrali pod jednako kriminalnim savezima mogu nam iz prve ruke reci sta se sve radilo pa da podvučemo crtu od 95te pa sve do Vice
Barbarez me ne zanima, o njemu sam dovoljno rekao.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Pavard
Kontakt:

Post Postao/la Pavard » 06 sep 2021, 14:50

Pravi sportista,gospodin,ambasador svoje države,najbolji golman u historiji reprezentacije,pravi primjer mladim sportistima kako neko bogat i poznat može i dalje biti skroman i dati svoj maksimum u svakoj utakmici svoje reprezentacije

Ibrahim Šehić :bih: :bih:

slika

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 sep 2021, 15:27

Kad intelektualci napisu bolji je Begovic ali Sehic bolje brani za repku. Isto kao Hasan ginuo u Bayernu igrajuci za Bosnu on je samo hodao i nije se nikako trudio :rol:

Krema sportskog znanja.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 06 sep 2021, 15:30

63 Asmirove utakmice u reprezentaciji i 36 od Sehica je itekako reprezentativan uzorak da se da procjena ko bolje brani u reprezentaciji.
Nemanja Supic je bio bolji u reprezentaciji od Asmira.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 sep 2021, 15:32

Zato ga je Konyaspor ukrala ispred engleskih, talijanskih, spanskih i njemackih klubova :rol:

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 06 sep 2021, 15:49

To su ti činjenice što se tiče nastupa u reprezentaciji koje ostaju takve koliko god smajlija da staviš.
Meni je Asmir drag lik čak i kad uzmemo u obzir biranje utakmica i ovo prozivanje, ljudina je, humanista, klupski gledano najuspješniji bh golman ikad a na početku karijere mi se činilo da ima potencijal i za veće stvari. Isto tako nema utakmice gdje možemo reći da nas je izvadio iz govana i bio motm.
-Beogradski sindikat

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 06 sep 2021, 15:52

Šehić branio za Qarabag u Ligi Prvaka. Begović branio za Qarabag u Evropa ligi.

Liga Prvaka > Evropa liga :kafa:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 sep 2021, 15:56

Madal je napisao/la:
06 sep 2021, 15:49
To su ti činjenice što se tiče nastupa u reprezentaciji koje ostaju takve koliko god smajlija da staviš.
Meni je Asmir drag lik čak i kad uzmemo u obzir biranje utakmica i ovo prozivanje, ljudina je, humanista, klupski gledano najuspješniji bh golman ikad a na početku karijere mi se činilo da ima potencijal i za veće stvari. Isto tako nema utakmice gdje možemo reći da nas je izvadio iz govana i bio motm.
Biranje utakmica kao mit da se ukloni Begovic. Koliko je birao utakmica pokazuje i 63 nastupa za repku.

Begovic je bolji golman od Sehica i tu “debata” prestaje.

atomac123
Kontakt:

Post Postao/la atomac123 » 06 sep 2021, 15:58

Ja ne razumijem kakve veze imaju Sehic i Begovic, Sehic je sigurniji u repci ali volim i Begovica, gospodin i sve je upravu ovdje. Bezveze se pravi polarizacija, nema Sehic nista s ovim.
TŽV!

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 06 sep 2021, 15:59

Komedija je da čitavu propast najkorumpiranije reprezentacije na dunjaluku, pokušavaju opravdat pričom o Begovićevom biranju utakmica.
Jel Begović primio kaparu za Pirića :D

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 06 sep 2021, 15:59

Neutral je napisao/la:
06 sep 2021, 15:56
Madal je napisao/la:
06 sep 2021, 15:49
Biranje utakmica kao mit da se ukloni Begovic. Koliko je birao utakmica pokazuje i 63 nastupa za repku.
Ja se uopste ne slažem da se treba ukloniti vec biti druga opcija. Biranje utakmica u smislu da mu ne godi kad je zamjena.
Ja ti pišem kako jeste, nemam ja strana osim BiH a uzimajući u obzir dosadašnje nastupe veca je korist BiH reprezentaciji ako je Sehic starter a Begovic zamjena sto ne znaci da mislim da je to zacementirano i da se ne može promijeniti.
-Beogradski sindikat

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 sep 2021, 16:00

Ti diplomiras na Harvardu, ja u Travniku. Ja imam prednost ispred tebe, a ti se ne trebas “buniti”.

👌🏻

Treba se boriti😂😂😂

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 06 sep 2021, 16:03

Neutral je napisao/la:
06 sep 2021, 16:00
Ti diplomiras na Harvardu, ja u Travniku. Ja imam prednost ispred tebe, a ti se ne trebas “buniti”.

👌🏻

Treba se boriti😂😂😂
I stave ispred nas neki zadatak, i ti ga sa Travnikom bolje uradiš. Dzaba meni moj Harvard. I ponove to iznova i iznova i opet ispadneš sposobniji od mene. Ali jbg kad ti su argument klubovi a ne Asmirove odbrane u 63 utakmice koje su nam direitno donijele bod/ove dovoljno govori.
-Beogradski sindikat

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 sep 2021, 16:07

63 utakmice nije dobro branio, a ovaj na svakoj briljirao, spasavao nas i sl. Kakva je to djecija argumentacija. Tako su Tino Sven-Susic i Hadzic briljirali u repci :kafa:

I’m out.

Zivio Travnik i Konyaspor :bih:

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 06 sep 2021, 16:11

Madal je napisao/la:
06 sep 2021, 16:03
I stave ispred nas neki zadatak, i ti ga sa Travnikom bolje uradiš. Dzaba meni moj Harvard. I ponove to iznova i iznova i opet ispadneš sposobniji od mene. Ali jbg kad ti su argument klubovi a ne Asmirove odbrane u 63 utakmice koje su nam direitno donijele bod/ove dovoljno govori.
Ma realno brate upravu si. U ovim klubovima svi su budale. I u Milanu su budale jer su Begovića dovodili. Cak i ovi na transfermarktu su budale je eto su eto procijenili da Begović vrijedi vise od Sehića. Trebali su pitati prosječnog bh forumaša šta misli ko je bolji. Lik koji skoro cijelu karijeru brani u ligama petice ili neko tamo iz Turske.

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 06 sep 2021, 16:21

Adi Adilovic jedan od najgorji golmane koji je Sarajevo ikada imao, a on je golmanski trener posto bez jednog nastupa u reprezentaciji, jer je svako odbio da bude diov od ove bande iz Saveza. Braca Adilovici koji su zadni stos dali Celiku pred bankrotom su jedne od najveci kriminalce u Travnik i zato njegov sin dobio mijesto kao golmanski trener, jer imaju dobar odnos sa Savezom tako i Babo od Amira Rascica. Na kraju ce jedan psihopat kao "EC3" ili "MoodyHank" napisati, da je ovo sve izmisljotina samo da me trolaju...

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 06 sep 2021, 16:37

meepo je napisao/la:
06 sep 2021, 16:11
Madal je napisao/la:
06 sep 2021, 16:03
Ma realno brate upravu si. U ovim klubovima svi su budale. I u Milanu su budale jer su Begovića dovodili. Cak i ovi na transfermarktu su budale je eto su eto procijenili da Begović vrijedi vise od Sehića. Trebali su pitati prosječnog bh forumaša šta misli ko je bolji. Lik koji skoro cijelu karijeru brani u ligama petice ili neko tamo iz Turske.
Koliko je utakmica branio u Milanu i koliko je golova primio?
Ako cemo gledati transfermarkt, da mi javimo ovim iz Kazahstana da su levati i da ne dolaze u Zenicu uopšte? I da nam oduzmu bod iz Francuske jer su oni skuplji.
O ublehama koje su zalutale u lige petice može se roman napisati. Daleko od toga da je Begovic ubleha i da je zalutao u lige petice.

Sasvim je solidno branio u reprezentaciji, nema utakmica gdje smo prosuli ali ni gdje smo dobili bodove radi njega. Gledajući kvalitete i klubsku karijeru ja sam očekivao od njega da nam ponekad donese direktno bodove poput Džeke i Pjanića, možda u manjoj mjeri ali ipak da mu se nekad zalomi u 63 pokušaja. Nije mu se zalomilo. Šehić odlično brani u reprezentaciji i treba biti starter a Begović prva izmjena.
-Beogradski sindikat

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 06 sep 2021, 17:07

Madal je napisao/la:
06 sep 2021, 16:37
Koliko je utakmica branio u Milanu i koliko je golova primio?
2 utakmice. I primio 3 gola , ali tad je Milan igrao toplo hladno. Protiv Fiorentine je primio gol iz penala iako je zamalo skinuo to jer je bio na lopti. Također protiv Fiorentine je donio Milanu bod. Protiv Genove je branio vise nego solidno.

Madal je napisao/la:
Ako cemo gledati transfermarkt, da mi javimo ovim iz Kazahstana da su levati i da ne dolaze u Zenicu uopšte? I da nam oduzmu bod iz Francuske jer su oni skuplji.
Naravno da cijene nista ne znače kad je tim u pitanju , ali te cijene se formiraju na osnovu individualni nastupa i Begovic koliko toliko ima veću cijenu od Sehica i ne bez razloga.
Madal je napisao/la:
O ublehama koje su zalutale u lige petice može se roman napisati. Daleko od toga da je Begovic ubleha i da je zalutao u lige petice.
Druže kao sto sam napisao valjda su budale oni sto su ga dovodili u Chelsea, Milan, Everton itd. Begović je više nego solidan golman. Za nasu repku klasa jer realno boljeg nemamo.
Madal je napisao/la:
Sasvim je solidno branio u reprezentaciji, nema utakmica gdje smo prosuli ali ni gdje smo dobili bodove radi njega. Gledajući kvalitete i klubsku karijeru ja sam očekivao od njega da nam ponekad donese direktno bodove poput Džeke i Pjanića, možda u manjoj mjeri ali ipak da mu se nekad zalomi u 63 pokušaja. Nije mu se zalomilo. Šehić odlično brani u reprezentaciji i treba biti starter a Begović prva izmjena.
Donnaruma da je stajao na golu reprezentacije BiH s onakvom odbranom ne bi mogao nista. Reci mi koliko je to bodova Sehić donio BiH ? Golman je zadnji covjek odbrane on komanduje s njom Begovic je bio sasvim korektan i ne vidim u kojem je to aspektu Sehić bolji od njega i kad je toliko dobar sto taj Sehic nije napravio kakav transfer u lige petice ?

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 06 sep 2021, 17:10

Ccc, sram te bilo, Begovicu! Kakve si im ovo prepiske namjestio u vezi kupovine poziva i minutaze u reprezentaciji?! :twisted: Bas si se okomio na svoje bivse kolege i hoces da narusis atmosferu pred ovako bitnu utakmicu. :puke:

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 06 sep 2021, 19:33

Jedva cekam da se Dzeko i Pjanic "oproste"...pa da i njima yebemo majku, k'o Begovicu i Barbi...i to radi kakvog Vice i ostalih uhljupa.. :puke: :puke: :puke:

Kvare atmosferu?? kakvu atmosferu?? Gdje vi zivite? Sta jedete?? Jeste li vi svjesni realnosti da mi nismo pobjedili utakmicu par godina...HALOOOO!!!

Bolje da si izabrao Canadu, moj Bega...'vako te pishamo kako hocemo...nisi patriota, to ti porucuju prave patriJote... :puke: :puke: :puke:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.