Ma hajde, takva vremena bilaSabinho je napisao/la:Antologijska![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ma hajde, takva vremena bilaSabinho je napisao/la:Antologijska![]()
Alo buraz i ova specijala Memo ono kao lozi, fol on zainteresovan za situacijuredbull93 je napisao/la:Ma hajde, takva vremena bilaSabinho je napisao/la:Antologijska![]()
Sabinho je napisao/la:Antologijska![]()
Pomogli gliVu da iznese transparent. Cuvari haremaSabinho je napisao/la:Alo buraz i ova specijala Memo ono kao lozi, fol on zainteresovan za situacijuredbull93 je napisao/la:Ma hajde, takva vremena bilaSabinho je napisao/la:Antologijska![]()
Memo priznati umjetnik u Sarajevu, cak prima i platu mjesecnu od kantona kao slobodni umjetnik. On i Deen glavne facebelosevic28 je napisao/la:Kae Memo ima taj čok
Čak je i savjetnik neki u općini Centarredbull93 je napisao/la:Memo priznati umjetnik u Sarajevu, cak prima i platu mjesecnu od kantona kao slobodni umjetnik. On i Deen glavne facebelosevic28 je napisao/la:Kae Memo ima taj čok
Jest ih dokoljenko sjebo i ispalio sedrakensang je napisao/la:Pozz za bezideja, pretecu svih dokoljenkovih akaunta
Vidis... ja znam za cijeg su se vakta ljubavnicama nabavljale fitness sprave... Ali nemojmo o tome. Valja nama iz govana... Ali kako?
belosevic28 je napisao/la:Kae Memo ima taj čok
HvalaOsim13 je napisao/la:Što bi bile, imamo mi većih "problema" od vašeg kupa
Pa kod vas zbg tih problema a kod njih zbog tekmeOsim13 je napisao/la:Što bi bile, imamo mi većih "problema" od vašeg kupa
Šuti dobro je dok imamo na šta nabit zastavuBabuka1946 je napisao/la:Pa kod vas zbg tih problema a kod njih zbog tekmeOsim13 je napisao/la:Što bi bile, imamo mi većih "problema" od vašeg kupa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.