FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Tkanton
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Tkanton » 24 jul 2013, 20:20

Jamaku haman godi Ramazan, samo da vam i posle ramazana ostane takav

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 24 jul 2013, 20:20

Foto:
http://manijaci.ba/index.php/multimedia ... -plzen-1-2" onclick="window.open(this.href);return false;

Video:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 24 jul 2013, 20:23

@boccaccio
tvoje postove druže volim, realan si pravo!
mislim da baš imamo malo igrača, to i sam amar kaže, al o tome se trebalo malo više i razmišljati.. jer i od ovih što imamo većina su djeca koje može ponijeti želja u jednoj utakmici, a u drugoj da im neko "opali" takav šamar da ne mogu prić golu.. baš premalo štopera imamo, i to me pravo brine, organizatora igre osim jamaka NEMAMO, al i jamak je dobro odigrao ove dvije, kakav će bit u sezoni brine me jer se voli klošarski ponašati, da li se promijenio, ne znam, volio bih da jeste! jest on dobar plej, al je malo spor, pa sinoć ga je u kontrama prestizao sudija!
ja bi u svakoj liniji doveo još bar jednog igrača, znam da je glupo uopšte poredit, al svaka svjetska ozbiljna ekipa ima i viška igrača, iako oni to nikad ne smatraju viškom jer govore: DUGA JE SEZONA, PREVIŠE UTAKMICA, SVI ĆE TREBATI PRUŽITI SVOJ UDIO!
i tako treba i mi da se ponašamo..
GOLMAN: imamo dva dobra golmana!
LIJEVI BEK: osim makedonca nemamo nikog, računajući da je kvesa povrijeđen, tu poziciju može KRPITI samo Stanić ili Bučan, al loše je to što se mora krpiti!
DESNI BEK:imamo zeljkovića koji će sad morati vjerovatno štopera igrati, čola povrijeđen, opet se pojavljuje ime Stanića koji može igrati sve sem golmana, tu je i Elvir Čolić iako ja ne znam kako on ikako zauzima mjesto u kadru!
ŠTOPERI: Asima nema mjesec, ostao znači samo kerla i hasanhodžić, za ovog drugog ne znam kakav je još, nije ništa dokazao, imaš i zeljkovića koji KRPI to.. treba još jedan bar!
SREDINA: zola povrijeđen, imamo tomića koji je dobar igrač, jamak je tu dobar plej, ne znam jel promijenio šta u glavi, tu je i svraka ako se ne proda kojem iskreno mangupluci i manekenstvo prolaze u našoj ligi, al po meni fali igrač poteza, neko ko će podvalit loptu, kao što su bili Zeba i Bekrić.. Na klupi Sadiković, Hasanović, ali po meni fali jedan KREATIVAC..
KRILA: lijevo smo skroz loši, Bučan može na obje strane, i Vernesa se gura isto, ali desno ih imamo više.. Hodžić se isto koristi kao desno krilo, sinoć bajić..
NAPAD: opet će se adil ako se ne proda nadavat golova ovim idiotskim klubovima, opet će bit u vrhu strijelaca, možda i najbolji, al da je mjesto njega neki IGRAČ NORMALAN, za sezonu bi dao 30.. jer on toliko fula i toliko je smotan, da smo mi brojne utakmice mogli dobit sa više razlike da nije on bio tu.. Pehilj ne znam, nigdje ga, iako bih ja i njega stavio prije one krampe, Hodžić se ne koristi u te svrhe, Bajić je isto napadač, al i on sve igra osim napada.. Inače, ta mi se stvar ne sviđa kod osima, kao vjerujem i većini što se godinama forsiraju neki grmalji na poziciji napadača, koji ošutat ne znaju al znaju natovarit trojicu na sebe i nosat.. onda može neko i iz teretane igrat napadača.. adil za razliku od laze daje golove, al vala neke pretjerane razlike nema, lazo je možda i peh imao veliki, nije ga previše ni išlo, na ovom se vidi da je krampa!

TREBA NAM IGRAČA!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 24 jul 2013, 20:24

Znam da para nema.Pisao sam o krpljenju.Imam osjecaj da cemo se ove godine krpiti vise nego ikada.Ne volim kada jedan sampion ima toliko praznih pozicija,a Amar od ovih nekih napravio polivalentne igrace,jer mora,a igrac iz utakmice u utakmicu seli sa pozicije na poziciju.Vise niko nema pojma od igraca koju ce poziciju igrati naredne utakmice.Mi ne mozemo ostati na jednom stoperu bukvalno pred sami pocetak sezone.Imamo jednog beka na obje strane,na jednom krilu pet igraca,na drugom krilu nijednog igraca...imamo jednog forsiranog napadaca...i imamo dva tri igraca,koji bukvalno igraju sve pozicije u ekipi,jer moraju.Stanic sutra igra lijevo krilo,prekosutra desnog beka,pa ce onda na lijevog beka,pa na desno krilo...tako ce i bucan...pa i ostali,jer nas povrede ne stede.

U sarajevu se ne desavaju povrede,u Zrinjskom isto,ne sjecam se kada sam zadnji put cuo da Siroki ima velikih problema sa povredama,Borac i bilo koji drugi klub.Cim pripreme pocnu,mi pucamo ko ledenice.Ovo nije i ne moze biti slucajnost.Nije valjda da samo nama ne valjaju tereni i grbe.Nesto tu ima.Bilo je i nesretnih slucajeva i pehova,ali ovo je previse.U dvije prve zvanicne utakmice nemamo tri igraca.Ko garantuje da se to nece dalje desavati.Ne mogu da vjerujem da u prvenstvo ulazimo sa samo jednim dokazanim stoperom.Sta ako Kerla dobije crveni karton??? Nije vazno,neka igra Stanic.Moze on to!
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

EuroSport
Kontakt:

Post Postao/la EuroSport » 24 jul 2013, 20:47

boccaccio je napisao/la:Znam da para nema.Pisao sam o krpljenju.Imam osjecaj da cemo se ove godine krpiti vise nego ikada.Ne volim kada jedan sampion ima toliko praznih pozicija,a Amar od ovih nekih napravio polivalentne igrace,jer mora,a igrac iz utakmice u utakmicu seli sa pozicije na poziciju.Vise niko nema pojma od igraca koju ce poziciju igrati naredne utakmice.Mi ne mozemo ostati na jednom stoperu bukvalno pred sami pocetak sezone.Imamo jednog beka na obje strane,na jednom krilu pet igraca,na drugom krilu nijednog igraca...imamo jednog forsiranog napadaca...i imamo dva tri igraca,koji bukvalno igraju sve pozicije u ekipi,jer moraju.Stanic sutra igra lijevo krilo,prekosutra desnog beka,pa ce onda na lijevog beka,pa na desno krilo...tako ce i bucan...pa i ostali,jer nas povrede ne stede.

U sarajevu se ne desavaju povrede,u Zrinjskom isto,ne sjecam se kada sam zadnji put cuo da Siroki ima velikih problema sa povredama,Borac i bilo koji drugi klub.Cim pripreme pocnu,mi pucamo ko ledenice.Ovo nije i ne moze biti slucajnost.Nije valjda da samo nama ne valjaju tereni i grbe.Nesto tu ima.Bilo je i nesretnih slucajeva i pehova,ali ovo je previse.U dvije prve zvanicne utakmice nemamo tri igraca.Ko garantuje da se to nece dalje desavati.Ne mogu da vjerujem da u prvenstvo ulazimo sa samo jednim dokazanim stoperom.Sta ako Kerla dobije crveni karton??? Nije vazno,neka igra Stanic.Moze on to!
Ja sam vec pisao o ovim povredama da nisu slucajnost i da kondicioni treneri ne rade svoj posao kako treba. Ne znam koje sad na toj poziciji ali se mora mijenjati pod hitno da nam citava ekipa ne bi bila u bolnici.

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 24 jul 2013, 20:56

Je li poznat termin utakmice sa Zvijezdom ?
ZELJEZNICAR 1921!

lev77
Kontakt:

Post Postao/la lev77 » 24 jul 2013, 20:58

likusa je napisao/la:
ZZtop10 je napisao/la:---stanic---kerla---zeljkovic----bučan

99% ce ovako izgledati zadnja linija. Nevjerovatno kakvi smo pehovi. Oni golovi sinoc, Kvesa,Zola,Brkovic,Benjo,Škaljić.......

Da mi se jednom sretan vratiti s yebenog koseva ... :roll:
u mene stari kaze nema nama hajra dok igramo gore ;)
Sto ce ti bucan na lijevom beku kad imas na toj poziciji makedonca

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 24 jul 2013, 21:00

@Ipetm svaka cast za video .
@ boccaccio milina citat tvoje postove .

Eh sad kondicioni trener fakat treba napustit klub pod hitno ,ove povrede nisu slucajnost slazem se sa mmzhz.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 24 jul 2013, 21:01

lev77 je napisao/la:
likusa je napisao/la:
ZZtop10 je napisao/la:---stanic---kerla---zeljkovic----bučan

99% ce ovako izgledati zadnja linija. Nevjerovatno kakvi smo pehovi. Oni golovi sinoc, Kvesa,Zola,Brkovic,Benjo,Škaljić.......

Da mi se jednom sretan vratiti s yebenog koseva ... :roll:
u mene stari kaze nema nama hajra dok igramo gore ;)
Sto ce ti bucan na lijevom beku kad imas na toj poziciji makedonca
pa stavio sam ga na desnog , naopako gledas :mrgreen: a Urdinov je povrijedjen, jutros nije trenirao , skocni zglob povrijedio , tako da mislim da ce propustiti ovu utakmicu protiv zvijezde.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 24 jul 2013, 21:07

hamzaTM87 je napisao/la:Je li poznat termin utakmice sa Zvijezdom ?
Na zvanicnoj pise 27. u 17:30

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 24 jul 2013, 21:07

ja koliko se sjecam bogicevic kad je koljeno sjebo, protiv sirokog na pecari mislim, povrijedi se iznesose ga vidi se ozbiljna povreda, doktor ga malo umi i vrati, trcao jos 10 min i odose ligamenti

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 24 jul 2013, 21:15

mija je napisao/la:
Filantrop je napisao/la:Ja nisam vidio nikakvu razvaljotku pa da toliko neprijateljski likujete. Po meni jako dobre partije Zeljeznicara i jedan od boljih nastupa u Europi zadnjih godina. Da ih nece proci bilo je jasno vec nakon izvlacenja, al da se osramotio nimalo nije. Ali eto, komsiji crkla krava pa bosnji drago iako nema nista od toga osim nekakvog dusevnog zadovoljstva.
Ma neka komsiji crkne krava pa ja kako god-zato i jesu tu gdje jesu
odavno je nase drustvo takvo postalo, sad vrijedi ono pravilo nek komsiji crkne sve sem wireless rutera ;)

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 24 jul 2013, 21:19

Bokaco,kako mozes poredit ostale sa Zeljom kad znas kolika je razlika u fizickoj spremi izmedju Zelje i ostalih?
Ja mislim da su povrede rezultat neadekvatne ishrane s obzirom na zahtjevnost priprema i treninga.
Drugim rijecima,igrace se fizicki forsira vise nego sto njihov organizam moze podnijeti bez suplemenata.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

joca
Kontakt:

Post Postao/la joca » 24 jul 2013, 21:24

Šta i kako ima još vremena za kakvo pravo pojačanje vidim sinoć i onog Jahića on bi mogao igrat na svim pozicijama.

lev77
Kontakt:

Post Postao/la lev77 » 24 jul 2013, 21:25

joca je napisao/la:Šta i kako ima još vremena za kakvo pravo pojačanje vidim sinoć i onog Jahića on bi mogao igrat na svim pozicijama.
izgleda da ga Osim nece, a legao bi nam ko budali samar

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 24 jul 2013, 21:32

lev77 je napisao/la:
joca je napisao/la:Šta i kako ima još vremena za kakvo pravo pojačanje vidim sinoć i onog Jahića on bi mogao igrat na svim pozicijama.
izgleda da ga Osim nece, a legao bi nam ko budali samar
zar mozemo u ovom trenutku odbijat dokazane igrače?
pa evo i maletić, jahić.. svi bi nam super došli, mogu odigrat brojne pozicije!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 24 jul 2013, 21:32

Neće da igra za siću.
DRUG NEBI TI PUNCA

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 24 jul 2013, 21:34

hamzaTM87 je napisao/la:Je li poznat termin utakmice sa Zvijezdom ?
U 17.00.Bujrum u sto većem broju,stadion će biti pun.Zasto i ne bi,dolazi nam prvak ;)

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 24 jul 2013, 21:44

Zna li neko do kada će biti sezonske u prodaji?
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 24 jul 2013, 22:10

Drago mi je zbog Zelje Bucana da smo se onako borili ali mi je krivo na Osima da mi je brat sto mu igra Adilovic i Svraka.Ovog drugog nek bude stid kapitenske trake,nek gleda malo kapitene Liverpula ili Celzija pa nek uci.Njih dvojicu zelim na klupi ali ja se nepitam,jos uvjek je prelazni rok pa mislim da ce obadvojica igrat protiv Zvijezde.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.