Klub treba odradit marketing, nek iz pastete iskace plakat za utakmicu ova 3-4 danaRimes87 je napisao/la:Neka pucaju sta god hoce, sami neka dodju na tekmu.Sariel1987 je napisao/la:Dobro je.Dobro je.Vrlo bitna 3 boda za opstanak.
Sta reci za posjetu. Tako je kako je. Sada protiv zelje ce biti bolje, red je bar selfie opucat sa trEbine.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Bolji smo marketing imali u prvoj ligi federacije nego ovo sad sto se radi 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- RollingPaper
- Kontakt:
Nismo nikad imali marketing, sta vam je čudno 
Kad u klubu ne žele da zaposle osobu da bude zadužena za marketing, već kod nas sve ide na volonterskoj osnovi, zato nam je i marketing takoreći "volonterski"

Kad u klubu ne žele da zaposle osobu da bude zadužena za marketing, već kod nas sve ide na volonterskoj osnovi, zato nam je i marketing takoreći "volonterski"
Prvo nek UO stavi manje cijene...igramo LZO....zapad 5 km, sjever 3 km....dame besplatno......
🔴⚫️
Bilo skauta nekih jučer.
Hertha hoće Darka, Olimpija Azira, a Smajića neki klubovi iz Njemačke i Austrije.
Hertha hoće Darka, Olimpija Azira, a Smajića neki klubovi iz Njemačke i Austrije.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:
Maaaaa nema sad manje cijene. Tako je kako je. Smijesna je prica svih redom o nekakvom marketingu kad je prosjek milja milja i po.
Svi zbiju redove samo kod nas ko kakve tetke sve smeta.
Ima se dosta reci i prigovoriti za ovu sezonu i upravljanje klubom.Al sad nije vrijeme.
To sto nas ima skupit se i podrzat klub.
Ovo sto pricaju zenicani je ispod pojasa i ne treba uopste ulazit u raspravu s njima. Ne znam sto ce vam to.
Njihova prica govori o njima.Nista vise nista manje.
Igrat posteno svaku tekmu i nikom ne pustat!borimo se za sebe ostali nas ne interesuju.nikalvi dogovori samo posteno i u kost.
Svi zbiju redove samo kod nas ko kakve tetke sve smeta.
Ima se dosta reci i prigovoriti za ovu sezonu i upravljanje klubom.Al sad nije vrijeme.
To sto nas ima skupit se i podrzat klub.
Ovo sto pricaju zenicani je ispod pojasa i ne treba uopste ulazit u raspravu s njima. Ne znam sto ce vam to.
Njihova prica govori o njima.Nista vise nista manje.
Igrat posteno svaku tekmu i nikom ne pustat!borimo se za sebe ostali nas ne interesuju.nikalvi dogovori samo posteno i u kost.
Treba smanjiti cijenu na sjeveru jer sjever mora biti puniji.Zapad ce u srijedu biti pun sigurno i to je dobro ali huk sa sjevera nosi ekipu,pogotovo kad se napada na taj gol.
Ehh da se Borac savladao u prvom kolu LZO danas bi bili rahat i samo se fokusirali na kup ,ali kod nas je sto jednostavno kad moze komplikovano 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Treba maximalno snizit cijenu karte za Sjever u srijedu.Obavezno!
DRŽAVA TUZLA!!
Ovog mrtvog Zelju treba u srijedu napunit do vrha, pa oni dva pasa nisu sastavili ni danas a ni protiv nas
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Gosk-Vitez 1-1, 75', ajmo Vitez izdrzi jos 15 minuta i imamo isto bodova kao Gosk, jos nam dolaze sljedece kolo.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ljudi Zeljeznicar je crko vec danas. Slavko ako regenerise ekipu do srijede bolje mi to mozemo proci sigurno. A isto nakon ove utakmice je upravi Zeljeznicara bolje da odustanu od kupa.
Nama ce najveci izazov biti pobjediti utakmicu u PL nakon kupa jer cemo biti potroseni.
Nama ce najveci izazov biti pobjediti utakmicu u PL nakon kupa jer cemo biti potroseni.
Ma nema se šta puno forsirati u ligi, paničite bezveze. Ja bih to podredio kupu. Daj da u srijedu akobogda dobijemo pa da vidimo možemo li uzet kup sa možda i najslabijom ekipom ikad kad smo dogurali do finala.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Pobjeda protiv Goska u sljedecem kolu nam i donosi siguran opstanak, jer nam dolazi onda i Vitez, s tim da idemo ispred i Goska i Borca. Samo bi bas volio da smogovci ispadnu zbog svog ovog namjestanja i pustanja kao sto je jucer bilo...
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
- tuzlak1987
- Kontakt:
Reprogram se servisira, upravu treba malo upitati gdje je stiglo sve ono i za igrace i za bivseg predsjednika kojem se dodje novac. To treba rjesiti na vrijeme, pare izvuci negdje samo da bude sve odradjeno da nemamo problema oko licence i za PL i za Evropu. Jer imam osecaj da ako iznenadimo za Evropu da bi nam nasli nesto.
-
- Kontakt:
ne pitaj sad nista. vidis kako zeljo sam sebi uzjeba koncepiju suspenzijama .sami sebi zagorcase zivot. ko da su od nas prepisivali
treba laganini od utakmice do utakmice ovo privest kraju. probat se plasirat u finale kupa iako jos uvijek zeljeo je favorit. ljudi njih vjerovatno jedan go vodi dalje.
a poslje kupa i srijede sta god bude lagano dobit goska...
ovi sto kuhaju mogli bi sami bit skuhani i ako se karte posloze mogli bi im mi odlucivat o sudbini...

treba laganini od utakmice do utakmice ovo privest kraju. probat se plasirat u finale kupa iako jos uvijek zeljeo je favorit. ljudi njih vjerovatno jedan go vodi dalje.
a poslje kupa i srijede sta god bude lagano dobit goska...
ovi sto kuhaju mogli bi sami bit skuhani i ako se karte posloze mogli bi im mi odlucivat o sudbini...

Samo šutjeti i raditi ići iz utakmice u utakmicu i boriti se maksimalno !!!
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
-
- Kontakt:
Ide to sve po planu, samo puniti Tusanj jos ovih par utakmica
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
-
- Kontakt:
Mi igramo za sebe i sve je u nasim rukama. Ove mutevelije zenicke su kopija strumfova. Bahati su puno zadnji mjesec i po i mogli bi puknut od ledinu zacas, hoce to kad se ovako bahatis. U stvari znaju da su mu.da od ekipe mi ako odemo u Ze kompletni ne mogu nas dobit da se igra do sabaha i sa sudijama na svojoj strani.
Uz malo srece mozemo do kupa i vjerujem u to.
Uz malo srece mozemo do kupa i vjerujem u to.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.