Ono stojanje i mahanje rukama dok ljudi nastavljaju napad bi,da sam ja trener, bilo zadnji put u njihovim karijerama jer sigurno nije prvi put. Jedan trenutak slabosti,greska, nazovi kako hoces, koji je sigurno presudio u dvomecu i pored razlike u kvalitetu. Da je ostalo 0-1,tj. 1-1 sigurno bi momci imali veci voljni momenat u finisu da uvaljaju jos jedan. I Cesima bi pritisak sigurno jako porastao. Ali eto,sto neko rece,ostaje zal

Vidim jutros na forumu da je misljenje vecine o dvojici pomenutih slicno mom pa da ne naprdjujem,ali treba opet napomenuti da je Adilovic ovakav kakav jeste sasvim dobar da opet bude u vrhu strijelaca. Za Evropu definitivno nije dovoljno kvalitetan. To Amar sigurno zna. Svraku bih odmah prodao jer on definitivno stagnira,ili cak nazaduje. Takav nije dobar ni sebi ni nama. Mislim da ga treba pustit da ide jer ocito nema volje vise da igra pa sto da uzima mjesto,recimo, Sadikovicu.
Ostalim sam svime zadovoljan,prezadovoljan. Zato sto se suzava broj kriticnih pozicija u ekipi,a povecava broj kvalitetno i dugorocno rijesenih. Kad nam se Zola vrati ostace nam jos samo Adilovo i Selimovicevo mjesto nesto slabije,ostala su sasvim ok. Sinoc je,osim Bucana,jedino Bajic 1 na 1 uspijevao predriblat svog cuvara i to bez vecih problema. Selimovica je isti ismijavao.
Kad pogledah onu utakmicu protiv Hapoela i ovu sinoc, razlika u kretnjama u svim poljima je drasticna.
Idemo sigurnim korakom naprijed i to je ono sto nas sve treba cinit sretnima.