Nemoj se ljutiti, al' ti si pravi navijač, promijenio si riječi pjesme koju dobro znaš, a nisi ti Horde zla...ovo je Kralj, živio Kralj pitara... Inače , koliko znam u navijačkom svijetu i u svijetu huliganizma ovakvi prepjevi su dno dna, to se u tom segmentu ne tolerira, al' momak iz Doboja zna. Veliki Ultras.Gol za golom svi vas redom trpajuuuuu,mali plavi drzavu nam brukajuuu,dzaba vamo kupujete pehareeee,po europi uvijek vam je deranjeee.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
U kvalifikacijama...Ultras1921 je napisao/la:barem primimo 6 u ligi ŠAMPIONAF.G.R je napisao/la:al mora vam se odat priznanje, ove godine ste fasovali samo 6.
Postovanje treba zaraditi.
a vi ste primili 4 gola u 3 utakmice, u drugorazrednom takmicenju, pa ti vidikad_kako je napisao/la:U kvalifikacijama...Ultras1921 je napisao/la:barem primimo 6 u ligi ŠAMPIONAF.G.R je napisao/la:al mora vam se odat priznanje, ove godine ste fasovali samo 6.
FKŽ !
-
- Kontakt:
A te kvalifikacije se igraju u okviru LPkad_kako je napisao/la:U kvalifikacijama...Ultras1921 je napisao/la:barem primimo 6 u ligi ŠAMPIONAF.G.R je napisao/la:al mora vam se odat priznanje, ove godine ste fasovali samo 6.
- maroonGiant
- Kontakt:
Zovete Albance pekarima ljudi imaju predstavnika u 3 kolu Lige Prvaka, svugdje fudbal napreduje jedino kod nas stagnira. Pa ovi "pekari" su zavrsili drugi iza Skenderbeu-a, samo 6 bodova manje i pobijedili ih, al jok nasa liga je sila mi smo najjaci na svijetu,svi ostali ispred kojih smo nekada bili su ribari pekari... pa ako su albanci za nas pekari sta smo mi onda za ostale evropske ekipe ?
Bolje je nama svima da gledamo sebe i kako da se poboljsavamo a ne ismijavamo druge...
Svaka vam cast za borbu i zalaganje sinoc samo je kvaliteta i malo srece falilo, i nikako ne mogu da skontam zasto se nasi igraci kod svih ekipa onoliko prepadnu kao da je Casillas na golu pa ne smiju osutati..
Bolje je nama svima da gledamo sebe i kako da se poboljsavamo a ne ismijavamo druge...
Svaka vam cast za borbu i zalaganje sinoc samo je kvaliteta i malo srece falilo, i nikako ne mogu da skontam zasto se nasi igraci kod svih ekipa onoliko prepadnu kao da je Casillas na golu pa ne smiju osutati..
evo ja ti odgovorno tvrdim da bi ovaj Željo razvalio tog "albanskog predstavnika u 3 kolu Lige Prvaka"maroonGiant je napisao/la:Zovete Albance pekarima ljudi imaju predstavnika u 3 kolu Lige Prvaka, svugdje fudbal napreduje jedino kod nas stagnira. Pa ovi "pekari" su zavrsili drugi iza Skenderbeu-a, samo 6 bodova manje i pobijedili ih, al jok nasa liga je sila mi smo najjaci na svijetu,svi ostali ispred kojih smo nekada bili su ribari pekari... pa ako su albanci za nas pekari sta smo mi onda za ostale evropske ekipe ?
FKŽ !
- maroonGiant
- Kontakt:
Mozda i bi al' ne kontam cemu toliko podcjenjivanje, danas svi igraju fudbal, tako je i Napoli vjerovatno govorio za Plzen pa ih pobijedise ljudi u obje utakmice. Evo i Skenderbeu izbaci Neftchi ekipu koju je prije izvlacenja pola vas ovdje htjelo da izbjegne... To i jest nas glavni problem sto u startu kazemo s ovima cemo lahko ili ovi ce nas naguziti...TeaM87 je napisao/la:evo ja ti odgovorno tvrdim da bi ovaj Željo razvalio tog "albanskog predstavnika u 3 kolu Lige Prvaka"maroonGiant je napisao/la:Zovete Albance pekarima ljudi imaju predstavnika u 3 kolu Lige Prvaka, svugdje fudbal napreduje jedino kod nas stagnira. Pa ovi "pekari" su zavrsili drugi iza Skenderbeu-a, samo 6 bodova manje i pobijedili ih, al jok nasa liga je sila mi smo najjaci na svijetu,svi ostali ispred kojih smo nekada bili su ribari pekari... pa ako su albanci za nas pekari sta smo mi onda za ostale evropske ekipe ?
Cist primjer prosle godine Zeta koju smo "izbacili" i prije odigrane utakmice i na kraju nas ljudi izbace iako svi znaju da smo kvalitetniji bili 100 puta tad...
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Ipak su kvalifikacije za glavni zrijeb, sto znaci da niste igrali "u Ligi Sampiona", kako je doticni napisao, nego u kvalifikacijama za Ligu Sampiona.TMmanija2012 je napisao/la:A te kvalifikacije se igraju u okviru LPkad_kako je napisao/la:U kvalifikacijama...Ultras1921 je napisao/la: barem primimo 6 u ligi ŠAMPIONA
Isto sad da kazemo da su nasi BH predstavnici nastupili ove godine na Wimbledonu, a oni u stvari svi poispadali u kvalifikacijama za Wimbledon.
Velika razlika.
Ja sam samo ispravio doticnog u pogresnom navodu.
Postovanje treba zaraditi.
ljudii nama treba stoper pod hitno
protiv zvijezde ocekujem nesto ovako
---------------Hadzic---------------
--Stanic--Kerla--Zeljkovic--Urdi-
----------Tomic--Svraka----------
Selimovic------ Jamak-----Bucan
-------------Adilbeg---------------
pa nije losee
protiv zvijezde ocekujem nesto ovako
---------------Hadzic---------------
--Stanic--Kerla--Zeljkovic--Urdi-
----------Tomic--Svraka----------
Selimovic------ Jamak-----Bucan
-------------Adilbeg---------------
pa nije losee
Vjerovatno si u pravu, naš nogomet/fudbal, barem klupski konstantno stagnira, činjenica je. . .maroonGiant je napisao/la:Mozda i bi al' ne kontam cemu toliko podcjenjivanje, danas svi igraju fudbal, tako je i Napoli vjerovatno govorio za Plzen pa ih pobijedise ljudi u obje utakmice. Evo i Skenderbeu izbaci Neftchi ekipu koju je prije izvlacenja pola vas ovdje htjelo da izbjegne... To i jest nas glavni problem sto u startu kazemo s ovima cemo lahko ili ovi ce nas naguziti...TeaM87 je napisao/la:evo ja ti odgovorno tvrdim da bi ovaj Željo razvalio tog "albanskog predstavnika u 3 kolu Lige Prvaka"maroonGiant je napisao/la:Zovete Albance pekarima ljudi imaju predstavnika u 3 kolu Lige Prvaka, svugdje fudbal napreduje jedino kod nas stagnira. Pa ovi "pekari" su zavrsili drugi iza Skenderbeu-a, samo 6 bodova manje i pobijedili ih, al jok nasa liga je sila mi smo najjaci na svijetu,svi ostali ispred kojih smo nekada bili su ribari pekari... pa ako su albanci za nas pekari sta smo mi onda za ostale evropske ekipe ?
Cist primjer prosle godine Zeta koju smo "izbacili" i prije odigrane utakmice i na kraju nas ljudi izbace iako svi znaju da smo kvalitetniji bili 100 puta tad...
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
Ja sam cekam Dinu Selimovica da izjavi "Mi smo najbolji klub u drzavi", kao pred svaku sezonu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Zar mrtva usta pričaju ?Elegant je napisao/la:Ja sam cekam Dinu Selimovica da izjavi "Mi smo najbolji klub u drzavi", kao pred svaku sezonu.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Elegant je napisao/la:Ja sam cekam Dinu Selimovica da izjavi "Mi smo najbolji klub u drzavi", kao pred svaku sezonu.
pustimo njih,nek se oni bave nama.njima je svakako najveci uspjeh u istoriji nase ispadanje od videotona.
mi trebamo biti ponosni na nase ŠAMPIONE,i pomoci im da opet odbrane titulu i ne izgube u kupu jos ovu sezonu

Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Sinocnji rezultat je odraz (ne)rada strucnog staba u protekle 4 godine. Igra koja nema ni glavu ni rep, sve se svodi na izbijanje lopte, vezni red se preskace, krila ocajna, o Adilovicu se nema sta komentarisati, zalosno je da statista poput njega nosi sveti dres!
-
- Kontakt:
klubovi koje je izbacilo fk Sarajevo u poslijeratnim sezonama(malo poznatiji) Sigma(Ceska),Spartak Trnava(Slovacka),Helsinborg(Svedska).Levski(Bugarska),Orebro(Svedska) ne znam ima ih jos al ne mogu da se sjetim neka neko doda ako se sjeti a osim toga odlicne i neizvjesne utakmice sa rumunskim klubovima Rapid i Cluj pa portugalski Maritimo pa onaj remi sa Besiktasom jest da smo onda poslije zijanili 5 komada itd...eh sad bih volio da nekom nabroji zeljine jace utakmice u europi il se i sad busaju u prsa s onom utakmicom protiv Newcastlea a ako se ne varam prije toga su izbacili norveski Lilestrom i to je togavran je napisao/la:Elegant je napisao/la:Ja sam cekam Dinu Selimovica da izjavi "Mi smo najbolji klub u drzavi", kao pred svaku sezonu.
pustimo njih,nek se oni bave nama.njima je svakako najveci uspjeh u istoriji nase ispadanje od videotona.
mi trebamo biti ponosni na nase ŠAMPIONE,i pomoci im da opet odbrane titulu i ne izgube u kupu jos ovu sezonupetu po redu.SRETNO nam u Gradaccu.
Rajkane, hajde ti prvo napravi selekciju takmičenja u kojima je ko izbacivao protivnike. Znači LP i kup UEFA razvrstati. Za mnoge klubove biti 2-3 ili 4. je neuspjeh i dešava im se raspad, tako ste npr uzeli Levskog. Nama dolaze nabrijani prvaci država, sa pojačanjima ili istom ekipom, finansiski jačim nego sezonu prije... Primjetiš li ikakvu razliku?rajkoPETKOVIC je napisao/la:klubovi koje je izbacilo fk Sarajevo u poslijeratnim sezonama(malo poznatiji) Sigma(Ceska),Spartak Trnava(Slovacka),Helsinborg(Svedska).Levski(Bugarska),Orebro(Svedska) ne znam ima ih jos al ne mogu da se sjetim neka neko doda ako se sjeti a osim toga odlicne i neizvjesne utakmice sa rumunskim klubovima Rapid i Cluj pa portugalski Maritimo pa onaj remi sa Besiktasom jest da smo onda poslije zijanili 5 komada itd...eh sad bih volio da nekom nabroji zeljine jace utakmice u europi il se i sad busaju u prsa s onom utakmicom protiv Newcastlea a ako se ne varam prije toga su izbacili norveski Lilestrom i to je togavran je napisao/la:Elegant je napisao/la:Ja sam cekam Dinu Selimovica da izjavi "Mi smo najbolji klub u drzavi", kao pred svaku sezonu.
mi trebamo biti ponosni na nase ŠAMPIONE,i pomoci im da opet odbrane titulu i ne izgube u kupu jos ovu sezonupetu po redu.SRETNO nam u Gradaccu.
Sarajevo, 23.07.1998. Zeljeznicar - Kilmarnock 1:1rajkoPETKOVIC je napisao/la:klubovi koje je izbacilo fk Sarajevo u poslijeratnim sezonama(malo poznatiji) Sigma(Ceska),Spartak Trnava(Slovacka),Helsinborg(Svedska).Levski(Bugarska),Orebro(Svedska) ne znam ima ih jos al ne mogu da se sjetim neka neko doda ako se sjeti a osim toga odlicne i neizvjesne utakmice sa rumunskim klubovima Rapid i Cluj pa portugalski Maritimo pa onaj remi sa Besiktasom jest da smo onda poslije zijanili 5 komada itd...eh sad bih volio da nekom nabroji zeljine jace utakmice u europi il se i sad busaju u prsa s onom utakmicom protiv Newcastlea a ako se ne varam prije toga su izbacili norveski Lilestrom i to je togavran je napisao/la:Elegant je napisao/la:Ja sam cekam Dinu Selimovica da izjavi "Mi smo najbolji klub u drzavi", kao pred svaku sezonu.
Kilmarnock, 29.07.1998. Kilmarnock - Zeljeznicar 1:0
Sarajevo, 10.08.2000. Zeljeznicar - Wisla 0:0
Krakow, 24.08.2000. Wisla - Zeljeznicar 3:1
Sarajevo, 19.09.2002. Zeljeznicar - Malaga 0:0
Malaga, 03.10.2002. Malaga - Zeljeznicar 1:0
Sarajevo, 14.08.2003. Zeljeznicar - Anorthosis 1:0
Famagusta, 28.08.2003. Anorthosis - Zeljeznicar 1:3
Edinburgh, 24.09.2003. Heart Of Midlothian - Zeljeznicar 2:0
Sarajevo, 15.10.2003. Zeljeznicar - Heart Of Midlothian 0:0
Sofija, 11.07.2001. Levski - Zeljeznicar 4:0
Sarajevo, 18.07.2001. Zeljeznicar - Levski 0:0
Lillestroem, 31.07.2002. Lilleström - Zeljeznicar 0:1
Sarajevo, 07.08.2002. Zeljeznicar - Lilleström 1:0
Sarajevo, 17.07.2002. Zeljeznicar - Akranes 3:0
Akranes, 24.07.2002. Akranes - Zeljeznicar 0:1
Sarajevo, 14.08.2002. Zeljeznicar - Newcastle United 0:1
Newcastle, 28.08.2002. Newcastle United - Zeljeznicar 4:0
Ovo je do 2003. Poslije imaju Hapoel, Makabi, Seriff(prosli), Maribor i sad Plzen.
Sta ti nije jasno ??
Zadnja izmjena: EuroSport, dana/u 24 jul 2013, 16:29, ukupno mijenjano 1 put.
- pintol_TM87
- Kontakt:
e cuj vezni red se preskace..da smo bogdom redni vez preskako i da su se nabijale lopte..ne znam samo koju si ti tekmu gledao..cuj vezni red se preskace hahhahaaOzren je napisao/la:Sinocnji rezultat je odraz (ne)rada strucnog staba u protekle 4 godine. Igra koja nema ni glavu ni rep, sve se svodi na izbijanje lopte, vezni red se preskace, krila ocajna, o Adilovicu se nema sta komentarisati, zalosno je da statista poput njega nosi sveti dres!

Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Kako vam ne dosadi iz godine u godinu ista prica pitari Europski giganti velesila , a mi kanta za nabijanje
I oko toga rasprave non stop, manite se toga, onaj ko je losiji uvijek trazi neki izgovor, vazda bilo i bice.

I oko toga rasprave non stop, manite se toga, onaj ko je losiji uvijek trazi neki izgovor, vazda bilo i bice.

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
hpintol_TM87 je napisao/la:e cuj vezni red se preskace..da smo bogdom redni vez preskako i da su se nabijale lopte..ne znam samo koju si ti tekmu gledao..cuj vezni red se preskace hahhahaaOzren je napisao/la:Sinocnji rezultat je odraz (ne)rada strucnog staba u protekle 4 godine. Igra koja nema ni glavu ni rep, sve se svodi na izbijanje lopte, vezni red se preskace, krila ocajna, o Adilovicu se nema sta komentarisati, zalosno je da statista poput njega nosi sveti dres!
Muharemovicu odlazi iz Zelje