FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Vrijeme je za pobjedu u ligi,nemojte samo nerijeseno povraca mi se ..u ligi za opstanak imamo 6 nerijesenih i jednu pobjedu ..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Borac moramo dobiti,moramo zapeti i oteti ako treba. To je kljuc jer onda Borac ne smije sprovoditi plan pustanja Celiku i neka se yebu kasnije sa svojim kombinacijama.
kako sam cuo Vojvoda dolazi s ekipom poprilicno nabrijan
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Sutra samo jako i u kost. Nemamo mi sta vise cekati sto se bodova tice. U koliko je tacno tekma?
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Ako treba neg predcjednik dovede i svoje borce iz svog borilackog kluba da obezbjede mjesto dogadjaja.....ipak je to utakmica visokog rizika.Hitman22 je napisao/la:Borac moramo dobiti,moramo zapeti i oteti ako treba. To je kljuc jer onda Borac ne smije sprovoditi plan pustanja Celiku i neka se yebu kasnije sa svojim kombinacijama.
🔴⚫️
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sta je sada sa ovih Osmanagica i Bekica? Kartoni ili?
Ja i Vojvodic dolazimo nabrijani, isto kao sto dolazi Sabic nabrijan u Zenicu...bezzze ti informacije, ybg. cita ovo raja, momak ipak zivi u Tuzli, nemoj tako pisati....Hitman22 je napisao/la:Dodji nam ti,za borce se ne brini
🔴⚫️
Bekic je povrijedjen, Terzic suspendovan, a za Osmanagica ne znamtuzlak1987 je napisao/la:Sta je sada sa ovih Osmanagica i Bekica? Kartoni ili?
Za duel s Borcem vraća se Perica Ivetić, ali zbog žutih kartona neće u sastavu biti Borislava Terzića i Amera Osmanagića te Amera Bekića, koji se povrijedio protiv Željezničara – rekao je Petrović.
🔴⚫️
Mijic ako odigra lose protiv Bojca, neka **** mater sebi, a i Weitzer izgleda mrtav igrac
Kakav Vojvoda i njegova nabrijanost.Mi moramo zapet trehnut Borca i cao.Nabijem i ovog celika vise,i ove njihove kombinacije i igrarije,svake godine isti qrac.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Sutra samo oprezno, treca utakmica u 7 dana sigurno da ima utjecaja na svjezinu igraca. Borac ce nas pokusati na trku i kontre uzeti, treba pripaziti na Mahovica i Veselog. Jedino pozitivno sto nam se Ivetic vraca.
Sloboda Tuzla
Ne vladaš informacijama dobro. Elvir Koljic je iz Krupe otišao za 0 euro. 6 mjeseci probni rad pa onda otkup ugovora ukupne vrijednosti 300.000 euro koje dijeli klub/igrač/managerska agencija. Sve pod uvjetom da zadovolji i odigra 60% utakmica Itd. Na žalost veliku povrijedio se i eto ga Nazad u Krupu u 06. Mjesecubhpremierliga12 je napisao/la:Uzmimo samo primjer Koljica koji je ove godine otisao u Poljsku takodjer. Krupa uzela 350.000 eura plus 15% od sljedeceg transfera, stariji je od Azira, imao jos godinu dana ugovora i dobio poziv za A repku bio. Mislim da je krajnje vrijeme da se politika kluba po tom pitanju promijeni i da se uzme dobra lova za nase igrace nakon toliko propusta sa Ordagom, Piricem i slicnima.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
samo nek se ne vraca do finala kupa

**** majku covjek samo nama golove iz igre daje hahaa

**** majku covjek samo nama golove iz igre daje hahaa
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Danas je dan za pobjedu
. Samo jako idemo dati 2-3 gola dns

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Ja pretpostavljam da će sastav zbog kartona i povreda biti slijedeći ;
Muminović Ivetić Lazevski Ignjatovic Salihovic(Beganovic) Rustemovic Grahovac Mijic Husic Todorović Smajic
Muminović Ivetić Lazevski Ignjatovic Salihovic(Beganovic) Rustemovic Grahovac Mijic Husic Todorović Smajic
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- Probisvjet
- Kontakt:
Ima li danas kakav prenos na raiju da slusam utakmicu na tranzistoru?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- zlatnakoka
- Kontakt:
Ja prizeljkujem Ivetića na beku, Škahu u paru sa Ignjatom. I da se Lazo oporavi, a i protiv Želje mi je to djelovalo fino.Hitman22 je napisao/la:Ja pretpostavljam da će sastav zbog kartona i povreda biti slijedeći ;
Mijića samo ako će se trudit.
Grahovca odvesti psihologu, jer čovjeka **** samo glava.
Lijep dan,vrijeme idealno,Tušanj kao tepih spreman.Vakat je za pobjedu,idemoo.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.