FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Hitman22
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Hitman22 » 12 apr 2018, 15:28

Grahovac juce dobar,trci vise nego druga tri igraca zajedno.
Ovdje se malo vise ocekuje od nekih igraca npr. Osmanagic top odigrao,jer kad je Mijic usao tek vidis da za za 20% losiji od Osmanagica kao i Smajic od Bekica koji je bolji i brzi.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 apr 2018, 15:32

Azira prate Poljaci? Eto prilike da se uzmu pare na kraju sezone.

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 12 apr 2018, 16:46

tuzlak1987 je napisao/la:Azira prate Poljaci? Eto prilike da se uzmu pare na kraju sezone.
Odakle Info
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 12 apr 2018, 17:23

Brcanskamalta je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Azira prate Poljaci? Eto prilike da se uzmu pare na kraju sezone.
Odakle Info
Objavio klix, Legia je u pitanju.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 12 apr 2018, 17:46

Aerials je napisao/la:
Brcanskamalta je napisao/la:
Odakle Info
Objavio klix, Legia je u pitanju.
Hajde makar 200 000 eura :pray:
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 12 apr 2018, 18:43

Mislim da smo bilo koji klub, Krupa, Radnik, da ne spominjem ova prva 4, da bi uzeli lagano 400-500 hiljada eura za njega, kao prvo ima 20 godina, standardan golman u klubu, u repki, nevjerovatan potencijal, ima ugovor jos 2 sezone, ali za nase standarde da se 250 hiljada eura uzme za njega i nekih 10% od sljedeceg transfera dosta bi pomoglo. Ako poslije ove sezone kad opstanemo, nebitno sta u kupu bilo, ne uzmemo nekih milion i po maraka minimalno, minimalno za Azira, Todora i eto Smajica onda ne znam zasto postoji ovaj klub i sta rade ljudi koji ga vode.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 12 apr 2018, 18:47

Uzmimo samo primjer Koljica koji je ove godine otisao u Poljsku takodjer. Krupa uzela 350.000 eura plus 15% od sljedeceg transfera, stariji je od Azira, imao jos godinu dana ugovora i dobio poziv za A repku bio. Mislim da je krajnje vrijeme da se politika kluba po tom pitanju promijeni i da se uzme dobra lova za nase igrace nakon toliko propusta sa Ordagom, Piricem i slicnima.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 12 apr 2018, 19:10

bhpremierliga12 je napisao/la:Mislim da smo bilo koji klub, Krupa, Radnik, da ne spominjem ova prva 4, da bi uzeli lagano 400-500 hiljada eura za njega, kao prvo ima 20 godina, standardan golman u klubu, u repki, nevjerovatan potencijal, ima ugovor jos 2 sezone, ali za nase standarde da se 250 hiljada eura uzme za njega i nekih 10% od sljedeceg transfera dosta bi pomoglo. Ako poslije ove sezone kad opstanemo, nebitno sta u kupu bilo, ne uzmemo nekih milion i po maraka minimalno, minimalno za Azira, Todora i eto Smajica onda ne znam zasto postoji ovaj klub i sta rade ljudi koji ga vode.
Raste cijena aBd kad osvojimo kup.

Zato podrska ne smije izostati ove 4 domaće utakmice koje slijede. Podrska sada treba ekipi da se izgura sve do kraja.

Ne volim da pisem o kartama i cijeni ovo je prvi put da priželjkujem da ljudi u klubu urade nesto da se još više publike privuče na Tušanj.
Ja bi napravio paket ulaznica za ove 4 tekme za 20 KM pa bujrum.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

katarakta

Post Postao/la katarakta » 12 apr 2018, 19:36

klasik je napisao/la:Kakav god plasman da bude na kraju mi ostajemo bez pola ekipe najmanje, racunam da ce bit sposobni prodat Todora i Azira, ode ti Bekic, Rustem vrlo vjerovatno, ne znam sta je pa Medmedagica al vjerovatno ces se rijesit i Skahica, a onda se ne mozes oslonir na Harija, Lazevski ide, Mijic po meni nije zadovoljio, pod upitnikom su ti Ignjatovic, Terzic, Husic, koji ce poslije boljih igara htjet negdje gdje ce vise zaradit..
Volio bi da me uprava demantuje al moje misljenje ue da nece uspjet isposlovat ostanak najbitnijih igraca.
Opet o tim ugovorima. Pa ovi najbolji imaju i za iducu sezonu, Terzic cini mi se i duze. Mijic je do kraja sezone. Husic ce ostat, gdje ce u pm. Terzic iz Javora dosao, pa mi smo bolan za Javor institucija
Niko, niko, samo Sloboda

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 12 apr 2018, 19:43

Zgradonacelnik treba pozvat stanovnistvo na Tusanj, svi na zapad, sjever i sipove....
🔴⚫️

katarakta

Post Postao/la katarakta » 12 apr 2018, 19:49

Sto Piric LAGANO iz ZRINJSKOG ne ode za 400-500 k eura. Taj novac mozes ocekivat za Todorovica, ofanzivca. Za golmana tesko. Helem. Osmanagica nema u subotu. Vjerovatno Mijic zamjena, ili Weitzer. Prije ovaj prvi. Nema ni Terzica. To nece pokrit Beganovic, nadam se, jer ispada kao iz voza. Moguce Todorovic nazad, Beka po krilu.
Niko, niko, samo Sloboda

katarakta

Post Postao/la katarakta » 12 apr 2018, 19:55

Zeljo je u revansu bez Ramovica, Stevanovic je povrijedjen od ranije, ova dvojica su suspendovana i imat ce dan manje odmora. I njihova sirina je trenutno upitna. A derbi svasta moze donijet. To moramo iskoristit
Niko, niko, samo Sloboda

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 12 apr 2018, 20:05

katarakta je napisao/la:Zeljo je u revansu bez Ramovica, Stevanovic je povrijedjen od ranije, ova dvojica su suspendovana i imat ce dan manje odmora. I njihova sirina je trenutno upitna. A derbi svasta moze donijet. To moramo iskoristit
Oni su pusiona od ekipe na celu sa Adzemom....ne mogu nikako provaliti kako su oni prvi....Sloboda mi je izgledala ozbiljnija ekipa.....pa valjda i mi pocnemo makar frljoke davati sunce mu zarko.....ja bi Saleta u napad, kad moze nama, valjda moze i drugima....kad moze Manolas moze i on....on place i mi placemo od srece, valjda uskoro diplomira i da svi placemo od srece..... :urnebes:
🔴⚫️

katarakta

Post Postao/la katarakta » 12 apr 2018, 20:52

Skver je napisao/la:
katarakta je napisao/la:Zeljo je u revansu bez Ramovica, Stevanovic je povrijedjen od ranije, ova dvojica su suspendovana i imat ce dan manje odmora. I njihova sirina je trenutno upitna. A derbi svasta moze donijet. To moramo iskoristit
Oni su pusiona od ekipe na celu sa Adzemom....ne mogu nikako provaliti kako su oni prvi....Sloboda mi je izgledala ozbiljnija ekipa.....pa valjda i mi pocnemo makar frljoke davati sunce mu zarko.....ja bi Saleta u napad, kad moze nama, valjda moze i drugima....kad moze Manolas moze i on....on place i mi placemo od srece, valjda uskoro diplomira i da svi placemo od srece..... :urnebes:

Pa realno ne igraju nista specijalno, ali su dobijali i pravili niz. Ma nije nama belaj polufinale, vec finale. Cuvat cemo suze. Da li ceml plakat od srece ili od tuge, vidjet cemo :D
Niko, niko, samo Sloboda

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 12 apr 2018, 20:54

katarakta je napisao/la:Sto Piric LAGANO iz ZRINJSKOG ne ode za 400-500 k eura. Taj novac mozes ocekivat za Todorovica, ofanzivca. Za golmana tesko. Helem. Osmanagica nema u subotu. Vjerovatno Mijic zamjena, ili Weitzer. Prije ovaj prvi. Nema ni Terzica. To nece pokrit Beganovic, nadam se, jer ispada kao iz voza. Moguce Todorovic nazad, Beka po krilu.
"S obzirom da će Maribor navodno platiti Kenana Pirića oko 400.000 eura, od tog jednog gola će im ostati i viška novca što je samo još jedan od dokaza koliki se novac vrti u Ligi prvaka i kakav je to raj za balkanske klubove." Vidis da je otisao za te pare...

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 13 apr 2018, 09:10

Skver je napisao/la:Zgradonacelnik treba pozvat stanovnistvo na Tusanj, svi na zapad, sjever i sipove....
Zgradonacelnik ce pozvati na gledanje u fontane i kranove koji ne smiju stati. On obozava kult totema, kao sto su sipovi, rupe, kranovi, fontane, kipovi... I voli kosarku uz Pan pivo. :lol: :lol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 13 apr 2018, 09:31

Sutra akobogda prva od tri vrlo vrlo važne utakmice za opstanak i privođenje kraju.
Borac je opasan kad igra za druge,kad igra za sebe onda je to prosječna ekipa. Nadam se da u toj euforiji igranja za Čelik neće zaboraviti da je zadnje kolo Sloboda gost bas njima. Možda sudbina njihova bude u našim rukama
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 13 apr 2018, 11:09

Nadam se da ce u srijedu staviti utakmicu u 18:30 ili poslije da i ljudi mogu poslije posla doci, a ako ne bude makar 5 hiljada ljudi onda i ne zasluzujemo finale.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 13 apr 2018, 11:15

bhpremierliga12 je napisao/la:Nadam se da ce u srijedu staviti utakmicu u 18:30 ili poslije da i ljudi mogu poslije posla doci, a ako ne bude makar 5 hiljada ljudi onda i ne zasluzujemo finale.
18:00. :thumbup:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 13 apr 2018, 14:25

Sutra ako dobijemo Borac, Borcu dolazi voda do grla i idu Celiku koji vec ima uknjizena 3 boda protiv svojih komsija.....zakuhava se opasno...
🔴⚫️

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.