To samo ako dajdžin napravi transfer. Kako misliš da jedan Veseli ima prednost nad njim igračinom ????RollingPaper je napisao/la:Ovoj ekipi fali samo Mladen Veselinovic koji će ionako trazit novu sredinu na ljeto.
Veselinovic - Husic - Todorovic
I sljedeću sezonu napast LZP, poslije sta bude
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
-
- Kontakt:
sidje lazial hodi zabraniChinaglia je napisao/la:svakome ko u Grahovcu vidi dobrog fudbalera, treba zabranit ulaz na Tusanj, a i gledanje Slobodinih tekmi preko TV-a, streama...
moze trcat, al je operisan od fudbala, frajer je definicija nedefinisanog veznog igraca

momak je juce korektno odigrao, koliko para toliko muzike.
uvijek imas ligu prvaka da s cejfom uzivas u bravurama

niste realni standardno s nase strane.
- Probisvjet
- Kontakt:
Onda cu slusti preko radija.Chinaglia je napisao/la:svakome ko u Grahovcu vidi dobrog fudbalera, treba zabranit ulaz na Tusanj, a i gledanje Slobodinih tekmi preko TV-a, streama...
moze trcat, al je operisan od fudbala, frajer je definicija nedefinisanog veznog igraca

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
ma bevzeze prica ba gledaju real i onda dodju pod utiskom.
samo se sjetit na sta smo licili prije pola godie godinu
a onda prije jedno 2 godine
htio sam reci momci su u ovoj konstalaciji snaga sasvim solidno odigrali.natrcali su zelju na njegovom terenu.za nesto vise treba vise love i kvaliteta.
samo se sjetit na sta smo licili prije pola godie godinu

a onda prije jedno 2 godine

htio sam reci momci su u ovoj konstalaciji snaga sasvim solidno odigrali.natrcali su zelju na njegovom terenu.za nesto vise treba vise love i kvaliteta.
-
- Kontakt:
sta se meni ne svidja opet pred kraj utakmice slavko zatvara povlaci se, taman da nam uvale kakvu frljoku.
da je malo vise hrabrosti bilo ko zna.
sad nemamo kad polemizirat. zbit redove i guzove.subota srijeda kod kuce je mogu svi doci i podrzati nebi li se sta dobro izrodilo iz ovoga

da je malo vise hrabrosti bilo ko zna.
sad nemamo kad polemizirat. zbit redove i guzove.subota srijeda kod kuce je mogu svi doci i podrzati nebi li se sta dobro izrodilo iz ovoga

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma jasno je da ekipa ima kvalitet za vise od LZO. Naprijed nemamo ni srece, nece u go jeb.la majku svoju. Krenut ce nekad.
Ali i pored svega ovog nismo mirni za opstanak. Kuha nam se čorbica samo takva,u belaju smo ako ne dobijemo 3 naredne utakmice kuci.
Zato je do nas, svi na Tusanj, podrzati, bodriti, lakse je igrati, teze pokrasti pred 3000 nego pred 1000.
pa ko sto Sariel rece , mozda na kraju nesto i izdobri hahaah
Ali i pored svega ovog nismo mirni za opstanak. Kuha nam se čorbica samo takva,u belaju smo ako ne dobijemo 3 naredne utakmice kuci.
Zato je do nas, svi na Tusanj, podrzati, bodriti, lakse je igrati, teze pokrasti pred 3000 nego pred 1000.
pa ko sto Sariel rece , mozda na kraju nesto i izdobri hahaah
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Jesi hejter, al si tu upravuChinaglia je napisao/la:svakome ko u Grahovcu vidi dobrog fudbalera, treba zabranit ulaz na Tusanj, a i gledanje Slobodinih tekmi preko TV-a, streama...

Niko, niko, samo Sloboda
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Grahovac ima svoju ulogu i svoj posao i radi je savrseno, apsolutno savrseno. Trci za dvojicu, i mora trcati za dvojicu je uvijek imamo jednom manekena u veznom redu, presijeca, udara. Jucer je izbacio Ramovica iz stroja, zaustavio 2-3 kontre bas kako treba na centru.
kad Milan nista ne uradi naprijed mi bi okrivili Gatuza, nikako Pirla, Kaku, Sevcenka
e sto tako i ovdje, to sto mi ne dajemo golove nisu krivi Grahovac i Todorovic jer oni svoje odradi (ovaj drugi jos i daje golove), nego Osmanagic, Mijic, Vajcer, Bekic. Ti igraci trebaju da nose nasu igru prema naprijed, i u njih treba gledati kad se naprijed nista ne desava.
ekipa ne prima golove, i kroz tu prizmu treba gledati Grahovca. Znaci on svoje radi. Ima kraj njega dovoljno playmakera koji za sad apsolutno nista ne pokazuju
kad Milan nista ne uradi naprijed mi bi okrivili Gatuza, nikako Pirla, Kaku, Sevcenka
e sto tako i ovdje, to sto mi ne dajemo golove nisu krivi Grahovac i Todorovic jer oni svoje odradi (ovaj drugi jos i daje golove), nego Osmanagic, Mijic, Vajcer, Bekic. Ti igraci trebaju da nose nasu igru prema naprijed, i u njih treba gledati kad se naprijed nista ne desava.
ekipa ne prima golove, i kroz tu prizmu treba gledati Grahovca. Znaci on svoje radi. Ima kraj njega dovoljno playmakera koji za sad apsolutno nista ne pokazuju
Od narednih 6 utakmica u LZO moramo uzeti 9 bodova i to je to, 4 utakmice igramo kuci.... 

🔴⚫️
za tu ulogu koju ti opisujes imas Rustem-Pashu i zbog toga je i doveden, njegov partner mora biti neko jak na lopti, neko ko ce gradit igru... prije si pored Stjepanovica mogao stavit Sarica ili Ordagica, svejedno, obojica to mogu, Grahovac ne moze i kraj priceultrasstyle_tz je napisao/la:
ne trebaju ti dva destruktivca u paru (Grahovac po profilu to svakako nije), uz Rustem-Pashu moraju igrat Osmanagic ili Mijic, kada vec nemamo zadnjeg veznog, obojica su na lopti bolji od Grahovca
dobra ti je ta, imamo kreativce u posljednjoj trecini terena, a ko ce njima dostavit loptu, ko ce kontrolisat tempo, organizovat igru, zapocet napad... Rustem-Pasha, Grahovac... daj uozbilji se
Kakav god plasman da bude na kraju mi ostajemo bez pola ekipe najmanje, racunam da ce bit sposobni prodat Todora i Azira, ode ti Bekic, Rustem vrlo vjerovatno, ne znam sta je pa Medmedagica al vjerovatno ces se rijesit i Skahica, a onda se ne mozes oslonir na Harija, Lazevski ide, Mijic po meni nije zadovoljio, pod upitnikom su ti Ignjatovic, Terzic, Husic, koji ce poslije boljih igara htjet negdje gdje ce vise zaradit..
Volio bi da me uprava demantuje al moje misljenje ue da nece uspjet isposlovat ostanak najbitnijih igraca.
Volio bi da me uprava demantuje al moje misljenje ue da nece uspjet isposlovat ostanak najbitnijih igraca.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Evo sad procita Zec suspendovan do kraja sezone u Zelji i ide na tribine....kako lijepa vijest za zapoceti dan, uzivaj sad izdajice 

Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
-
- Kontakt:
stanite malo ljudi lomi se sezona, sta ce bit na kraju je baji ga sad.
nemoj sami sebe da jbemo kad je najpotrebnije de jednom pametnije da odradimo
sad nam treba lom borca, lom zelje, pa lom opet iduce hefte.pa da vidimo gdje smo sta smo.
sad udahni i drzi dah.
nemoj sami sebe da jbemo kad je najpotrebnije de jednom pametnije da odradimo

sad nam treba lom borca, lom zelje, pa lom opet iduce hefte.pa da vidimo gdje smo sta smo.
sad udahni i drzi dah.
Sta je sa ovim momkom iz Rijeke jel zna ko, jel on spreman ili je jos kod Cele na tretmanu mrsavljenja...
🔴⚫️
-
- Kontakt:
nebitan je i on. bilo ko da istrci nek gori trci lomi.kako god.1:0 1:0 subota srijeda.nama vise ne treba.
i malo nek vjezbaju sut glavom, sta je ono nako

i malo nek vjezbaju sut glavom, sta je ono nako

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ne, ne.Chinaglia je napisao/la:za tu ulogu koju ti opisujes imas Rustem-Pashu i zbog toga je i doveden, njegov partner mora biti neko jak na lopti, neko ko ce gradit igru... prije si pored Stjepanovica mogao stavit Sarica ili Ordagica, svejedno, obojica to mogu, Grahovac ne moze i kraj priceultrasstyle_tz je napisao/la:
ne trebaju ti dva destruktivca u paru (Grahovac po profilu to svakako nije), uz Rustem-Pashu moraju igrat Osmanagic ili Mijic, kada vec nemamo zadnjeg veznog, obojica su na lopti bolji od Grahovca
dobra ti je ta, imamo kreativce u posljednjoj trecini terena, a ko ce njima dostavit loptu, ko ce kontrolisat tempo, organizovat igru, zapocet napad... Rustem-Pasha, Grahovac... daj uozbilji se
nasa liga je takva da bez dva jakatrkaca nema te nigdje. Zaboravljas da su sve bitnije utakmice kao dva zadnja vezna igrali Stjepanovic i Merzic u paru.
a ispred njih su bili Saric, Zeba i Ordagic.
-
- Kontakt:
slazem se s ultrom po ovom pitanju,skroz drukcije gledamo onda tekme.
vi ovdje stvarate mit da Osmanagic i Mijic ne trce, jebote, reklo bi se da bismo igrali s igracem manje...
-
- Kontakt:
osmanagic naravno.mijic koji mijic???
Ovdje u Bosni se mora primjenjivati neka posebna taktika
....sa Grahovcem koji kao trci sa nekim u paru a ostali ne trce, vec setaju i cekaju loptu koji ne mogu docekati da im ta dvojica dodaju pa ovi da proslijede do napadaca.....to neka najnovija teorija sa Jablanickog skracenog kursa 

🔴⚫️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.