FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

transandino
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la transandino » 11 apr 2018, 21:14

Sariel1987 je napisao/la:Dobro je. Nismo izguvili nismo primili go. Al nismo ni dali.
Grahovac i Todor odlicni. Kao i terzic rustem i ignjatovic.
Osmanagic i dalje kloc.
Bekic se zalio na povredu pretkraj prvog.
Azir lijepa parada. Par put ispusti loptu dobro je. Ne primismo sugav go.
Sad za revans valjace ga i dati a ne primiti
grahovac dobar ? :rol: :rol: :rol:
AVANTI LIBERTA 1919

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 11 apr 2018, 21:14

Danas super odigrano i rezultat aktivan. Pokazali smo da možemo sa svima igrati. Na proljeće nas niko nije nadigrao definitivno.
Šteta je onaj mali pad protiv Celika, ali sada se ispraviti i dobiti Borac moramo. Ne sumnjam u pobjedu ni najmanje uz ovakav pristup kao danas sto je bio.
Onda u kupu uzeti strumfove pa u finalu se potući sa Krupom.

Naše je da sto više popunimo tribine i podrzimo ekipu i Celu u ove 4 domaće utakmice u 14 dana.

Celo mora ostati i iduce sezone kako znaju neka ga zadrže.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 11 apr 2018, 21:15

transandino je napisao/la:
Sariel1987 je napisao/la:Dobro je. Nismo izguvili nismo primili go. Al nismo ni dali.
Osmanagic i dalje kloc.
grahovac dobar ? :rol: :rol: :rol:
Da. On todor i rustem su natrcali zeljinu ekipu.
Volio bi i ja da imamo vise tehnicara.igraca koji sami sebi grade prilike i zabijaju.dotad cijenim pokrivanje terena i voljni moment.
Heh objektivna tz publika
Zaboravih dodat husica.
Evidentan je napredat todorovica. Mali je sve bolji i bolji :thumbup:
Zadnja izmjena: Sariel1987, dana/u 11 apr 2018, 21:17, ukupno mijenjano 1 put.

tuzla075
Kontakt:

Post Postao/la tuzla075 » 11 apr 2018, 21:17

tuzlak1987 je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:ljudi dragi, ako kiksamo sljedecu kuci, dolazimo u tesku situaciju, a valja u Zenicu ici
Hajd NESERI glupane glupi.
Koji si ti trol kao da ti je Trump otac :urnebes:

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 11 apr 2018, 21:18

Kako je zeljo prvi bog te. Pa pola ekipe ko invalidi hegaju.ono treba samo udarat odustace sami :rol:

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 11 apr 2018, 21:21

Osmanagic i dalje kloc.
To me interesovalo :thumbup: Takticke postavke Slavka odlicne. Odigrali smo dobro i sada samo hrabro na Tusnju. Nadam se da ce biti dosta publike, jer kao sto jedan veliki trener kaze:"Bio sam mnogo puta prisutan na stadionu, kada jednostavno publika postize gol."

Jbg i navijaci imaju svoju ulogu u rezultatima kluba. Uprava sa finansijama, igraci na terenu i navijaci na tribinima = tronozac :kafa:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 11 apr 2018, 21:26

Kako nam fali jedan igrac da ih razigrava uposli kontrolise.ehhh

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 11 apr 2018, 22:17

Samo odrzati ovu ekipu na okupu sljedecu sezonu, pogotovo Rustema, Ignjatovica, Terzica, Husica koji ce tek eksplodirati sljedece sezone kada prodje sve pripreme i da ga zdravlje posluzi. Ako dodje dobra ponuda za Todorovica, Smajica i Azira onda dobro to naplatiti, dovesti stopera da se ne brinemo hoce li Skaha se povrijediti svakih 20 dana i dovesti jos jednom igraca tipa Rustema da zamijeni Grahovca, uz Slavka, definitivno nas niko ne bi lagano uzeo, a mnogima bi pomrsili racune i to dobro.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 11 apr 2018, 22:55

Ovog malo Grahovca poslati kuci na placeni odmor, od kako je u Slobodi nije poslao dva uzastopna pasa....on i veza dva razlicita pojma, jos puca sa 30 metar na go a ne moze dobaciti loptu iz kornera....haman ga je Celo skeniro..
🔴⚫️

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 11 apr 2018, 23:00

Niste objektivni.
Veci nam je propust s osmanagicem.al et haj.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 11 apr 2018, 23:06

Ima njih vise koji su propust, valjda izguramo sezonu kako treba....
🔴⚫️

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 11 apr 2018, 23:11

Odlican rezultat, karte otvorene i sad nam treba pobjeda u prvenstvu i onda idemo ganjati to finale kupa. Koliko je Fukara bilo, posto pisete da je fina brojkica bila? A jos i radni je dan bio.

Jest mi drago vidjeti da igraci koji pobjegnu iz Slobode propadnu ko kauc. Zec se pravo naigra u nastavku prvenstva, kuja jedna, nadam se da ce jos vise propasti, isto kao i one loje u Simin Hanu. Cak i u Sarajevu ne cvjetaju ruze, a oni poletili za parama, mada se Saric docepao repke i Bog zna ko ga gura, a siguran sam da su mu to i jedine utakmice za repku.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 12 apr 2018, 00:00

Ekipa kao ekipa,ukoliko bi ostali svi na okupu,treba nam stoper iz ocitih razloga jer Skaha je vjecito rovit,a Sale nemoze iznijet teret,treba nam jedan ubica na sredini poput Zebe svojevremeno,i jedan zvucan napadac.....Hladno bi se mogli pobiti za titulu........da nije drugih problema u i oko kluba,ali nema veze,o tome drugom prilikm.
Yebiga,rezultat je aktivan,trebalo bi u revansu biti barem 5-6 hiljada na tribinama,nije krupa bauk,ako se i njih trebamo bojati,uceraj nam....prodjemo li Zelju,a nadam se da hocemo uzme li nam Krupa trofej ispred nosa,neka se i ugasimo,yebem ti fudbal........valjda me razumijete.........
Kritikujem cesto,ali se te kritike odnose na klub iznutra,a ova ekipa ima potencijal,hoce li to uprava adekvatno ispratiti,vidjecemo,iz prijasnjih iskustava skeptican sam,ali uzmu li kup i unovce dobro jednog ili dvojicu igraca,da svajanjem kupa od evrope i prodajom igraca uzmemo barem milion km,bila bi sezona iz snova,bez obzira na borbu za opstanak.......pred nama je,Borac mora pasti
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 12 apr 2018, 00:12

Brcanskamalta je napisao/la:Ekipa kao ekipa,ukoliko bi ostali svi na okupu,treba nam stoper iz ocitih razloga jer Skaha je vjecito rovit,a Sale nemoze iznijet teret,treba nam jedan ubica na sredini poput Zebe svojevremeno,i jedan zvucan napadac.....Hladno bi se mogli pobiti za titulu........da nije drugih problema u i oko kluba,ali nema veze,o tome drugom prilikm.
Yebiga,rezultat je aktivan,trebalo bi u revansu biti barem 5-6 hiljada na tribinama,nije krupa bauk,ako se i njih trebamo bojati,uceraj nam....prodjemo li Zelju,a nadam se da hocemo uzme li nam Krupa trofej ispred nosa,neka se i ugasimo,yebem ti fudbal........valjda me razumijete.........
Kritikujem cesto,ali se te kritike odnose na klub iznutra,a ova ekipa ima potencijal,hoce li to uprava adekvatno ispratiti,vidjecemo,iz prijasnjih iskustava skeptican sam,ali uzmu li kup i unovce dobro jednog ili dvojicu igraca,da svajanjem kupa od evrope i prodajom igraca uzmemo barem milion km,bila bi sezona iz snova,bez obzira na borbu za opstanak.......pred nama je,Borac mora pasti
Znas kako se kaze, sedma sreca :D :D
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 12 apr 2018, 00:13

bhpremierliga12 je napisao/la:
Brcanskamalta je napisao/la:Ekipa kao ekipa,ukoliko bi ostali svi na okupu,treba nam stoper iz ocitih razloga jer Skaha je vjecito rovit,a Sale nemoze iznijet teret,treba nam jedan ubica na sredini poput Zebe svojevremeno,i jedan zvucan napadac.....Hladno bi se mogli pobiti za titulu........da nije drugih problema u i oko kluba,ali nema veze,o tome drugom prilikm.
Znas kako se kaze, sedma sreca :D :D
Mislim 9-ta vec bi bila.......... :problem: :crazy: :damn:
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 12 apr 2018, 00:49

Petrović: Željo je i dalje mali favorit

Šta je pisac htio reći: sad su favoriti al na ku*cu

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 12 apr 2018, 01:08

Polufinalna utakmica protiv Želje je dokaz da je ekipa za veće domete a ne za kaljužu i šeme ‘investitora’.
Šta je tu je, Borac je prepreka prva pa dalje.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 12 apr 2018, 02:22

RollingPaper je napisao/la:Petrović: Željo je i dalje mali favorit

Šta je pisac htio reći: sad su favoriti al na ku*cu
Skida pritisak sa nasih igraca i prebacuje na Zelju, sasvim logicno od iskusnog trenera. Sa sto manje euforije i hladnije glave da docekamo uzvratnu tekmu, a na terenu pokazujemo koliko mozemo i da LZO nije za ovaj igracki kadar kojeg imamo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 12 apr 2018, 02:28

svakome ko u Grahovcu vidi dobrog fudbalera, treba zabranit ulaz na Tusanj, a i gledanje Slobodinih tekmi preko TV-a, streama...

moze trcat, al je operisan od fudbala, frajer je definicija nedefinisanog veznog igraca

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 12 apr 2018, 02:33

Ovoj ekipi fali samo Mladen Veselinovic koji će ionako trazit novu sredinu na ljeto.
Veselinovic - Husic - Todorovic

I sljedeću sezonu napast LZP, poslije sta bude

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Skojevska i 5 gostiju.