Postao/la Brcanskamalta » 12 apr 2018, 00:00
Ekipa kao ekipa,ukoliko bi ostali svi na okupu,treba nam stoper iz ocitih razloga jer Skaha je vjecito rovit,a Sale nemoze iznijet teret,treba nam jedan ubica na sredini poput Zebe svojevremeno,i jedan zvucan napadac.....Hladno bi se mogli pobiti za titulu........da nije drugih problema u i oko kluba,ali nema veze,o tome drugom prilikm.
Yebiga,rezultat je aktivan,trebalo bi u revansu biti barem 5-6 hiljada na tribinama,nije krupa bauk,ako se i njih trebamo bojati,uceraj nam....prodjemo li Zelju,a nadam se da hocemo uzme li nam Krupa trofej ispred nosa,neka se i ugasimo,yebem ti fudbal........valjda me razumijete.........
Kritikujem cesto,ali se te kritike odnose na klub iznutra,a ova ekipa ima potencijal,hoce li to uprava adekvatno ispratiti,vidjecemo,iz prijasnjih iskustava skeptican sam,ali uzmu li kup i unovce dobro jednog ili dvojicu igraca,da svajanjem kupa od evrope i prodajom igraca uzmemo barem milion km,bila bi sezona iz snova,bez obzira na borbu za opstanak.......pred nama je,Borac mora pasti
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic