FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma nije samo sreca recimo da smo mi dali 120 % od svojih mogucnosti a Cesi 85% i ostaje ti iduvidualni kvalitet recimo dvije sanse koje je Adilovic imao njihov napdac bi sigurno iskoristio i to vjerovatno obje, sto s druge strane govori da mi iduce euro nastupe nebi trebali docekati sa njim u vrhu napada ako zelimo proci nekoga.Skaljic je odlican stoper cak i ovakvim utakmicama, a i Kerli treba pustiti da se proba vratiti u normalu.amerosm je napisao/la:Ne znam za Vas, ali ja sam licno ponosan na ekipu (izuzev dvojce manekena). Momci su se borili za sveti dres i na terenu su ostavili posljednji atom snage, ali nazalost sinoc sreca nije bila na nasoj strani. Takodjer treba imati na umu da su nam nedostajala dva vazna igraca i siguran sam da ova ekipa ukoliko nastavi igrati i dalje ovako da ce osvojiti treci uzastopni naslov.
Mislim da bi SEF trebao pokusati dovesti jos jednog stopera, jer sinoc smo opet sto se povreda tice imali taj peh.
Ali prosto nevjrovatno izgleda da su nam povjredjeni Zola i Kvesa pa Brkovic pa Colic pa jos i Skaljicto je haman pola tima.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
sto je loncaric razlog gusinog odlaska?Baja_Zvjerka je napisao/la:Loncaric je jedan od razloga Gusinog odlaska, ne vjerujem da ce taj upisati i minute za Zelju... Koliko znam Kjosevski je potpisao na 5 godina, eh jedino ako je vracen u juniore, to vec ne znam... Ja bih davao sto vise prilike Bajicu i Sadikovicu jer sa njima imamo odlicne ugovore pa samim tim' i vecu sansu da ih prodamo za dobar keš...
kjosevski je potpisao na 5 godina, ali ovu sezonu ce braniti u juniorima, jer je bolje da brani, nego da sjedi na klupi, da mu godine prolaze bez minuta u igri, apsolutno se slazem, bajic, hodzic, zola, sadikovic, jedan i drugi, zaimovic, kvesic, colic, tomic, onaj alibasic, ako je potpisao, to treba forsirati, mlade momke, ako i na kome mozemo zaraditi, mozemo na njima
Da se malo nadovezem na ovo Cesi su ekipa koja igra koliko im treba da prodju dalje, vidjecete do grupne faze ce proci bez velikog naprezanja. Iskusna ekipa s glavom i repom. Dok smo mi sinoc imali dva manekena u timu i ono sto je evidentno nama fali desetka, covjek koji ima zadnji pas zna izvest prekig, kako slobodnjak tako i korner.Ili u prevodu igrac tipa Zebe.pile87 je napisao/la:Ma nije samo sreca recimo da smo mi dali 120 % od svojih mogucnosti a Cesi 85% i ostaje ti iduvidualni kvalitet recimo dvije sanse koje je Adilovic imao njihov napdac bi sigurno iskoristio i to vjerovatno obje, sto s druge strane govori da mi iduce euro nastupe nebi trebali docekati sa njim u vrhu napada ako zelimo proci nekoga.Skaljic je odlican stoper cak i ovakvim utakmicama, a i Kerli treba pustiti da se proba vratiti u normalu.amerosm je napisao/la:Ne znam za Vas, ali ja sam licno ponosan na ekipu (izuzev dvojce manekena). Momci su se borili za sveti dres i na terenu su ostavili posljednji atom snage, ali nazalost sinoc sreca nije bila na nasoj strani. Takodjer treba imati na umu da su nam nedostajala dva vazna igraca i siguran sam da ova ekipa ukoliko nastavi igrati i dalje ovako da ce osvojiti treci uzastopni naslov.
Mislim da bi SEF trebao pokusati dovesti jos jednog stopera, jer sinoc smo opet sto se povreda tice imali taj peh.
Ali prosto nevjrovatno izgleda da su nam povjredjeni Zola i Kvesa pa Brkovic pa Colic pa jos i Skaljicto je haman pola tima.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- storm_raider
- Kontakt:
Nema Filip nikakve veze sa Gusinim odlaskom, vec je Adnan otisao zbog obaveza u Opcini.Baja_Zvjerka je napisao/la:Loncaric je jedan od razloga Gusinog odlaska, ne vjerujem da ce taj upisati i minute za Zelju... Koliko znam Kjosevski je potpisao na 5 godina, eh jedino ako je vracen u juniore, to vec ne znam... Ja bih davao sto vise prilike Bajicu i Sadikovicu jer sa njima imamo odlicne ugovore pa samim tim' i vecu sansu da ih prodamo za dobar keš...
Sport je lijek za tijelo i duh.
Sad nam ostaje da se okrenemo ligi i odbrani titule i pohodu na kup, a onda cemo vidjeti kako ce se stvari odvijati.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ove godine smo pohod u Evropi dočekali fizički spremni ali bez adekvatnih igrača.Ekipa koja je igrala protiv Šerifa bi prošla Plzena. Plzen se mogao proći jer se dosta stvari poklopilo u obje utakmice. Mi jednostavno nemamo sreće jer smo ostali bez Čolića minimalno 15-30 dana a bez Škaljića 2-3 mjeseca. Ova godina u prvenstvu će biti izuzetno teška, pitari nikada jači, Čelik vrlo ozbiljan protivnik, Široki standardno ima vrlo jaku ekipu.
zna neko jel Svraka teže povrijeđen
neko reče stari Svraka??? Nema tu stari ili novi, nego znaš ili ne znaš. o njegovom znanju nek svako sudi ponaosob. također i o Adilovićevom, Selimovićevom, Kerlinom...

-
- Kontakt:
čuj pitari nikada jačiSemper je napisao/la:Ove godine smo pohod u Evropi dočekali fizički spremni ali bez adekvatnih igrača.Ekipa koja je igrala protiv Šerifa bi prošla Plzena. Plzen se mogao proći jer se dosta stvari poklopilo u obje utakmice. Mi jednostavno nemamo sreće jer smo ostali bez Čolića minimalno 15-30 dana a bez Škaljića 2-3 mjeseca. Ova godina u prvenstvu će biti izuzetno teška, pitari nikada jači, Čelik vrlo ozbiljan protivnik, Široki standardno ima vrlo jaku ekipu.

ZIVIO NAM OSIM DRAGI !
-
- Kontakt:
upravu je Baja,kakva opcina kakvi bakraci,pa filip u ceskoj nije htio nikako da izadje na zagrijavanjestorm_raider je napisao/la:Nema Filip nikakve veze sa Gusinim odlaskom, vec je Adnan otisao zbog obaveza u Opcini.Baja_Zvjerka je napisao/la:Loncaric je jedan od razloga Gusinog odlaska, ne vjerujem da ce taj upisati i minute za Zelju... Koliko znam Kjosevski je potpisao na 5 godina, eh jedino ako je vracen u juniore, to vec ne znam... Ja bih davao sto vise prilike Bajicu i Sadikovicu jer sa njima imamo odlicne ugovore pa samim tim' i vecu sansu da ih prodamo za dobar keš...
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !
Eto Filip ima veći autoritet od Guše u Želji šta čovjek neće pročitati.
svraka nikad nije bio neki umjetnik s loptom. međutim prije je energijom i trčanjem nadoknađivao relativni nedostatak umijeća, trčao je bukvalno po cijelom terenu, stizao i pokriti u defanzivi i ugurati odbijene lopte u gol. ali sad kad je umislio da je igračina i prestao trčati - nije ostalo ništa...
- storm_raider
- Kontakt:
Nit' je on u pravu, nit' si ti u pravu. To sto je Guso otisao, nema nikakve veze sa Filipom. Davno je on odlucio da ode.mulumbu1921 je napisao/la:upravu je Baja,kakva opcina kakvi bakraci,pa filip u ceskoj nije htio nikako da izadje na zagrijavanjestorm_raider je napisao/la:Nema Filip nikakve veze sa Gusinim odlaskom, vec je Adnan otisao zbog obaveza u Opcini.Baja_Zvjerka je napisao/la:Loncaric je jedan od razloga Gusinog odlaska, ne vjerujem da ce taj upisati i minute za Zelju... Koliko znam Kjosevski je potpisao na 5 godina, eh jedino ako je vracen u juniore, to vec ne znam... Ja bih davao sto vise prilike Bajicu i Sadikovicu jer sa njima imamo odlicne ugovore pa samim tim' i vecu sansu da ih prodamo za dobar keš...
Sport je lijek za tijelo i duh.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ja sam cuo da Filip kasni na treninge, da je dosao totalno nespreman u Zelju, nije se trudio, Guso to nije trpio, Amar nije htio prerano reagovati sa sankcijama, a Guso ionako je od prije htio pokrenuti vlastitu skolu fudbala, mozda i politicki se angazovati, uostalom to nije ni bitno... Hadzic je nas golman, Guso je bivsi i vozdra... Idemo dalje...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Svraka nikada nije bio dobar igrač već ga je Nyema promovisao u zvijezdu.ChWilla je napisao/la:svraka nikad nije bio neki umjetnik s loptom. međutim prije je energijom i trčanjem nadoknađivao relativni nedostatak umijeća, trčao je bukvalno po cijelom terenu, stizao i pokriti u defanzivi i ugurati odbijene lopte u gol. ali sad kad je umislio da je igračina i prestao trčati - nije ostalo ništa...
Evropa bila i prosla ne treba vise o otme razbijati glavu. Nasi su igrali odlicno ja sam prezadovoljan sad se okrenuti prvenstvu. Svi u gradacac
.

Vi morate biti ponosni na svoj tim. Bez par kvalitetni igraca ste dobro namucili Cese.
Falilo je srece,kvaliteta i drskosti. Bucan sa 32 godine leti po terenu treba i to moci i svaka cast Seji.
Isto tako cestitam Jamaku, znam da je problematican i mahalski igrac ali se frajer neboji nikoga.
Imam osjecaj da bi onako prgavo i hrabro odigro i da je Barca bila s druge strane.
Nemogu da vjerujem ali igra kakvu je pruzio Jamak je za veliki tekmi, i da je cijeli tim istog karaktera moglo bi se daleko dogurati. Ta hrabrost nadoknadi i manjak kvaliteta.
Bice nesto i od ovi mladica samo ih treba gurati, a igrace poput Adilovica i Svrake hladiti.
Falilo je srece,kvaliteta i drskosti. Bucan sa 32 godine leti po terenu treba i to moci i svaka cast Seji.
Isto tako cestitam Jamaku, znam da je problematican i mahalski igrac ali se frajer neboji nikoga.
Imam osjecaj da bi onako prgavo i hrabro odigro i da je Barca bila s druge strane.
Nemogu da vjerujem ali igra kakvu je pruzio Jamak je za veliki tekmi, i da je cijeli tim istog karaktera moglo bi se daleko dogurati. Ta hrabrost nadoknadi i manjak kvaliteta.
Bice nesto i od ovi mladica samo ih treba gurati, a igrace poput Adilovica i Svrake hladiti.
Relevantni nedostatak umijeća???? brate ili znaš ili ne znaš, po meni on nema veze sa fudbalom!!! (bio sam rekao da ga neću kritikovati, ali je sigurno najveći krivac za ispadanje)ChWilla je napisao/la:svraka nikad nije bio neki umjetnik s loptom. međutim prije je energijom i trčanjem nadoknađivao relativni nedostatak umijeća, trčao je bukvalno po cijelom terenu, stizao i pokriti u defanzivi i ugurati odbijene lopte u gol. ali sad kad je umislio da je igračina i prestao trčati - nije ostalo ništa...
ma ja sam izuzetno ponosan na svog Zelju nema se sta rec, igraci su izgarali svi ko jedan ne bih izdvojio nikog osim Adilovica koji je po ko zna koji put pokazao svoje ne znanje, lika strah da se sa loptom sastavi, kad smo imali onu kontru prema sjeveru joj kad lik pobjeze na krilo gore strah ga da primi loptu, a sve ostalo je bilo fantasticno, Plzen fenomenalan, prejak igrao koliko je trebalo, mi odigrali super posebno u drugom pol al tako je kako je sljed sezone aBd smo nosioci naravno ako osvojimo sto ne sumnjam KRENI ZELJO U NOVE POBJEDE
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
hajmo reći da nema. ali prije je makar trčao s kraja na kraj terena k'o navijen, pa je bio koristan iako ne umije. sad nije ostalo ništa.bablaz je napisao/la:Relevantni nedostatak umijeća???? brate ili znaš ili ne znaš, po meni on nema veze sa fudbalom!!! (bio sam rekao da ga neću kritikovati, ali je sigurno najveći krivac za ispadanje)ChWilla je napisao/la:svraka nikad nije bio neki umjetnik s loptom. međutim prije je energijom i trčanjem nadoknađivao relativni nedostatak umijeća, trčao je bukvalno po cijelom terenu, stizao i pokriti u defanzivi i ugurati odbijene lopte u gol. ali sad kad je umislio da je igračina i prestao trčati - nije ostalo ništa...