Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Pazi 3 trenutno najgora igraca iwobi ramsey i xhaka i svi igraju hahaha
Miljenik admina i ostale moderacije
Dabogda izgubili 3:0 

"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Doslovno 3 najgora igrača igraju, koji qurac
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
**** ga hljeb u po žvalja nenormlanih
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Ali ako se ovo dobje, nema tog boga koji će vratit Kasetu i Wilshera u prvi tim. Zato se iskreno nadam porazu
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Iwobi ima slike gdje ga Wenger dira po čuni. Nema drugog objašnjenja.
Xhaka mu nabavlja kokain preko albanske mafije.
Ramsey se samo vratio od ozljede.
Ramsey se samo vratio od ozljede.
Koliko bi ovo bolje izgledalo sa Jackom i ElNenijem u sredini, i Kasetom umjesto ovog debila majku mu ****
- Marsal
- Kontakt:
Mislim da će Lacazette izvršiti samoubistvo ako ova odrtina i iduće godine ostane na klupi.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Artetitis je napisao/la:Iwobi ima slike gdje ga Wenger dira po čuni. Nema drugog objašnjenja.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Mangalu i Williamsa ćemo sa sideways passingom proći al u qrcu.
Mogao je izvesti dva špica, pa baš da ne očekuju našu već davno pročitanu igru yebote, isti mu je qrac sredina ili ga igrao 4-1-2-1-2, gdje je Xhaka sam zadnji vezni a Jack i Miki sredina, sa Ozilom na ceneru i špicevi Laca i Auba, ne ne ne nego yebeni Iwobi i Ramsey moraju da igraju, dohakali ti daBogda, dajte Mislintata za trenera!
I stvarno Wenger je bezobrazan prema Lacazetteu, jeste sviju mi lik ga nije ni htio dovesti, a momak je odličan igrač koji bi kod neke organizovanije ekipe yebavo mater svima ovdje u Engleskoj
Mogao je izvesti dva špica, pa baš da ne očekuju našu već davno pročitanu igru yebote, isti mu je qrac sredina ili ga igrao 4-1-2-1-2, gdje je Xhaka sam zadnji vezni a Jack i Miki sredina, sa Ozilom na ceneru i špicevi Laca i Auba, ne ne ne nego yebeni Iwobi i Ramsey moraju da igraju, dohakali ti daBogda, dajte Mislintata za trenera!
I stvarno Wenger je bezobrazan prema Lacazetteu, jeste sviju mi lik ga nije ni htio dovesti, a momak je odličan igrač koji bi kod neke organizovanije ekipe yebavo mater svima ovdje u Engleskoj
Hajde prvo da vidimo kako će odigrati pa ćemo onda srati po igračima i Wengeru.
A jesu čudni ovi navijači Arsenala

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
yebo li mu Iwobi majku,ja sam rekao ako ne bude igrao Auba da necu gledati ali evo sada mi se ne gleda radi Iwobija,Xakhe i Ramiza pa jle toliki debil mamu mu ****,kada bude tjesno onda ce uvesti Kasetu i jacka
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Prijavljen ti je postanell je napisao/la:Hajde prvo da vidimo kako će odigrati pa ćemo onda srati po igračima i Wengeru.
dajte link pucat ću
au kakva akcija 

Ramsey treba uzeti broj 9, pa frajer drka na njihovih 16 metara 
Auba i Miki

Auba i Miki

Zadnja izmjena: AA23, dana/u 03 feb 2018, 18:37, ukupno mijenjano 1 put.
Oj Allahu još Ramsey dade
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Top 4 zagarantovan 

bog allah ga ne izbaci iz postave
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.