Eh ovako da i ja dam svome vidjenje,prvo nepamtim kad smo imali manju ekipu na terenu,Suljic,Keno,Kojasevic ma nema sve ko djeca ova prva dva i jesu al haj
Igra u prvom poluvremenu toplo-hladno,nije islo,dodje se do gola i ne osuta se,puno se komplikovalo,kasnije kad je procepilo sve je lakse islo...Hadzija nazalost se povrijedi i mislim da bi ovo mozda moglo i znaciti kraj karijere jel je ozlijeda pravo ozbiljna,Kojasevic je isto na kraju pao,i kod njega je neka povreda nadam se ne ozbiljnija
Hamzic-nije imao priliku puno puta intervenisati,ali je primjetno da je pokretniji i brzi na golu od Aleta bar jedno tri puta,ne libi se istrcati i puno mi sigurnije djeluje
Hadzija-dobar,i naprijed i nazad korektno
Arsenijevic-stroj nazad, naprijed tu i tamo ali ima odlican centarsut...nije bas prebrz ali siguran sto je najbitnije
Hilmo-veceras odlican ja kolko sam vidio ni jedan duel nije izgubio
Torlak-takodjer odlican mada je puklo 1-2 puta izmedju njih dvojice ali u globalu dobra utakmica stopera jos je ovaj i gol zabio
Hamzagic-za ovoga momka sam odavno rekao da mora biti starter,letio veceras
Keno je djelovao izgubljeno,al eto nije skroz podbacio ali nije bila njegova noc
Dzakmic nije me odusevio,moze on to puno bolje,korektno valjda sto je kapiten pa se jos nije navikao
Suljic ma decko zuca,dugo neko veci aplauz na Kosevu nije dobio kad je izlazio,leti mali,ko zvrk,cas vamo cas tamo,to pete ovo ono,zna mali nema sta
Kojasevic sta reci odskace za klasu od sviju,mada mu je ponestalo snage sredinom drugog poluvremena,jedini problem ima sto jos ne radi previse za ekipu,nekad ga ponese pa ode sam solira,igrac mu protrci on ne gurne loptu, krene da prodje i,mislim jos nije legao na sve to kako treba,ali mislim igrac ko igrac samo takav
Avdic korektan,trudio se,imao 2-3 suta,onaj prvi Mujkic iz raslji skinuo...
Igra u globalu nije losa mada fali tu pravi napadac vidi se to,ja mislim da je Skoro sad tu da bi on sa ovim Kojasevicem sam prekuco ligu,al nije tu je sta je,jos se puno puno ova ekipa mora uigrati da bi to bilo pravo...al eto na kraju pobjeda,odlican rezultat,posjeta na stadionu zadovoljavajuca...fina noc sve u svemu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".