FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Hairlija
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Hairlija » 15 avg 2010, 00:01

eLeMeNtH-SoutH CreW je napisao/la:
Fare_Sa je napisao/la:Postavljamo standarde u BIH ! :mrgreen: :D
Gledati momke iz Dresdena kaako navijaju na nasem jeziku, neprocijenjivo, SJEVER U TRANSU ! :D
neprocijenjivo je gledati kako se vi lizete sa Dresdenovcima :lol: za koju godinu je moguce ocekivati da idete sa Robijama i uzajamno nastavljate siriti tradiciju lizanja ! :shock:

P.S. ovo je bio moj prvi post na komsijskoj temi..ne mogu vise citati ove nebuloze..nece mi se dati da spavam -.-'
Veziru su uvjek bili gostoprimivi za vrijeme ramazana,uzeli vam tri boda i vi im jos morali platiti kod Lutve kafu :mrgreen: :lol:
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 15 avg 2010, 00:02

Gledati momke iz Dresdena kaako navijaju na nasem jeziku, neprocijenjivo, SJEVER U TRANSU ! :D
neprocijenjivo je gledati kako se vi lizete sa Dresdenovcima :lol: za koju godinu je moguce ocekivati da idete sa Robijama i uzajamno nastavljate siriti tradiciju lizanja ! :shock:

P.S. ovo je bio moj prvi post na komsijskoj temi..ne mogu vise citati ove nebuloze..nece mi se dati da spavam -.-'
sa isto dodje da se Grobari lizu sa navijacima PAOK-a, pa navijaci Zvedze sa navijacima Olimpijakosa itd ...

1946
Kontakt:

Post Postao/la 1946 » 15 avg 2010, 00:02

hahaha koja ljubomora koji kompleksi :lol: :lol: 8-)

HZ87STARIGRAD
Kontakt:

Post Postao/la HZ87STARIGRAD » 15 avg 2010, 00:05

Na sjeveru uvijek špica...........

Sinbad_Moreplovac
Kontakt:

Post Postao/la Sinbad_Moreplovac » 15 avg 2010, 00:05

aS_Roma je napisao/la:

sa isto dodje da se Grobari lizu sa navijacima PAOK-a, pa navijaci Zvedze sa navijacima Olimpijakosa itd ...
Pa oni imaju nešto zajedničko? A šta je vama zajedničko, dijasporac iz Drezdena? Strašno!

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 15 avg 2010, 00:06

HZ87STARIGRAD je napisao/la:Prvo poluvirjeme teško jako tvrdo Sloboda bunker bunkera, Kojašević haj što je majstor već što se bori ko lav...za svaku loptu gine! Suljić će biti vrhunski majstor mada mi ga nekako žao kad mu ulete oni mrmoti sav se on jadnik slomi ali mali umije što malo ko od naših zna s loptom! Hamzagić extra odigrao, samo imao ono dodavalnje prema Kojaševiću iz slobodnjaka da nije valjalo! Avdić se borhao sasvim solidan ali on nemože igrati sam u špicu! Handžić imao je više loših pasova, ali se bori da namiri i stvarno se otvara na sve strane! 3-0 Extra
Možel ko opisati go 3 Jahović

dobio loptu kod auta i povalio dvojicu trojicu priso do sesnesterca i opuco u cosar i gol:))
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 15 avg 2010, 00:08

HZ87STARIGRAD je napisao/la:Prvo poluvirjeme teško jako tvrdo Sloboda bunker bunkera, Kojašević haj što je majstor već što se bori ko lav...za svaku loptu gine! Suljić će biti vrhunski majstor mada mi ga nekako žao kad mu ulete oni mrmoti sav se on jadnik slomi ali mali umije što malo ko od naših zna s loptom! Hamzagić extra odigrao, samo imao ono dodavalnje prema Kojaševiću iz slobodnjaka da nije valjalo! Avdić se borhao sasvim solidan ali on nemože igrati sam u špicu! Handžić imao je više loših pasova, ali se bori da namiri i stvarno se otvara na sve strane! 3-0 Extra
Možel ko opisati go 3 Jahović
Dobio loptu na krilu i to kad smo igrali sa desetoricom zbog povrede D.Hadžića i onda nanizao dvojicu troicu odbrambenih igrača slobode izašao sam na nekih
metara i opalio prizeman ne toliko jak koliko precizan udarac udesni donji ugao gola Mujkića.Vjeruj pravi mali majstorluk. ;)
Sarajevo ljubavi moja!

Fare_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Fare_Sa » 15 avg 2010, 00:08

Sirimo komplekse, sto je najbitnije ! :D
Ko ce sa Timmyevcima ? :mrgreen:
...a ne kao u zadnjih četiri-pet godina misliti samo na dvije utakmice derbija, odnosno na to kako pobijediti Sarajevo ili u krajnjem slučaju kako im odmoći da oni ne bi nešto osvojili !

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 15 avg 2010, 00:09

Pa oni imaju nešto zajedničko? A šta je vama zajedničko, dijasporac iz Drezdena? Strašno![/quote]

haveru moj nema to veze sto je dijasporac i slicno ljudima se svidja nase navijanje i gdje god mi idemo i oni su tu, razumijem da si ljubomoran....
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

1946
Kontakt:

Post Postao/la 1946 » 15 avg 2010, 00:11

Fare_Sa je napisao/la:

Sirimo komplekse, sto je najbitnije ! :D
Ko ce sa Timmyevcima ? :mrgreen:
haha ma ja ko ce sa njima hahahah :mrgreen:

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 15 avg 2010, 00:16

kako djeluje ozvucenje na 800 ljudi na sjeveru :mrgreen:

Sinbad_Moreplovac
Kontakt:

Post Postao/la Sinbad_Moreplovac » 15 avg 2010, 00:17

Rule_hz je napisao/la:Pa oni imaju nešto zajedničko? A šta je vama zajedničko, dijasporac iz Drezdena? Strašno!
haveru moj nema to veze sto je dijasporac i slicno ljudima se svidja nase navijanje i gdje god mi idemo i oni su tu, razumijem da si ljubomoran....[/quote]
Šta ću biti ljubomoran što neki Njemci troše pare na vas i vi na njih? Pogotovo što su je njihova hool ekipa nacistička nastrojena, doduše vi nemate veze s njima nego samo sa Ultras DD.

BegA_SA
Kontakt:

Post Postao/la BegA_SA » 15 avg 2010, 00:19

Cuspajz je napisao/la:kako djeluje ozvucenje na 800 ljudi na sjeveru :mrgreen:
800 ljudi :| :| :lol: :lol: :lol: :D

Nisi dobar
SARAJEVO=Evropski Jerusalem :P

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 15 avg 2010, 00:21

Mrzim kad nisam upravu, ništa, čestitam na pobjedi ;)
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 15 avg 2010, 00:42

Cestitke na pobjedi,daj ba ljudi prestanite sa glupim prepucavanjima i Zeljo i Sarajevo treba da pobjedjuju i budu najaci u ovoj nasoj drzavi.Svojim ugledom i tradicijom to zasluzuju ne omalozavajuci druge,neka se igra samo posteno i neka najkvalitetniji bude na vrhu pa makar to bila i Drina.Iskren pozdrav.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 15 avg 2010, 00:44

Sad evo iz sehera :) Jedno od jacih hordanja u zadnje vrijeme sigurno!!! Mrtav sam umoran i bez kinte u dzepu al mi je srce ispunjeno totalno! Kako je dobro biti Hordas :D
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

Sinbad_Moreplovac
Kontakt:

Post Postao/la Sinbad_Moreplovac » 15 avg 2010, 00:50

UPS je napisao/la:Pa za kartu od 10 KM siguran sam da vas ne bilo ni hiljada
Govoriš onima koji već 15 godina imaju najskuplje karte u BiH.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 15 avg 2010, 01:00

Eh ovako da i ja dam svome vidjenje,prvo nepamtim kad smo imali manju ekipu na terenu,Suljic,Keno,Kojasevic ma nema sve ko djeca ova prva dva i jesu al haj :P

Igra u prvom poluvremenu toplo-hladno,nije islo,dodje se do gola i ne osuta se,puno se komplikovalo,kasnije kad je procepilo sve je lakse islo...Hadzija nazalost se povrijedi i mislim da bi ovo mozda moglo i znaciti kraj karijere jel je ozlijeda pravo ozbiljna,Kojasevic je isto na kraju pao,i kod njega je neka povreda nadam se ne ozbiljnija

Hamzic-nije imao priliku puno puta intervenisati,ali je primjetno da je pokretniji i brzi na golu od Aleta bar jedno tri puta,ne libi se istrcati i puno mi sigurnije djeluje
Hadzija-dobar,i naprijed i nazad korektno
Arsenijevic-stroj nazad, naprijed tu i tamo ali ima odlican centarsut...nije bas prebrz ali siguran sto je najbitnije
Hilmo-veceras odlican ja kolko sam vidio ni jedan duel nije izgubio
Torlak-takodjer odlican mada je puklo 1-2 puta izmedju njih dvojice ali u globalu dobra utakmica stopera jos je ovaj i gol zabio
Hamzagic-za ovoga momka sam odavno rekao da mora biti starter,letio veceras
Keno je djelovao izgubljeno,al eto nije skroz podbacio ali nije bila njegova noc
Dzakmic nije me odusevio,moze on to puno bolje,korektno valjda sto je kapiten pa se jos nije navikao :P
Suljic ma decko zuca,dugo neko veci aplauz na Kosevu nije dobio kad je izlazio,leti mali,ko zvrk,cas vamo cas tamo,to pete ovo ono,zna mali nema sta
Kojasevic sta reci odskace za klasu od sviju,mada mu je ponestalo snage sredinom drugog poluvremena,jedini problem ima sto jos ne radi previse za ekipu,nekad ga ponese pa ode sam solira,igrac mu protrci on ne gurne loptu, krene da prodje i,mislim jos nije legao na sve to kako treba,ali mislim igrac ko igrac samo takav
Avdic korektan,trudio se,imao 2-3 suta,onaj prvi Mujkic iz raslji skinuo...

Igra u globalu nije losa mada fali tu pravi napadac vidi se to,ja mislim da je Skoro sad tu da bi on sa ovim Kojasevicem sam prekuco ligu,al nije tu je sta je,jos se puno puno ova ekipa mora uigrati da bi to bilo pravo...al eto na kraju pobjeda,odlican rezultat,posjeta na stadionu zadovoljavajuca...fina noc sve u svemu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 15 avg 2010, 01:16

skretnicari i ostali provokatori..ako imate reci nesto pametno( a sumnjam da imate :D ) napisite..pa makar bilo i 2+2=4..a ovako nema smisla stvarno :mrgreen:

Compact
Kontakt:

Post Postao/la Compact » 15 avg 2010, 01:56

Sviđa mi se ova taktika zvana "Udri ih dok se čuvaju za slezenu" !!! :mrgreen:

Izmori neprijatelja u prvom, a u drugom dijelu dok se drži za slezenu uvali mu trička!

Mirza svaka čast!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, fera, keli, mnon46 i 40 gostiju.