FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

MakeTZ
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la MakeTZ » 05 apr 2012, 00:44

bagra je napisao/la:Kako igra Adin Dzafic pozdrav
igra odlicno, vrh pojacanje.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 05 apr 2012, 00:48

Mec sa Rudarom u subotu od 14 h,jel istina da ce mec biti na TV ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 05 apr 2012, 08:50

slika
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

tuzlak2
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak2 » 05 apr 2012, 08:56

Ima prenos utakmice

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 05 apr 2012, 19:06

harry_90 je napisao/la:Mec sa Rudarom u subotu od 14 h,jel istina da ce mec biti na TV ?
Ako se ne varam, prošli put je isto tako prenošen meč kontra Rudara, ali naravno u Prijedoru. Pomalo mi je glupo da to ponovo rade, i to protiv neatraktivnog rivala, al' bolje išta nego ništa. Ovo će, uzmemo li u obzir pomenuti sraz s Prijedorčanima i onaj sa Slavijom, biti treći put da gledamo Slobodu na TV-u.

A, što se tiče Hadžića, bože moj, nije ni prvi, a bogami ni zadnji. :D Svi se nahapaju para i onda, kada fond presuši, napuste funkciju pod izlikom da je više prevršilo svaku mjeru (koliko puta čusmo ovakve riječi). Međutim, ima i istina u ovom što Mirza kaže za organizaciju kluba. Činjenica je da Upravni odbor još nije formiran, ali vjerujem da je razlog tomu što predsjednik još uvijek nije našao provjerene ljude, koji će zaista ulagati novac i pronaći sponzore klubu, a ne samo popunjavati kvorum na sjednicama.

solar
Kontakt:

Post Postao/la solar » 05 apr 2012, 19:23

Claus je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Mec sa Rudarom u subotu od 14 h,jel istina da ce mec biti na TV ?
Ako se ne varam, prošli put je isto tako prenošen meč kontra Rudara, ali naravno u Prijedoru. Pomalo mi je glupo da to ponovo rade, i to protiv neatraktivnog rivala, al' bolje išta nego ništa. Ovo će, uzmemo li u obzir pomenuti sraz s Prijedorčanima i onaj sa Slavijom, biti treći put da gledamo Slobodu na TV-u.

A, što se tiče Hadžića, bože moj, nije ni prvi, a bogami ni zadnji. :D Svi se nahapaju para i onda, kada fond presuši, napuste funkciju pod izlikom da je više prevršilo svaku mjeru (koliko puta čusmo ovakve riječi). Međutim, ima i istina u ovom što Mirza kaže za organizaciju kluba. Činjenica je da Upravni odbor još nije formiran, ali vjerujem da je razlog tomu što predsjednik još uvijek nije našao provjerene ljude, koji će zaista ulagati novac i pronaći sponzore klubu, a ne samo popunjavati kvorum na sjednicama.
Ima prijenos utakmice na TV-u jer se iste utakmice prikazuju opet kao i u jesenjem dijelu. Mora se prenosit barem jedna domaca utakmica svake ekipe.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 05 apr 2012, 19:37

solar je napisao/la:
Claus je napisao/la:

Ima prijenos utakmice na TV-u jer se iste utakmice prikazuju opet kao i u jesenjem dijelu. Mora se prenosit barem jedna domaca utakmica svake ekipe.
Totalna glupost. :mrgreen: Ne, ne mislim za to da se mora prenositi barem jedna domaća utakmica svake ekipe, nego to što su parovi ponovo isti. Valjda je cilj da vidimo raznovrsnije utakmice u ponudi, no izgleda da Komitet i BHT ne vide stvari tako. Dobro je da ikako i imamo projek(a)t Derby kola. :lol:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 06 apr 2012, 00:09

Moguce da protiv Rudara nastupe Cejvanovic i Jahic... nece igrat Efendic zbog parnih kartona ..

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 06 apr 2012, 00:51

harry_90 je napisao/la:Moguce da protiv Rudara nastupe Cejvanovic i Jahic... nece igrat Efendic zbog parnih kartona ..
Parnih il 3? :D
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 06 apr 2012, 00:54

classic je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Moguce da protiv Rudara nastupe Cejvanovic i Jahic... nece igrat Efendic zbog parnih kartona ..
Parnih il 3? :D
Jbt ih kako god nece igrati :D

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 06 apr 2012, 17:48

[youtube][/youtube]

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 apr 2012, 14:10

Izuzetno glupo primljen gol na samom otvaranju meca. :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 07 apr 2012, 14:11

Zamalo 0-2

nanek

Post Postao/la nanek » 07 apr 2012, 14:13

Ima li kakav link za ovu tekmu ? Ili neki stream ili slicno,

bilo je ovdje prije :) Ove tekme sa Bhta http://www.sportp2p.tv/p/channel1.html" onclick="window.open(this.href);return false;

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 07 apr 2012, 14:47

ima ovu dobru ljevicu Bekic :)..dobri mu ovi slobodnjaci sa strane uvjek je opasno :)..ovaj sudija u pm svoju Rizvanovicu dao zuti zcovjek skocio jaci u duelu , a ljudi nas dva puta lome opasno nigdje kartona ...na kraju cemo mi dobit ovdje i crveni kao sto gledam...doduse sudjenje je dosta dobro, ali eto mogli su njima komotno 2 kartona pokazat, ali nisu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 07 apr 2012, 14:48

Ovaj Cuic je odlican sudac...utakmica u prvom pol. iznad ranga premijer lige!

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 07 apr 2012, 14:49

SaltCityAttack je napisao/la:ima ovu dobru ljevicu Bekic :)..dobri mu ovi slobodnjaci sa strane uvjek je opasno :)..ovaj sudija u pm svoju Rizvanovicu dao zuti zcovjek skocio jaci u duelu , a ljudi nas dva puta lome opasno nigdje kartona ...na kraju cemo mi dobit ovdje i crveni kao sto gledam...doduse sudjenje je dosta dobro, ali eto mogli su njima komotno 2 kartona pokazat, ali nisu
Rizvanovic je namjerno laktom isao u glavu mogao je komotno i crveni dobiti.

GelsenkirchenTuzla
Kontakt:

Post Postao/la GelsenkirchenTuzla » 07 apr 2012, 14:51

SaltCityAttack je napisao/la:ima ovu dobru ljevicu Bekic :)..dobri mu ovi slobodnjaci sa strane uvjek je opasno :)..ovaj sudija u pm svoju Rizvanovicu dao zuti zcovjek skocio jaci u duelu , a ljudi nas dva puta lome opasno nigdje kartona ...na kraju cemo mi dobit ovdje i crveni kao sto gledam...doduse sudjenje je dosta dobro, ali eto mogli su njima komotno 2 kartona pokazat, ali nisu
Kako sam ja vidio Rizvanovic nije dobio zuti radi onog duela,nego sto je golamio sudiji da nije bio foul.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 07 apr 2012, 15:22

Mene samo zanima hoce li ova tribina kad se zavrsi biti ispunjena na utakmicama Slobode, ne znam kakva vam je treunuta posjeta ali nesto sam misljenja da je ovo propali projekat. Jedino ako se nesto u buducnosti dogodi pa se Sloboda vrati u vrh tabele.

P.S. Da li se intezivno radi na tribin ili stoje radovi ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

nanek

Post Postao/la nanek » 07 apr 2012, 15:32

eeee jbg niko linka nema :(

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Gifron i 15 gostiju.