igra odlicno, vrh pojacanje.bagra je napisao/la:Kako igra Adin Dzafic pozdrav
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Mec sa Rudarom u subotu od 14 h,jel istina da ce mec biti na TV ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- BolanBolan
- Kontakt:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
Ima prenos utakmice
Ako se ne varam, prošli put je isto tako prenošen meč kontra Rudara, ali naravno u Prijedoru. Pomalo mi je glupo da to ponovo rade, i to protiv neatraktivnog rivala, al' bolje išta nego ništa. Ovo će, uzmemo li u obzir pomenuti sraz s Prijedorčanima i onaj sa Slavijom, biti treći put da gledamo Slobodu na TV-u.harry_90 je napisao/la:Mec sa Rudarom u subotu od 14 h,jel istina da ce mec biti na TV ?
A, što se tiče Hadžića, bože moj, nije ni prvi, a bogami ni zadnji.

Ima prijenos utakmice na TV-u jer se iste utakmice prikazuju opet kao i u jesenjem dijelu. Mora se prenosit barem jedna domaca utakmica svake ekipe.Claus je napisao/la:Ako se ne varam, prošli put je isto tako prenošen meč kontra Rudara, ali naravno u Prijedoru. Pomalo mi je glupo da to ponovo rade, i to protiv neatraktivnog rivala, al' bolje išta nego ništa. Ovo će, uzmemo li u obzir pomenuti sraz s Prijedorčanima i onaj sa Slavijom, biti treći put da gledamo Slobodu na TV-u.harry_90 je napisao/la:Mec sa Rudarom u subotu od 14 h,jel istina da ce mec biti na TV ?
A, što se tiče Hadžića, bože moj, nije ni prvi, a bogami ni zadnji.Svi se nahapaju para i onda, kada fond presuši, napuste funkciju pod izlikom da je više prevršilo svaku mjeru (koliko puta čusmo ovakve riječi). Međutim, ima i istina u ovom što Mirza kaže za organizaciju kluba. Činjenica je da Upravni odbor još nije formiran, ali vjerujem da je razlog tomu što predsjednik još uvijek nije našao provjerene ljude, koji će zaista ulagati novac i pronaći sponzore klubu, a ne samo popunjavati kvorum na sjednicama.
Totalna glupost.solar je napisao/la:Ima prijenos utakmice na TV-u jer se iste utakmice prikazuju opet kao i u jesenjem dijelu. Mora se prenosit barem jedna domaca utakmica svake ekipe.Claus je napisao/la:Ako se ne varam, prošli put je isto tako prenošen meč kontra Rudara, ali naravno u Prijedoru. Pomalo mi je glupo da to ponovo rade, i to protiv neatraktivnog rivala, al' bolje išta nego ništa. Ovo će, uzmemo li u obzir pomenuti sraz s Prijedorčanima i onaj sa Slavijom, biti treći put da gledamo Slobodu na TV-u.harry_90 je napisao/la:Mec sa Rudarom u subotu od 14 h,jel istina da ce mec biti na TV ?
A, što se tiče Hadžića, bože moj, nije ni prvi, a bogami ni zadnji.Svi se nahapaju para i onda, kada fond presuši, napuste funkciju pod izlikom da je više prevršilo svaku mjeru (koliko puta čusmo ovakve riječi). Međutim, ima i istina u ovom što Mirza kaže za organizaciju kluba. Činjenica je da Upravni odbor još nije formiran, ali vjerujem da je razlog tomu što predsjednik još uvijek nije našao provjerene ljude, koji će zaista ulagati novac i pronaći sponzore klubu, a ne samo popunjavati kvorum na sjednicama.

Moguce da protiv Rudara nastupe Cejvanovic i Jahic... nece igrat Efendic zbog parnih kartona ..
Parnih il 3?harry_90 je napisao/la:Moguce da protiv Rudara nastupe Cejvanovic i Jahic... nece igrat Efendic zbog parnih kartona ..

Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
Jbt ih kako god nece igraticlassic je napisao/la:Parnih il 3?harry_90 je napisao/la:Moguce da protiv Rudara nastupe Cejvanovic i Jahic... nece igrat Efendic zbog parnih kartona ..

[youtube][/youtube]
Izuzetno glupo primljen gol na samom otvaranju meca. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Zamalo 0-2
Ima li kakav link za ovu tekmu ? Ili neki stream ili slicno,
bilo je ovdje prije
Ove tekme sa Bhta http://www.sportp2p.tv/p/channel1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
bilo je ovdje prije

- SaltCityAttack
- Kontakt:
ima ovu dobru ljevicu Bekic
..dobri mu ovi slobodnjaci sa strane uvjek je opasno
..ovaj sudija u pm svoju Rizvanovicu dao zuti zcovjek skocio jaci u duelu , a ljudi nas dva puta lome opasno nigdje kartona ...na kraju cemo mi dobit ovdje i crveni kao sto gledam...doduse sudjenje je dosta dobro, ali eto mogli su njima komotno 2 kartona pokazat, ali nisu

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ovaj Cuic je odlican sudac...utakmica u prvom pol. iznad ranga premijer lige!
Rizvanovic je namjerno laktom isao u glavu mogao je komotno i crveni dobiti.SaltCityAttack je napisao/la:ima ovu dobru ljevicu Bekic..dobri mu ovi slobodnjaci sa strane uvjek je opasno
..ovaj sudija u pm svoju Rizvanovicu dao zuti zcovjek skocio jaci u duelu , a ljudi nas dva puta lome opasno nigdje kartona ...na kraju cemo mi dobit ovdje i crveni kao sto gledam...doduse sudjenje je dosta dobro, ali eto mogli su njima komotno 2 kartona pokazat, ali nisu
- GelsenkirchenTuzla
- Kontakt:
Kako sam ja vidio Rizvanovic nije dobio zuti radi onog duela,nego sto je golamio sudiji da nije bio foul.SaltCityAttack je napisao/la:ima ovu dobru ljevicu Bekic..dobri mu ovi slobodnjaci sa strane uvjek je opasno
Mene samo zanima hoce li ova tribina kad se zavrsi biti ispunjena na utakmicama Slobode, ne znam kakva vam je treunuta posjeta ali nesto sam misljenja da je ovo propali projekat. Jedino ako se nesto u buducnosti dogodi pa se Sloboda vrati u vrh tabele.
P.S. Da li se intezivno radi na tribin ili stoje radovi ?
P.S. Da li se intezivno radi na tribin ili stoje radovi ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×