Jao što ga nađehodža je napisao/la:Jao, jao...kad bi samo znali...![]()
Legendo javi se![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Jao što ga nađehodža je napisao/la:Jao, jao...kad bi samo znali...![]()
Legendo javi se![]()
Samo nečural bajo mojSteveHeighway je napisao/la:Dženita Omerović uživo qurcu ne valja,ali naravno na fejsu boginja,nije da nismo navikli
Izvinjavam se na tome,ako je tako,znao sam da je nečija rodica,sestra,prijateljica,bivša,ali to ipak ne mijenja navedenu činjenicu.grobar1099 je napisao/la:Vrijedjas mi rodicu, ne valja ti toSteveHeighway je napisao/la:Dženita Omerović uživo qurcu ne valja,ali naravno na fejsu boginja,nije da nismo navikli
Virtu4l je napisao/la:Jao što ga nađehodža je napisao/la:Jao, jao...kad bi samo znali...![]()
Legendo javi se![]()
![]()
![]()
Mislim da ima neka hemija izmedju nasKaunas je napisao/la:Samo nečural bajo mojSteveHeighway je napisao/la:Dženita Omerović uživo qurcu ne valja,ali naravno na fejsu boginja,nije da nismo navikli
Ta Omerovicka bi mogla i moja dalja rodica biti, pogotovo ako je iz Sarajeva...grobar1099 je napisao/la:Vrijedjas mi rodicu, ne valja ti toSteveHeighway je napisao/la:Dženita Omerović uživo qurcu ne valja,ali naravno na fejsu boginja,nije da nismo navikli
LvG je napisao/la:Pa kaze...
Dvije sestre, jedna cunarob do bagro je napisao/la:Sestre Zekovic.![]()
De zakljucaj nam temu ako ikako mozesLvG je napisao/la:Pa kaze...
Šta si reko??Bosniacum Lilium je napisao/la:Mislim da ima neka hemija izmedju nasKaunas je napisao/la:Samo nečural bajo mojSteveHeighway je napisao/la:Dženita Omerović uživo qurcu ne valja,ali naravno na fejsu boginja,nije da nismo navikli
Zip je napisao/la:Dvije sestre, jedna cuna
Jel ima sta sladje?![]()
Dex je napisao/la:Pravda za baju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 85 gostiju.