Trebao je probati na posao.baDenchi je napisao/la:Fali im 10 clanova upravebhpremierliga12 je napisao/la:Prvo covjek nabroja nekoliko miliona duga sto imaju i na kraju pressice kaze Zeljeznicar je najorganizovaniji klub u drzavi![]()
![]()
![]()
![]()
Ako ima ko zainteresovan![]()
![]()
![]()
Vristim![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ne mogu ba skupstinu sazvat ahahhahhaahhahaha
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ajmo svi u plavo minuta posla.Hvala.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Hajmo svi po cenera Amawu, minuta posla. Hvala. 

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Nema ih ni za terminaDenchi je napisao/la:Ne mogu ba skupstinu sazvat ahahhahhaahhahaha

FK SARAJEVO.
Mislim da je sad vrijeme da mi ostali stavimo plavomma_hz je napisao/la:Ajmo svi u plavo minuta posla.Hvala.

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Zamisli neki mix Selimovic i Amara da mora reci otorinolaringologija
Nemaju ni tepiha vise...drakensang je napisao/la:al znas sta je fazon, sta god da ova uprava uradi lose, imaju 2 poltrona na forumu koja se prisjete recimo denisa pozdera, i onda opletu po bivsoj upravi a ovo pod tepih.. ne mozes bola tuzit klub a trenirat ga, ako ga volis, ne mozes .. neki treneri uzmu klub u drugoj ligi, okupe ljude, oproste sva dugovanja i rade za dz. jer vole klub. apsurno je trazit 400.000E a primat platu, vodit spor s ljudima koji te placaju,
apsurdistan
Prodan...

Kae došo Amar doktoru, pita doktorica ko vam treba, kaže ono otowinowawingowogija, kaže doktorica, gospodine kaže se ginekolog ne vaginolog.Lakoste je napisao/la:Zamisli neki mix Selimovic i Amara da mora reci otorinolaringologija
- Beduin
- Kontakt:
Duzni za stadion i Amaru = vec zaduzeniji od Celika i Slobode. Karma je qurava uvijek bila.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Pwavda za Amawa! Pwavda za ŽeljA!
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 13 maj 2019, 19:20, ukupno mijenjano 1 put.
Danas si "on fire"Penaltiky je napisao/la:Kae došo Amar doktoru, pita doktorica ko vam treba, kaže ono otowinowawingowogija, kaže doktorica, gospodine kaže se ginekolog ne vaginolog.Lakoste je napisao/la:Zamisli neki mix Selimovic i Amara da mora reci otorinolaringologija

FK SARAJEVO.
Svi plave avatare sa osimovom glavom, minuta posla. Hvala.Penaltiky je napisao/la:Mislim da je sad vrijeme da mi ostali stavimo plavomma_hz je napisao/la:Ajmo svi u plavo minuta posla.Hvala.
Eno dokurko se oprasta po treci put, ovako je i prosli put bilo. Cim se zaguzica oko amawa, nestane na par dana pa se opet pojavi.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- samoposteno
- Kontakt:
Sad svrakino nece znat vratit stari avatar
zaj.eba ga dokurcenko

samoposteno je napisao/la:Sad svrakino nece znat vratit stari avatar![]()
zaj.eba ga dokurcenko

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Plot twist, licenca nije otpala zbog Samprasa nego zbog Amawa.
A sute za ona 2 miliona sto su im nasliBeduin je napisao/la:Duzni za stadion i Amaru = vec zaduzeniji od Celika i Slobode. Karma je qurava uvijek bila.
Ni slova o tome a I to bi sad u martu

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
AhahahahahahhahahahahahhaPenaltiky je napisao/la:Plot twist, licenca nije otpala zbog Samprasa nego zbog Amawa.

- Beduin
- Kontakt:
To se cuva za narednu godinu da ne dobiju licencu.Denchi je napisao/la:A sute za ona 2 miliona sto su im nasliBeduin je napisao/la:Duzni za stadion i Amaru = vec zaduzeniji od Celika i Slobode. Karma je qurava uvijek bila.
Ni slova o tome a I to bi sad u martu![]()
![]()
![]()

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Veceras u dzamijama, sergija za nase kone s one strane miljacke, ne bil vratili dug "gospodaru" familije Don Corleone.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.