FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 24 jul 2013, 12:27

Svraka ubjedljivo, ubjedljivo najgori na terenu... Daj Boze da nas konacno napusti za kakve, takve pare... Od Adilovica boljeg nemamo, pa nih njega ostavio dok mu ne nadjemo zamjenu, jer u ovoj nasoj ligi nam treba hrvač i visociji igrac koji ce pogadjati glavom nakon centarsuteva Bucana, Selimovica, Bajica, Jamaka, itd. a Hodzica bi koristio umjesto jednog zadnjeg veznog kad ganjamo pobjedu za duple pasove i uzimanje na trku...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 24 jul 2013, 12:27

NEZALAGANJE je napisao/la:
Buu je napisao/la:Adilovica ne krivim, jbg momak igra onoliko koliko moze. Boljeg u spicu nemamo.
Amar treba malo Svraku pritisnuti, previse mu je slobode dao.
Greska!Boljeg u spicu imamo i to je mali Hodzic,kojeg smo i izabrali za naseg najboljeg igraca u prosloj sezoni. ;) Druga je stavr sto je Amar cesto tvrdoglav,ali to nam je svim poznato,takodje.;)
To se Hodzic moze hrvati sa njihovim defanzivcima ?
NO PYRO NO PARTY

EuroSport
Kontakt:

Post Postao/la EuroSport » 24 jul 2013, 12:28

SamoZeljo je napisao/la:Da Adilovic sve to zna, bio bi Radamel Falcao a ne Adilovic.
Bucan sve zna ko i Ronaldo, a nije Ronaldo.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 24 jul 2013, 12:31

Buu je napisao/la:
Buu je napisao/la:Adilovica ne krivim, jbg momak igra onoliko koliko moze. Boljeg u spicu nemamo.
Greska!Boljeg u spicu imamo i to je mali Hodzic,kojeg smo i izabrali za naseg najboljeg igraca u prosloj sezoni. ;) Druga je stavr sto je Amar cesto tvrdoglav,ali to nam je svim poznato,takodje.;)
Itekako moze.Dovoljno je brz i ima tehniku prijema lopte.Dzaba Adilovicu hrvanje,kad ne zna primiti loptu...Da zna barem to,bila bi druga prica.

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 24 jul 2013, 12:32

Ja sam sve u semu prezadovoljan! Prije mjesec dana svi smo se bojali petarde, a na kraju je ovako ispalo. Momcima svaka cast, igrali su hrabro i pozrtvovano u obje tekme. Jamak i Bucan, kapa dole! Navijanje prosjecno, ali
uz drugaciji tok tekme, bilo bi odlicno. Razglas je bio pojacan jer je bio plan da cijeli stadion navija, a i to bi se desilo da je utakmica isla drugim tokom :(
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

mulumbu1921
Kontakt:

Post Postao/la mulumbu1921 » 24 jul 2013, 12:32

ima li iko snimak utakmice
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 24 jul 2013, 12:40

Meni je najjače bilo (ne na utakmici, ali jeste poslije :mrgreen: ) kad izlaze ljudi s teravije i pitaju kol'ko je završilo :D
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 24 jul 2013, 12:41

Buu je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:Adilovica ne krivim, jbg momak igra onoliko koliko moze. Boljeg u spicu nemamo.

Itekako moze.Dovoljno je brz i ima tehniku prijema lopte.Dzaba Adilovicu hrvanje,kad ne zna primiti loptu...Da zna barem to,bila bi druga prica.
Ma nemas ti nista od tehnike i brzine kad ti nisi mogao loptu gurnuti u 16. Nasa svaka lopta koja je u 16 zavrsila je bila preko ubacaja jedino tako smo ih mogli ugroziti. A tu Hodzic nebi mogao nista, nebi ni dosao do nje. Jednostavno bi ga oni defanzivci raznijeli. Za sinosnju taktiku bi nam najbolje Lazo odgovarao. Razgrti im put, a nasi bi samo trebali da rokaju.

Ali Hodzic ima teko 18 godina vrijeme je na njegovoj strani, ja mislim da ce on ove sezone biti jedan od nasih glavnih igraca.
NO PYRO NO PARTY

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 24 jul 2013, 12:47

[youtube][/youtube]

pogledajte onog debila kako je jedva ceko da padne kod onog crvenog, pa da je onde go zabio sigaran sam da bi ih prosli i pored njegove, Selimoviceve i Svrakine igre, ovo mu nije prvi put da pada ko balerina i protiv Sarajeva je imo cistu situaciju i svalio se preko golmana, ne mogu da dodjem sebi od sinoc ne osjecam grlo, al dva tri kloca mogu da ti citavu sezonu okrenu naopacke.

Druga strana medalje to da smo mi svi ocekivali minus od 6 il 7 golova u dvije utakmice a ispade vako da suu se Cesi dobro namucili ali i ne da su strepili za prolaz.

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 24 jul 2013, 12:56

imal gdje snimak utakmice?

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 24 jul 2013, 12:56

Ne znam za Vas, ali ja sam licno ponosan na ekipu (izuzev dvojce manekena). Momci su se borili za sveti dres i na terenu su ostavili posljednji atom snage, ali nazalost sinoc sreca nije bila na nasoj strani. Takodjer treba imati na umu da su nam nedostajala dva vazna igraca i siguran sam da ova ekipa ukoliko nastavi igrati i dalje ovako da ce osvojiti treci uzastopni naslov.

Mislim da bi SEF trebao pokusati dovesti jos jednog stopera, jer sinoc smo opet sto se povreda tice imali taj peh.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 24 jul 2013, 13:00

ma treba biti realan pa priznati da koliko sinoć nismo, tamo jesmo imali sreće, tri pokušaja - tri gola. moglo je biti i kantanje vrlo lako, da je njima ušla jedna ili dvije u prvom poluvremenu tamo, to bi bila repriza izraela. realnost je da je falilo jedno tri-četiri igrača da stvarno, ali stvarno umiju. nego niko nije očekivao ništa pa nismo ni dovodili kratkoročna pojačanja. dogodine ćemo valjda konačno biti nosioci, vratiće se kvesić i zola, sadiković i bajić će biti godinu dana stariji, jani je '91, tomić '90, i oni mogu samo napredovati...i niko da ne dođe trebali bi biti jači. pokazali smo da možemo i protiv jedne super jake ekipe, kad vidiš one grupe na dan izvlačenja - pa samo je steaua tu negdje a svi ostali su bili dobro slabiji i boga pitaj šta bi bilo...

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 24 jul 2013, 13:01

gio10 je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:Igrali smo 4:6 ukupno protiv ekipe
kojoj su barca,bate,atletiko i napoli dali zajedno 4 gola. Ekipa koja vrijedi 86mil eura je natjerana u svojih 16 čitavo pol i više,od ekipe koja vrijedi 5mil
Neko neupucen da se uključio u drugom pol bi kontao da smo mi ti od 86 mil
Pored svih problema zeljo igra hrabro,pozrtvovano i na svaku loptu.
Bilo je ih je milina gledati
Mi ne igramo sa radnicima uslužnih djelatnosti i patimo se s njima, mi igramo sa šampionima i odigrali smo šampionski
Hvala želji,hvala amaru,hvala igracima za sve
Oni su za mene pobjednici ovdje!!!
Iduće godine će mo biti godinu uigraniji,sa boljim koef i boljim statusom,samim tim i boljim žrijebom.
Mislim da nije upitno prognozirati ovu našu ligu nakon evrope nas i konkurencije ;-)

Hvala ti ŽELJO!!!
Svaka čast na postu !
+ 1
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 24 jul 2013, 13:05

Ne mogu da vjerujem da nakon svega dolaze navijaci drugih klubova na nasu temu i smiju nam se, jos su gori oni nasi sto pljuju po igracima, pa ne mogu da vjerujem.

Momci su ginuli na terenu, Viktorija se zbila u svojih 16 metara i to je bilo nemoguce probiti, jednostavno su se ljudi branili, umrtvili su igru. I pored svega toga nasi igraci su se borili, i ponosan sam na njih, ali ne mogu da vjerujem da ima onih sto pljuju po ovoj ekipi.

A sada ponovo dominacija 8-)
FKŽ !

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 24 jul 2013, 13:05

amerosm je napisao/la:Ne znam za Vas, ali ja sam licno ponosan na ekipu (izuzev dvojce manekena). Momci su se borili za sveti dres i na terenu su ostavili posljednji atom snage, ali nazalost sinoc sreca nije bila na nasoj strani. Takodjer treba imati na umu da su nam nedostajala dva vazna igraca i siguran sam da ova ekipa ukoliko nastavi igrati i dalje ovako da ce osvojiti treci uzastopni naslov.

Mislim da bi SEF trebao pokusati dovesti jos jednog stopera, jer sinoc smo opet sto se povreda tice imali taj peh.
gdje da ne budes ponosan, napoli im u 2 tekme ne da gola, mi u 2 utakmice, 4 damo, sto se tice igrackog kadra, ne znam kakav je hasanhodzic, ako ne valja, onda treba stopera dovesti, jer je skaljic ruku slomio
nece amar za njih dvojicu skupa 300 000 eura, hoce jednog da uvali za 300 000 eura, sto bi bile i realne cifre, s obzirom na njihove preference, ali ako je neko od tih skauta gledao sinoćnju utakmicu, treba amar zainteresovanim dat cvaju i nek ih nose

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 24 jul 2013, 13:06

------------------------------Hadzic(Kjosevski)------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------
Čolić(Željković)--------Kerla---------Škaljić(+1)---------Kvesić(Urdinov)
---------------------------------------------------------------------------------
--------------Zolotić-------------------Tomić(stari Svraka)------------------
----------------------------------------------------------------------------------
--------Bajić(Selimović)----------Jamak---------------Bučan----------------
------------------------------Adilović (Hodžić)--------------------------------

Nasa udarna postava, kada se svi vrate... Treba nam jos jedan dobar stoper i po mogucnosti ofanzivni vezni, al' da ga Amar izvuce bas momacki... :)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 24 jul 2013, 13:11

Baja_Zvjerka je napisao/la:------------------------------Hadzic(Kjosevski)------------------------------
Čolić(Željković)--------Kerla---------Škaljić(+1)---------Kvesić(Urdinov)
--------------Zolotić-------------------Tomić(stari Svraka)------------------
----------------------------------------------------------------------------------
--------Bajić(Selimović)----------Jamak---------------Bučan----------------
------------------------------Adilović (Hodžić)--------------------------------

Nasa udarna postava, kada se svi vrate... Treba nam jos jedan dobar stoper i po mogucnosti ofanzivni vezni, al' da ga Amar izvuce bas momacki... :)
hahaha stari svraka, dobar dobar hahaha
gdje ti je loncaric, kjosevski je jos u juniorima

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 24 jul 2013, 13:15

Loncaric je jedan od razloga Gusinog odlaska, ne vjerujem da ce taj upisati i minute za Zelju... Koliko znam Kjosevski je potpisao na 5 godina, eh jedino ako je vracen u juniore, to vec ne znam... Ja bih davao sto vise prilike Bajicu i Sadikovicu jer sa njima imamo odlicne ugovore pa samim tim' i vecu sansu da ih prodamo za dobar keš...

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 24 jul 2013, 13:15

nema starog svrake, nepovratno izgubljen u glam blamu i bosni na ilidži...

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 24 jul 2013, 13:16

Baja_Zvjerka je napisao/la:Loncaric je jedan od razloga Gusinog odlaska, ne vjerujem da ce taj upisati i minute za Zelju... Koliko znam Kjosevski je potpisao na 5 godina, eh jedino ako je vracen u juniore, to vec ne znam... Ja bih davao sto vise prilike Bajicu i Sadikovicu jer sa njima imamo odlicne ugovore pa samim tim' i vecu sansu da ih prodamo za dobar keš...
Nije samo Loncaric kriv zbog odlaska Guse,jer se od ranije znalo da Guso ide.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.