Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
dobri tiketi, al nije da pametujem, al trebo si igrat West Ham keca, dobio bi pare jos bi ti bio dosta veci dobitak nego ovako
Baš gledam ovaj West Ham lupa Čelzi kuci konstantno ko bi rekao protiv drugih velikana ne mogu meda.
uzeli ih dva put ove sezone, poklon kvota 5-6 danas bila, ja odigro na drugom tiketu ulozio 100 KM samo na to, al mrsko mi slikat
Ma ****, bili su u naletu poslije gola Williana i kontam pitanje je vremena kad će i treći. Al' **** 

Nego za sutra, meni je ovaj Werder u hendikepu tip dana za singla 

Druze šta si igrao ovde
- akisarajevo92
- Kontakt:
Cekam drugo poluvrijeme utakmica i onda na osjecaj igram gol(ove) ili kornere oko 80-te minute
ne ulazem nikad previse "svog" novca, npr. stavim na racun cenera ili cvaju i onda to polako dizem do 200 i onda tek predjem na uplate preko 50
i ako izgubim na kraju to ne bude mi previse zao jer znam da sam ulozio samo tih cenera ili cvaju

a znao sam prije 2-3 godine uplacivati izmedju 400 i 800KM
sad sam na 22 od 23
Don't believe the hype.
Ja, ja samo tih cenera ili cvaju.

- akisarajevo92
- Kontakt:
Pa da, gledam na to kao kapital kad ulozis u nesto
evo primjer, poceo sam oko 20. juna sa 20KM i to sam sad pretvorio u 640KM, i da se desi da izgubim necu previse razbijati glavu time, a mozda opet dignem i do par hiljada
svejedno mi je manje vazno jer ne ulazem pola svoje plate, bukvalno se samo igram i da nesto ispratim
a primjetio sam na prethodnih par stranica da si poprilicno isfrustriran kad vidis dobitne tikete kod drugih ljudi, valjda si jedan od onih koji ne voli vidjeti druge da dobiju jer tebe "sreca" nece

evo primjer, poceo sam oko 20. juna sa 20KM i to sam sad pretvorio u 640KM, i da se desi da izgubim necu previse razbijati glavu time, a mozda opet dignem i do par hiljada
svejedno mi je manje vazno jer ne ulazem pola svoje plate, bukvalno se samo igram i da nesto ispratim
a primjetio sam na prethodnih par stranica da si poprilicno isfrustriran kad vidis dobitne tikete kod drugih ljudi, valjda si jedan od onih koji ne voli vidjeti druge da dobiju jer tebe "sreca" nece
Don't believe the hype.
Frustriran sam zbog drugih jer ako si primjetio bar malo šta pišem shvatio bi na cemu sam evo i sad mi je Hull prošao u 91, al' me Sociedad dobro maltretira.
A ti te floskule " samo se igram " mozes macku o rep okačiti i to uplacujem samo 10 do 20 maraka niko ovdje nije lud ako bar malo guraš ovu kladionicu i znaš kako stvari stoje zna da šupljiraš.
Recimo evo ja sam sad sve iskocko što sam imao ostalo mi 160 od Hulla i pascu na Sociedadu to je razlika između mene i tebe ja sam iskren s narodom ovdje ti izmišljaš i ne postavljaš minuse.
" Napao " sam i olkamida zbog toga pa je decko korektno postavio kako stoje stvari tako stoje i tebi samo što glumiš.
Don't believe the hype te dobro opisuje.
A ti te floskule " samo se igram " mozes macku o rep okačiti i to uplacujem samo 10 do 20 maraka niko ovdje nije lud ako bar malo guraš ovu kladionicu i znaš kako stvari stoje zna da šupljiraš.
Recimo evo ja sam sad sve iskocko što sam imao ostalo mi 160 od Hulla i pascu na Sociedadu to je razlika između mene i tebe ja sam iskren s narodom ovdje ti izmišljaš i ne postavljaš minuse.
" Napao " sam i olkamida zbog toga pa je decko korektno postavio kako stoje stvari tako stoje i tebi samo što glumiš.
Don't believe the hype te dobro opisuje.

Gledaj Rome je bem im djecu krvavu i svaku generaciju ženskog pola. 

Ah taj Heidenheim 

- akisarajevo92
- Kontakt:
Da, kurcim se vjerovatno na forumu jer nesto imam od toga, a mozda se reklamiram sa dobitnim tiketima da izmuzem od nekoga pare ovdje90minut je napisao/la: ↑02 jul 2020, 20:39Frustriran sam zbog drugih jer ako si primjetio bar malo šta pišem shvatio bi na cemu sam evo i sad mi je Hull prošao u 91, al' me Sociedad dobro maltretira.
Don't believe the hype te dobro opisuje.![]()

Uslikacu ti i neke padove od ranije ako ce ti biti lakse, bila je jedna utakmica sa uplatom od 190 gdje cekam gol a promasuju penal i tri puta jedan na jedan sa golmanom u posljednjih 10 minuta (Leipzig je igrao protiv nekoga)
Ali iz svakog pada izvucem neku pouku i gledam da sto vise smanjim procente za pad i ne zalijecem sa uplatama na gluposti, igram iskljucivo singlice tako da od posljednjih odigranih 60 tiketa imam preko 50 pogodaka
svako dobro devedeseta minuto
Don't believe the hype.
To je to malo crvenog slikaj i sve u redu jer znamo da ga je više od zelenog.
-
- Kontakt:
Najveći paćenik u historiji foruma. Nevjerovatno. Nema ništa gore od glupog, a bezobraznog čovjeka.
1921
Kakav debil moraš biti da se javljaš na temu gdje nemaš nikakve koristi samo zbog toga što sam te išamarao po ustima i provocirao na drugim temama.GeriOldman je napisao/la: ↑03 jul 2020, 01:57Najveći paćenik u historiji foruma. Nevjerovatno. Nema ništa gore od glupog, a bezobraznog čovjeka.
Kao da sam ti kuci došao šamarao te ispred voljenih, a ono ustvari forum pa se javljaš nakon par mjeseci da pokušaš povratiti izgubljeno.

Najgore od svega što debil vidi da sam u pravu i opet ide u kontru dakle toliko je šamaranje bilo jako.

-
- Kontakt:
Dijete drago, šta ti je? Da li je sve uredu s tobom?
Ja ti rekoh daj mi te teme pokaži gdje si šamarao!?
Ja ti rekoh daj mi te teme pokaži gdje si šamarao!?
1921
Dal će mesi ići od barce?
- akisarajevo92
- Kontakt:
opasno je isfrustiran i iskompleksiran, valjda mu zivotna egzistencija zavisi od kocke a tu odmah znas da nije normalan, cak mu je i nik inspirisan kladionicom
Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.