FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Terzic, ne Stevanovic, konjino
- FrantoBauzek
Po kojoj logiciŽeljezničar Sloboda
54'
Igra se na sredini terena. Domaći ipak u nastavku nešto agilniji, ali promjene rezultata i dalje nema.

League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Ja kontam lapsus kad je spomenuo u prvom, a on fakat ima pogrešne info.
Terzić inače veoma dobar ovu utakmicu.
Što je Bekića izveo btw?
Terzić inače veoma dobar ovu utakmicu.
Što je Bekića izveo btw?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Vranjes pravo prljav igrac, samo udara, mater jeb'o svoju
- bhpremierliga12
- Kontakt:
a u pm isto sr*nje radimo i u ovoj utakmici. OPET bolji u prvom poluvrmeenu i lagano mogli voditi i umjesto da izadjes u drugom i jos jace napadnes, ti se povlacis i samo evo cekam kad cemo ga primiti...
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Bravo Azire!!
Sreća pa se i oni spetljaše, inače ovakve stvari nas ne zaobilaze, ja ne znam otkud da nismo primili sad gol.
Sreća pa se i oni spetljaše, inače ovakve stvari nas ne zaobilaze, ja ne znam otkud da nismo primili sad gol.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
dajte malo napadacke igre, besje ovo i cekanje da primis gol
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Nadam se da je Smajic usao zbog povrede Bekica, a ne zato sto mora igrati jer nije primio dvije lopte u ovih 25 minuta..
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
Pa Smajiću bolan!!!!
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Samo je spusti u gol Smajicu. Mada bila je povisoka...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Eto Saleta, eto gola..
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Evo Saleta evo ludila
Dobro je za 7 dana na Tusnju na nama je sve.
kada vec ne mozemo zabit gol, nije niti 0-0 lose
inace identicna tekma kao prethodna na Sugavici, opet sanse i opet nema gol-a, bar nismo primili frljav gol, a mogli smo lako
inace identicna tekma kao prethodna na Sugavici, opet sanse i opet nema gol-a, bar nismo primili frljav gol, a mogli smo lako
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 11 apr 2018, 19:56, ukupno mijenjano 1 put.
Mislim da je Ćelo i išao na ovo. Samo da se ne primi gol, a ako se naprijed šta uradi dobro i jeste. Čovjek jednostavno zna šta hoće i u većini slučajeva to i dobije, i večeras je to opet odradio. Isto kao one utakmice kupa Radnika protiv nas.
Očekivano tvrda utakmica i dobar rezultat za uzvrat.
Željo bezmud kao i čitave godine, ponavljam se k'o papagaj, nemam blage kako su oni na vrhu, dal' im je obećano, šta li...
Uglavnom može se ovo proći itekako.
Očekivano tvrda utakmica i dobar rezultat za uzvrat.
Željo bezmud kao i čitave godine, ponavljam se k'o papagaj, nemam blage kako su oni na vrhu, dal' im je obećano, šta li...
Uglavnom može se ovo proći itekako.
jadna nam je liga ako ovaj Zeljo bude prvak.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
nadam se da Tuzla nece izdat u revansu, no pred nama je
u revansu samo covjek na covjeka, kao onda kada smo slavili 1-0 sa dosta slabijom ekipom, to smo dobili cisto na borbenost i zalaganje, a to je recept i za pobjedu u revansu, ne dati im prostora i zdravo djaci
u revansu samo covjek na covjeka, kao onda kada smo slavili 1-0 sa dosta slabijom ekipom, to smo dobili cisto na borbenost i zalaganje, a to je recept i za pobjedu u revansu, ne dati im prostora i zdravo djaci
Svaka cast Terzicu svaku utakmicu bude konstantno dobar, Ignjatovic sve bolji a ovdje je pljuvan do skora. I najlosiji Grahovac, covjek ne zna ni dodati loptu ni sutati po golu kako treba.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.