FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sabinho
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sabinho » 15 jul 2015, 01:24

Standardna prica koju sam znao i prije utakmice;
1.Ne valja golman- iako nema nikakve veze sa primljenim golovima.
2.Stojcev je kriv- Zasto? Zato sto jedini ima muda da povuce prema naprijed i da je ne predaje prvom do sebe.
3.Velkoski na krilu ne moze igrat'- Totalna glupost i izvala nakon svih odigranih utakmica ukljucujuci Gladbach u Evropi.

Ovim otrcanim frazama padaju u drugi plan stvarni razlozi naseg poraza a to su;
1. Klub sa tri vrhunska sponzora, dosta skupim igracima i kartama od 20km nije bio u stanju obezbijediti dresove na klupi i zbog tako jedne banalne stvari primamo gol i to u momentima kad smo bolje stajali na terenu.
2. I dalje imamo gubitnicki mentalitet i primamo tako glupe golove.
3. Benko je morao iskoristiti onu sansu, ta prica trcao i borio se pada u drugi plan, to je radio i svaki drugi igrac, isto vrijedi i za Krstu. Ovu su takve utakmice, maksimalno smijes dozvoliti jednu neiskoristenu dobru situaciju kao sto je to uradio i Lech.
4. Da je Berberovic ili Baric odigrao identicno kao Hebibovic yebavalo bi mu se sve po spisku i tjeralo iz kluba.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 15 jul 2015, 01:25

Centarsut kod primljenog 2. gola :tokralju:
kad cemo mi imat igraca koji ce znat onako centrirat :( kod onakvog cent.suta dovoljno je samo postaviti glavu i PAF.

Uglavnom gosti su bili konkretni sa nabijenim sampouzdanjem i pozrtvovnoscu, dosli po dobar rezultat i uzeli.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 jul 2015, 01:25

vecaveca je napisao/la:Ako ispadnemo jel idemo u pretkola evropske lige ???

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 15 jul 2015, 01:26

vecaveca je napisao/la:Ako ispadnemo jel idemo u evropsku ligu ???

Da smo ispali u cetvrtom pretkolu onda bi isli u Europa Ligu.Ovako idemo kuci :mrgreen:
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Zgoljo
Kontakt:

Post Postao/la Zgoljo » 15 jul 2015, 01:29

Citam i ne vjerujem,svi kazu stoperi odlicni a bas stoperi skrivili oba gola,prvi zbog zamjene dresa a reakcija drugog kod drugog gola je u najmanju ruku za zatvora.
Ali najlakse je kriviti golmana koji nije odbranio sut sa tri metra neometanog igraca a kako je taj igrac dospio u tu cistu situaciju to je nebitno :facepalm:

tenpenny
Kontakt:

Post Postao/la tenpenny » 15 jul 2015, 01:30

[quote="Sabinho"]Standardna prica koju sam znao i prije utakmice;
2.Stojcev je kriv- Zasto? Zato sto jedini ima muda da povuce prema naprijed i da je ne predaje prvom do sebe.
3.Velkoski na krilu ne moze igrat'- Totalna glupost i izvala nakon svih odigranih utakmica ukljucujuci Gladbach u Evropi.

1. Klub sa tri vrhunska sponzora, dosta skupim igracima i kartama od 20km nije bio u stanju obezbijediti dresove na klupi i zbog tako jedne banalne stvari primamo gol i to u momentima kad smo bolje stajali na terenu.
3. Benko je morao iskoristiti onu sansu, ta prica trcao i borio se pada u drugi plan, to je radio i svaki drugi igrac, isto vrijedi i za Krstu. Ovu su takve utakmice, maksimalno smijes dozvoliti jednu neiskoristenu dobru situaciju kao sto je to uradio i Lech.
4. Da je Berberovic ili Baric odigrao identicno kao Hebibovic yebavalo bi mu se sve po spisku i tjeralo iz kluba.

Velkoski je dobar igrac,druga je stvar sto na krilu ne postoji.

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 15 jul 2015, 01:32

Stepanov i Barbaric ovako na prvu pojacanja. Ove gluposti o nadglasavanju nije potrebno ni komentarisati.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 15 jul 2015, 01:33

Lech igra brz i moderan fudbal, ljudi su bas spremni, mocni u snazi, fudbalsko znanje je svakako upitno, ali kad je u pitanju borbra, trcanje i oranje travnjakom tu su bas europska ekipa, nemaju nekog dobrog golmana :mrgreen: ali on takav je svemir. brod za ove nase ublehe :facepalm:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 jul 2015, 01:33

tenpenny je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Standardna prica koju sam znao i prije utakmice;

Naravno da postoji, postoji i statistika iz utakmica kad je igrao na krilu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 15 jul 2015, 01:34

Desole je napisao/la:Stepanov i Barbaric ovako na prvu pojacanja. Ove gluposti o nadglasavanju nije potrebno ni komentarisati.
pogledah one golove i u ovu minutu i nesto samo se cuju oni, kriminalan prijenos tj zvuk, ja nmg da vjerujem, sad mi je jasno zasto ljudi kontaju da su nas bas nadglasali
Pyro is not a crime !

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 15 jul 2015, 01:39

sabinho daj ba pa ti si bar ozbiljan forumash,"tupi" dodaje hebibu grozan pas na bigajrli haq i tako gubimo loptu i primamo gol,pa alen krak je arconada za njega,varosharija bukvalno cijelu tekmu nishta pod milim Bogom nije uradila

VVVBK

tenpenny
Kontakt:

Post Postao/la tenpenny » 15 jul 2015, 01:42

Sabinho je napisao/la:
tenpenny je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Standardna prica koju sam znao i prije utakmice;

Naravno da postoji, postoji i statistika iz utakmica kad je igrao na krilu.

Postoji i kod okica statistika pa je odron,krilo treba da je brzo,da je jako jedan na jedan,da ima dobar dribling,dobar centarsut,da pomaze u odbrani kad zatreba.....Sve si to vidio u dulji nocas to je krilo,krste je majstor kad je na spicu i ss,na krilu tanak.

mohz87
Kontakt:

Post Postao/la mohz87 » 15 jul 2015, 01:42

Ma imamo fenomenalan stoperski par...dok se jos bolje uigraju...bit cemo super jaki defanzivno...iako taj san o Delacu na golu kao definitivnu sigurnost idalje sveprisutan...
Ovaj Stepanov je najveci plus...frajko ima gotovo sve sto jedan lider odbrane treba imat...
Mihojevicu uci
Moram priznati da zadnja vezna linija radovac cimi treba jednog kapitalca s iskustvom jer nismo pretjerano kreativni...ideje fali...jos kad im dodas stojceva koji pocesto igra za sebe...falimo tu...

Delac i Jajalo bi veceras donjeli jako mnogo Sarajevu...cisto utopijski osvrt...

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 15 jul 2015, 01:43

Nama je vcrs falila klasicna 6-ica a msm da ce to u buducnosti biti ikande. Kolko god mi gotivili radovca i cimija losi su oni u destruktivnom planu. Mi smo izgubili utakmicu u sredini terena nadam se da je to svima jasno :(
Al dok ima nade ne treba se predavat
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 15 jul 2015, 01:46

Necu da citiram ove sto su najavljivali karanje Lecha da se ne kačim sa nasom rajom, ali doza realnosti im treba. Nadam se da je ovo ta lekcija im konacno. Nisam bio za to da se Tatko seli odmah na klupu, ali pored ove dvojice on kvalitetom tesko da moze izboriti prvu. Barbaric me bas iznenadio, za Stepanova sam znao da je kvalitet. Ostri nije los golman za nase lige, jbg ne treba momka pljuvati, znamo da nije kvalitet za evropu ko Delac. Neko drugi je kriv za to sto veceras nismo imali kvalitetnijeg golmana, ali ipak imamo izgleda druge prioritete, evropa to jos nije. Hebibovic se mora malo opustiti, koliko je u grcu najbolje je pokazala ona situacija kad mu ispade lopta kad je posao da izvede aut. Kvalitetan je on igrac i pokazat ce to, siguran sam. Milos je uyebao sto je mogao, svi prizivaju Mesu, evo i ja cu vise poceti da prizivam, samo nek pocne igrati neko poziciju pleja kako Bog zapovjeda. I jos jednom, ovi sto im odmah Dzeno ne valja, nek mu se napasu mudanta. Toliko!
Bahati, bahati Željkan!
1946

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 15 jul 2015, 01:46

Ti si opet šampion !

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 15 jul 2015, 01:49

Ma jok lose smo navijali nismo se culi :facepalm:
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Desole
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Desole » 15 jul 2015, 01:53

THEC je napisao/la:
Desole je napisao/la:Stepanov i Barbaric ovako na prvu pojacanja. Ove gluposti o nadglasavanju nije potrebno ni komentarisati.
pogledah one golove i u ovu minutu i nesto samo se cuju oni, kriminalan prijenos tj zvuk, ja nmg da vjerujem, sad mi je jasno zasto ljudi kontaju da su nas bas nadglasali
Logicna stvar. Dobro su oni odradili gostovanje ne treba to osporavati, ali su se samo povremeno culi, sto je isto normalno.

Procitam onako komentare i vidim sve tipicne osobine ovog mentaliteta. Nekako najizrazenije je brzo padanje u depresiju. Izgubimo tekmu, ne valja nista, pa eto sad nam ni navijaci nisu dovoljno organizovani. Ja sam veceras vidjeo dosta dobrih stvari. Ne moze nista preko noci, treba uciniti sve da se odbrani titula, ostalo je sekundarno. Pravili smo mi boljih rezultata u evropi ali su to uglavnom bili instant rezultati. Sada se radi sistematski, a za visoku kulu treba napraviti dobar temelj.

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 15 jul 2015, 01:54

Duljevic :thumbup:
Radovac(kasnije pao) :thumbup:
Puzigaca :thumbdown:
Stojcev :thumbdown:
Ostrakovic :thumbdown:
Stepanov,Barbaric :thumbup:
Ostali puno zuje a malo meda daju.
Vidim ovdje se prozivaju Stepanov i Barbaric za drugi gol.Ako se ne varam igrac koji je postigao gol je bio kraj Puzigace i njega je nadskocio.
Barbaric je bio na igracu ispred a Stepanov na drugom igracu prema kraju sestesterca.To ne opravdava onako smijesan gol al et.

Sve u svemu nisam toliko razocaran.Nije Sarajevo izgledalo toliko lose kao sto sam ih znao pratiti u nekim mecevima premijer lige.Vise vas je nadigrao Zrinjski u onom mecu na Kosevu nego Lech,al et Zrinjski su dobili a sad bezze izgubise.

Sto se tice navijanja,tacno je da su se culi navijaci Lecha,ali je glupost da se kao Horde nisu nikako cule.Nisam siguran dali ima kakve veze kamera i njen polozaj sa tim,ali kad bi kamera snimala prema sjeveru Horde su grmile,kad bi se okrenula prema jugu navijaci Lecha su se vise culi..Mozda sam ja sta pogresno zapazio al to je moj utisak..

Sve u svemu bice to bolje.Jedno dobro iskustvo i za sportski dio i za navijacki.S obzirom da ste nekako izasli na kraj sa jednom od najjacih navijackih ekipa Evrope,svi poslije njih koji vam dodu samo mogu bili slabiji a vi bolji.Iskustvo je jako bitno,kako u fudbalu tako i u svemu ostalom.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 15 jul 2015, 01:55

Ja na ovaj dvomec gledam kao na generalku pred pocetak prvenstva,svakako je tesko bilo ocekivati da prodemo. Ovo je bas prilika da vidimo i dobru i losu stranu ove ekipe i igraca pojedinacno,a dosta toga smo vec i vidjeli. Uglavnom nije toliko ni lose,iako smo jos daleko od nekog zeljenog evropskog nivoa ipak smo napredovali i nadati se je da ce to biti jos bolje. Za PL ovo je dovoljno,medutim za neki iskorak dogodine u Evropi neophodno je ekipu podici za jos jedan nivo i mislim da bi u tome uspjeli da je neophodno dugorocno rijesiti jos par pozicija u timu (lijevi bek,organizator igre,golman i eventualno jos jedno kvalitetno krilo) te u ekipu uvesti vise 'fizike',snage i trke jer bez toga je nezamisliv savremeni fudbal.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: alacious, atomskaNavika, nedimmmm1337, supervizor i 30 gostiju.