Gledati momke iz Dresdena kaako navijaju na nasem jeziku, neprocijenjivo, SJEVER U TRANSU !

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
na sugi?Genije je napisao/la:Ako će se brojati kao na sugi onda ti mogu reći da je bilo 10 000.thunder je napisao/la:Koliko je po tvojoj procjeni bilo gledalaca?dzenan01 je napisao/la:Gledalaca : 6.000 hahahahahahahah
Jesmo li bili na istoj utakmici ?????
Inače, igra nedovoljno dobraAvdić nije mogao meda
Kojašević klasa za ovu ligu, par puta promješao odbranu Slobode i haman ušao u gol![]()
mali Suljić solidan ništa posebno, Hame(kapiten) imao par loših dodavanja, ali je i par puta odlično povukao loptu
Hamzagić dosta se borio i poslao dosta dobrih pasova
Hamzić, Torlak,Branislav, Hadžija, Pliska, Jahović solidni
Gutić nesiguran, a K. Handžić se nije dobro snašao na poziciji of. veznog![]()
PS. Šćepanović nije bio ni na klupi, izgubio se u nepoznatom pravcu
Fare_Sa je napisao/la:Postavljamo standarde u BIH !![]()
![]()
Gledati momke iz Dresdena kaako navijaju na nasem jeziku, neprocijenjivo, SJEVER U TRANSU !
Jubi brat !melandri je napisao/la:Fare_Sa je napisao/la:Postavljamo standarde u BIH !![]()
![]()
Gledati momke iz Dresdena kaako navijaju na nasem jeziku, neprocijenjivo, SJEVER U TRANSU !![]()
![]()
![]()
![]()
boze sacuvaj
Jeli to dolazite sa bjelom zastavicom?anes_ze je napisao/la:gledao sam slike sa utakmice vase veceras atmosfera je fina nadam se da ce i u srijedu biti jos bolja i da ce biti dosta publike je rmi dolazimo u velikom broju akobogda jos nakon ovog remija u banovicima siguran sam da cemo doci u velikom broju SVI NA KOSEVO I KAD GUBIS TU SMO MI
Igrali smo u Nike dresovima, a navijanje SPICAhordas_Bec je napisao/la:momci posto nisam imao mogucnost gledati tekmu imao bih par pitanja: kakvi su ti novi dresovi od legea-e? kakvo je bilo navijanje? hvala unaprijed
Nikad nismo dolazili nit cemo doci sa bjelom zastavom docemo da bodrimo svoj klub pa sta bude sto se navijanja toce zakazat necemo a nadam se i u igri jer nam se vraca u tim gadzo a i obuca bi trebao se mozda oporvit do tadHairlija je napisao/la:Jeli to dolazite sa bjelom zastavicom?anes_ze je napisao/la:gledao sam slike sa utakmice vase veceras atmosfera je fina nadam se da ce i u srijedu biti jos bolja i da ce biti dosta publike je rmi dolazimo u velikom broju akobogda jos nakon ovog remija u banovicima siguran sam da cemo doci u velikom broju SVI NA KOSEVO I KAD GUBIS TU SMO MI
hvala care, al zar nije bilo receno da je opet legea sponzor od ove sezone? :STokiVoki je napisao/la:Igrali smo u Nike dresovima, a navijanje SPICAhordas_Bec je napisao/la:momci posto nisam imao mogucnost gledati tekmu imao bih par pitanja: kakvi su ti novi dresovi od legea-e? kakvo je bilo navijanje? hvala unaprijed
Nikad nismo dolazili nit cemo doci sa bjelom zastavom docemo da bodrimo svoj klub pa sta bude sto se navijanja tice zakazat necemo a nadam se i u igri jer nam se vraca u tim gadzo a i obuca bi trebao se mozda oporavit do tadHairlija je napisao/la:Jeli to dolazite sa bjelom zastavicom?anes_ze je napisao/la:gledao sam slike sa utakmice vase veceras atmosfera je fina nadam se da ce i u srijedu biti jos bolja i da ce biti dosta publike je rmi dolazimo u velikom broju akobogda jos nakon ovog remija u banovicima siguran sam da cemo doci u velikom broju SVI NA KOSEVO I KAD GUBIS TU SMO MI
novi dresovi od polusezone idu !hordas_Bec je napisao/la:hvala care, al zar nije bilo receno da je opet legea sponzor od ove sezone? :STokiVoki je napisao/la:Igrali smo u Nike dresovima, a navijanje SPICAhordas_Bec je napisao/la:momci posto nisam imao mogucnost gledati tekmu imao bih par pitanja: kakvi su ti novi dresovi od legea-e? kakvo je bilo navijanje? hvala unaprijed
21,00Scof1eld je napisao/la:u koliko je tekma u srijedu ?
neprocijenjivo je gledati kako se vi lizete sa DresdenovcimaFare_Sa je napisao/la:Postavljamo standarde u BIH !![]()
![]()
Nikad nismo dolazili nit cemo doci sa bjelom zastavom docemo da bodrimo svoj klub pa sta bude sto se navijanja tice zakazat necemo a nadam se i u igri jer nam se vraca u tim gadzo a i obuca bi trebao se mozda oporavit do tadHairlija je napisao/la:Jeli to dolazite sa bjelom zastavicom?anes_ze je napisao/la:gledao sam slike sa utakmice vase veceras atmosfera je fina nadam se da ce i u srijedu biti jos bolja i da ce biti dosta publike je rmi dolazimo u velikom broju akobogda jos nakon ovog remija u banovicima siguran sam da cemo doci u velikom broju SVI NA KOSEVO I KAD GUBIS TU SMO MI
Trenutno korisnika/ca: Dobrinja12345, gh0stHZ, Haksss, Hordas1990, misstianopenaldo, NazorUso, PAPE3, riki46, rimljanin90, THEC i 72 gosta.