FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Fare_Sa
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Fare_Sa » 14 avg 2010, 23:36

Postavljamo standarde u BIH ! :mrgreen: :D
Gledati momke iz Dresdena kaako navijaju na nasem jeziku, neprocijenjivo, SJEVER U TRANSU ! :D
...a ne kao u zadnjih četiri-pet godina misliti samo na dvije utakmice derbija, odnosno na to kako pobijediti Sarajevo ili u krajnjem slučaju kako im odmoći da oni ne bi nešto osvojili !

thunder
Kontakt:

Post Postao/la thunder » 14 avg 2010, 23:38

Genije je napisao/la:
thunder je napisao/la:
dzenan01 je napisao/la:Gledalaca : 6.000 hahahahahahahah
Jesmo li bili na istoj utakmici ?????

Inače, igra nedovoljno dobra :? Avdić nije mogao meda
Kojašević klasa za ovu ligu, par puta promješao odbranu Slobode i haman ušao u gol :D
mali Suljić solidan ništa posebno, Hame(kapiten) imao par loših dodavanja, ali je i par puta odlično povukao loptu
Hamzagić dosta se borio i poslao dosta dobrih pasova
Hamzić, Torlak,Branislav, Hadžija, Pliska, Jahović solidni
Gutić nesiguran, a K. Handžić se nije dobro snašao na poziciji of. veznog ;)

PS. Šćepanović nije bio ni na klupi, izgubio se u nepoznatom pravcu :lol:
Koliko je po tvojoj procjeni bilo gledalaca?
Ako će se brojati kao na sugi onda ti mogu reći da je bilo 10 000.
na sugi?

Sinbad_Moreplovac
Kontakt:

Post Postao/la Sinbad_Moreplovac » 14 avg 2010, 23:39

Danas 4.000 maksimalno, ali i odlično s obzirom na vrijeme i cijenu karte.

melandri
Kontakt:

Post Postao/la melandri » 14 avg 2010, 23:43

Fare_Sa je napisao/la:Postavljamo standarde u BIH ! :mrgreen: :D
Gledati momke iz Dresdena kaako navijaju na nasem jeziku, neprocijenjivo, SJEVER U TRANSU ! :D
:D :D :D :D :D boze sacuvaj

Srce_Tebi
Kontakt:

Post Postao/la Srce_Tebi » 14 avg 2010, 23:44

imate li kakve snimke sjevera od danas
ZA JEDAN GRAD, ZA JEDAN KLUB

Fare_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Fare_Sa » 14 avg 2010, 23:45

melandri je napisao/la:
:D :D :D :D :D boze sacuvaj
Jubi brat ! ;)
...a ne kao u zadnjih četiri-pet godina misliti samo na dvije utakmice derbija, odnosno na to kako pobijediti Sarajevo ili u krajnjem slučaju kako im odmoći da oni ne bi nešto osvojili !

anes_ze
Kontakt:

Post Postao/la anes_ze » 14 avg 2010, 23:45

gledao sam slike sa utakmice vase veceras atmosfera je fina nadam se da ce i u srijedu biti jos bolja i da ce biti dosta publike je rmi dolazimo u velikom broju akobogda jos nakon ovog remija u banovicima siguran sam da cemo doci u velikom broju SVI NA KOSEVO I KAD GUBIS TU SMO MI :evil:

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 14 avg 2010, 23:45

NA SJEVERU UVIJEK SPICAAA... prejako stvarno

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 14 avg 2010, 23:46

anes_ze je napisao/la:gledao sam slike sa utakmice vase veceras atmosfera je fina nadam se da ce i u srijedu biti jos bolja i da ce biti dosta publike je rmi dolazimo u velikom broju akobogda jos nakon ovog remija u banovicima siguran sam da cemo doci u velikom broju SVI NA KOSEVO I KAD GUBIS TU SMO MI :evil:
Jeli to dolazite sa bjelom zastavicom? :mrgreen:
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

hordas_Bec
Kontakt:

Post Postao/la hordas_Bec » 14 avg 2010, 23:47

momci posto nisam imao mogucnost gledati tekmu imao bih par pitanja: kakvi su ti novi dresovi od legea-e? kakvo je bilo navijanje? hvala unaprijed

TokiVoki

Post Postao/la TokiVoki » 14 avg 2010, 23:48

hordas_Bec je napisao/la:momci posto nisam imao mogucnost gledati tekmu imao bih par pitanja: kakvi su ti novi dresovi od legea-e? kakvo je bilo navijanje? hvala unaprijed
Igrali smo u Nike dresovima, a navijanje SPICA 8-)

anes_ze
Kontakt:

Post Postao/la anes_ze » 14 avg 2010, 23:51

Hairlija je napisao/la:
anes_ze je napisao/la:gledao sam slike sa utakmice vase veceras atmosfera je fina nadam se da ce i u srijedu biti jos bolja i da ce biti dosta publike je rmi dolazimo u velikom broju akobogda jos nakon ovog remija u banovicima siguran sam da cemo doci u velikom broju SVI NA KOSEVO I KAD GUBIS TU SMO MI :evil:
Nikad nismo dolazili nit cemo doci sa bjelom zastavom docemo da bodrimo svoj klub pa sta bude sto se navijanja toce zakazat necemo a nadam se i u igri jer nam se vraca u tim gadzo a i obuca bi trebao se mozda oporvit do tad :evil:

hordas_Bec
Kontakt:

Post Postao/la hordas_Bec » 14 avg 2010, 23:52

TokiVoki je napisao/la:
hordas_Bec je napisao/la:momci posto nisam imao mogucnost gledati tekmu imao bih par pitanja: kakvi su ti novi dresovi od legea-e? kakvo je bilo navijanje? hvala unaprijed
hvala care, al zar nije bilo receno da je opet legea sponzor od ove sezone? :S

anes_ze
Kontakt:

Post Postao/la anes_ze » 14 avg 2010, 23:53

Hairlija je napisao/la:
Nikad nismo dolazili nit cemo doci sa bjelom zastavom docemo da bodrimo svoj klub pa sta bude sto se navijanja tice zakazat necemo a nadam se i u igri jer nam se vraca u tim gadzo a i obuca bi trebao se mozda oporavit do tad :evil:

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 14 avg 2010, 23:53

u koliko je tekma u srijedu ?
ser del barça es el millor que hi ha !

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 14 avg 2010, 23:53

hordas_Bec je napisao/la:
TokiVoki je napisao/la:
hvala care, al zar nije bilo receno da je opet legea sponzor od ove sezone? :S
novi dresovi od polusezone idu !

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 14 avg 2010, 23:53

Scof1eld je napisao/la:u koliko je tekma u srijedu ?
21,00

eLeMeNtH-SoutH CreW
Kontakt:

Post Postao/la eLeMeNtH-SoutH CreW » 14 avg 2010, 23:56

neprocijenjivo je gledati kako se vi lizete sa Dresdenovcima :lol: za koju godinu je moguce ocekivati da idete sa Robijama i uzajamno nastavljate siriti tradiciju lizanja ! :shock:

P.S. ovo je bio moj prvi post na komsijskoj temi..ne mogu vise citati ove nebuloze..nece mi se dati da spavam -.-'
Fenerbahçe SK...1907♥

I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!

1921♥

Srce_Tebi
Kontakt:

Post Postao/la Srce_Tebi » 14 avg 2010, 23:59

Hairlija je napisao/la:
Nikad nismo dolazili nit cemo doci sa bjelom zastavom docemo da bodrimo svoj klub pa sta bude sto se navijanja tice zakazat necemo a nadam se i u igri jer nam se vraca u tim gadzo a i obuca bi trebao se mozda oporavit do tad :evil:[/quote]

Za nas bi bilo bolje da se obuca ne oporavi :D :D a sto se tice zastavice... pa vidjet cemo u srijedu :P
ZA JEDAN GRAD, ZA JEDAN KLUB

HZ87STARIGRAD
Kontakt:

Post Postao/la HZ87STARIGRAD » 15 avg 2010, 00:01

Prvo poluvirjeme teško jako tvrdo Sloboda bunker bunkera, Kojašević haj što je majstor već što se bori ko lav...za svaku loptu gine! Suljić će biti vrhunski majstor mada mi ga nekako žao kad mu ulete oni mrmoti sav se on jadnik slomi ali mali umije što malo ko od naših zna s loptom! Hamzagić extra odigrao, samo imao ono dodavalnje prema Kojaševiću iz slobodnjaka da nije valjalo! Avdić se borhao sasvim solidan ali on nemože igrati sam u špicu! Handžić imao je više loših pasova, ali se bori da namiri i stvarno se otvara na sve strane! 3-0 Extra
Možel ko opisati go 3 Jahović

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”