FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
ovo je nas papanski mentalitet da sve radimo u zadnjem trenu...
valjda ce se prestati sa tim vise..
valjda ce se prestati sa tim vise..
Mozel na pp taj linktuzlak2 je napisao/la:http://www.****.com/stream-iroki-brijeg-pogled-na-most.html

Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
Jajjjjjj ciganluka ne mogu stream postavit :S
Joj mama golcinee

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
E jbg otici ce te kuci sa peticom 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
gdje gledas to :Sharry_90 je napisao/la:Joj mama golcinee![]()
- Sarajlijc@
- Kontakt:
http://www.herceg" onclick="window.open(this.href);return false; ovinalive.com/ samo spojischmecker je napisao/la:gdje gledas to :Sharry_90 je napisao/la:Joj mama golcinee![]()
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
http://www.hercego" onclick="window.open(this.href);return false; vinalive. com/schmecker je napisao/la:gdje gledas to :Sharry_90 je napisao/la:Joj mama golcinee![]()
Ubise nas ljudi,osim jednog suta prema golu,nismo nista pokazali

Sta skide Divkovic svaka cast !
2:0 kakve mi golove primamo,vidi se da Mujkic fali

Sve neki eurogolovi.
Poraz je postao neminovnost, a Bajanu bez obzira na sve skidam kapu na senzacionalnim golovima. Teško da ćemo uzdignutih glava napustiti Pecaru.

- slani grad
- Kontakt:
iako smo izgubili nisam nezadovoljan jer su nam ostali rezultati isli na ruku samo tako....mislim da bi vec iduce subote pobjedom protiv rudara aBd definitivno obezbjedili opstanak....tu ce se voditi borba izmedzu slavije,kozare,goska i travnika
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Sta bi, jestel nasli pare za dug, prodje 31 mart 

Uplaceno je sve,da nije Sloboda ne bi igrala jucerasnji mec ..Tkanton je napisao/la:Sta bi, jestel nasli pare za dug, prodje 31 mart
Nakon što je rukovodstvo tuzlanske Slobode izbjeglo suspenziju, te isplatilo dugovanja prema bivšim igračima Stefanu Gavariću, Damiru Smajloviću, Aldinu Karadži, Semjonu Miloševiću, alarmantno stanje i dalje potresa Rudarsku 2. Naime, prema saznanjima do kojih je došao vidiportal.ba vršioc dužnosti direktora Mirza Hadžić svega nakon nekoliko mjeseci rada na ovoj funkciji podnjet će ostavku.
-Istina je da razmišljam o ostavci i povlačenju sa mjesta vršioca dužnosti direktora FK Sloboda. U proteklom periodu imao sam zdravstvenih problema, te još nekih kojih ovim putem ne želim iznostiti u javnosti-rekao je u kratkom razgovoru za vidiportal.ba Mirza Hadžić.
-Istina je da razmišljam o ostavci i povlačenju sa mjesta vršioca dužnosti direktora FK Sloboda. U proteklom periodu imao sam zdravstvenih problema, te još nekih kojih ovim putem ne želim iznostiti u javnosti-rekao je u kratkom razgovoru za vidiportal.ba Mirza Hadžić.
- Crni gavran
- Kontakt:
Vozdra braćo Tuzlaci. Posto je kod vas igrao ovaj Gavaric, a posto ce on vjerovrobrovatno pojacati Čelik, jer koga god je Glavaš trenirao(Olimpik, Sloboda), Gavaric je bio u tom timu. Koliko sma ono malo primjetio ima jak sut 

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Gavaric odlican igrac za nase lige,dobit cete dobro pojacanje ako ga dovedete 

- SaltCityAttack
- Kontakt:
pazi da nema zute kartone
...i vama da pare ne uzme, jer vidim i kod vas je stanje haman kao i u Slobodi, pa sad vam jos treba i slucaj Gavaric da mu se ostene duzno nedo bog 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Mirza Hadzic podnio ostavku na mjesto v.d direktora u klubu..
Kako i sam kaze neruseno mu je zdravlje.. navodno se sad javljaju jos neki bivsi igraci kojima smo ostali duzni,navodno radi se o 200.000 maraka dugovanja prema njima
Kako i sam kaze neruseno mu je zdravlje.. navodno se sad javljaju jos neki bivsi igraci kojima smo ostali duzni,navodno radi se o 200.000 maraka dugovanja prema njima

Evo razloga ostavke 100000%harry_90 je napisao/la:Mirza Hadzic podnio ostavku na mjesto v.d direktora u klubu..
U klub od opstine vise nece dolazit transe, drugih uplata u klub nema izuzev sto donese Zahirovic ali te pare Mirza Hadzic ne kontrolise, vise odakle nece imat sebi uzimat platu i to je to

Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
Jednostavno receno.classic je napisao/la:Evo razloga ostavke 100000%harry_90 je napisao/la:Mirza Hadzic podnio ostavku na mjesto v.d direktora u klubu..
U klub od opstine vise nece dolazit transe, drugih uplata u klub nema izuzev sto donese Zahirovic ali te pare Mirza Hadzic ne kontrolise, vise odakle nece imat sebi uzimat platu i to je to
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.