Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

mirzatele
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la mirzatele » 27 dec 2014, 09:28

Safet i sistem :nene:

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 27 dec 2014, 13:03

Virtu4l je napisao/la:U Safetvom sistemu najbolji igrači su bili Džeko i Misimović. Nije Safetov sistem samo ova godina, traje to malo duže.
:urnebes:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 27 dec 2014, 14:11

Uz Edina i Braca najbolji igrac koji je ikad obukao dres BIH repke. Po meni nista manje ni vise. Od svojih nogometnih pocetaka mladic ima crtu najvecih nogometnih genijalaca i igraca radi kojih navijaci dolaze gledati utakmice. Dovoljno je pogledati kako covjek vlada loptom i sa kojom je lakocom prenosi iz obrane u napad da bi se vidilo o kakvom je tu igracu rijec. Nekad sticem dojam da ga se igraci Rome plase jer je u stanju po 3-4 puta dodati loptu u 10 metara a mnogi to u njegovom timu nisu u stanju niti ispratiti. Neki se nece sloziti sa mnom a i ne moraju. Miralem je jos mlad igrac ali sam uvjeren da ce ici i vise. Ima on jos dosta karijere ispred sebe. Samo da ne bude kakvih tezih povreda i bit ce alfa i omega nekog od najvecih klubova u Evropi. Eh da ga je sezonu sa Ibrakom pa da brojimo asistencije. To bi bio show.

Rios

Post Postao/la Rios » 27 dec 2014, 14:20

Evil Genius II je napisao/la:igrac koji vjerovatno najbolje igra za svoj klub od svih nasih reprezentativaca (barem kada su lige petice u pitanju, kao i velicina kluba i vaznost utakmica) i definitivno najtalentovaniji nas igrac tj igrac sa najvise vica u igri. eh sad, ko najbolje igra u dresu reprezentacije je bukvalno biranje najmanjeg od hrpe zla s obzirom na formu i bodovno stanje u posljednje vrijeme.
Nemoj zaboraviti Spahu,igra strasnu sezonu,bar ovaj prvi dio u Bayeru.. :thumbup:
Kad spomenu taj vic meni odmah kroz glavu onaj pas za Misketa protiv Nigerije,izmedju dva igraca bukvalno,kasnije ponisten gol Dzeke..Al dzaba,to ovdje niko ne spominje,vjerovatno im je nebitan i trivijalan podatak..Kao i more drugih stvari,njima ce Mire i dalje biti igrac od kojeg repka nije imala neke koristi dosad.. :roll: :facepalm:
Miralem je tip veznog igraca ciju vrijednost najbolje znaju njegovi saigraci na terenu,prosjecnom gledaocu ce se cesto uciniti kako je nevazan i sl,nazalost.. :| Valjda mora zabiti 3-4 gola,predriblati 5 igraca da bi ga postovali,sta li..Al elem..
Izvini sto se nakaci na tvoj post,al cesto bas s tobom diskutujem o Miretu pa zato.. :thumbup:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 27 dec 2014, 14:54

topnik1 je napisao/la:
Maestro21 je napisao/la:
topnik1 je napisao/la:Nije valjda da ne znate šta je duel ?
Šta je ovdje čudno za jedno klasnog veznog igrača, i najboljeg reprezentativca naše zemlje ?
Daleko je on od najboljeg igrača, ne provaljuj se. Da je neka igračina nosio bi repku i pokazao se, lako je tamo sa igračinama u Italiji. Kada treba sam nešto da napravi za repku on se usere.

Najbolji igrač naše reprezentacije, to je svima jasno ko dan. Zašto vas toliko to boli ?
Ko je bolji od njega ?
pa Džeko .To bi ti i sam Mire rekao..........kao da vidim sliku, Mire kaže, Edin je naš najbolji igrač, a topnik ga ispravlja, šta ti jadan ne bio znaš,tupačino jedna, ti si najbolji a ne Edin znam ja bolje od tebe

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 27 dec 2014, 15:33

Trebao je reci:" 'ta ce Edin, ja sam najbolji." Stvarno se gluposti ovdje pricaju. Edin(na nasu zalost) vec 2-3 godine je najbolja zamjena. Od tog vise nije, dao je bitne golove i za City i za nas, ali se nije ustalio i nema utakmica. Dok Pjanic konstatno igra(iako rekose jel da ce sad na klupu). Napreduje, i ljudi se dive njegovim potezima.

Zanimljivo da nas najbolji igrac na SP-u nije nista uradio za repku. Najbolje ocjenjeni igrac BiH i igrac idealnog tima prve faze takmicenja.
Celik!3,2,2.

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 27 dec 2014, 17:00

AllGunsBlazing je napisao/la:Trebao je reci:" 'ta ce Edin, ja sam najbolji." Stvarno se gluposti ovdje pricaju. Edin(na nasu zalost) vec 2-3 godine je najbolja zamjena. Od tog vise nije, dao je bitne golove i za City i za nas, ali se nije ustalio i nema utakmica. Dok Pjanic konstatno igra(iako rekose jel da ce sad na klupu). Napreduje, i ljudi se dive njegovim potezima.

Zanimljivo da nas najbolji igrac na SP-u nije nista uradio za repku. Najbolje ocjenjeni igrac BiH i igrac idealnog tima prve faze takmicenja.
Ma jok bolan,zanimljivo je da dio onih koji ovdje veličaju Mireta su upravo najveći "kritičari" (čitaj pljuvači) Edina. Što bi se reklo, Mire im dođe samo kao alat za pljuvanje Edina. Što je to tako, sami bog će ga znati.

Naravno nisu svi takvi,ima nas koji istinski navijamo i za Mireta i za Edina, ali da je dio njih onakav svakako(prepoznat će se oni sami)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 dec 2014, 21:27

Godina u kojoj je Pjana zapecatio status kao nas daleko najbolji igrac. Hvala ti Miraleme.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 dec 2014, 21:29

Zato smo bili tako uspješni u njoj :kafa:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Cartman
Kontakt:

Re: Sv: Miralem Pjanić

Post Postao/la Cartman » 30 dec 2014, 21:30

Virtu4l je napisao/la:Zato smo bili tako uspješni u njoj :kafa:
Za to se zahvali svojim idolima Safetu i Amrinoj pudlici.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 30 dec 2014, 21:30

Onaj zbog koga smo bili uspjesni je hvala Bogu otjeran daleko od svetinje i nikada se vise nece vracati u nju.

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 30 dec 2014, 21:55

a to je onaj sto je ovom malom sa slabim zeludcom dao da igra pored Misketa, do tad je mali kako me sjecanje sluzi grijao klupu i ulazio samo kad se Miske umori. ;)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 dec 2014, 21:58

harixs je napisao/la:a to je onaj sto je ovom malom sa slabim zeludcom dao da igra pored Misketa, do tad je mali kako me sjecanje sluzi grijao klupu i ulazio samo kad se Miske umori. ;)
E fakat te dobro sjecanje sluzi. :rol:

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 30 dec 2014, 22:11

Pjanic ispred Dzeke? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Dzeko se rodi jednom u 20 godina, a Pjanic da bi dosegao velicinu jednog Edina Dzeke mora se dobro potruditi da to opravda kako u reprezentaciji tako i u klubu.

1.Edin Dzeko
.
.
.
5. Miralem Pjanic
6.Emir Spahic

itd. sto se tice ove generacije trenutno.
Nema se tu sta ko mjeriti sa Dzekom, sve je to sitno za njeg. Izostanak Dzeke boli beskrajno, dok izostanak Miralema nikad nije zabolio, a tu se moze primjetiti velicina igraca.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 30 dec 2014, 22:28

Cartman je napisao/la:
harixs je napisao/la:a to je onaj sto je ovom malom sa slabim zeludcom dao da igra pored Misketa, do tad je mali kako me sjecanje sluzi grijao klupu i ulazio samo kad se Miske umori. ;)
E fakat te dobro sjecanje sluzi. :rol:
aa sta kaes, bil znao to prevesti na engleski ?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 dec 2014, 23:40

Virtu4l je napisao/la:Zato smo bili tako uspješni u njoj :kafa:
A gdje je pecat?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 30 dec 2014, 23:59

emir79 je napisao/la:Pjanic ispred Dzeke? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Dzeko se rodi jednom u 20 godina, a Pjanic da bi dosegao velicinu jednog Edina Dzeke mora se dobro potruditi da to opravda kako u reprezentaciji tako i u klubu.

1.Edin Dzeko
.
.
.
5. Miralem Pjanic
6.Emir Spahic

itd. sto se tice ove generacije trenutno.
Nema se tu sta ko mjeriti sa Dzekom, sve je to sitno za njeg. Izostanak Dzeke boli beskrajno, dok izostanak Miralema nikad nije zabolio, a tu se moze primjetiti velicina igraca.
Jesi vidio kako kod nas postajes najbolji :lol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 31 dec 2014, 00:00

momčine ne posustaju :salut:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 31 dec 2014, 05:42

emir79 je napisao/la:Izostanak Dzeke boli beskrajno, dok izostanak Miralema nikad nije zabolio, a tu se moze primjetiti velicina igraca.
ne pije ti vode taj argumet jer dzeko nam je jedini od dva napadaca koje imamo u posljednjih X godina, dok je pjanic jedan od hrpe veznjaka i sasvim je logicno sto se vise osjeti izostanak ovog prvog tj puno je lakse zamijeniti pjanica nego dzeku.

inace, rasprava je glupa do zla boga. cuj molim te ko je bolji, ko je popularniji :facepalm: pa je li vam bas toliko dosadno?

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 31 dec 2014, 11:29

Kako prepoznati Papetovca:

1. Susic mu je idol za vrijeme boravka na klupi a bogami i nakon toga,
2. Dzeko je nedodirljiv, sve naj u svakom pogledu,
3. Pjanic prenapuhani libero,
4. Tino Susic kalibar za reprezentaciju, moze komotno i u prvih XI,
5. Potencijalni igraci ne cine nikakvu razliku pa ih ne moras vala ni pozivati.

Ako vam sugovornik ispunjava barem dva od navedenih pet kriterija, onda znate sa kim imate posla, postoje odredjene strukture koje ispunjavaju cak i svih pet tacaka dnevnog reda :lol: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza, torbica, zikerrz21 i 42 gosta.