NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

redbull93
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la redbull93 » 20 jul 2023, 15:23

Truhlo je napisao/la:
20 jul 2023, 15:17
redbull93 je napisao/la:
20 jul 2023, 15:11
Truhlo je napisao/la:
20 jul 2023, 14:59
Sigurno je olgun odredjivao sastav juniora i mijesao se u posao :urnebes:

Omladinski pogon je i dalje socijalna ustanova, ova tri, cetiri trenera niko ne bi uzeo iz okruzenja ni pjetlice da vode. Duvanjak sa 29 godina i tri mjeseca trenerskog staza objasni kako se vode juniori. Uefa pro licens zasluzuje otkaz a ne da vodi pionire. Hrustanovica ne znam kako nije stid zavrsiti 6ti na tabeli u pisljivoj polukantonalnoj ligi.

Znaci idu romari ide vitez i naredne sezone +29 bodova :kafa:
Nisi bas upravu za ovo, rasulo je bilo totalno i svega i svacega je bilo. Gdje su djeca svako gostovanje strepila da ne odu na isto. Mislim da je cak i bilo jedno gostovanje gdje nismo otisli, sad nemoj me uzeti za rijec.

Ovaj drugi dio, slazem se sa tobom, opet vratit cemo se na stolice, gdje smo se lijepo slozili da nismo spremni to iznijeti. Isti slucaj i sa OP, klub se trudi da uvede neke promjene, ali jednostavno nismo jos toliko narasli da mozemo se tome maksimalno posvetiti. Cistka u OP se mora napraviti i uvesti drugi sistem funkcionisanja, ali o tome kada dodje na red. Do tad moramo se nadati da ce bar juniori uci u PL, pa cemo dalje krpiti dok ne dodje trening kamp i sve ostalo.
Ovdje se apsolutno ne slazem. Zasto novi trener ne moze biti neko novi, uzmi trenera juniora romara, kaknja, mladjeg nije bitno. Eto duvnjak je pokazao kakva je razlika kada imas zivota u sebi, ovi jugoslavenski fosili do penzije ce unistiti 10 generacija igraca.
Hrustanovicu 6ti si na tabeli od 12 klubova, noga. Uzmi trenera fortune u toj selekciji koji su poderali i zavrsili bez poraza sezonu.
Cekamo jos legendu Brkica da se vrati da mu djeca nabacuju na glavu a on daje golove na treningu :kafa:
💸💸

Bas ce neko iz romarija preci kod nas. To kad stanemo na noge i budemo mogli uslove pruziti mladim trenerima. Opet ti kazem, moramo istrpiti ove stare trenere, dok ne dodje vrijeme za promjenu.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 20 jul 2023, 15:27

redbull93 je napisao/la:
20 jul 2023, 15:23
Truhlo je napisao/la:
redbull93 je napisao/la:
20 jul 2023, 15:11

Nisi bas upravu za ovo, rasulo je bilo totalno i svega i svacega je bilo. Gdje su djeca svako gostovanje strepila da ne odu na isto. Mislim da je cak i bilo jedno gostovanje gdje nismo otisli, sad nemoj me uzeti za rijec.

Ovaj drugi dio, slazem se sa tobom, opet vratit cemo se na stolice, gdje smo se lijepo slozili da nismo spremni to iznijeti. Isti slucaj i sa OP, klub se trudi da uvede neke promjene, ali jednostavno nismo jos toliko narasli da mozemo se tome maksimalno posvetiti. Cistka u OP se mora napraviti i uvesti drugi sistem funkcionisanja, ali o tome kada dodje na red. Do tad moramo se nadati da ce bar juniori uci u PL, pa cemo dalje krpiti dok ne dodje trening kamp i sve ostalo.
Ovdje se apsolutno ne slazem. Zasto novi trener ne moze biti neko novi, uzmi trenera juniora romara, kaknja, mladjeg nije bitno. Eto duvnjak je pokazao kakva je razlika kada imas zivota u sebi, ovi jugoslavenski fosili do penzije ce unistiti 10 generacija igraca.
Hrustanovicu 6ti si na tabeli od 12 klubova, noga. Uzmi trenera fortune u toj selekciji koji su poderali i zavrsili bez poraza sezonu.
Cekamo jos legendu Brkica da se vrati da mu djeca nabacuju na glavu a on daje golove na treningu :kafa:
💸💸

Bas ce neko iz romarija preci kod nas. To kad stanemo na noge i budemo mogli uslove pruziti mladim trenerima. Opet ti kazem, moramo istrpiti ove stare trenere, dok ne dodje vrijeme za promjenu.
Ma ja vujica skocibusic i ekipa volonterski rade :urnebes:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 20 jul 2023, 15:32

Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

almir2018
Kontakt:

Post Postao/la almir2018 » 20 jul 2023, 15:33

Ljudi da li se ovdje ko uclanjivao u klub online koliko ste čekali clansku da vam dođe poštom na kućnu adresu?

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 20 jul 2023, 15:35

Truhlo je napisao/la:
20 jul 2023, 15:27
redbull93 je napisao/la:
20 jul 2023, 15:23
Truhlo je napisao/la:

💸💸

Ma ja vujica skocibusic i ekipa volonterski rade :urnebes:
Pa ne kostaju sigurno kao ovi sto ih ti, a i mi svi prizeljkujemo.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 20 jul 2023, 15:40

Također, sezonsku ulaznicu možete kupiti online uplatom na bankovni račun kluba. Instrukcije za uplatu nalaze se na dnu ovog članka.
Dame i gospodo uplate za sezonske na racun NK Celik Zenica, ne omladinski pogon, nego racun NK Celik :tokralju:

De de deblokada :opaopa:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 20 jul 2023, 15:45

Ne mogu razumiti da opet idemo sve naopacke jer kao hocemo nasu zenicku djecu u klubu a nista se nije uradilo po pitanju omladinskih selekcija.
Ove promjene su bas nidje veze jer vrtis iste trenere a vidis da to ne vodi nikuda.
Svidja mi se rad uprave u vecini stvari ali velike greske su price oko odblokiranog racuna i omladinski pogon jer ne zelim da Svetinja bude socijalna ustanova.

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 20 jul 2023, 15:46

Truhlo je napisao/la:
20 jul 2023, 15:40
Također, sezonsku ulaznicu možete kupiti online uplatom na bankovni račun kluba. Instrukcije za uplatu nalaze se na dnu ovog članka.
Dame i gospodo uplate za sezonske na racun NK Celik Zenica, ne omladinski pogon, nego racun NK Celik :tokralju:

De de deblokada :opaopa:
:opaopa: :opaopa:

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 20 jul 2023, 16:11

Idemo li na prugu?

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 20 jul 2023, 16:17

Ovo po pitanju promjene trenera se ništa nije uradilo.Većinom se slažem sa upravom ali ovo što su napravili je vodu vari vodu hladi.Rotiraš trenere koji su u OP 20 godina, gdje imamo katastrofalne rezultate sa njima i gdje su se rotirali po 100 puta, i svaki od njih je bio na današnji funkcijama u OP.Jedini je bio Duvnjak koji je napravio sa juniorima rezultat, kakve licence kakvi bakrači.Gdje su Duvnjaku bile licence,to uopšte nije mjerilo.Oni vode OP koliko Duvnjak ima godina i on im došao sa kojim iskustvom? i očitao lekciju.
Hoćemo gurati našu djecu a naša djeca ne mogu igrati 1.FL, nemaš igrača da izbaciš,onda radi promjenu u OP, dosta je više starih trenera koji rade po nekakvoj zamrloj državi i njihovom sistemu, njihov fudbal je davno prevaziđen to neko treba da im objasni.Ljudi rade samo da uzmu pare roditeljima da se ubaci nečije dijete i to je to, boli njega briga što mu dijete koje trenira kod njega ne zna hodat kamoli vodit loptu, ma nijedan sem Duvnjaka nije radio da pravi od njih igrača niti će raditi.

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 20 jul 2023, 16:38

Dok ne budemo imali kvalitetnog koordinatora onladinskog pogona i sportskog direktora nema napretka u tom segmentu. Kod nas ljudi jos nisu svjesni da mi vracamo dugove i ne mozemo se posvetiti tom segmentu i dovesti 3 nova mlada trenera sa licencama i ponudit im fine uslove
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

RubikovaKocka
Kontakt:

Post Postao/la RubikovaKocka » 20 jul 2023, 16:55

Moze jedan ne mora tri.

limvolikce1945
Kontakt:

Post Postao/la limvolikce1945 » 20 jul 2023, 17:21

Koliko je ovih trenera u klubu zaposleno na neodređeno, ima li ko tu info?

Mislim da, nažalost, vrijeme za neke velike promjene u omladinskom pogonu još nije došlo, jednostavno njih je u upravi mali broj koji uz to rade volonterski mimo svojih privatnih poslova, a posla je, možda mnogima to ovdje nije jasno, ali veličine Himalaja, tako da malo strpljenja u svakom smislu. Vjerujem da ljudi u upravi isto razmišljaju kao i mi ovdje, ali ne može sve preko noći.

kirat410
Kontakt:

Post Postao/la kirat410 » 20 jul 2023, 17:35

almir2018 je napisao/la:
20 jul 2023, 15:33
Ljudi da li se ovdje ko uclanjivao u klub online koliko ste čekali clansku da vam dođe poštom na kućnu adresu?
Ja nekih 10ak dana cekao, navodno pogresnu adresu moju upisali pa im vratila posta

habuba
Kontakt:

Post Postao/la habuba » 20 jul 2023, 22:31

limvolikce1945 je napisao/la:
20 jul 2023, 17:21

Mislim da, nažalost, vrijeme za neke velike promjene u omladinskom pogonu još nije došlo, jednostavno njih je u upravi mali broj koji uz to rade volonterski mimo svojih privatnih poslova, a posla je, možda mnogima to ovdje nije jasno, ali veličine Himalaja, tako da malo strpljenja u svakom smislu. Vjerujem da ljudi u upravi isto razmišljaju kao i mi ovdje, ali ne može sve preko noći.
U ovome je najvjerovatnije kavaka. Vjerujem da su i Hrustanovic i Skocibusic tu na neodredjeno pa samim time im se ne moze tek tako dati pedala, pa se zbog toga prosipa iz supljeg u prazno.

convict35
Kontakt:

Post Postao/la convict35 » 20 jul 2023, 23:22

habuba je napisao/la:
20 jul 2023, 22:31

U ovome je najvjerovatnije kavaka. Vjerujem da su i Hrustanovic i Skocibusic tu na neodredjeno pa samim time im se ne moze tek tako dati pedala, pa se zbog toga prosipa iz supljeg u prazno.
Kako je moguce da neki trener ima ugovor na neodredzeno ,to jos nisam nigdje cuo

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 20 jul 2023, 23:54

habuba je napisao/la:
20 jul 2023, 22:31

Kakav ba na neodređeno ne radi u Mittalu ili u rudniku.To su sebi neke ugovore pravili.Znači po tvom može pišat,srat. po klubu klub ih ne može otjerati?

PonosniSmogovci
Kontakt:

Post Postao/la PonosniSmogovci » 21 jul 2023, 00:05

Po statutu koliko ja znam nijedan trener nema ugovor na neodređeno.

Sumnjam da ova uprava krši statut.

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 21 jul 2023, 00:07

PonosniSmogovci je napisao/la:
21 jul 2023, 00:05

Sta ako imaju od prije ugovore kao zaposlenici kluba na neodredjeno? Znamo svi kako se vodio klub i sta je svega bilo, tako da ni ovo me ne bi iznenadilo.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 21 jul 2023, 00:56

redbull93 je napisao/la:
21 jul 2023, 00:07
PonosniSmogovci je napisao/la:
21 jul 2023, 00:05

Sta ako imaju od prije ugovore kao zaposlenici kluba na neodredjeno? Znamo svi kako se vodio klub i sta je svega bilo, tako da ni ovo me ne bi iznenadilo.
To znači čistačica iz kluba zavrsi c ili b uefa licencu i ne možeš je otjerati.Ako je kao zaposlenik kluba kao na neodređeno prekomanduješ ga u nekog drugo a ne u trenera i sam će napustiti.Kakvi oni i treneri, godinama nam je omladinski pogon u očaju i ne pada mi napamet njih gledati i podržavati to.Ljude koji su uništavali klub sa raznoraznim upravama i sve znali ko šta radi, koji su pustili korjene i klub smatraju svojim, kao da ne smije klub bez njih funkcionisati i koji su uništavali i uništaju prvo djecu pa klub svojim neznanjem i gledaju kako će kojem roditelju uzeti pare da njegovo dijete zaigra.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, BosnianRahatluk i 7 gostiju.