Pricha sam Nadal i njegov striko. Bold ti je drugi deo te priche.
Da se ponovim, Rafa nikad nije rekao, jos uvijek, da nije siguran u nastavak karijere.Da ce morati neke stvari mjenjati, manje se trositi, manje igrati isl da...
Ne mogu se porediti glede karijera, ali mogu glede organizma i reakcije istog na hirurshki zahvat, terapije, bolest ili tezhu povredu. Ovde se o tome radi, ali ti si tard pa ne mozhesh da ukapirash. Niko Nadalu ne prigovara to shto se on bavi poslom kojim se bavi, vec se prigovara to da je nemoguce da neko ima sve te povrede i bolesti koje on ima, a da opet igra tako kako igra i ima rezultate kakve ima.
ja mislim da je covjek dokazao da je moguce?

Nadam se da nece imati potrebe da dokazuje opet, citaj da nece biti povreda, ali ako do njih dođe uvjeren sam da ce dokazati opet
Pa toliko ih je i uzimao do 2014.
U njoj je uzeo
samo RG, 1 Masters (u drugom ga pobedio Djokovic), 1 manji turnir.
To shto su ga pobedili Almagro i Ferrer je pre izuzetak nego pravilo. Tog istog Ferrera je demolirao na RG.
Zeballos je uspeo da ga iznenadi u 2013. Veze nema sa 2014.
A to potvrđuje ono sto sam ja rekao, a to je da stariji Nadal, kojeg povrede sve vise nacinju, nije toliko na sljaci dominantan kao nekad.I rezultatski sto osvoji to je na ime i sto je jednostavno toliko bolji od ostalih, na samom terenu i kako to sve izgleda ne pamtim gore sezone od 2013 i 2014.
Nije nikakva tajna da mi se RNov tenis gadi, ali nisam ja pokrenuo pitanje istinitosti mahalashkih pricha tipa reche mi jedan cho'ek - vec ti.
Tebi je izmishljotina sve shto se ne uklapa u prichu koju ti forsirash. Ja te pitam: navedi mi jednog sportistu koji je nakon takvih pauza&povreda, kakve je imao RN, uvek bio u mogucnosti da se vrati na svoj peak u kratkom periodu

Ja za tako neshto josh nisam chuo, a ti izvoli pa me iznenadi.
U priche
Rafa Nadal - chovek sa Kriptona ne verujem, da te na vreme obavestim. Moracesh da to odradish ozbiljnije.
Diskusija postoji jer je takvi tardovi poput tebe izazivaju. Kad nestane tardova, nestace i diskusije po tom pitanju.
Ja forsiram ono sto on sam kaze, ono sto je zvanicno! Ono sto cijeli teniski svijet kaze, njegov doktor, trener,
bivsi i sadasnji igraci, komentatori,analiticari i slicno.Ti forsiras mrziteljske priče sa foruma,kafana i slicno.U tome je razlika
I zato si ti kriv za ove diskusije jer direktno vrijeđaš i omalovazavas jednog od najvecih sportista ikada, kojeg samo igrom slucaja ja gotivim.Prestani to raditi, diskutuj normalno o tenisu, postujuci svakoga i ovakvih diskusija nece biti.
Problem je sto ti u svakoj diskusiji ubacis te stvari.Nadal osvoji US13 ti kazes; Novak mu dao meč, poklonio, chokovo,moze on kad nije igro nista ove godine...itd itd itd more je primjera koji dolaze sa tvoje strane.
Sutra da se isto desi Novaku, da zbog povrede ostavi tenis i to ne mjesec,dva,tri vec 2 godine, i da se onda vrati i osvoji 2xCYGS od mene bio dobio naklon do poda

, da nakon 2:0 u finalu GS-a uzme medical tajm out jer se osjeca lose a onda borbom,trudom, zalaganjem i sampionskim mentalitetom preokrene meč i osvoji GS od mene bi opet dobio naklon

a ne hejt
Vidish, ja koji sam ovde etiketiran kao hater numero uno RNa, smatram da je ovo bila najbolja procena u istoriji tenisa. Desnoruki Nadal bez prednosti topspin FHa u razmenama FH-BH sa deshnjacima...to ti je put u karijeru A.Murraya na primer, nikako ne ulaznica za istorijski Tier1 kome RN pripada.

Mogu se sloziti da je Toni uradio pravu stvar natjerujuci ga igra ljevom.Ali ko prati tenis imalo ima isto misljenje
ne cini te to manjim hejterom btw