danas imam najveci dnevni plus kas se pogleda cijela sezona a najmanja ponuda ubjedljivo

uzeo pare na uzbekistancima, turcima i sad na meksikancima
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
danas imam najveci dnevni plus kas se pogleda cijela sezona a najmanja ponuda ubjedljivo
Bačka topola i Partizan na 2 glaveakisarajevo92 je napisao/la: ↑14 mar 2020, 06:24danas imam najveci dnevni plus kas se pogleda cijela sezona a najmanja ponuda ubjedljivo![]()
uzeo pare na uzbekistancima, turcima i sad na meksikancima
U 12 napisano.90minut je napisao/la: ↑14 mar 2020, 12:02Bačka topola i Partizan na 2 glaveakisarajevo92 je napisao/la: ↑14 mar 2020, 06:24danas imam najveci dnevni plus kas se pogleda cijela sezona a najmanja ponuda ubjedljivo![]()
uzeo pare na uzbekistancima, turcima i sad na meksikancima![]()
ebote pa nisi valjda toliko ovisan da igraš 1 ligu haitia
Ostalo nešto na računu pa odigrao, bolje na to nego na one spotove i bingo koji marke ne da
imam i ja par eura, konto sam ove turke igrat kad vidim da su i njih ukinuli, pa se možda malo zezam na pokeru, jer bingo svakako ne igram
Ima na wwin stolni tenis, neki tt turnir. Kad god pogledam neki Vadym igra, sinoc u 12 covjek igra, jutros se budim frajer i dalje igra. Odem na google da vidim kako covjek izgleda, kad ono dijete od 17 godina, pise rangiran kao 300 i neki junior u Ukrajini
Ima i stream da gledaš.
ako igra stalno onda to nije Vadym, prije če bit neki NeVadymharis004 je napisao/la: ↑20 mar 2020, 12:10Ima na wwin stolni tenis, neki tt turnir. Kad god pogledam neki Vadym igra, sinoc u 12 covjek igra, jutros se budim frajer i dalje igra. Odem na google da vidim kako covjek izgleda, kad ono dijete od 17 godina, pise rangiran kao 300 i neki junior u Ukrajini![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.