Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pa to kad je njima poklonio jedna aut u prvom poluvremenuSabinho je napisao/la:Je li iko skontao onog celavog linijskog sudiju, znaci sestre mi lik je zalut'o u ovaj posao (ne kazem da je nesto pogrijesio) vec ne zna pokazati za koga je aut jbt.![]()
![]()
![]()
![]()
Uvijek glavni morao pokazivati hahah ovaj uzme i prebacuje zastavicu iz jedne ruke u drugu.
![]()
![]()
![]()
Sjever nije ni 60% bio pun..Sabinho je napisao/la:Sad nam objasnite da se isplati biti clan. Uprava je ovaj put podbacila a najbolji pokazatelj za to su neispunjene tribine, fakticki ni sjever nije bio krcat. Ljude cemo na clanarinu najlakse natjerati dobrim igrama a ne doslovno ucjenom na evropskim utakmicama.
hifans je napisao/la:Ako sam dobro vidio Berberović pustio suzu kad smo primili drugi gol , pa ono kad je zagrmilo na na na na..
Ma uredu ligu ali kome je to jos uspjeh.Govorim o iskoraku iz ove žabokrecine i izgradnji respektabilne ekipe koja se makar moze fajtat sa klubovima iz ovih srednjoevropskih zemalja kao sto je Poljska.Imate para a te pare se moraju iskorisiti upravo za to ako ne i za nesto vise,zasto ne.Pa kako moze Maribor,eto Slovenci talenti za fudbal.THEC je napisao/la:hahahha eto ti nam reci sta trebamo, pa bolan opet cemo ligu da uzmemo, ako smo mi amateri opet smo daleko iznad vas ostalih pa se pokrijte po glavi i **** s ove teme
Ma pusti idiote.Odlicno smo navijali prvo poluvrijeme.Znaci fenomenalno.U drugom je dobro bilo dok nismo primili drugi gol i onda nije navijalo 100 ljudi.Zadnjih pola sata bila patnja.mohz87 je napisao/la:A ovo nadglasali horde ovo ono...gledali ste link poljske televizije papci...takvo nesto mogu potvrditi samo ljudi sa zapada ili istoka Hasetovog stadiona...a da poljaci ovi jesu vrhunska navijacka grupa...jesu.. Ljudi kadetima priuste punu tribinu...posvecenost maximala...
Jel neko od njih ide na beka ili na klupu?amypitar je napisao/la:Nije loša ova ekipa.
Kad se uigra Stepanov-Barbaric i vrati Tatko ova ce ekipa da dere ovu ligu.
Vuče meni ovo sve malo na Face TV i njihov mrljavi prenos i raspored mikrofona. Jer kunem se , bio sam na zapadu, sredina, Poljake jedva da sam čuo u par navrata i pred sami kraj, nekih zadnjih 5 minuta. Znam da djeluje dječija priča ovo sa mikrofonima kao neka izvlakuša, ali nema šanse da su nadjačali. Pa čak smo na poluvremenu komentarisali da se poljaci nisu nešto pokazali u navijanju, jer ih fakat nismo čuli !!!!!!!!!!!!!Manuel je napisao/la:Ma pusti idiote.Odlicno smo navijali prvo poluvrijeme.Znaci fenomenalno.U drugom je dobro bilo dok nismo primili drugi gol i onda nije navijalo 100 ljudi.Zadnjih pola sata bila patnja.mohz87 je napisao/la:A ovo nadglasali horde ovo ono...gledali ste link poljske televizije papci...takvo nesto mogu potvrditi samo ljudi sa zapada ili istoka Hasetovog stadiona...a da poljaci ovi jesu vrhunska navijacka grupa...jesu.. Ljudi kadetima priuste punu tribinu...posvecenost maximala...
Ko je bio na tekmi ne moze reci da su nas nadglasali i Bog.Jesu zadnjih pola sata to je istina al do tad nikako.hz033 je napisao/la:Vuče meni ovo sve malo na Face TV i njihov mrljavi prenos i raspored mikrofona. Jer kunem se , bio sam na zapadu, sredina, Poljake jedva da sam čuo u par navrata i pred sami kraj, nekih zadnjih 5 minuta. Znam da djeluje dječija priča ovo sa mikrofonima kao neka izvlakuša, ali nema šanse da su nadjačali. Pa čak smo na poluvremenu komentarisali da se poljaci nisu nešto pokazali u navijanju, jer ih fakat nismo čuli !!!!!!!!!!!!!Manuel je napisao/la:Ma pusti idiote.Odlicno smo navijali prvo poluvrijeme.Znaci fenomenalno.U drugom je dobro bilo dok nismo primili drugi gol i onda nije navijalo 100 ljudi.Zadnjih pola sata bila patnja.mohz87 je napisao/la:A ovo nadglasali horde ovo ono...gledali ste link poljske televizije papci...takvo nesto mogu potvrditi samo ljudi sa zapada ili istoka Hasetovog stadiona...a da poljaci ovi jesu vrhunska navijacka grupa...jesu.. Ljudi kadetima priuste punu tribinu...posvecenost maximala...
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Google Adsense [Bot], nedimmmm1337, supervizor i 33 gosta.