FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sabinho
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sabinho » 15 jul 2015, 00:19

Je li iko skontao onog celavog linijskog sudiju, znaci sestre mi lik je zalut'o u ovaj posao (ne kazem da je nesto pogrijesio) vec ne zna pokazati za koga je aut jbt. :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: Uvijek glavni morao pokazivati hahah ovaj uzme i prebacuje zastavicu iz jedne ruke u drugu. :lolno: :lolno: :lolno: :lolno:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Arhitekt
Kontakt:

Post Postao/la Arhitekt » 15 jul 2015, 00:20

Da nam je kako Suljica vratiti, Piski bi isto dobrodosao umjesto Stojceva kojeg se vec sutra treba rjesiti.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 15 jul 2015, 00:23

Sabinho je napisao/la:Je li iko skontao onog celavog linijskog sudiju, znaci sestre mi lik je zalut'o u ovaj posao (ne kazem da je nesto pogrijesio) vec ne zna pokazati za koga je aut jbt. :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: Uvijek glavni morao pokazivati hahah ovaj uzme i prebacuje zastavicu iz jedne ruke u drugu. :lolno: :lolno: :lolno: :lolno:
Pa to kad je njima poklonio jedna aut u prvom poluvremenu :facepalm: . Da nije bilo onog sra.nja u vezi krvavog dresa Stepanova Bog sami zna kako bi završila utakmica a ovako ostaje žal za neiskorištenim prilikama i definitivno Stepanov najbolji pojedinac u našoj ekipi, tu su se još istakli Cimi, Dulja i Benko.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

VivaLasVegas
Kontakt:

Post Postao/la VivaLasVegas » 15 jul 2015, 00:24

Stvarno ne treba sada nesto padati, ali je Bgm upravi sada jasno da je raji puno 20 KM ulaz ili 15 za istok. Ne moze to tako nikako dok se ne postignu rezultati. Jos moramo da napredujemo. Za LP ce nam trebati 5 do 7 godina, a za EL mozda 2 3 godine. Uglavnom nema stajanja idemo odbraniti titulu i uzeti kup.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 15 jul 2015, 00:27

Sabinho je napisao/la:Sad nam objasnite da se isplati biti clan. Uprava je ovaj put podbacila a najbolji pokazatelj za to su neispunjene tribine, fakticki ni sjever nije bio krcat. Ljude cemo na clanarinu najlakse natjerati dobrim igrama a ne doslovno ucjenom na evropskim utakmicama.
Sjever nije ni 60% bio pun..
A Uprava neka dize karte, yebo ih clanstvo..
Nismo svi na budjetu

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 15 jul 2015, 00:29

Vidim mnogi su razocarani ali najvise navijaci drugih klubova i to u toj mjeri da osjecaju potrebu pisati na ovoj temi. Neobjasnjivo i skandalozno izgleda nedostatak reakcije administracije foruma na uvrjedljive komentare navijaca drugih klubova na ovoj temi. Tim prije jer smo dosad navikli da se ista ocituje glede toga u najkracem mogucem roku - pomalo sam zabrinut. Da im se nije sta sta desilo? - gluho bilo. Samo naivni su mogli ocekivati a ne prizeljkivati bolji rez. u vecerasnjoj utakmici. Treba biti realan i zatvoriti pricu o ovom dvoboju. Okrenuti se predstojecoj sezoni i kao prosle godine redom derati izravne konkurente i popraviti igru protiv (manjih) ekipa. Dusebriznici neka brinu dusom , neka se navikavaju a ako su im duse ljubomorne te iste duse mogu da ga .... :wave: :wave:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 15 jul 2015, 00:29

Sad usao u kucu, malo se supljiralo sa rajom. Nema neke nervoze. Jbg, sta je tu je. Okrenuti se ligi, jedino su budale pojedine sa foruma najavljivali puno.
Bahati, bahati Željkan!
1946

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 15 jul 2015, 00:31

hahahha eto ti nam reci sta trebamo, pa bolan opet cemo ligu da uzmemo, ako smo mi amateri opet smo daleko iznad vas ostalih pa se pokrijte po glavi i **** s ove teme
Pyro is not a crime !

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 15 jul 2015, 00:36

Nije loša ova ekipa.
Kad se uigra Stepanov-Barbaric i vrati Tatko ova ce ekipa da dere ovu ligu.

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 15 jul 2015, 00:37

hifans je napisao/la:Ako sam dobro vidio Berberović pustio suzu kad smo primili drugi gol , pa ono kad je zagrmilo na na na na..
:lolno: :problem:
U novi boj ...

Zgoljo
Kontakt:

Post Postao/la Zgoljo » 15 jul 2015, 00:39

THEC je napisao/la:hahahha eto ti nam reci sta trebamo, pa bolan opet cemo ligu da uzmemo, ako smo mi amateri opet smo daleko iznad vas ostalih pa se pokrijte po glavi i **** s ove teme
Ma uredu ligu ali kome je to jos uspjeh.Govorim o iskoraku iz ove žabokrecine i izgradnji respektabilne ekipe koja se makar moze fajtat sa klubovima iz ovih srednjoevropskih zemalja kao sto je Poljska.Imate para a te pare se moraju iskorisiti upravo za to ako ne i za nesto vise,zasto ne.Pa kako moze Maribor,eto Slovenci talenti za fudbal.
Ako se ti zadovoljavss time sto ces uzeti ovu kukuruz ligu to je druze za zaljenje..
Dakle nisam nikakav neprijatelj vec dobronamjeran covjek koji zeli i predlaze neke stvari da i BiH kao drzava konacno dobije ozbiljan fudbalski klub.
Zadnja izmjena: Zgoljo, dana/u 15 jul 2015, 00:40, ukupno mijenjano 1 put.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 15 jul 2015, 00:40

mohz87 je napisao/la:A ovo nadglasali horde ovo ono...gledali ste link poljske televizije papci...takvo nesto mogu potvrditi samo ljudi sa zapada ili istoka Hasetovog stadiona...a da poljaci ovi jesu vrhunska navijacka grupa...jesu.. Ljudi kadetima priuste punu tribinu...posvecenost maximala...
Ma pusti idiote.Odlicno smo navijali prvo poluvrijeme.Znaci fenomenalno.U drugom je dobro bilo dok nismo primili drugi gol i onda nije navijalo 100 ljudi.Zadnjih pola sata bila patnja.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 15 jul 2015, 00:40

amypitar je napisao/la:Nije loša ova ekipa.
Kad se uigra Stepanov-Barbaric i vrati Tatko ova ce ekipa da dere ovu ligu.
Jel neko od njih ide na beka ili na klupu?

Inace takticki su Poljaci stajali perfektno na terenu. Fantasticno su pokrivali teren, dali su dva gola iz 3 prilike i idu kuci pjevajuci.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 15 jul 2015, 00:41

Poljaci su zasluzeno pobjedili, nisam previse razocaran jer iskreno Ligu Prvaka smo ove sezone docekali nespremni i neuigrani.

Imali smo 4 igraca koja su debitovala (Ostrakovic,Hebibovic,Stepanov i Barbaric) i opet nisu lose odradili posao, nadigravali smo se mi svoje sanse nismo iskoristili oni jesu, primili smo bezveze golove ali sta je tu je idemo dalje, u poljskoj odigrati hrabro pa sta bude.

Za veci iskorak cemo se morati strpiti ;)
Ti si opet šampion !

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 15 jul 2015, 00:43

Manuel je napisao/la:
mohz87 je napisao/la:A ovo nadglasali horde ovo ono...gledali ste link poljske televizije papci...takvo nesto mogu potvrditi samo ljudi sa zapada ili istoka Hasetovog stadiona...a da poljaci ovi jesu vrhunska navijacka grupa...jesu.. Ljudi kadetima priuste punu tribinu...posvecenost maximala...
Ma pusti idiote.Odlicno smo navijali prvo poluvrijeme.Znaci fenomenalno.U drugom je dobro bilo dok nismo primili drugi gol i onda nije navijalo 100 ljudi.Zadnjih pola sata bila patnja.
Vuče meni ovo sve malo na Face TV i njihov mrljavi prenos i raspored mikrofona. Jer kunem se , bio sam na zapadu, sredina, Poljake jedva da sam čuo u par navrata i pred sami kraj, nekih zadnjih 5 minuta. Znam da djeluje dječija priča ovo sa mikrofonima kao neka izvlakuša, ali nema šanse da su nadjačali. Pa čak smo na poluvremenu komentarisali da se poljaci nisu nešto pokazali u navijanju, jer ih fakat nismo čuli !!!!!!!!!!!!! :hmmmmm:
U novi boj ...

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 15 jul 2015, 00:44

Teško je reći šta sada fali ovoj ekipi. Da je Benko pogodio za 1:0 bilo bi svašta. Nesretno primljen gol u trenucima bez Stepanova je dosta okrenuo stvari. Onda taj drugi gol iz prekida. Jednostavno, Lech iskoristio svoje šanse. Sarajevo je teško dolazilo do šansi. Fali ta "polutka", a Stojčev to odavno nije. Benko je bio previše odsječen. Hebibović puno muze, malo mlijeka daje. Velkoski ne može na krilo protiv ovakvih ekipa, Bekić je dosta agilniji bio. Duljević odličan, kao i Barbarić a za Stepanova nemam riječi, vidi se gdje je frajer igrao. Mislim da je Dženo trebao sa dva špica igrati nakon 0:2 pa kud puklo da puklo.
Mes Que Un Club

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 15 jul 2015, 00:44

Igraš onoliko koliko ti protivnik dozvoli.

Žao mi je, ali nisam razočaran.
Haris, Samir i Gojko najbolji, a najmlađi.

tenpenny
Kontakt:

Post Postao/la tenpenny » 15 jul 2015, 00:47

Nije ovo nimalo lose bilo,golovi nevjerovatno glupi oba sam covjek ko duh,nisu uopste bolji od nas puno,za nesto ozbiljnije u europi ne moze nam puzigaca igrati beka,nemoze nam stojcev igrati pleja i ne moze krste na krilo pa jbt lik ne postoji na krilu,neko dobro napisa nismo se pripremili za europu ove godine,za ligu ne bi trebali imati problema.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 15 jul 2015, 00:48

Nisam puno razočaran jer nisam previše ni očekivao, znao sam da smo lošiji pa ovako čovjeku najlakše i padne poraz. Žao mi je na kraju što su nas dobili 2 razlike a uopšte nisu bili toliko bolji (ako su ikako), al' šta je tu je.

Hebibović je bio tanak, čini mi se da se dobro prepao, razumijem ga s obzirom da je prva tekma i odmah u vatru u ligu prvaka. Imaće vremena za popravni, biće nam potrebniji u prvenstvu da probijamo bunkere. Oštrakoviću hebem te smotana, pa 3 godine zaredom da nas u evropi hebu golmani :roll: hebem i tebe Ibrače, svaka čast što si doveo dobre stopere al' golman nam je za evropu trebao, za prvenstvo ti i ne teba bolji od ovoga... Stojčev kriminalan, hajde što griješi, što gubi lopte, ali ganjaj pi.ko! Šetka se manaken po terenu, zna lopte ali jednostavno neće. Dženo vadi jarana HITNO i stavljaj tog Alispahića taman da je bez noge ne može biti štetniji od ovog, ili ako baš Meša ne može traži novu 10-ku dok je vakat kad je Nermin već otjeran, Mališin pulen je postao nepodnošljiv više. Bar ga ja ne mogu trpiti. Ostali manje više solidni. Bekić novi nije igrao dovoljno za neku ozbiljniju ocjenu, no ovo što je odigrao sasvim pristojno, možda nam bude pravo pojačanje.
1946

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 15 jul 2015, 00:51

hz033 je napisao/la:
Manuel je napisao/la:
Vuče meni ovo sve malo na Face TV i njihov mrljavi prenos i raspored mikrofona. Jer kunem se , bio sam na zapadu, sredina, Poljake jedva da sam čuo u par navrata i pred sami kraj, nekih zadnjih 5 minuta. Znam da djeluje dječija priča ovo sa mikrofonima kao neka izvlakuša, ali nema šanse da su nadjačali. Pa čak smo na poluvremenu komentarisali da se poljaci nisu nešto pokazali u navijanju, jer ih fakat nismo čuli !!!!!!!!!!!!! :hmmmmm:
Ko je bio na tekmi ne moze reci da su nas nadglasali i Bog.Jesu zadnjih pola sata to je istina al do tad nikako.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Google Adsense [Bot], nedimmmm1337, supervizor i 33 gosta.