Dobro je psihe radi.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
FrantoBauzek je napisao/la:Postao/la FrantoBauzek » 30 okt 2017, 18:04
Po meni je Todor kao C.Ronaldo.
Imatuzlak1987 je napisao/la:Imal goreg osjecaja od ovog pracenja rezultata?
Kontaminirani su u ekatazi, iduce godine mnostvo derbija igraju Rudar, Travnik, Iskra, Tosk...... idu tamo gdje i pripadajufukaratz je napisao/la:Kontaminirani se obradovali ali samo nakratko
Ako Čelik uzme Vitez bit ce minus 6bhpremierliga12 je napisao/la:Nije lose, sad i kad Celik uzme Vitez opet ce biti -7 iza nas jer sigurno nas ne mogu dobiti 4-0 kod kuce pa da sa istim brojem bodova budu ispred nas. Mada mislim da cemo na kraju imati nekih 10-tak bodova ispred njih i osigurati opstanak bez problema. Vazno je sada na Grbavici izvuci dobar rezultat, pogotovo ako sada Zrinjski dobije, a oni su kiksali, znaci samo 2 boda i igraju derbi za vikend protiv Hordica. Da se odigra kao u prvom mecu ove sezone na Grbavici bio bi zadovoljan, jer bi sigurno iskoristili jednu sansu, a ni sa 1-0 ne bi bili bez sansi na Tusnju, mada mislim da ce se Celo ultra zatvoriti, napraviti bunker i cekati da se nesto iz kontre da ili neka frljoka iz kornera, medjutim takve samo mogu protiv nas uci u gol.
NjonjoVam je napisao/la:Ako Čelik uzme Vitez bit ce minus 6bhpremierliga12 je napisao/la:Nije lose, sad i kad Celik uzme Vitez opet ce biti -7 iza nas jer sigurno nas ne mogu dobiti 4-0 kod kuce pa da sa istim brojem bodova budu ispred nas. Mada mislim da cemo na kraju imati nekih 10-tak bodova ispred njih i osigurati opstanak bez problema. Vazno je sada na Grbavici izvuci dobar rezultat, pogotovo ako sada Zrinjski dobije, a oni su kiksali, znaci samo 2 boda i igraju derbi za vikend protiv Hordica. Da se odigra kao u prvom mecu ove sezone na Grbavici bio bi zadovoljan, jer bi sigurno iskoristili jednu sansu, a ni sa 1-0 ne bi bili bez sansi na Tusnju, mada mislim da ce se Celo ultra zatvoriti, napraviti bunker i cekati da se nesto iz kontre da ili neka frljoka iz kornera, medjutim takve samo mogu protiv nas uci u gol.
Seljo ce se dobro namučiti da nas izbaci iz kupa.Igra im je kao ****!
Imamo sve u svojim rukama, plus ne mogu ni oni dobiti sve do kraja ni pod razno.FrantoBauzek je napisao/la:Mi smo na najtezem gostovanju uzeli bod. Sa Celikom smo igrali 2:2 u gostima i 1:1 kuci te dobili ih 3:0 kuci. Ako dobijemo kuci utakmice do kraja a imamo 4 kuci od preostalih 6, mi ostajemo u ligi cak iako Celik u svih 7 utakmica pobjedi.