Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
@Stulic89
Mislim više na olog od 20-30km da doćes do 100km.
Ne 100km iz svog džepa. Naravno ne svaki dan igrati nego kad je bas veliki izbor. Kad skupiš 100km odigraš svoju taktiku sa 2+. Kad legne 1000-3000km odmoriš par dana. I tu trebaš probati sa 1000km odigrati ako vaše kladionice dopuste.
Netreba se igrati sa malim ulogom tu teško sta ide a nakupi se i to vala. Kocka utiče na tvoje hormone. Topamin i cortisol tu cijelo vrijeme radi. Naravno da je svaki dobitak u mozuk odkucan, I mozak ga traži non stop. Ali ja mali ulog i sa velikim kvotam, teško bogami. Ostaje kao drogiras koji tražiš sljedeću iglu.
Moj moto: kladionica je maraton a ne sprint.
Mislim više na olog od 20-30km da doćes do 100km.
Ne 100km iz svog džepa. Naravno ne svaki dan igrati nego kad je bas veliki izbor. Kad skupiš 100km odigraš svoju taktiku sa 2+. Kad legne 1000-3000km odmoriš par dana. I tu trebaš probati sa 1000km odigrati ako vaše kladionice dopuste.
Netreba se igrati sa malim ulogom tu teško sta ide a nakupi se i to vala. Kocka utiče na tvoje hormone. Topamin i cortisol tu cijelo vrijeme radi. Naravno da je svaki dobitak u mozuk odkucan, I mozak ga traži non stop. Ali ja mali ulog i sa velikim kvotam, teško bogami. Ostaje kao drogiras koji tražiš sljedeću iglu.
Moj moto: kladionica je maraton a ne sprint.
Treba da bude Listić koji odigraš za malo jaci ulog, tebi nesta vrijedan. Da ga ne bacaš čim padne i dalje sa punom energijom ispratis.kad ti padne samo ta jedna opet da bude funny zato sto si dosta pogodio.
Tako radiš protiv kladionice I psihe. Ne ideš odmah drugi odigrati.
Tako radiš protiv kladionice I psihe. Ne ideš odmah drugi odigrati.
treba odhebat kladionicu i to je najbolje rješenje
naše malo je mnogo onima koji nemaju nimalo
necu svoje trošiti sigurno vec sam imao Stulicu tih dilema i uvijek sam izabrao prije kafanu s petobom nego kladaru..
Na prste jedne ruke u zivotu mogu reci da sam izabrao kladaru prije nekog provoda.
Recimo nisam se zadržao duže u kladionici od 10 minuta još od kad sam imao nekih 15 godina kunem ti se ježim se toga.
A ponavljam ono dobrostojeca porodica jer i kad iskockam ovo svoje recimo cvaju uzmem tamo pa nisam sjeban i napacen kao ti koje spominješ..
Nema boga da cu biti ikad jedan od tih koji svjesno kockaju svaki dan sve što imaju po 20 marki do 30 i da pored toga ne mogu raditi što obicno radim.
E to je smatram kockarskom bolescu.
Na prste jedne ruke u zivotu mogu reci da sam izabrao kladaru prije nekog provoda.
Recimo nisam se zadržao duže u kladionici od 10 minuta još od kad sam imao nekih 15 godina kunem ti se ježim se toga.
A ponavljam ono dobrostojeca porodica jer i kad iskockam ovo svoje recimo cvaju uzmem tamo pa nisam sjeban i napacen kao ti koje spominješ..
Nema boga da cu biti ikad jedan od tih koji svjesno kockaju svaki dan sve što imaju po 20 marki do 30 i da pored toga ne mogu raditi što obicno radim.
E to je smatram kockarskom bolescu.
Bio mi je drug takav odjednom je postao upravo takav kakvog sam opisao u ovom postu iznad i kad je upadao u minus po citav mjesec konacno mu doslo iz guzice u glavu i lik evo vec skoro 2 mjeseca nema niti jednog racuna u kladari.
-
- Kontakt:
Mornar Zvezda ? Ima li prijedloga za overe 1-2 košarkaša ?
Gdje pratit igrače ovog turskog kupa jel ima neko link?
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Ne pratim nesto kosarku vidim na Igokeu - Siroki 1 1,40 kof.nije los ne znam kakav je Siroki.
- samoOlimpick
- Kontakt:
fala Opsina legendo
sta je ovo sa engleskom, odgadjaju se utakmice, da nije kakav nered sa vremenom?
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
Jel se ovo može uplatiti na račun wwin u poslovnicama. Na wwin. com mislim
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Šta je ovo ne mogu tiket uplatit preko wwin.com, jel i kod vas taj problem? Od jutros nešto yebu.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Jel ko igra slotove na premieru?
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
i ja sam sad pokušo da uplatim x bon na račun ali ništa samo se zaledi sve, sad če vjerovatno taj bon da propadne. a i ovi sa wwina neče da odgovore na porukuBordoSarajevo je napisao/la: ↑16 feb 2020, 13:23Šta je ovo ne mogu tiket uplatit preko wwin.com, jel i kod vas taj problem? Od jutros nešto yebu.
bart je napisao/la: ↑16 feb 2020, 14:08i ja sam sad pokušo da uplatim x bon na račun ali ništa samo se zaledi sve, sad če vjerovatno taj bon da propadne. a i ovi sa wwina neče da odgovore na poruku što sam im poslo da pitam šta se deševa sa stranicomBordoSarajevo je napisao/la: ↑16 feb 2020, 13:23Šta je ovo ne mogu tiket uplatit preko wwin.com, jel i kod vas taj problem? Od jutros nešto yebu.
Pao wwin pleme im
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Gdje pratit kup radivoja koraća igrače i ove svabe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.