Sve smo isto pogodili samo što sam ja uplacivao kao pič ka setove, i 100 posto jeste tako sreca potrošena za iduci mjesec skroz naskroz.
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Jel zna ko sta je sa wwin ba upgrade sw rade vec 4 dana
... jel se zna dokad

#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Igram Sašu na ovo sve drugi set opet, mislim da vrijedi s obzirom na stanje na terenu, mora se nešto baš drastično promijeniti da Thiem uzme ovaj set
This aged well 

Ove sezone 90 primljenih golova kombinovano, svaki međusobni duel 23489290 golova, danas jedina tekma bez golova

Samo da yebem atkinsonu sve sto ima, ne bi zuti dao ni da se pobiju na terenu
Da, jos da dodam da mi je ovo drugi put da padam na zutim kad je on sudija u ovih 40-ak dana, prvi put mi ni crveni na Wolves-City nije pomogao za 60 KM, a sad me od 55€ dijelio taj jedan yebeni zuti... Zelim mu svako zlo koje ga moze snaci
Da, jos da dodam da mi je ovo drugi put da padam na zutim kad je on sudija u ovih 40-ak dana, prvi put mi ni crveni na Wolves-City nije pomogao za 60 KM, a sad me od 55€ dijelio taj jedan yebeni zuti... Zelim mu svako zlo koje ga moze snaci

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
nemogu da vjerujem. ovo kao da je san.
Preston vs Swansea 1:1 u 33 min i FT 1:1
A ja igram 3+
Koliko puta me vec ovaj Preston i Swansea oborio
Preston vs Swansea 1:1 u 33 min i FT 1:1
A ja igram 3+
Koliko puta me vec ovaj Preston i Swansea oborio

Zadnja izmjena: turok, dana/u 02 feb 2020, 14:44, ukupno mijenjano 2 puta.
sta ovo premier izbacuje iz ponude kladjenje na kartone? koji im je vrag ljudi...
valjat ce mijenjati kladionicu definitivno...
valjat ce mijenjati kladionicu definitivno...
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
sigurno su vidjeli da ima dosta pogodaka pa izbacuju, mislim što je i realno, nije kladionica napravljena da uzimamo pare od nje
naše malo je mnogo onima koji nemaju nimalo
I wwin selektivno izbacuje kartone, obzirom da ja sad maltene iskljucivo igram kartone, pa eto i zakukah ranije danas

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Hvala druze za informaciju.anonimni je napisao/la: ↑01 feb 2020, 22:17I wwin selektivno izbacuje kartone, obzirom da ja sad maltene iskljucivo igram kartone, pa eto i zakukah ranije danasdok sam gledao sta da igram primijetio sam da ni tamo nije bilo par utakmica iz liga 5 u ponudi za to, cini mi se da je lutrija najbolja za takav tip kladjenja uprkos porezu jer kod njih tih izbacivanja igara nema
Mallorca-valladolid mi falio karton (trebalo mi 6) za 330km, a bas to sto kazes selektivna ponuda kartona.
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
Odigrao jucer na live fuenlabradu i gran kanariju i odgode utakmicu zbog neuslovnog parketa. Šta sad, moram cekat 48 sati da proglase kvotu 1. Nigdje ni govora kad se utakmica nastavlja..
- samoOlimpick
- Kontakt:
Kukate kako niko ne objavljuje parove, a kad sam vam dao free kvotu 3.5 prijavili ste post i dobio sam ban, sigurno nisam jedini. Ne čudi da je propao pdf
-
- Kontakt:
Daj za danas nesto.samoOlimpick je napisao/la: ↑03 feb 2020, 07:15Kukate kako niko ne objavljuje parove, a kad sam vam dao free kvotu 3.5 prijavili ste post i dobio sam ban, sigurno nisam jedini. Ne čudi da je propao pdf
Novi profil,stari hakovan.
kakva je ono jučer bila prevara na wwin-u, onih " 20 besplatnih ruku na black jack-u ", ja osvojio 15 eura bonusa i taman se ponado da mogu šta odigrat kad ono mi izbaci " da biste aktivirali ovaj bonus morate da uplatite 170 eura na račun". a jbt koja prevara 

naše malo je mnogo onima koji nemaju nimalo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.