xgonzales je napisao/la:I prije gola Oštraković se gubio.
Baš tako. Lik je odron.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
xgonzales je napisao/la:I prije gola Oštraković se gubio.
Trenirao sam fudbal, bio golman, ono je 100% odbranjivo, nemojte me ubjedjivat u neke stvari, nego pogledajte snimak ponovo i priznajte da se ono moralo uhvatiti, bez obzira na svemuamerc je napisao/la:Ne mozes kad trcis pet metara ka gore na stativu. Ako si stajao na golu ne bi ni u jednom trenutku okrivio golmana. Ne mozes braniti sve kad ti fali igrac, ljudi nasli prostor i iskoristili.Kaunas je napisao/la:Jok eto ja sam kriv sto on nije u stanju da uhvati loptu koja ide 1 km/hvrebac86 je napisao/la:Slušate ovog glupana komentatora i vama golman kriv
On da je uhvatio onu loptu Baho bi njega vec u repki vidio! Golman se je dobro vratio sa prve na drugu stativu, i skoro je odbranio! Ali igrač nasmije biti onako sam u 5 m!!!!!Kaunas je napisao/la:Jok eto ja sam kriv sto on nije u stanju da uhvati loptu koja ide 1 km/hvrebac86 je napisao/la:Slušate ovog glupana komentatora i vama golman kriv
Hebibovic nista nije pokazao u 45 minuta ni ofanzivno a jos manje defanzivno. Covjek nemoze igrati beka u evropi bas kao sto smo pisali i prije tekme. On je klasicno krilo i nije bek. A Ostrakovic je imao sansu da se proslavi u ove dvije utakmice. Sa ovakvim golom je puno toga kazao. Tacno je raja ovdje pisala da nas je samo golmana strah i da zamjeni desnog beka. Barbaric je fenomenalan cak bolji i od Stepanova. A mali Radovac je fenomenalan i trebao bi napraviti vrhusku karijeru ako tako nastavi. Benko nije nesto mozda je do povrede. U 60 minutu zamjenit Krstu sa Okicem/Bekicem i ubacit Mesu umjesto Cimirota/Radovca. Lech je cak i losiji nego sto smo pretpostavljali nisu nista posebno pokazali u prvih 45min i Sarajevo ih je imao u par momenata u sahu.EdoBa je napisao/la:Haloo ljudi vidite li vi da je falio igrac u zadnjoj liniji i to bas ondje gdje je bio hebibovic i tu je trebao biti stepanov koji bi lagano izbacio loptu cc
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 11 gostiju.