ev i mene raja sad sam s tekme ma kojasevic jede frajr zna s njom sve zivo samo me hastra da li ce igrati protiv celika zadnjih 5 minuta se cuvao za prepone sto je imo probleme s tim vec od prije,i ja mislim da je sa ismarom odmah poslije tekme otisao u bolnicu nisam siguran da li je on bio ali fakat poslije teme ismar je odmah ispred mene bio sa autom i krenuo prema kosevo bolnici,daj boze da nije nista strasno i da bude sa damirom sve ok,i mali suljic pravi "sejtan"cena je napisao/la:Hairlija je napisao/la:Evo i mene sa utakmice
Fasciniran sam igrom...Kojasevic 100% ce biti najbolji igrac lige
Sjever nenadjebiv,uskoro detaljnije dok mi se osjecanja smire
Kojasevica fakat samo puskom mogu zaustaviti,a jako mi se svida onaj mali jeli Suljevic bice igracina samo mu treba mase.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pa i nije sve tako bajno u nasoj igri ali ako nista konacno smo bunkerase nacepili i vratili im milo za drago. Mislim da im nakon ove utakmice vise nikada nece pasti na pamet da se na nekom gostujucem terenu otvore. Abmijent za 10. Od ekrana koji prenosi tekmu i reklame do posjete koja me je moram priznati prijatno iznenadila.
Sjever stvarno nema potrebe komentirati, vrh!
P.S. Kojasevic igrac utakmice!!
Sjever stvarno nema potrebe komentirati, vrh!
P.S. Kojasevic igrac utakmice!!
Zadnja izmjena: UPS, dana/u 14 avg 2010, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.
Gutic je mislim svaki skok duel dobio.o piksiju necu da trosim rijeci.Jednostavno znalac.Prvo poluvrujeme tvrdo,tesko,bunker slobode se jednostavno nije mogao probiti.U pravo vrijeme vodimo,na samom otvaranju i stvari su samo isle svojim tokom do kraju utakmice.SJEVER JE CUDO.Hairlija je napisao/la:Led ekran odlican
Suljic dobar mada i Gutic je veceras odigra perfektno
Nebranim ga al' mi navedi samo jednu njegovu gresku,fakat je covjek odigrao perfektno svaki vazdusi duel je njegovdzenan01 je napisao/la:Gledalaca : 6.000 hahahahahahahah
Jesmo li bili na istoj utakmici ?????
Inače, igra nedovoljno dobraAvdić nije mogao meda
Kojašević klasa za ovu ligu, par puta promješao odbranu Slobode i haman ušao u gol![]()
mali Suljić solidan ništa posebno, Hame(kapiten) imao par loših dodavanja, ali je i par puta odlično povukao loptu
Hamzagić dosta se borio i poslao dosta dobrih pasova
Hamzić, Torlak,Branislav, Hadžija, Pliska, Jahović solidni
Gutić nesiguran, a K. Handžić se nije dobro snašao na poziciji of. veznog![]()
PS. Šćepanović nije bio ni na klupi, izgubio se u nepoznatom pravcu
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

Rule_hz je napisao/la:dobro smo odigrali imamo dobri ekipu.. sretan sam zbog damira i malog suljica a i jahovica dzoker sa klupe... ubili smo ih... sad svi protiv celika !!!
Dobri su klinci,a jako je dobar onaj djecak 21 Handzic mlad,ali se ne boji trazi loptu bice igracina ,samo Mirza mora raditi da ekipa igra kolektivno nekako puno igramo individualno ko da su prvu zajednicku tekmu odigrali,ali stim da je prva na Kosevu,a igralo se pod moranjem onda je sve super.Ja se nadam da ce mo Celika razvaliti,jer ce sad puno lakse igrati.Horde sta reci uvjek na nivou najvece i najbolje navijacke skupine sve za 10.

Koliko je po tvojoj procjeni bilo gledalaca?dzenan01 je napisao/la:Gledalaca : 6.000 hahahahahahahah
Kojašević klasa za ovu ligu, par puta promješao odbranu Slobode i haman ušao u gol![]()
mali Suljić solidan ništa posebno, Hame(kapiten) imao par loših dodavanja, ali je i par puta odlično povukao loptu
Damir Hadzic je zadobio tesku povredu i veceras ce biti opersisan nazalost 

eto boga mi sam znao da nije nesto dobro jer je ismar upalio sva cetri i ko metak vozio a ja bio iza njega samo nisam vidio ko je u autu.....da li neko zna o cemu se radi joj fakat nemamo sreceaS_Roma je napisao/la:Damir Hadzic je zadobio tesku povredu i veceras ce biti opersisan nazalost

rimaa je napisao/la:eto boga mi sam znao da nije nesto dobro jer je ismar upalio sva cetri i ko metak vozio a ja bio iza njega samo nisam vidio ko je u autu.....da li neko zna o cemu se radi joj fakat nemamo sreceaS_Roma je napisao/la:Damir Hadzic je zadobio tesku povredu i veceras ce biti opersisan nazalost
Ahilova tetiva

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
pukla mu ahilova tetiva .... veliko sranje, bas covjek nema srecerimaa je napisao/la:eto boga mi sam znao da nije nesto dobro jer je ismar upalio sva cetri i ko metak vozio a ja bio iza njega samo nisam vidio ko je u autu.....da li neko zna o cemu se radi joj fakat nemamo sreceaS_Roma je napisao/la:Damir Hadzic je zadobio tesku povredu i veceras ce biti opersisan nazalost
aS_Roma je napisao/la:Damir Hadzic je zadobio tesku povredu i veceras ce biti opersisan nazalost
Jos ostao Đakmic i Ihtijarevic od proslogodisnje ekipe ovo je za nepovjerovati i neko kaze da nismo uigrani,pa dobro ikako igramo.
Još par stvari da dodam:
Led ekran, Sjever, Posjeta s obzirom na okolnosti, Fukare(ne mislim na brojnost, moglo ih se na prste izbrojati)
Valjanje Slobodinih igrača od samog početka utakmice( prvo poluvrijeme produženo za 4 min
)
P.s. Po mojoj procjeni oko 4000-4500 gledalaca, a Gutić je sve duele uzimo na visinu i to zračne na zemlji nije ništa odigrao čak je jednom imao jedno loše dodavanje u 1 pol gdje je go mogao past
Led ekran, Sjever, Posjeta s obzirom na okolnosti, Fukare(ne mislim na brojnost, moglo ih se na prste izbrojati)

Valjanje Slobodinih igrača od samog početka utakmice( prvo poluvrijeme produženo za 4 min

P.s. Po mojoj procjeni oko 4000-4500 gledalaca, a Gutić je sve duele uzimo na visinu i to zračne na zemlji nije ništa odigrao čak je jednom imao jedno loše dodavanje u 1 pol gdje je go mogao past

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ja mislim da je bilo manje od 6.000, oko 5.000 ali ne bitno, atmosfera je bila odlicna i ko nije bio izradio se pravo 

greška buraz Torlak jednom vratio i jednom pao ali kasnije odigrao za deset ne radi gola nego njega i Hilmu niko nije mogao preći a i Bane na nivou sve u svemu dobro, mnogo bolje nego protiv Slavije a bit če i bolje ako Bog da!dzenan01 je napisao/la:Još par stvari da dodam:
Led ekran, Sjever, Posjeta s obzirom na okolnosti, Fukare(ne mislim na brojnost, moglo ih se na prste izbrojati)![]()
Valjanje Slobodinih igrača od samog početka utakmice( prvo poluvrijeme produženo za 4 min)

Sarajevo ljubavi moja!
Neznam možda ja nisam dobro upratio, ali mi ipak odbrana ne ulijeva neku sigurnost, jer ovo nije mjerilo jer je Sloboda bila baš loša, mislim da su imali jedan-dva šuta na golsekac je napisao/la:greška buraz Torlak jednom vratio i jednom pšao ali kasnije odigrao za deset ne radi gola nego njega i Hilmu niko nije mogao preći a i Bane na nivou sve u svemu dobro mnogo bolje nego protiv Slavije a bit če ibolje ako Bog da!dzenan01 je napisao/la:Još par stvari da dodam:
Led ekran, Sjever, Posjeta s obzirom na okolnosti, Fukare(ne mislim na brojnost, moglo ih se na prste izbrojati)![]()
Valjanje Slobodinih igrača od samog početka utakmice( prvo poluvrijeme produženo za 4 min)
P.s. Po mojoj procjeni oko 4000-4500 gledalaca, a Gutić je sve duele uzimo na visinu i to zračne na zemlji nije ništa odigrao čak je jednom imao jedno loše dodavanje u 1 pol gdje je go mogao past![]()

dzenan01 je napisao/la:Još par stvari da dodam:
Ne znam da li je neko bio na tekmi Zeljo -Hapoel, e ako je na toj tekmi bilo 8 hiljda protiv Slobode je bilo 10 hiljada.Mada ja licno mislim da je bilo oko 5 hiljada.
Zadnja izmjena: cena, dana/u 14 avg 2010, 23:29, ukupno mijenjano 2 puta.
a to da, definitivno 

Nama se množi sa 1.3 a želji sa 2cena je napisao/la:dzenan01 je napisao/la:Još par stvari da dodam:
Ne znam da li je neko bio na tekmi Zeljo -Hapoel, e ako je na toj tekmi bilo 8 hiljda protiv Slobode je bilo 10 hiljda

Ipak je ovo štrumfovski portal

Ako će se brojati kao na sugi onda ti mogu reći da je bilo 10 000.thunder je napisao/la:Koliko je po tvojoj procjeni bilo gledalaca?dzenan01 je napisao/la:Gledalaca : 6.000 hahahahahahahah
E ovako da i ja koju kazem,strasno, strasno mi je zao Hadjije ako je tacno ovo za ahilovu tetivu kolko znam to je vrlo teska povreda al nedaj se ljudino
,a sta reci o tekmi nemam puno jer i iskreno nisam puno sta vidio kad je sjever u transu nije djabe sjever cudo
ono sto jest da sam se malo pribojavao ove tekme ne bunker ekipe vec nas samih koji al dobro je ispalo ocepilo je sad treba samo lagano bez euforije pristupit prvo celiku a zatim zrinjskom i napast vrh jer vidim i ove ekipe koje ocekujem za vrhda se bore malo kiksaju
a da za posjetu sam se iznenadio s obzirom na termin-iftar mislim da je po mojoj procjeni jedno 4,5 milje od toga 3 na sjeveru a led ekran onako sminkerski izgleda nocu al se ono danju nece nista vidjet
i pretpostavljo sam da mi je poznat jer sam ga vidjao na atletskim mitinzima kad su na AFH odrzavaju ,sve u svemu suma sumarum jedna lijepa vecer u Sarajevu 

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Trenutno korisnika/ca: bvsic, casual033, Paromlinac, rimljanin90, supervizor i 77 gostiju.