ja ga stvarno ne vidimSamo F.K.S !! je napisao/la:Kaze benfica braga a i ja sam vidio taj par danas u ponudi ili se varam ?!
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
12.12.2010 21:15 Benfica - Braga Portugalski kupSamo F.K.S !! je napisao/la:http://www.soccerpunter.com.sg/soccer-s ... 2010-11-21
Vidio sam danas taj par u ponudi na bet-live ali nema ga na livescore ili rez.comSamo F.K.S !! je napisao/la:Kaze benfica braga a i ja sam vidio taj par danas u ponudi ili se varam ?!
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Ne zezajte momka,Benfika jeste bila danas u ponudi,ujutro sam ih izbjegao,na popravnom htio igrat,utakmice ni na mapi.Iz nepoznatog razloga je izbacena iz ponude svih kladionica.
You'll never walk alone.
ev provjerio sam. ljudi u bet-liveu valjda zeznuli nesto. tekma se igra 12.12 XD pa et nek ceka jaran...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Trebala se igrati danas, ali je utakmica odgođena. Dakle, tvoj drug je dobio novac, samo što će isti moći dići tek u utorak jer je potrebno 48 sati po tom x pravilu sportskih kladionica(mada, s obzirom da se već zna datum odigravanja utakmice, moguće je da će i sutra moći dići novac).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Rupel Boom-Tournai 1
Herenven-Willem II 1-1
Selta-Albasete 1
Blakburn-Aston Vila 1
Arles-Bordo 2
Napoli- Bolonja 1
Evo ovo mi je drugi listic danas i na oba cekam pobjedu napolija,
kakve sam srece mogu se po'rat na oba
Herenven-Willem II 1-1
Selta-Albasete 1
Blakburn-Aston Vila 1
Arles-Bordo 2
Napoli- Bolonja 1
Ovo je zemlja za nas, ovo je zemlja za sve naše ljude
@Monolog, ako ja prepišem od tebe, ti češ past 
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- crvenocrni
- Kontakt:
Koliko je u pitanju, mozda ti se isplati ogradit, sinoc vidim neko je ceko Milana 3+ a imao je vremena osigurat se. Vidim ovdje slabo ko to radi, moj moto je bolje vrabac u ruci nego golub na grani...bombarder je napisao/la:Rupel Boom-Tournai 1![]()
Herenven-Willem II 1-1![]()
Selta-Albasete 1![]()
Blakburn-Aston Vila 1![]()
Arles-Bordo 2![]()
Napoli- Bolonja 1![]()
Mene juce da ne zavali HSV x2 ceko bi Liverpoola za stoju al bi uzeo sigurnu pedestku jer vise sam puta pao nego dobio kad sam ceko 1 par a bilo vremena za 'ogradu'.
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Onda mu valja cekat sad vidim da je i onaj novi isto benficu igro pa sam znao da nisam lud 
- spielführer_21
- Kontakt:
Pa ja da se na Čak Norisa kladim on bi izgubio.. Evo sad i Sevilja gubi, pa dokle više

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Na ovaj prvi listic sam se ogradio , ali na ovaj necu pa sta budecrvenocrni je napisao/la:Koliko je u pitanju, mozda ti se isplati ogradit, sinoc vidim neko je ceko Milana 3+ a imao je vremena osigurat se. Vidim ovdje slabo ko to radi, moj moto je bolje vrabac u ruci nego golub na grani...bombarder je napisao/la:Rupel Boom-Tournai 1![]()
Selta-Albasete 1![]()
Arles-Bordo 2![]()
Napoli- Bolonja 1![]()
Mene juce da ne zavali HSV x2 ceko bi Liverpoola za stoju al bi uzeo sigurnu pedestku jer vise sam puta pao nego dobio kad sam ceko 1 par a bilo vremena za 'ogradu'.
olympiakos 2:0 PAOK crveni
znaci jos napoli
A sinoc ti cekam Ajaks-PSV PS1 za 45e i razmisljam da li da se pokrijem i odlucim da rizikujem kad oni 0-0bombarder je napisao/la:Na ovaj prvi listic sam se ogradio , ali na ovaj necu pa sta budecrvenocrni je napisao/la:Koliko je u pitanju, mozda ti se isplati ogradit, sinoc vidim neko je ceko Milana 3+ a imao je vremena osigurat se. Vidim ovdje slabo ko to radi, moj moto je bolje vrabac u ruci nego golub na grani...bombarder je napisao/la:Rupel Boom-Tournai 1![]()
Selta-Albasete 1![]()
Arles-Bordo 2![]()
Napoli- Bolonja 1![]()
- legenda reala
- Kontakt:
SINGLE !
23:10 Boca Juniors - Arsenal Sarandi 1 1.90
SINGLE !
22:30 U. Espanola - O Higgins 1 2.00
SINGLE !
23:10 Gimnasia L.P. - Velez Sarsfield 2 1.90
23:10 Boca Juniors - Arsenal Sarandi 1 1.90
SINGLE !
22:30 U. Espanola - O Higgins 1 2.00
SINGLE !
23:10 Gimnasia L.P. - Velez Sarsfield 2 1.90
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
haris1812hz
- Kontakt:
Evo nesto za sutra

Sta mislite, dali ce moci prodji?

Sta mislite, dali ce moci prodji?
- crvenocrni
- Kontakt:
@bombarder
To ti kazem drug, bolje ista nego nista, ja jedino nekad kad sam prilicno siguran u zadnji par samo uplatim kontra da pokrijem uplatu pa da nisam u minusu i mozda da nesto sitno budem u plusu a za vecinu dobrote cekam taj par al dosta mirnije...
To ti kazem drug, bolje ista nego nista, ja jedino nekad kad sam prilicno siguran u zadnji par samo uplatim kontra da pokrijem uplatu pa da nisam u minusu i mozda da nesto sitno budem u plusu a za vecinu dobrote cekam taj par al dosta mirnije...
A gdje se ono moze dignut lova da ne cekas npr zadnju utakmicu i mozel to npr ako su mi ostale 3 utakmice a gore sam pogodio 6,zadovoljan dobitkom i hocu podici to sto sam pogodiobombarder je napisao/la:Na ovaj prvi listic sam se ogradio , ali na ovaj necu pa sta budecrvenocrni je napisao/la:Koliko je u pitanju, mozda ti se isplati ogradit, sinoc vidim neko je ceko Milana 3+ a imao je vremena osigurat se. Vidim ovdje slabo ko to radi, moj moto je bolje vrabac u ruci nego golub na grani...bombarder je napisao/la:Rupel Boom-Tournai 1![]()
Selta-Albasete 1![]()
Arles-Bordo 2![]()
Napoli- Bolonja 1![]()
Dozivotni clan sportsport.ba
)))
To može u Premieru ako si njihov član, ako imaš karticu.ADIS_22 je napisao/la:Na ovaj prvi listic sam se ogradio , ali na ovaj necu pa sta budebombarder je napisao/la:Koliko je u pitanju, mozda ti se isplati ogradit, sinoc vidim neko je ceko Milana 3+ a imao je vremena osigurat se. Vidim ovdje slabo ko to radi, moj moto je bolje vrabac u ruci nego golub na grani...bombarder je napisao/la:Rupel Boom-Tournai 1![]()
Selta-Albasete 1![]()
Arles-Bordo 2![]()
Napoli- Bolonja 1![]()
A gdje se ono moze dignut lova da ne cekas npr zadnju utakmicu i mozel to npr ako su mi ostale 3 utakmice a gore sam pogodio 6 i zadovoljan dobitkom hocu podici to sto sam pogodio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.