Sahranih zivog coveka. Mislio sam da je u vinogradu zavrsio. Izvinjavam se.farinelli123 je napisao/la: ↑23 jul 2023, 19:27Moram priznati da nisam znao tu pesmu od blazenopocivseg Miladina, ali namah prodjoh kroz tekst i vidim da ima smisla i te kako.Centre forward je napisao/la: ↑23 jul 2023, 18:36sam uživao u svakom slovu. Podsjeti me (taj drugi dio posta) na neku demo verziju Šobićevog zaboravljenog remek djela "Divna divna Zemljo moja".![]()
Ne znam šta su se ušutili al' daj tog Kanea da napravimo veću seizmiku neg' Keegen i HSV, davno nekad.
Nadamo se Hariju.
FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- farinelli123
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
•
- Centre forward
- Kontakt:
farinelli123 je napisao/la: ↑23 jul 2023, 19:41Sahranih zivog coveka. Mislio sam da je u vinogradu zavrsio. Izvinjavam se.farinelli123 je napisao/la: ↑23 jul 2023, 19:27Moram priznati da nisam znao tu pesmu od blazenopocivseg Miladina, ali namah prodjoh kroz tekst i vidim da ima smisla i te kako.Centre forward je napisao/la: ↑23 jul 2023, 18:36
sam uživao u svakom slovu. Podsjeti me (taj drugi dio posta) na neku demo verziju Šobićevog zaboravljenog remek djela "Divna divna Zemljo moja".![]()
Ne znam šta su se ušutili al' daj tog Kanea da napravimo veću seizmiku neg' Keegen i HSV, davno nekad.
Nadamo se Hariju.

Nije, nije. Još uvijek životu razbija nos.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Trebalo je bolje iskoristiti ovaj arapski boom, jos nekoga uvaliti njima, pa sto da ne i Goretzku
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- farinelli123
- Kontakt:
Cudo se ovi Arapi ne prevare da im uvalimo Sarra za 40 miliona. To bi bio posao milenija
Imao je on svoje grandiozne momente u Marseju. To ne sme da se zaboravi. Kao kad je Zidane rekao da ga nikad niko nije cuvao kao Igor Duljaj 2004. godine.
Imao je on svoje grandiozne momente u Marseju. To ne sme da se zaboravi. Kao kad je Zidane rekao da ga nikad niko nije cuvao kao Igor Duljaj 2004. godine.
•
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Sav otpad treba proslijediti u Dortmund, recimo da nam budu filijala za promasaje.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
-
- Kontakt:
Voli Goretzka pare. Zna da mu niko ne bi ponudio što mu je glupan Salihamidžić dao kao platu.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- gerdmuller
- Kontakt:
FRANK RIBERY je napisao/la: ↑23 jul 2023, 22:11Sav otpad treba proslijediti u Dortmund, recimo da nam budu filijala za promasaje.

"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Upravo takoBundesliga je napisao/la: ↑24 jul 2023, 01:04Voli Goretzka pare. Zna da mu niko ne bi ponudio što mu je glupan Salihamidžić dao kao platu.

Leon je imao jednu vrhunsku sezonu, ostalo su oscilacije vrhunske forme, nevidljivosti i hroničnih povreda. Još jedan u nizu fudbalera koje je Hasan preplatio, u ovom slučaju jer je Nijemac i član Elf-a koji se raspada već nekoliko godina.
Lijepo bi bilo da Sabitzer ode, dobar igrač koji se nikako ne uklapa u naš sistem.
Nema šanse da ćemo opet ući u sezonu bez novog napadača.
Sabitzera doveli za 15 mil a ode u BvB za 20 mil. 
edit: ako je vjerovati pisanju medija Saudijci nude 40 mil za Manea i platu od 40 mil neto.

edit: ako je vjerovati pisanju medija Saudijci nude 40 mil za Manea i platu od 40 mil neto.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Lucasa doveli za 80mil, prodali za 45mil.
Sarr dosao za 8mil, nece ga niko ni na pozajmicu.
Sve transferi strucnjaka iz jablanice.
Blamazu oko onog Hudson-Odoi, ce ga pratiti kroz cijelu karijeru.

Sarr dosao za 8mil, nece ga niko ni na pozajmicu.
Sve transferi strucnjaka iz jablanice.
Blamazu oko onog Hudson-Odoi, ce ga pratiti kroz cijelu karijeru.
Ovdje pojedini misle da je Hasan sam odlučivao koga će dovesti i koliku će platu imati
Sve moj do mojega
Super Bayern, super Bayern hey hey hey

Sve moj do mojega
Super Bayern, super Bayern hey hey hey

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
-
- Kontakt:
Nije sam odlučivao ali ne zna čovjek pregovarati oko plate a na jednoj takvoj funkciji bio. Pa do prije par mjeseci ste imali izvještaje da su se igrači sprdali s njim zbog toga. Zato sada imate i mnogo preplaćenih igrača koji ne žele otići, ili imate ove ala Davies koji ne želi produžiti jer ne bi dobio koliko mu je Salihamidžić nudio. Previše nereda je ostavljeno, to sada pokušavaju ispraviti.
I am not yet born; O hear me.
Ako Kejna ne zavrse ove sedmice sumnjam da ce i zavrsiti.
A i krajnje je vrijeme da se to zavrsi,pripreme uveliko idu.
Ako vec nema nista tražiti druga rjesenja
A i krajnje je vrijeme da se to zavrsi,pripreme uveliko idu.
Ako vec nema nista tražiti druga rjesenja
Vrijeme je da se stvari ubrzaju.@SkySportsPL
According to reports, Tottenham owner Joe Lewis has told Daniel Levy that Harry Kane must be sold this summer if he refuses to sign a new contract
Dressen i Neppe ne idu za Japan, sastanak sa Levyem vjerovatno u petak 
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
-
- Kontakt:
Vidović
Stanišić
Pavlović
Ibrahimović
Tikvić
Stanišić
Pavlović
Ibrahimović
Tikvić
Nema kod Sarme bonusa kad je Bayernova prodaja u pitanju.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Pini Zahavi is helping PSG and trying to convince Daniel Levy that it's in his best interest to sell Harry Kane to Paris

Nije mu dosta sto nam odvodi najbolje igrace.
Ovo ce biti turska serija, kojoj nema kraja.
Posao ulazi u završnu fazu.The meeting between Jan-Christian Dreesen and Daniel Levy will take place on Friday [
@cfbayern@altobelli13

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.