Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

BARNYCLE
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la BARNYCLE » 22 jan 2015, 01:44

DANTES je napisao/la:
BARNYCLE je napisao/la:Jedini teniser koji je stvarno povrijedjen je Del Potro. Covjek ne izlazi iz operacione sale! :( Sve ostalo je diskutabilno! :tralala:
Federer ne zna sta ga je ujelo! Udario je franak u glavu izgleda! :urnebes:
mene je malo zabrinuo... znaš ako nema traga da ga nije ujelo ništa, ne valja to... može biti obični grč, ali može biti početak neke od gadnih muskulatorno-motoricnih bolesti...
Ko zna kakvih sve zivotinja ima u Australiji! ;)
Sumnjam da je nesto tako ozbiljno! Ko kaze da nema traga? :D :rol:
... 1 RG + 8 WB + 6 AO + 5 US = 20 GRAND SLAMS... ROGER FEDERER! ...
Kada igra Federer, tenis izdaleka izgleda kao da ima smisla!
Najveci!
Thank God the beauty of tennis is still safe in the hands of Roger Federer.

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 22 jan 2015, 01:55

Dodig uzeo prvi set Kei-u.

Radwanska siluje ovu Larrson.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 22 jan 2015, 02:03

BARNYCLE je napisao/la:
DANTES je napisao/la:
BARNYCLE je napisao/la:Jedini teniser koji je stvarno povrijedjen je Del Potro. Covjek ne izlazi iz operacione sale! :( Sve ostalo je diskutabilno! :tralala:
Federer ne zna sta ga je ujelo! Udario je franak u glavu izgleda! :urnebes:
mene je malo zabrinuo... znaš ako nema traga da ga nije ujelo ništa, ne valja to... može biti obični grč, ali može biti početak neke od gadnih muskulatorno-motoricnih bolesti...
Ko zna kakvih sve zivotinja ima u Australiji! ;)
Sumnjam da je nesto tako ozbiljno! Ko kaze da nema traga? :D :rol:
pa rekoše da nema... nemam pojma, nisam mu ja duvao u prstiće da brže prođe...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 jan 2015, 02:33

DANTES je napisao/la:zdravlje je boga mi najpreče... bar je tako govorila moja pokojna baka... i još je znala reći:
"Nemoj vruć vode!"
"Makni se sa promaje!"
"Ne pij vodu iz frižidera!"
"Čuvaj zglobove!"
"Topli stomak i slabine!"
shvataš da Rafa uopšte ne sluša moji babu?
pije vodu na terenu onako vruć i znojav, uzima je iz frižidera, na stadionu je uvijek promaja, kod forhenda mu je stomak o slabine često goli i otkriveni, zglobove forsira.... nayebo je ko žuti...
a hladan beton?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 22 jan 2015, 02:35

Hladan DecoTurf.

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 22 jan 2015, 06:16

Rafa ako prođe sljedeći krug moglo bi biti svašta,ali mislim da mu je krajnji domet 1/4 finale,u najboljem slučaju 1/2 finale.Duga pauza zbog povrede+operacija,su sasvim sigurno uticali na njegovu spremu,tj. Rafa još uvijek nije na 100% i ne vjerujem da će već sada u Australiji dostići taj nivo.Realnije je to očekivati na nadolazećim turnirima,osim ako ne bude novih višemjesečnih pauza.
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 22 jan 2015, 12:32

pa ne sjedi na njemu, mokraćni kanali su sigurni
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 22 jan 2015, 13:34

Ovaj Marej mi je sve draži...
Mari: A ja bio folirant i za psihijatra...

Šesti teniser sveta Endi Mari razočaran je načinom na koji se mediji i teniska javnost odnose prema njemu.
SO | četvrtak 22.01.2015. | 08:38
Komentari
27
Tweet

Beta/AP

Rafael Nadal imao je dosta fizičkih problema, ali je uspeo da savlada Tima Smičeka u pet setova, posle čega je dobio pohvale za borbenost i takmičarski duh.

Međutim, Mari smatra da odnos ne bi bio isti da je on prošao kroz to, a kao primer je naveo njegov meč sa Robinom Haseom u prvom kolu US opena prošle sezone.

“Kada sam se ja mučio sa grčevima i pobedio na US openu prošle sezone, bio sam: ’neko ko voli da drami, nespreman, treba da idem kod psihijatra, folirant’. Čudno“, napisao je Škot na Tviteru.

Mari je u prva dva kola u Melburnu savladao Bambrija i Matoševića ne izgubivši ni set, a u trećoj rundi čeka ga okršaj sa Žoaom Sousom.

When I cramped and won in the us open last year I was a "drama Queen, unfit, needs to see a shrink, faker" weird...
— Andy Murray (@andy_murray) January 22, 2015
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 22 jan 2015, 13:38

Bravo Andy :clap:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 22 jan 2015, 16:25

samosarajvo je napisao/la:Prvo, nije bila povreda koljena vec desnog zgloba :)
Drugo, ima malo i srece pa se ne desava u sezoni sljake a ima malo i tempiranja forme, odmora.A nekada jednostavno i nespreman stisne zube i igra do RG-a jer i takav je misaona imenica za ostale.I nespreman je u zavrsnicama svakog clay turnira sto je dovoljno za dizanje forme.
Trece, kao sto rekoh ranije, more je primjera gdje je Nadal gubio od generalno losijih protivnika jer su u tom trenutku bili bolji,igrali bolji tenis, nije mi problem naci ih sada kolko hoces.Isto tako ni tebi ne bi trebao biti problem reci kada je povreda u pitanju.Ne bi trebao, zasto jeste to samo ti znas.
Problem je taj shto se pricha stalno o career ending injury-ima, a chovek mesec-dva nakon povratka je vec u tip top stanju, pri chemu je njegov stil igre takav da bi trebalo da bude totalno udaljen od osvajanja velikih trofeja, ako su povrede realne. Treba pogledati shta realne povrede i istinske operacije prave npr. Del Potru ili Murrayu, pa uporediti sa Nadalom. Neko ne mozhe da se sastavi nakon operacije po godinu dana, a neko je supermen koji iz bolnichkog kreveta vezuje serije od nekih 50-5, osvajajuci 7-8 gotovo vezanih turnira, e.g. 2013. :roll:

Bitno je da ti znas da je Novak imao te povrede, a da Nadal nije :) Ti sve znas a svi ostali su budale.
Batali sa tim mahalashkim forama.
Djokovic nije nikada imao ozbiljniju povredu, Nadal ih je imao gomilu.
Djokovic nikada nije pauzirao duzhe od mesec dana, Nadal je to chinio vishe puta.
Djokovicu nije ni bilo potrebno da se sklanja iza povreda, jer nikada nije ni ispadao iz top4 od momenta kada je u to drushtvo ushao, niti je od 2011. prestao da bude konstantno u zavrshnicama gotovo svih turnira i na svim podlogama. Nadal godinama "odmara" po neki deo sezone (ali bash nikada ne odmara za vreme sezone shljake, sa chijih 5 turnira crpi 70%+ svojih titula), sve to vreme se pricha o kraju karijere, otishlim kolenima, ledjima, slepom crevu...a onda se lik vraca ex nihilo, iz ruina, i postrojava ceo ATP, kao da svi ostali ne treniraju, ne napreduju, vec su i oni po bolnicama boravili. :zviz:

Covjek ipak igra vrhunski tenis od 2005 i svoje 18-19 godine,za razliku od nekih, jos povrh svega igra takav stil tenisa koji je skloniji povredama + je imao par velikih pehova jos kao djecak (povreda stopala koja je sjebala koljena).Kao takvom mu povrede nisu strane, sve ima svoju cijenu.Mozda ce u 45 godini hodati sa stapom,mozda ce naredne 3 godine karijere biti obiljezene povredama uz 3mjesecno odsustvo svake godine, ali ce SIGURNO biti upamcen kao jedan od najboljih ikada, ko zna mozda i najbolji ;)
A to spori tachno ko :?:

A i u zadnje vrijeme, kako su povrede postale cesce, njegovi rezultati ni na sljaci ne briljiraju tako da ti teza nema smisla.Samo je za neke problem sto je Nadalova igra na sljaci, pogotovo na RG-u, najveca dominacija u historiji profesionalnog sporta pa im se ne da da osvoje taj nesretni RG. :cry: Jbg, rođeni su u pogrešno vrijeme.Bice bolje nekad.
Ajde :?:
On uzima minimum 3 velike titule (ATP500 i vishe) u proseku na shljaci unazad 10 godina, od pet turnira tokom sezone. I to nije dominacija :?:
Ironichno, u istom tom periodu imao je 3 sezone kada je pokupio gomilu Mastersa i poneki Slam van shljake (2008,1010,2013).

I nemoj izmisljati i lagati,nije fino.Nadalu nikad nisu dirali tj vadili meniskuse,niti bilo sta drugo sto je bitno u covjecijem organizmu, a jos uvijek nismo vidjeli njegovu dominaciju na sljaci bez slijepog crijeva, to nam tek preostaje aBd.Svakako ne vidim kako to moze uticati na bilo sta :crazy:
Nadam se da razumesh hiperbolu, ali koliko se o tome prichalo - ne bi me chudilo i da ljudi veruju u to da su mu meniskusi otishli, bash kao shto ti potencirash stalno taj lom stopala - jer si tako prochitao u njegovoj autobiografiji ili gde vec.

Ovaj boldirani dio ti je najblizi istini u zadnjih 1000 postova koje si napisao.
Taj boldovani deo predstavlja tvoj lifelong san, jer kad bi ti neko odstanio Nadala iz zhivota - verovatno da ne bi ni imao shta da radish ili o chemu da prichash, buduci da te nikada nisam video u raspravi na bilo kojoj drugoj temi, te da ovde nikada nisi radio nishta drugo osim klasichnog sviranja u tardistichke gajde.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 jan 2015, 16:46

Sve nam to govori da je Rafael Nadal jedan od najvećih sportista svih vremena uopšteno govoreći.
Voli te tvoje Sarajevo.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 22 jan 2015, 16:50

Virtu4l je napisao/la:Sve nam to govori da je Rafael Nadal jedan od najvećih sportista svih vremena uopšteno govoreći.
dok god španski sud ne prestane spaljivati dokaze o dopingovanju neće to biti... na stranu karakter, volja i snaga(neobična kombinacija za španca)
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 jan 2015, 16:59

Rafael Nadal je u nadležnosti ATP-a i WADA-e koji ga redovno testiraju već godinama.
Voli te tvoje Sarajevo.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 22 jan 2015, 18:59

Virtu4l je napisao/la:Rafael Nadal je u nadležnosti ATP-a i WADA-e koji ga redovno testiraju već godinama.
testirali su i lensa, pa ispade da nije bio samo na mjesecu...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 22 jan 2015, 19:28

MaGiCa je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:Prvo, nije bila povreda koljena vec desnog zgloba :)
Drugo, ima malo i srece pa se ne desava u sezoni sljake a ima malo i tempiranja forme, odmora.A nekada jednostavno i nespreman stisne zube i igra do RG-a jer i takav je misaona imenica za ostale.I nespreman je u zavrsnicama svakog clay turnira sto je dovoljno za dizanje forme.
Trece, kao sto rekoh ranije, more je primjera gdje je Nadal gubio od generalno losijih protivnika jer su u tom trenutku bili bolji,igrali bolji tenis, nije mi problem naci ih sada kolko hoces.Isto tako ni tebi ne bi trebao biti problem reci kada je povreda u pitanju.Ne bi trebao, zasto jeste to samo ti znas.
Problem je taj shto se pricha stalno o career ending injury-ima, a chovek mesec-dva nakon povratka je vec u tip top stanju, pri chemu je njegov stil igre takav da bi trebalo da bude totalno udaljen od osvajanja velikih trofeja, ako su povrede realne. Treba pogledati shta realne povrede i istinske operacije prave npr. Del Potru ili Murrayu, pa uporediti sa Nadalom. Neko ne mozhe da se sastavi nakon operacije po godinu dana, a neko je supermen koji iz bolnichkog kreveta vezuje serije od nekih 50-5, osvajajuci 7-8 gotovo vezanih turnira, e.g. 2013. :roll:

Bitno je da ti znas da je Novak imao te povrede, a da Nadal nije :) Ti sve znas a svi ostali su budale.
Batali sa tim mahalashkim forama.
Djokovic nije nikada imao ozbiljniju povredu, Nadal ih je imao gomilu.
Djokovic nikada nije pauzirao duzhe od mesec dana, Nadal je to chinio vishe puta.
Djokovicu nije ni bilo potrebno da se sklanja iza povreda, jer nikada nije ni ispadao iz top4 od momenta kada je u to drushtvo ushao, niti je od 2011. prestao da bude konstantno u zavrshnicama gotovo svih turnira i na svim podlogama. Nadal godinama "odmara" po neki deo sezone (ali bash nikada ne odmara za vreme sezone shljake, sa chijih 5 turnira crpi 70%+ svojih titula), sve to vreme se pricha o kraju karijere, otishlim kolenima, ledjima, slepom crevu...a onda se lik vraca ex nihilo, iz ruina, i postrojava ceo ATP, kao da svi ostali ne treniraju, ne napreduju, vec su i oni po bolnicama boravili. :zviz:

Covjek ipak igra vrhunski tenis od 2005 i svoje 18-19 godine,za razliku od nekih, jos povrh svega igra takav stil tenisa koji je skloniji povredama + je imao par velikih pehova jos kao djecak (povreda stopala koja je sjebala koljena).Kao takvom mu povrede nisu strane, sve ima svoju cijenu.Mozda ce u 45 godini hodati sa stapom,mozda ce naredne 3 godine karijere biti obiljezene povredama uz 3mjesecno odsustvo svake godine, ali ce SIGURNO biti upamcen kao jedan od najboljih ikada, ko zna mozda i najbolji ;)
A to spori tachno ko :?:

A i u zadnje vrijeme, kako su povrede postale cesce, njegovi rezultati ni na sljaci ne briljiraju tako da ti teza nema smisla.Samo je za neke problem sto je Nadalova igra na sljaci, pogotovo na RG-u, najveca dominacija u historiji profesionalnog sporta pa im se ne da da osvoje taj nesretni RG. :cry: Jbg, rođeni su u pogrešno vrijeme.Bice bolje nekad.
Ajde :?:
On uzima minimum 3 velike titule (ATP500 i vishe) u proseku na shljaci unazad 10 godina, od pet turnira tokom sezone. I to nije dominacija :?:
Ironichno, u istom tom periodu imao je 3 sezone kada je pokupio gomilu Mastersa i poneki Slam van shljake (2008,1010,2013).

I nemoj izmisljati i lagati,nije fino.Nadalu nikad nisu dirali tj vadili meniskuse,niti bilo sta drugo sto je bitno u covjecijem organizmu, a jos uvijek nismo vidjeli njegovu dominaciju na sljaci bez slijepog crijeva, to nam tek preostaje aBd.Svakako ne vidim kako to moze uticati na bilo sta :crazy:
Nadam se da razumesh hiperbolu, ali koliko se o tome prichalo - ne bi me chudilo i da ljudi veruju u to da su mu meniskusi otishli, bash kao shto ti potencirash stalno taj lom stopala - jer si tako prochitao u njegovoj autobiografiji ili gde vec.

Ovaj boldirani dio ti je najblizi istini u zadnjih 1000 postova koje si napisao.
Taj boldovani deo predstavlja tvoj lifelong san, jer kad bi ti neko odstanio Nadala iz zhivota - verovatno da ne bi ni imao shta da radish ili o chemu da prichash, buduci da te nikada nisam video u raspravi na bilo kojoj drugoj temi, te da ovde nikada nisi radio nishta drugo osim klasichnog sviranja u tardistichke gajde.
Ko prica o career ending injury-ima? Novinari, mediji i slicno...Samo neka pricaju, svaki veliki povratak ce uciniti jos i vecim svojom pricom... :thumbup:
Nadal je poslje svake povrede rekao da ce se vratiti tenisu, doduse de ne zna na koji nivo ali da ce se vratiti sigurno.
Tebi je iz nekog razloga krivo sto se on svaki put vracao na najvisi moguci nivo, a to je radio upravo iz onog razloga sto ti je vrtual rekao.Jer je rođeni pobjednik, radnik, borac,jedan od najvecih...
pomiri se sa time
A Delpo i Murray se ne mogu porediti sa Rafom tako da ... :wave:

Tri titule godisnje Nadalu na sljaci nisu dominacija.Daleko od toga da je loše cim je medju ta tri turnira RG ali ni blizu onoga sta on moze i sto ce biti i u buducnosti aBd.
Dominacija je RG,2 od 3 mastersa i jos 2 manja turnira.Citaj, gdje god se pojavi - titula.To je dominacija :) A ne gubljenje mečeva od Almagra i Ferrera ili Zebalosa

Ti vjerujes (cak sta vise, jedan od glavnih si kad ih treba izmisliti i siriti) raznoraznim mahalskim pricama, lazima, tracevima isl zato sto si hater i sto djelo i lik RN-a ne mozes smisliti.Ja vjerujem ono sto cujem/procitam iz prve ruke, od samog igraca ili nekog iz njihovog tima/okoline.Bio to Novak,Rafa,Roger,Andy ili neko peti.
Dok ne dođeš na moj nivo sva diskusija je besmislena.
Zadnja izmjena: samosarajvo, dana/u 22 jan 2015, 19:35, ukupno mijenjano 1 put.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 22 jan 2015, 19:34

Virtu4l je napisao/la:Sve nam to govori da je Rafael Nadal jedan od najvećih sportista svih vremena uopšteno govoreći.

Bice pre da nam to govori da dotichni uopshte nije ozljedjen vec "ozljedjen", te da da te pauze koje chesto pravi uopshte nisu rehabilitacija nakon teshkih povreda, vec period odmora i pregrupisavanja.

Shto reche @DANTES: na stranu karakter, volja i snaga, za shta dotichnome valja unapred skinuti kapu.

BTW, apsolutno ne valja potencirati prichu o dopingu, jer bi trebalo da vazhi da zaista niko nije kriv dok se ne uhvati. Medjutim, isuvishe sam mator da bih popushio te fore o career ending injury XYZ puta, i sve to uvek van sezone shljake, a onda sledece godine nakon pauze uvek padne multislam i postrojavanje Toura. To je jednako naivno kao i verovanje u to da Nadal ako je zdrav - ne mozhe da izgubi. :kafa:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 22 jan 2015, 19:48

samosarajvo je napisao/la:Ko prica o career ending injury-ima? Novinari, mediji i slicno...Samo neka pricaju, svaki veliki povratak ce uciniti jos i vecim svojom pricom... :thumbup:
Nadal je poslje svake povrede rekao da ce se vratiti tenisu, doduse de ne zna na koji nivo ali da ce se vratiti sigurno.
Pricha sam Nadal i njegov striko. Bold ti je drugi deo te priche.

Tebi je iz nekog razloga krivo sto se on svaki put vracao na najvisi moguci nivo, a to je radio upravo iz onog razloga sto ti je vrtual rekao.Jer je rođeni pobjednik, radnik, borac,jedan od najvecih...
pomiri se sa time
Nemam ja sa chime tu da se mirim, jer niti mi je drago da se neko povredi, niti mi je drago kad se neko povredi.
A ti pushish klinachke fore.

A Delpo i Murray se ne mogu porediti sa Rafom tako da ... :wave:
Ne mogu se porediti glede karijera, ali mogu glede organizma i reakcije istog na hirurshki zahvat, terapije, bolest ili tezhu povredu. Ovde se o tome radi, ali ti si tard pa ne mozhesh da ukapirash. Niko Nadalu ne prigovara to shto se on bavi poslom kojim se bavi, vec se prigovara to da je nemoguce da neko ima sve te povrede i bolesti koje on ima, a da opet igra tako kako igra i ima rezultate kakve ima.

Tri titule godisnje Nadalu na sljaci nisu dominacija.Daleko od toga da je loše cim je medju ta tri turnira RG ali ni blizu onoga sta on moze i sto ce biti i u buducnosti aBd.
Dominacija je RG,2 od 3 mastersa i jos 2 manja turnira.Citaj, gdje god se pojavi - titula.To je dominacija :) A ne gubljenje mečeva od Almagra i Ferrera ili Zebalosa
Pa toliko ih je i uzimao do 2014. ;)
U njoj je uzeo samo RG, 1 Masters (u drugom ga pobedio Djokovic), 1 manji turnir.
To shto su ga pobedili Almagro i Ferrer je pre izuzetak nego pravilo. Tog istog Ferrera je demolirao na RG.
Zeballos je uspeo da ga iznenadi u 2013. Veze nema sa 2014.

Ti vjerujes (cak sta vise, jedan od glavnih si kad ih treba izmisliti is iriti) raznoraznim mahalskim pricama, lazima, tracevima isl zato sto si hater i sto djelo i lik RN-a ne mozes smisliti.Ja vjerujem ono sto cujem/procitam iz prve ruke, od samog igraca ili nekog iz njihovog tima/okoline.Bio to Novak,Rafa,Roger,Andy ili neko peti.
Nije nikakva tajna da mi se RNov tenis gadi, ali nisam ja pokrenuo pitanje istinitosti mahalashkih pricha tipa reche mi jedan cho'ek - vec ti. Tebi je izmishljotina sve shto se ne uklapa u prichu koju ti forsirash. Ja te pitam: navedi mi jednog sportistu koji je nakon takvih pauza&povreda, kakve je imao RN, uvek bio u mogucnosti da se vrati na svoj peak u kratkom periodu :?: Ja za tako neshto josh nisam chuo, a ti izvoli pa me iznenadi.
U priche Rafa Nadal - chovek sa Kriptona ne verujem, da te na vreme obavestim. Moracesh da to odradish ozbiljnije.

Dok ne dođeš na moj nivo sva diskusija je besmislena.
Diskusija postoji jer je takvi tardovi poput tebe izazivaju. Kad nestane tardova, nestace i diskusije po tom pitanju.

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 22 jan 2015, 19:49

Nevjerovatan
je Rafa, zna kad se treba povrijediti :D

Sega je fkt slijepo vjerovati, kad je sumnjiv samo tako...ne optuzujem
ga, nit bih volio da se sazna da je radio nedozvoljene stvari i ako ih
je radio...jer bi se tako pokakio na godine pracenja tenisa...

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 22 jan 2015, 19:57

Ali baš što kaže @Magični uvijek je full spreman za šljaku, uvijek provrijeđen između USO i AO, to jest poslije RG se krene govorit kako ima neku povredu. Razumijem da je kraj sezone pa odmara ali kako već 3 godine uvijek u isto vrijeme povrijeđen, dođe sezona šljake i on tad igra k'o da mu nije ništa bilo. :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 22 jan 2015, 20:09

Al dobro, cisto sumnjam da bi ga Roger godinama gledao kako koristi sto ne smije...a on sjedio skrstenih ruku...

mada, ove povrede ukazuju da je daleko veca sansa da se Rafa pucao cime ne treba...

Toni je njega zeznuo, nije mu smio dati da igra FH lijevom rukom...a onda ni tehnicki nije dobar kao Roger i Novak...pa se dobije ovakva patnja

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.