Igramo večeras u pola 6Pitar6785 je napisao/la: ↑24 jan 2024, 16:49Konstantno ista prica, bolje od livade bolje otoka bolje ono kosevo rupa bez dna bla bla bla, godine prolaze nit od livade a nit od koseva.
Vrlo jasno otic na vrata kojevicu forti konakovicu nerminu poves sasobom dajguza i reci on vise nece bit nacelnik a vi ostali necete imat nikog u nasoj opstini dogovorili smo bakirom da nam da kosevo i da uradi krov (pare unaprijed od hodze i binga u torbi po mogucnosti)) isto nudimoo vama vi imate prednost da **** geica stavute nekog drugog i da pocnete pravit stadion..
Druge nema. Nemoguceje da kanton opstina federacija ismir nemogu nac 3 inzinjera 3 advokata (da prejebu tu blokadu olimpiski) i da nemogu obezbjedit 5 m km za krov
Jel igramo sa bakrom danas il sjutra
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Samo 4-2-3-1 ko Jakir i titula je naša !GalileoGalilei je napisao/la: ↑24 jan 2024, 16:13Ja imam "garancije" od jedne osobe iz medija da se Amar vraća na ljeto. Ko živ, ko mrtav dotad, ali bilo bi lijepo.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 jan 2024, 15:08Treba na ljeto zvati Rahmana.Ako nece sa 30 nek ne dolazi ni sa 33 ali najprije da ce se vratiti na ljeto 2025 kad mu istekne sa rusima ugovor
Nikad poraz, samo lekcija.
-
- Kontakt:
Durakovic desno hmm
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Opet izmisljanje pozicija igracima, majku mu **** jel tesko staviti sve u 4 3 2 1 formaciju kao profa jakir.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Evo Zeka dokumentarac na My tv prije utakmice 

Možda se Duraković pokušava premjestiti na desnog beka, evo druga utakmica. Ako se doda da Kapetanović ne odlazi a imamo samo jednog beka vrlo je vjerojatno onda.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Malo me brine sto ovo djeluje kao prva postava a Hamza igra, nema Renana... doduse i Beganovic ce biti prvi izbor desno, nece Durakovic
Sta je sa golmanom,da ne ispadne baš tacno ono mahalsko da su ga povrjedjenog potpisali 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Odmah sumnje neke oko par igrača 

sta ovaj komentator smrca, negdje se dobro nahladio
Najvažnije mi je da igraju Julardžija i Mustafic u sredini, kao prednje osmice. Ima da na proljece pregazimo sa njima dvojicom. Nema razloga dirati 4-3-3 kad je onako dobro funkcionisalo jesenas.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ako ne bude nastupio u drugom poluvremenu, onda je sve jasno. Ybg, valjda nije to.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jan 2024, 17:34Ako ne bude nastupio u drugom poluvremenu, onda je sve jasno. Ybg, valjda nije to.
Pa nece valjda povrijedjen trenirat. Momak uredno trenira
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
- Kontakt:
Kapetanović desno 

Nije bitna tvoja članska već njegova. Međutim on nema člansku, ali palamudi i serucka po klubu.
Za tebe se iskreno nadam da si član.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Imate prijenos na B4 Slovenia fb stranica, za vas koji nemate MYTv, odlicna kvaliteta.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.