Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Head je napisao/la:a jbt zivot, sad se sjetih, nasi u Zenici a gledaj guzve na autoputu. Da ne zakasne na utakmicu.![]()
![]()
![]()
joker90 je napisao/la:
Vidjet ces kad ih drotovi zaustave i pocnu pretresatiHead je napisao/la:a jbt zivot, sad se sjetih, nasi u Zenici a gledaj guzve na autoputu. Da ne zakasne na utakmicu.![]()
![]()
![]()
arhimed89 je napisao/la:Koji je ovaj Stojcev debil,i neko kaze treba biti ispred Mese.
Evo kako se zahvalio svima onim koji su ga podrzavali,a srecom nisam među njima.
Na se pripremim unaprijed sa komentarom,pa kasnije samo kopirat
Sabinho je napisao/la:I igraj bordo bijeli ole ole!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zar nisu u igri bili maribor , lech, maccabi ? , apoel i quarabag ?hifans je napisao/la:Haj da kažem tako momci nek nam je sretno večeras jel.
Usput, gledam malo ovaj Helsinki, ako me dobro pamćenje služi oni su nositelji i mi smo ih mogli izvuć. Ne mogu 5 pasova da valja sastavit, evo još ih vodi ovaj Ventspils, ekipa na razini Travnika po TMu. Šteta, nije nas ždrijeb baš pomazio. Al šta je tu je sad, nadam se da su igrači spremni i da se možemo pošteno pobit s poljacima na terenu, pa šta bude biće ono što se kaže jel.
Haj da kažem tako, na na na na na, nananana, ooo , SARAJVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
JesuEdoBa je napisao/la: zar nisu u igri bili maribor , lech, maccabi ? , apoel i quarabag ?
Jesu kad su formirane grupe kasnije, ali na početku, oni su bili nositelji, a mi ne i mogli smo zapast s njima. Al to je sad nebitno, sretno igračima, i aBd da večeras svaki od njih odigra utakmicu života.EdoBa je napisao/la:zar nisu u igri bili maribor , lech, maccabi ? , apoel i quarabag ?hifans je napisao/la:Haj da kažem tako momci nek nam je sretno večeras jel.
Usput, gledam malo ovaj Helsinki, ako me dobro pamćenje služi oni su nositelji i mi smo ih mogli izvuć. Ne mogu 5 pasova da valja sastavit, evo još ih vodi ovaj Ventspils, ekipa na razini Travnika po TMu. Šteta, nije nas ždrijeb baš pomazio. Al šta je tu je sad, nadam se da su igrači spremni i da se možemo pošteno pobit s poljacima na terenu, pa šta bude biće ono što se kaže jel.
Haj da kažem tako, na na na na na, nananana, ooo , SARAJVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO