FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ma lagano veceras, idemo da uzivamo u utakmici nema mjesta razocarenju, kako god da bude a opet nadam se pobjedi pa bilo kakvoj
Pyro is not a crime !
ja sve zaboravljam da nema Delača na golu večeras

Oko osmice najbolje riba grize.Tifoz je napisao/la:Hvala na odg druze. Odo u ribu pa cu oko osmice ciku. Imam šmek da ce ih Sarajevo mlatnut prvu 2:0 pa da gomila krene iz BiH i dijaspore u Poznan. Sretno vcrs i yebite im mamaru. Držim vam figeSabinho je napisao/la:Ne jos.Tifoz je napisao/la:Zna li se na koga ide Sarajevo ako prođe poljake

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
- kenanbrajic
- Kontakt:
Meni drago što nije Dejo...orbit je napisao/la:ja sve zaboravljam da nema Delača na golu večeras![]()

Biće ovo dobro 100%.
Pobjeda je cilj, remi nije loš, a i sa porazom od jednog gola razlike imamo šanse u revanšu. Idemo po ovo prvo.
Pobjeda je cilj, remi nije loš, a i sa porazom od jednog gola razlike imamo šanse u revanšu. Idemo po ovo prvo.

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Nista lagano samo jako od 1 do 90 minuta. Sa Lechom se moze itekako igrati u domacoj utakmici. Oni imaju svoj kvalitet samo nisu nepobjedivi. I jos nesto ako krenu golovi na pocetku prvog poluvremena ( Benko, Krste ) ne treba stati na tome i zatvoriti se nego treba igrati na jos koji gol vise. Nikako sebe podcijeniti jer ako bude 1:0 oni ce morati napasti i zabiti taj jedan gol. Kada samo vidim kakvog je protivnika izvukao Skenderbeu i to zbog minimalnih cini mi se 50 bodova vise od Sarajeva stetaTHEC je napisao/la:ma lagano veceras, idemo da uzivamo u utakmici nema mjesta razocarenju, kako god da bude a opet nadam se pobjedi pa bilo kakvoj

Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 14 jul 2015, 17:22, ukupno mijenjano 1 put.
Zegajte Poljake veceras zeli vam Alipasino.
mislio sam vise na nas navijace, lagano bez srkleta,idemo navijati i uzivati u tekmi a kako ce na terenu biti mi na to ne mozemo utjecati samo nema mjesta prevelikom razocarenju ako izgubimo, ljudi su kvalitetniji i to je to, a ako dobijemo cemu se svi nadamo bice odlicnoAjax je napisao/la:Nista lagano samo jako od 1 do 90 minuta. Sa Lechom se moze itekako igrati u domacoj utakmici. Oni imaju svoj kvalitet samo nisu nepobjedivi. I jos nesto ako krenu golovi na pocetku prvog poluvremena ( Benko, Krste ) ne treba stati na tome i zatvoriti se nego treba igrati na jos koji gol vise. Nikako sebe podcijeniti jer ako bude 1:0 oni ce morati napasti i zabiti taj jedan gol. Kada samo vidim kakvog je protivnika izvukao Skenderbeu i to zbog minimalnih cini mi se 50 bodova vise od Sarajeva stetaTHEC je napisao/la:ma lagano veceras, idemo da uzivamo u utakmici nema mjesta razocarenju, kako god da bude a opet nadam se pobjedi pa bilo kakvojZnaci napadati svih 90 minuta i u zadnjih 30 minuta uvesti trojicu svijezih trkackih igraca. Ako se Lechu uspije parirati trkom i brzinom onda su sanse savim realne. Mislim da ce Dzeno Uscuplic izvesti fajterski tim i nadam se trkacki jak.
Pyro is not a crime !
To se slazem.
-
- Kontakt:
Nasa ljubav k'o Trebevic,
Ponos u namaaaa,
Pobjeda za Sarajevoo i za Vedranaa !!
Idemo gaziti ove smetljare iz Poljske, hladno 2:0, Benkara i Duljevic
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ponos u namaaaa,
Pobjeda za Sarajevoo i za Vedranaa !!
Idemo gaziti ove smetljare iz Poljske, hladno 2:0, Benkara i Duljevic
Nas je killer Leon Benkara, Leon Benkara!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Sretno veceras
Mislim da je neki dobar rezultat lako moguc a onda u Poljskoj poginuti za prolaz u trece pretkolo

Mislim da je neki dobar rezultat lako moguc a onda u Poljskoj poginuti za prolaz u trece pretkolo

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
My name is Leon, Leon BenKara.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Koji vam je ****, sto ste navalili na barata nukleusa. Brate samo nastavi pisati ja rado citam tvoje postove.
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar
FK Sarajevo - zauvijek pitar
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
ma naravno da chu nastaviti buraz a to shto se pojedinci pronadju u mojoj pisaniji mi samo imponuje[WHITE SMILING FACE],takve mi je i merak bar mrvicu iznervirati pa taman se sam sa sobom raspravlj"oBuzdovan je napisao/la:Koji vam je ****, sto ste navalili na barata nukleusa. Brate samo nastavi pisati ja rado citam tvoje postove.
VVVBK
Sa 2.7 na 1.9joker90 je napisao/la:
Ma bit će ako bog da ko sa Zrinjskim.

Koji je ovaj Stojcev debil,i neko kaze treba biti ispred Mese.
Evo kako se zahvalio svima onim koji su ga podrzavali,a srecom nisam među njima.
Na se pripremim unaprijed sa komentarom,pa kasnije samo kopirat
Evo kako se zahvalio svima onim koji su ga podrzavali,a srecom nisam među njima.
Na se pripremim unaprijed sa komentarom,pa kasnije samo kopirat

Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Presmijesno je ovo od strane kladionicara.Ne bi da su Arsenal ili Fener.Syebite ih danas.Imate dobru ekipu i mozete s njima,mozete do pobjede.Na stranu desavanja van terena ali vasa pobjeda ce im biti gora od boksera u glavu.Ma syebite ih i van terena ako budu trazili.Yebes stereoide,yebes masu,damu su bitna.Haj sretno vam 

Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Ovi incidenti su djelo uprave FKS. Platili su određenu svotu novca LPH da bi oni napravili problem i time pažnju skrenuli na huliganstvo, čime bi se zaboravila pozicija golmana. Vrlo su mudro to odradili da se danas ne piše o golmanu nego o nekim kvazi navijačima. Da je Delač potpisao ništa od ovog ne bi bilo.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!

Evo ne znam..
Trenutno korisnika/ca: DzemoSmjecanin, plisek, Proximic, Vedolami1 i 58 gostiju.