Moram pohvaliti Baku, vrhunski odrađen intervju, vidi se da je momak profesionalac. Šef kao i obično prizeman i staložen, bukvalno čovjeku moraš vjerovati da misli najbolje...
RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
City of sunshine... MUSVDG
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
-
- Kontakt:
Ovakve sto dalje treba od kluba. Nije on mocan, nece on stete napraviti ali je smece.
Klasični interesdžija,nije baš davno bilo kad je pisao svašta o klubu i ljudima u njemu.tersnakvadrat je napisao/la: ↑24 dec 2023, 08:31Ovakve sto dalje treba od kluba. Nije on mocan, nece on stete napraviti ali je smece.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
- Kontakt:
Dobar intervju, Baka supak vazda bio ali eto mozda se i opametio malo.
Inace platili smo za ovu polusezonu skoro 80 hiljada kazne, jedino Sarajevo ispred nas skoro 100 hiljada.
Puno ebem mu misa
Inace platili smo za ovu polusezonu skoro 80 hiljada kazne, jedino Sarajevo ispred nas skoro 100 hiljada.
Puno ebem mu misa
Klafurić dingospo pravi. Vidi se da čovjek diše za fudbal i da ima filozofiju kakva nama treba.
Jedva cekam ovo okupljanje 
dolasci tekme vec se zaželio

dolasci tekme vec se zaželio
Yebo vikende bez Veleza. Nikad sedmica proci, nemas sta iscekivati ni o cemu razmisljati. Kad pripremne krenu ko da je svjetsko pocelo haha.
19V22
Pa nije baš sve tako crno,imali smo treću posjetu u ligi.U 9 utakmica imali smo 33900 gledalaca,ako se to pomnoži u prosjeku sa 10 KM,nek se odbije cifra za organizaciju utakmica opet su navijači u klupsku kasu donijeli oko 300 000KM.Direktorcic je napisao/la: ↑24 dec 2023, 10:33Dobar intervju, Baka supak vazda bio ali eto mozda se i opametio malo.
Puno ebem mu misa
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Zadovoljeni apetiti lokalnih propalica su izazvali mir na drustvenim mrezama.Direktorcic je napisao/la: ↑24 dec 2023, 10:33Dobar intervju, Baka supak vazda bio ali eto mozda se i opametio malo.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
-
- Kontakt:
Sto posto. Nikad se takvi pameti nece dozvati, svima bih zabranio pristup stadionu. Malo radikalno, ali ja im nikad oprostiti necu. Direktno ili indirektno, svi su oni umalo ugasili klub. Nikakvih principa nemaju. Hijene.RacioEmocionalan je napisao/la: ↑24 dec 2023, 12:36Zadovoljeni apetiti lokalnih propalica su izazvali mir na drustvenim mrezama.Direktorcic je napisao/la: ↑24 dec 2023, 10:33Dobar intervju, Baka supak vazda bio ali eto mozda se i opametio malo.
Ne poznajem momka, nemam pojma kakav je karakterno. Pohvala se odnosila na profesionalno odrađen intervju. Razlika je očigledna u odnosu na ono što radi Emina. Eh sad, i ja sam uvijek bio protiv šupaka i prelivoda. Ako nam ne odgovara ovaj novinar, ima mnogo drugih ljudi koji su profesionalci, to je najmanji problem. Fora je u tome da bi intervjue trebao voditi profesionalac i to je to...tersnakvadrat je napisao/la: ↑24 dec 2023, 08:31Ovakve sto dalje treba od kluba. Nije on mocan, nece on stete napraviti ali je smece.
City of sunshine... MUSVDG
-
- Kontakt:
Sve ok drug. Samo se ospem kad vidim ovakve.
moze li me neko prisjetit sta je radio demic ?
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Nema tu nista radikalno i u pravu si 100%. Ko srcem navija za Velez, tako gleda na interesne skupine koja prodaju m*da pod bubrege pricom o ljubavi prema klubu.tersnakvadrat je napisao/la: ↑24 dec 2023, 13:51Sto posto. Nikad se takvi pameti nece dozvati, svima bih zabranio pristup stadionu. Malo radikalno, ali ja im nikad oprostiti necu. Direktno ili indirektno, svi su oni umalo ugasili klub. Nikakvih principa nemaju. Hijene.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Tu mi je žao što se izabralo najlakše rješenje i što im se dala prilika da budu u klubu. Više bih volio da nisu tu, ali šta možeš, važno je da glavne stvari funkcionišu.RacioEmocionalan je napisao/la: ↑24 dec 2023, 12:36Zadovoljeni apetiti lokalnih propalica su izazvali mir na drustvenim mrezama.Direktorcic je napisao/la: ↑24 dec 2023, 10:33Dobar intervju, Baka supak vazda bio ali eto mozda se i opametio malo.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Smekao raju, jos kad smo mi kao klinci poceli borbu za Velez. Ima od toga i 15tak godina. Hvala Bogu nikad to nije u nesto ozbiljnije preraslo, ali bilo je pretnji, presretanja i svega. Srednjoskolci bili druze. Je li treba jos nesto ?
Kako je samo pljuvao Ibru Rahimica
Uprava radi stvarno dobar posao, ali ovo uvlacenje bagre u klub je fuj. Vise bih volio da grobari pjene po drustvenim mrezama, nego da su se usutili, a dobili pozicije u klubu.
Nema vise spominjanja nase djece, nema vise spominjanja seljaka u upravi. Sad je sve odlicno jer su oni tu.

Uprava radi stvarno dobar posao, ali ovo uvlacenje bagre u klub je fuj. Vise bih volio da grobari pjene po drustvenim mrezama, nego da su se usutili, a dobili pozicije u klubu.
Nema vise spominjanja nase djece, nema vise spominjanja seljaka u upravi. Sad je sve odlicno jer su oni tu.

Koliko god degutantno zvučalo možda ova taktika i nije loša, jer je svaka Uprava do sada pala pod pritiskom kad-tad pa čak i Šemsudin Hasić. Neka pilićara, daš im par stoja i mirna Bosna. Ne pita se niko od njih ništa vjeruj mi.Rodjeni81 je napisao/la: ↑24 dec 2023, 19:12Kako je samo pljuvao Ibru Rahimica![]()
Nema vise spominjanja nase djece, nema vise spominjanja seljaka u upravi. Sad je sve odlicno jer su oni tu.![]()
interesantno, uvijek bi me inace nerviralo bez vijesti iz Veleza, pogotovo o eventualnim pojacanjima... ove godine, tacno mi fino... sve poslozeno, igraci na zasluzenom odmoru, nema mahalanja o pojacanjima... sve super...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.