HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
5-0!!!
Bravo momci!!
Bravo treneru!!
Drago mi što je Nikolić proradio, to je vrlo dobra vijest za nastavak sezone.
I Sčepa upeco jednog a Crnov nastavlja u dobrom ritmu proljeća.
Kad vidim sad našu gol razliku, i npr gol razliku Želje il Sarajeva, još je očitije
da smo uz malo sreće mogli biti ispred svih.
Prošlo kolo, zadnja sekunda protiv Viteza, nepostojeći penal protiv Olimpica,itd.
Al nema veze, idemo dalje.
Sljedeći na rasporedu je Borac.
Uz pristup poput današnjeg,lijepo vrijeme i teren i hladne glave, i to ćemo uzeti
kako spada!
Bravo momci!!
Bravo treneru!!
Drago mi što je Nikolić proradio, to je vrlo dobra vijest za nastavak sezone.
I Sčepa upeco jednog a Crnov nastavlja u dobrom ritmu proljeća.
Kad vidim sad našu gol razliku, i npr gol razliku Želje il Sarajeva, još je očitije
da smo uz malo sreće mogli biti ispred svih.
Prošlo kolo, zadnja sekunda protiv Viteza, nepostojeći penal protiv Olimpica,itd.
Al nema veze, idemo dalje.
Sljedeći na rasporedu je Borac.
Uz pristup poput današnjeg,lijepo vrijeme i teren i hladne glave, i to ćemo uzeti
kako spada!
-
- Kontakt:
Kakav Bayern
kakav je ovo danas presing bio ovo je neviđeno ljudi nisu mogli izać sa loptom izvan svojih 30 metara.Stevo proradio,malo je reć proradio čovjek oduševio šta je radio danas,još da nije bio nesebičan mogao je dat 4,5 golova ali dobro,kako ih je povaljo samo za 3 gol strašno nešto svaka mu čast,Zlatić naš Delap,asistencija direktno iz auta Šćepi na glavu
,sve u svemu odlično i najviše veseli prikazana borba i nakon velikog vodstva i to što su išli na glavu za svaku loptu i na 5:0,sada se okrenuti Borcu,nadam se da ćemo ih otvoriti na početku utakmice pa da se otvore kao Kupu da opet fasuju 4-5 komada,mnogo teža nas utakmica očekuje protiv Borca ali uz ovakav pristup pobjeda neće doći u pitanje.
HOĆEMO TITULU !

HOĆEMO TITULU !
Sramota!!marioo8888 je napisao/la:Kakav Bayernkakav je ovo danas presing bio ovo je neviđeno ljudi nisu mogli izać sa loptom izvan svojih 30 metara.Stevo proradio,malo je reć proradio čovjek oduševio šta je radio danas,još da nije bio nesebičan mogao je dat 4,5 golova ali dobro,kako ih je povaljo samo za 3 gol strašno nešto svaka mu čast,Zlatić naš Delap,asistencija direktno iz auta Šćepi na glavu
,sve u svemu odlično i najviše veseli prikazana borba i nakon velikog vodstva i to što su išli na glavu za svaku loptu i na 5:0,sada se okrenuti Borcu,nadam se da ćemo ih otvoriti na početku utakmice pa da se otvore kao Kupu da opet fasuju 4-5 komada,mnogo teža nas utakmica očekuje protiv Borca ali uz ovakav pristup pobjeda neće doći u pitanje.
HOĆEMO TITULU !

Negdje sam napisao da Nikoliću treba dati kredita , čovjek je tek došao,i evo ga danas se pokazao.Moram reći da me izgledom i nekim potezima podsjeća na Rajovića iz najboljih dana.
Oduševio me Zlatić svojim autima koji su nam veća šansa nego korneri

U drugom poluvremenu igralo se čisto da se odradi posao i nije bilo razloga za srljanje.Gust je raspored treba se čuvati a valja malo i mixati ekipu.
Gledam nešto klupu danas :Simeunović,Basara,Bekić,Stojanović na tribinama Barišić i Brković.Pa možemo još jedan jak tim sastaviti.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
Osjeti se titula u zraku 

-------------------------------------HŠK ZRINJSKI MOSTAR-------------------------------------------------
-
- Kontakt:
Ako ništa drugo barem znaš za idući put,naspi ti fino sebi u tanjir i zaputi se prema stadionu i usput jedi pa nećeš ništa propustitzrinja05 je napisao/la:Sramota!!marioo8888 je napisao/la:Kakav Bayernkakav je ovo danas presing bio ovo je neviđeno ljudi nisu mogli izać sa loptom izvan svojih 30 metara.Stevo proradio,malo je reć proradio čovjek oduševio šta je radio danas,još da nije bio nesebičan mogao je dat 4,5 golova ali dobro,kako ih je povaljo samo za 3 gol strašno nešto svaka mu čast,Zlatić naš Delap,asistencija direktno iz auta Šćepi na glavu
HOĆEMO TITULU !![]()
Malo kasnio ručak,ja dolazim na stadion , a ono prošlo 6 minuta i već 2-0.
Negdje sam napisao da Nikoliću treba dati kredita , čovjek je tek došao,i evo ga danas se pokazao.Moram reći da me izgledom i nekim potezima podsjeća na Rajovića iz najboljih dana.
Oduševio me Zlatić svojim autima koji su nam veća šansa nego korneri![]()
![]()
.Koji Delap,ma on je mala maca za Ivu.
U drugom poluvremenu igralo se čisto da se odradi posao i nije bilo razloga za srljanje.Gust je raspored treba se čuvati a valja malo i mixati ekipu.
Gledam nešto klupu danas :Simeunović,Basara,Bekić,Stojanović na tribinama Barišić i Brković.Pa možemo još jedan jak tim sastaviti.

Jel ovo nema Crnova protiv Borca, danas dobio treci zuti karton... Steta, ali imamo dovoljno kvalitetnih zamjena. Karacic odmjeren s izjavama, koliko god je zadovoljan prvim dijelom, toliko je pomalo nezadovoljan drugim kako kaze. Onda mora da jako puno ocekuje od ove ekipe
.

RIP CITY!
-
- Kontakt:
A jeste, bezveze dobio treci zuti,neznamm sto ga je drzo u igri to se ubaci netko drugi jer ipak protiv borca se rjesava mnogo toga...
-
- Kontakt:
imate dobar raspored, po meni ste mozda uz nas i najveci konkurent za titulu, zivjeli
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Jašta nego bezveze dobio kartonZrinjskiMostar je napisao/la:A jeste, bezveze dobio treci zuti,neznamm sto ga je drzo u igri to se ubaci netko drugi jer ipak protiv borca se rjesava mnogo toga...

-
- Kontakt:
Nema veze nek se odmori a trebati ce nam protiv Slavije gdje moramo 3 boda uzeti... imamo Stojanovića na klupi protiv Borca biti će spreman i Deni. Dobijemo Borca jedan manje a onda Širokog i to je to...Željo i Sarajevo igraju derbi a moguce je da Željo još negdje kiksa obzirom da im je igra katastrofa...Imam osjecaj da ce glavna utakmica biti protiv Olimpka za titulu 

Slažem se da nam raspored nije loš ali daleko od toga da je lagan. Ako poredimo sa konkurentima možda jedino Željo ima bolji raspored od nas (od 20 do 28 kola samo jednom igraju van SarajevaZrinjskiMostar je napisao/la:Nema veze nek se odmori a trebati ce nam protiv Slavije gdje moramo 3 boda uzeti... imamo Stojanovića na klupi protiv Borca biti će spreman i Deni. Dobijemo Borca jedan manje a onda Širokog i to je to...Željo i Sarajevo igraju derbi a moguce je da Željo još negdje kiksa obzirom da im je igra katastrofa...Imam osjecaj da ce glavna utakmica biti protiv Olimpka za titulu

Slijedi Borac , neugodna i dobro vođena ekipa.Nisam gledao čitavu utakmicu protiv komšinica ali po ovom izvješću na BHTV-u i po šansama realno je bilo 2-3 razlike za Borac.Iako nam je Borac redovna mušterija u Mostaru treba ih shvatiti jako ozbiljno i obavezno zaboraviti utakmice iz kupa jer ovo je druga priča.Oni sad imaju motiv više a i pritisak je sada na nama ali ako odigramo kako možemo ja se ne bojim za tri boda iz ove tekme.
Tek sad vidjeh sva tri Nikolićeva gola.Jedan lijevom,jedan desnom nogom i jedan glavom u padu.Svaka čast.Teško je suditi po jednoj utakmici ali izgleda moćno , nadam se da će nastaviti u istom stilu i u slijedećim tekmama.
I sada se ne mogu načuditi kako Zlatić izvodi aute.

fino vrijeme,solidna posjeta,rezultat 5-0 ma nemoze bolje.ovako treba protiv svih slabijih ekipa odmah im zabij gol pa ih puni do kraja
zlatic fenomenalan,pokazuje se opet da mladi igraci dobro zamjene daleko iskusnijeg kolegu koji se ozlijedi,momak ce sigurno imat prednost nad brkovicem i kad se ovaj vrati.od borca smo bolji to sam uvjeren,ali valja to pokazati na terenu.utakmica naravno teza od ovde ,ali u kvalitet nase ekipe ne sumnjam,na njima je da to ponovno pokazu na terenu i pobijede borac.titula je vrlo moguca,ali jedan kiks moze nas udaljiti i od europe zato polako stepenicu po stepenicu 

Evo snimke gostovanja našeg trenera na OBN-u večeras.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Dobro razmišljanje! Riječi nek ti se pozlate pa neka za 4 dana budemo još bliže vrhu!
Dobro razmišljanje! Riječi nek ti se pozlate pa neka za 4 dana budemo još bliže vrhu!
Prava atmosfera vlada perd Borac. Zenama, djeci i umirovljenicima slobodan ulaz na utakmicu, ocekujem dosta ljudi u subotu
.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Karačić je vrlo dobar trener ali i čovjek sa solidnim vokabularom ,za razliku od nekih,pa onda kad se čovjek pojavi na tv-u bar to liči na nešto.HercUSrcu je napisao/la:Evo snimke gostovanja našeg trenera na OBN-u večeras.
Što se tiče utakmice u subote ja bih volio da je termin malo kasnije ili da se vratimo utakmicama nedjeljom ali dobro šta je tu je.Po mojoj procjeni bit će nekih 3000 ljudi što je solidno ali ako nastavimo sa dobrim rezultatima protiv Širokog je očekivati 5000 a posebno ako bude večernji termin.Ali navažnije od svega je da mi uzmemo bodove a za ostalo ćemo lako.Vidim bez obzira na naše rezultate svi očekuju da mi budemo 4 ili 5 na kraju i ne shvaćaju nas ozbiljno što je jako dobro za nas.Kad nas shvate ozbiljno bit će im kasno

I na kraju da se osvrnem na ultrase.Malo sam kasnio na tekmu protiv Radnika ali čini mi se da nije bilo bengalki i petardi

odmah smo pisali ovdje i ja i ostali iz Širokog da ste u Branku dobili pravog trenera i da ga samo pustite da radi..HercUSrcu je napisao/la:Evo snimke gostovanja našeg trenera na OBN-u večeras.
dok su ga neki konstatno pljuvali počevši od onog novinaar Marija Pandže ili kako već..a bilo ih je i ovdje koji su tražili njegov odlazak
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Ma naša posla,tako je to kod nas općenito.Sjećam se tih postova ljudi sa Širokog koji su ga hvalili a jedan je lik napisao da je Široki igrao najljepši nogomet kad je on bio trener.Moje općenito razmišljanje je da čovjeka treba pustiti da radi jedan dulji period pa ga onda ocjeniti.Kako trenera ,tako i upravu a posebno igrače.Ni ja nisam svaki dan isti nekad mi sve ide od ruke a nekad ne mogu sam sa sobom pa tako i oni.Bit svega je u radu i zalaganju.Daj sve od sebe pa kako god bude, nije čovjeku žao jer si uradio sve što si mogao.Kevin je napisao/la:odmah smo pisali ovdje i ja i ostali iz Širokog da ste u Branku dobili pravog trenera i da ga samo pustite da radi..HercUSrcu je napisao/la:Evo snimke gostovanja našeg trenera na OBN-u večeras.
dok su ga neki konstatno pljuvali počevši od onog novinaar Marija Pandže ili kako već..a bilo ih je i ovdje koji su tražili njegov odlazak
Ja se dobro sjećam razloga njegovog odlaska kod vas, to je bilo pomalo degutantno, ali prošlost je prošlost.
Tog Pandžu jedva čekam upoznati kada dođem malo u rodni kraj.
Čudno kako sada kada je krenulo super, izbaci max. 1 članak o Zrinji po tjednu.
Ali kad odigramo remi s nekim, odma krene pljuvaonica.
Stvarno jadno.
No pustimo sad takve stvari na stranu.
Preksutra nas čeka bitna tekma i uz malo sreće i poklapanja drugih rezultata možemo jako puno toga napraviti.
Vrijeme je i da ovi iz vrapčiča pridonesu malo i zeznu Sarajevo tako da im otkinu 2 boda.
Samo da mi nastavimo dobar niz i sve će se to poklopiti kako spada.
Stvarno jadno.
Preksutra nas čeka bitna tekma i uz malo sreće i poklapanja drugih rezultata možemo jako puno toga napraviti.
Vrijeme je i da ovi iz vrapčiča pridonesu malo i zeznu Sarajevo tako da im otkinu 2 boda.
Ma pusti novinare,tko će im stati u kraj. Komšinice su svoje napravili protiv Olimpica i Borca.Teško će nešto protiv pitara jer će se čuvati za kup i po meni to je sigurna pobjeda sarajlija ali ja bih više volio da Željo i Široki odigraju x ali kako god bude ide nama na ruku.Ili ćemo se odmaknut od Širokog ili sustići Želju ali mi moramo svoje napraviti i dobiti Borac.HercUSrcu je napisao/la:Ja se dobro sjećam razloga njegovog odlaska kod vas, to je bilo pomalo degutantno, ali prošlost je prošlost.
Stvarno jadno.
Kad se sjetim kako smo izgledali prosle sezone i kako sad izgledamo na terenu, vidim koliki je Karacic znalac. Stoji da je danasnja ekipa po imenima jaca od one iz prethodne sezone, ali ove dolaske i odlaske je trebalo uravnoteziti i sve fino posloziti, sto je Branko i napravio. Ima moju podrsku, a vjerujem i vecine jer zna sta radi i najzasluzniji je (uz Bekica
) u tome sto se borimo za titulu..
Protiv Radnika sam pisao kako imam neki dobar predosjecaj i da cemo ih dobiti 3:0, bio sam blizu a pred Borac sam jos uvjereniji u pobjedu i opet predosjecam debakl gostiju. Daj Boze !
HSKZ 1905

Protiv Radnika sam pisao kako imam neki dobar predosjecaj i da cemo ih dobiti 3:0, bio sam blizu a pred Borac sam jos uvjereniji u pobjedu i opet predosjecam debakl gostiju. Daj Boze !

HSKZ 1905
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.