Prije par kola sam ga stavio na TL jer su mi trebale pare, i nitko ga nije kupio, i evo zadnje kolo ga uzme nas kolegaRamsey16 je napisao/la:Ko sta i zbog cega ovo?

Nisi svi dobri kao ti da uzimaju po 25-30M

Moderatori/ce: GracanicaAA,Padovan
Prije par kola sam ga stavio na TL jer su mi trebale pare, i nitko ga nije kupio, i evo zadnje kolo ga uzme nas kolegaRamsey16 je napisao/la:Ko sta i zbog cega ovo?
Inace tebi sad trebaju pare, a i njemu igrac da se bori za titulu. A valjo ti je ko nikojopaa7 je napisao/la:Prije par kola sam ga stavio na TL jer su mi trebale pare, i nitko ga nije kupio, i evo zadnje kolo ga uzme nas kolegaRamsey16 je napisao/la:Ko sta i zbog cega ovo?
Nisi svi dobri kao ti da uzimaju po 25-30M
MaRamsey16 je napisao/la:Inace tebi sad trebaju pare, a i njemu igrac da se bori za titulu. A valjo ti je ko nikojopaa7 je napisao/la:Prije par kola sam ga stavio na TL jer su mi trebale pare, i nitko ga nije kupio, i evo zadnje kolo ga uzme nas kolegaRamsey16 je napisao/la:Ko sta i zbog cega ovo?
Nisi svi dobri kao ti da uzimaju po 25-30M![]()
![]()
igraju se kasnije mecevi nije vise kao prije u 19:38EmirGz je napisao/la:Izgleda neka pizdarija bila u finalu kupa, nigdje rezultata
suarez7 je napisao/la:igraju se kasnije mecevi nije vise kao prije u 19:38EmirGz je napisao/la:Izgleda neka pizdarija bila u finalu kupa, nigdje rezultata
Ja imao okruglo 17m na racunu i sta cu sa njima na TL htio da cekam Wilshera da kupim kad mu padne cijena za 200-300k kad na TLu Yarmolenko ispod cijene taman 16,8m cini mi se i potrosim pare a usput i dignem vrijednost kluba tako da trenutno imam i najskuplju ekipu u ligi mislim to mi je bio cilj i sa Wilsherom da sam njega doveo ali eto uleti Yarmolenko prije a i vise vrijediRamsey16 je napisao/la:Ko sta i zbog cega ovo?
Emire cesitke na osvojenom kupu, ove sezone sam te zaustavio u ligi ali u kupu nemam srece gubim redovno u prvoj utakmici protiv koga god da igramEmirGz je napisao/la:Izgleda neka pizdarija bila u finalu kupa, nigdje rezultata
koja druga liga ?EmirGz je napisao/la:Hvala na cestitkama, kako je krenula sezona dobro se zavrsila, da sam bio malo pametniji moglo je mozda i bolje u ligi al jebjai ga..Cestitke i od mene tigru, ovim sto ispadaju zelim povratak sl. sezone..
Sve je ok nego sam ja mislio da ste se vi dog, ok jer je bio na tlamertiger je napisao/la:Ja imao okruglo 17m na racunu i sta cu sa njima na TL htio da cekam Wilshera da kupim kad mu padne cijena za 200-300k kad na TLu Yarmolenko ispod cijene taman 16,8m cini mi se i potrosim pare a usput i dignem vrijednost kluba tako da trenutno imam i najskuplju ekipu u ligi mislim to mi je bio cilj i sa Wilsherom da sam njega doveo ali eto uleti Yarmolenko prije a i vise vrijediRamsey16 je napisao/la:Ko sta i zbog cega ovo?
black64 je napisao/la:igram ja u 2 ligi, al eto u zadnje vrijeme samo uletim da vidim rezultat i to jer sam se odavno oprostio od titule
vjerovatno spajamo...Pegi10 je napisao/la:Na kraju cak odlicno plasiran iako sam lose krenuo i kod sastavljanja ekipa sam zakasnio pa mi je dosta igraca koje sam mislio dovesti pokupljeno. Sta ce biti sljedece sezone jel opet 2 lige ili spajamo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.