Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la harishp » 23 avg 2009, 18:00

Napoli je napisao/la:
harishp je napisao/la:
belinea je napisao/la:**** mu hrgovic dijete... :lol:
Sta drugo od ,,manijaka,, i ocekivati :roll:
Hrgovic je pored salihovica jedini klasicni lijevak.Ima li tu sta nejasno.
Nego hajde motiku u ruke i na Gurbavicu da vise okrcite onaj korov.
I mora igrati jer je jedini ljevak pored Sejada?? Ajd ne budi smijesan.Da Ciro pocne pratiti ijedan tim koji nije iz HNl-a i igrace koji potjecu iz istog vidio bih da ima mnogo boljih igraca od ovog napaljenog majmuna.
Ama zar nije bozija grehota stavljati Salihovica kao lijevog beka,kad dobro znamo koliko nam u ofanzivi moze valjati.Pogotovo kad Misimovica ne bude.
Zato vidi ko je tu smijesan.
Meni je najbolje ofanzivce vise preko glave stavljati blizu svog golmana.Sijeti se Barbareza.
<,Napaljeni,,majmun je uvijek konkretno odigrao za razliku od drugih koji se dizu u nebesa.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 23 avg 2009, 18:08

Odbrana nam i jeste najtanja, a pogotovo na lijevom beku. Poslije Papca nemamo pravog igrača na toj poziciji i ovoj repki fali jedan dobar ljevak u odbrani. Salihovieva prirodna pozicija je da igra lijevo krilo, a ne beka i zbog toga neviđamo ono najbolje od njega u repki. Sada je tu Hrgović i Salihović će dobiti pravu šansu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Jackie_Chan
Kontakt:

Post Postao/la Jackie_Chan » 23 avg 2009, 18:28

Evo čitam danas da je HRgović imao neke greške u odbrani.

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 23 avg 2009, 18:30

Slazem se da Salihovic treba igrati na svojoj prirodnoj poziciji i reprezentacija bi tako mnogo dobila.Samo hocu da kazem da Hrgovic ne zasluzuje vise poziv u repku kakav god igrac bio
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 23 avg 2009, 18:31

Napoli je napisao/la:Slazem se da Salihovic treba igrati na svojoj prirodnoj poziciji i reprezentacija bi tako mnogo dobila.Samo hocu da kazem da Hrgovic ne zasluzuje vise poziv u repku kakav god igrac bio
Al je problem ko ce igrati onda lijevog beka, Salihovic se samo pati na toj poziciji jer on ne zna igrat odbranu, u tom slucaju ostaje Jahic, ali ni njemu to nije bas njegova prirodna pozicija, tako da je u ovom momentu mozda Hrgovic nabolje rjesenje..
Kad skontam nesto pametnije napisat cu

Jackie_Chan
Kontakt:

Post Postao/la Jackie_Chan » 23 avg 2009, 18:40

Miske gooooooooooooooooo

odsutraopetultra
Kontakt:

Post Postao/la odsutraopetultra » 23 avg 2009, 18:42

password za stream ?

Jackie_Chan
Kontakt:

Post Postao/la Jackie_Chan » 23 avg 2009, 18:44

odsutraopetultra je napisao/la:password za stream ?
Evo i meni se to odjednom prikaza. Šta ćemo sad? :|

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 23 avg 2009, 18:47

Već vidim naslov sutra u "San"-u:
Martins izrazio želju da igra za BiH

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 avg 2009, 20:13

Jackie_Chan je napisao/la:Evo čitam danas da je HRgović imao neke greške u odbrani.
Aha usto se vidi iz prilozenog.Pobijeda njegovog kluba na strani od 3-1 nad proslogodisnjem BL-igasu:roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 24 avg 2009, 11:49

Nas kapiten EMIR SPAHIC ponovo izabran u tim kola u francuskoj ligi za ovaj vikend.
Bravo Spahicu, samo naprijed
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 24 avg 2009, 12:39

amir je napisao/la:Nas kapiten EMIR SPAHIC ponovo izabran u tim kola u francuskoj ligi za ovaj vikend.
Bravo Spahicu, samo naprijed

ako odigra ovu sezonu na visokom nivou ne gine mu poziv od nekog velikog kluba
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 24 avg 2009, 12:43

Turci Nadarevića žele izbaciti iz forme

Kako se bliži nastavak kvalifikacija i duel između naše reprezentacije i Turske, čini se kako su pojedini igrači iz BiH koji svoj nogometni hljeb zarađuju upravo u Turskoj pali u nemilost tamošnjih trenera.
Pouzdani odbrambeni igrač reprezentacije Bosne i Hercegovine požalio se, kako mu trener u Eskišehirsporu ne daje baš mnogo prilike da zaigra iako je prošle sezone bio jedan od boljih igrača ovog turskog tima.

Na stolu su bile ponude Anderlehta i Lensa, ali klubovi se nisu dogovorili. S Lensom je zapelo u vezi s obeštećenjem i ispalo je kao da sam ja kriv, a zbog čega me trener želi premjestiti na klupu. Stalno mi spominju utakmicu naših reprezentacija i čini mi se kao da me žele izbaciti iz forme prije meča s Turskom, govori Nadarević za dnevni avaz.

Ali i pored toga, Nadarević je spreman za utakmicu na Bilinom Polju.

Prošle sezone sam bio standardni. I sada sam u pripremama igrao dobro. Stalno mi govore o utakmici BiH - Turska, ali će učiniti sebi kontrauslugu jer sam već silno motiviran za taj meč. Volio bih da pobijedimo više nego išta.

Naš reprezentativac smatra da je utakmica sa Iranom bila opomena pred nastavak kvalifikacija.

Bilo je dobro dok nisu počele izmjene. Do 75. minute nam nisu prišli golu, a onda primimo golove kao neki petoligaši. Bolje da nam se ovo sada desilo da neke stvari izađu načistac, nego da nam se desi u Ermeniji ili protiv Turske.

Najvažnije je da nam se vrate igrači kojih nije bilo protiv Irana. Šteta što neće biti Misimovića. Kada smo kompletni, svakoga možemo pobijediti. Imamo napad kojeg se svi moraju bojati. Vjerujem da ćemo to pokazati i protiv Ermenije i Turske - kaže Nadarević na kraju razgovora za dnevni avaz
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 24 avg 2009, 12:47

Joj što Spaha razvaljuje. Izabran za najboljeg defanzivca u prošlom kolu.

Dosad je dao više golova od Džeke. Čak duplo više.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

e-roob
Kontakt:

Post Postao/la e-roob » 24 avg 2009, 13:24

mozel mi iko dat info kad ce bit u prodaji karte za bih-turska
TM+HZ+RA=USE CONDOMS

Jackie_Chan
Kontakt:

Post Postao/la Jackie_Chan » 24 avg 2009, 13:26

e-roob je napisao/la:mozel mi iko dat info kad ce bit u prodaji karte za bih-turska
Tanzla kaže u srijedu :roll:

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 24 avg 2009, 14:20

Pa ovako, juce gledam utakmicu Wolfsburg-HSV i zabrinuo me Dzeko. Lijen, nece da se trudi, i nije ona golgeterska zivotinja sto je bio prošle godine. Neznam sta da kazem o njemu osim da treba da se vise trudi na terenu. Mislim da on trenutno stvarno zali sto nije presao u Milan. Na drugoj strani, Misimovic je sjajan i drago mi je sto igra kao jedan od najbolji vezista na svijetu. Takoder i sjajna igra Miralema Pjanica u Lyonu ove dvije sedmice me iznenadila i obradovala. Postigao je 2 gola u dvije utakmice; jedan iz slobodnjaka a drugi je sjajno lijevo nogom zabio. Sto vjerovatno znaci da ce Pjanic biti dobra zamjena Misimovica u Armeniji.

Vedad Ibisevic mi djeljuje van forme i slab i ocekujem da Muslimovic njegovo mjesto zauzme u reprezentaciji. Prosle sedmice Ibisevic 12 dodira na lopti i samo JEDAN udarac na gol, SLABO (onda ga je i trener izvadio iz utakmice u 68. minuti).

Dalje, svida mi se povratak MIRKE HRGOVICA u reprezentaciju jer Ce moCi zauzeti lijevi bek i napokon ce Salihovic igrati u napadu veznog reda.

Toliko od mene! ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 avg 2009, 15:21

Tarik14 je napisao/la:Pa ovako, juce gledam utakmicu Wolfsburg-HSV i zabrinuo me Dzeko. Lijen, nece da se trudi, i nije ona golgeterska zivotinja sto je bio prošle godine. Neznam sta da kazem o njemu osim da treba da se vise trudi na terenu. Mislim da on trenutno stvarno zali sto nije presao u Milan. Na drugoj strani, Misimovic je sjajan i drago mi je sto igra kao jedan od najbolji vezista na svijetu. Takoder i sjajna igra Miralema Pjanica u Lyonu ove dvije sedmice me iznenadila i obradovala. Postigao je 2 gola u dvije utakmice; jedan iz slobodnjaka a drugi je sjajno lijevo nogom zabio. Sto vjerovatno znaci da ce Pjanic biti dobra zamjena Misimovica u Armeniji.

Vedad Ibisevic mi djeljuje van forme i slab i ocekujem da Muslimovic njegovo mjesto zauzme u reprezentaciji. Prosle sedmice Ibisevic 12 dodira na lopti i samo JEDAN udarac na gol, SLABO (onda ga je i trener izvadio iz utakmice u 68. minuti).

Dalje, svida mi se povratak MIRKE HRGOVICA u reprezentaciju jer Ce moCi zauzeti lijevi bek i napokon ce Salihovic igrati u napadu veznog reda.

Toliko od mene! ;)
Muslimovic sjajan :roll: o cemu ti.Jesili ga uopste gledao na zadnjoj tekmi ni bazena pogoditi cova ne moze.
I on je morao dvije sedmice izbivati zbog povrede i jos ga nazor ugurali iako je jos rovit od te povrede.
Potpuno ista prica kao sa Vedom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 24 avg 2009, 15:31

Tarik14 je napisao/la:Pa ovako, juce gledam utakmicu Wolfsburg-HSV i zabrinuo me Dzeko. Lijen, nece da se trudi, i nije ona golgeterska zivotinja sto je bio prošle godine. Neznam sta da kazem o njemu osim da treba da se vise trudi na terenu. Mislim da on trenutno stvarno zali sto nije presao u Milan. Na drugoj strani, Misimovic je sjajan i drago mi je sto igra kao jedan od najbolji vezista na svijetu. Takoder i sjajna igra Miralema Pjanica u Lyonu ove dvije sedmice me iznenadila i obradovala. Postigao je 2 gola u dvije utakmice; jedan iz slobodnjaka a drugi je sjajno lijevo nogom zabio. Sto vjerovatno znaci da ce Pjanic biti dobra zamjena Misimovica u Armeniji.

Toliko od mene! ;)
kova...i mene je ovu zadnju utakmicu dzeko malo razocarao,ali zato one prosle nije i bice on ko avion i u armeniji i u zenici.....a sto se tice vede,on dok ima snage(a to je otprilike jedno poluvrijeme)rusi sve pred sobom,skace,bori se,asistira bas onaj stari vedo...ali brzo mu nestane snage i onda mora biti zamijenjen oko 60 min....ja bi poceo sa muslimovicem a onda zadnjih pola sata uveo ibisevica....mada pjanic bi mogao biti najsvjetlija tacka te utakmice,aBd!!

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 24 avg 2009, 15:38

Nisam nikad rekao da je Muslimovic sjajan ali je u boljoj formi od Ibisevica i realno je tako. On moze komotno da igra 90. minuta dok Vedo moze samo 50-60 minuta.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, CAGarfia i 41 gost.