Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Transferi
Izgleda da cemo morati platiti iznos koji trazi Valencia,sigurno nisu voljni da spuste cijenu a realno imaju razloga Otamendi je prosle sezone najbolji stoper u Spaniji,ugovor mu je takav i nama samo preostaje da platimo ako ga vec zelimo.Ja sam od pocetka bio za njegovo dovodjenje a ni njegova cijena mi ne smeta toliko a nadam se da nece ni nasoj upravi
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Ja nešto i nemam dobar osjećaj kad je u pitanju taj Otamendi, ali eto, vidjećemo hoće li ga uopšte i dovest. Mada, tržište ne nudi nešto posebno, tako da je vjerovatno teško i pronaći bolje rješenje trenutno. Moja želja je Varane, ali to očito nije realno u ovom momentu.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
@Evra druze sigurno nema bolje rjesenje trenutno,Ramosa smo pokusali da ukrademo i iskoristimo situaciju oko De Gee a ovako sad kad nam je i ta opcija propala Otamendi ostaje jedino rjesenje da je kvalitetno(barem kako ja poznajem danasnje trziste).Opet ostaje nam da cekamo da nam Edo rijesi to u njeg imamo povjerenja 

-
- Kontakt:
Imal negdje potencijalni line-up za ujutru i stream il nesto ? Vidio sam da arenasport prenosi al nemam je 
Dum spiro spero

Dum spiro spero
Line up moze biti 'ovakav ili onakav'Elangelito7 je napisao/la:Imal negdje potencijalni line-up za ujutru i stream il nesto ? Vidio sam da arenasport prenosi al nemam je
Dum spiro spero

Dobiti ces stream.
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Manchester United FC - Transferi
Odma da vam kažem ne budite levati
nego instalirajte ACE stream stavit cu vam ja kasnije link za arenu1 HD da gledate ujtru tekmu u miru 

to king kong acestreama.JoseMourinho je napisao/la:Odma da vam kažem ne budite levatinego instalirajte ACE stream stavit cu vam ja kasnije link za arenu1 HD da gledate ujtru tekmu u miru

stavi ako bude i od obicne arene

BREAKING: Sky ****: Manchester United expect goalkeeper David De Gea to leave either this summer or next summer.
BREAKING: De Gea will only be sold this summer if defender Sergio Ramos is part of deal.
Nikakav problem, na klupu s njim pa nek' odmara od fudbala do idućeg ljeta. Ili Ramos nama a njima David sada. 

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
ma kakvi streamovi kakvi bakraci djavoli moji svi koji imate cs tekmu mozete pratit na sledecim kanalima u HD:Arenasport cro 1 HD eutelsat 16e,BEIN Sport fr1 HDastra19e,C+Liga (esp)HD astra19e,Digisport 1(hun)HD THOR1W,FOX Sport 2 HD ned astra23e,MUTV HD eutelsat 10e,Sport 1+ HD GER astra 19e,sto se tice SD kanala postoje isti na istim satelitima a za one koji imaju obicne resivere bez CS imate na kanal D na turksatu42e...ovo je zakon s ovim nacinom nisam propusio zadnjih 5 godina ni jednu nasu tekmu milina za gledat...
- JoseMourinho
- Kontakt:
acestream://6471e6c7e981d8c52b6f8c564e4422c0bfcb98ebBelmin6 je napisao/la:to king kong acestreama.JoseMourinho je napisao/la:Odma da vam kažem ne budite levatinego instalirajte ACE stream stavit cu vam ja kasnije link za arenu1 HD da gledate ujtru tekmu u miru
stavi ako bude i od obicne arene
to je ta jedina koja ima

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=44&t=9575Format je napisao/la:Jose preko koje stranice gledas?
-
- Kontakt:
Raja bgm ga je bolje prodat sad i za 30 neg slj god djaba da ode.Ako nis za njegov iznos dodamo nekih10 mil u uzmemo Otamendija ne treba ispast levat i da nas naguzi
-
- Kontakt:
@murinjo jel to radi 100% da ne ustajem bezveze ?
@paranoic : djelimo isto misljenje
Dum spiro spero
Dum spiro spero
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: Manchester United FC - Transferi
Radi bgm et probaj radi 24 sata konstantno emituju kanalElangelito7 je napisao/la:@murinjo jel to radi 100% da ne ustajem bezveze ?
Dum spiro spero

-
- Kontakt:
Nocas nema spavanjaaaaaaa 17 god uz United.
Ma Ddg neka bude klupa,nece ni otic u Real...
Onda ce molit upravu za ugovor,a pitanje je...
Ovako Ramos bi dobro dosao,a i Otamendi...
Ima li kakva fora za gledanje tekmi preko mobitela opcenito
Onda ce molit upravu za ugovor,a pitanje je...
Ovako Ramos bi dobro dosao,a i Otamendi...
Ima li kakva fora za gledanje tekmi preko mobitela opcenito

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
I Ducker i Ogden kažu da je Pedro meta, Cilessen bi mogao biti zamjena za De Geu, ako ode ovo ljeto. No.2 će biti Romero, ka'e Sky Italia, Ed se vratio sa turneje da završava to, stopera i napadaca

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ja bih De Geu ostavio na klupi godinu dana jer mi ide na qrac ovo njegovo sranje oko ugovora već dugo vremena.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Ma nije to uopste toliko "sranje", koliko ga ovi novinari zaseruSteph je napisao/la:Ja bih De Geu ostavio na klupi godinu dana jer mi ide na qrac ovo njegovo sranje oko ugovora već dugo vremena.
⭐
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.